-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Banmon to już wchodze na nk :) Amarie Ciebie już widziałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 nO sMILE ZOBACZYLAS????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Banmon właśnie łaże po Tobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Wiecie co??????????????? Wykoncze sie... zamiast byc lepiej to gorzej i mam taka zgage ze szok!!!!!!!!!!!! A w gardle to chyba jakis robal mi siedzi \bo mnie tak na wymioty zbiera!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Goga ja też po tobie łaziłam ;) agnes lec do apteki i zakup sobie chociaz polopirynkę i łyknij dwie na noc zobaczysz, że z rana już będzie lepeij albo gripex se kup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Smile to jak wejdziesz na profil Agnes to my tam jesteśmy na końcu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Goga! Nie laź po Banmon;( Nie ladnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Agnes prosze iść najlepiej do pana doktora...ewentualnie do pani doktor :) kobieto powinnaś coś wziąść bo się wykończysz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Nie mam jak.. apteka jest 6 km stad.. a ja nie mam samochodu ani prawojazdy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Chyba jutro pojde.. zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Fajnie tak wiedzieć z kim sie rozmawia :) nie potrafilam sobie Was wyobrazić ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ja ideeeee do lazienki.. wroce jak to szybko z siebie wyrzuce... pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 agnes lanie powinnas dostać, i twój M też, że cię nie namówił na żadne tabsy i nie poszedł kupić, musisz dbać o siebie :) ja laseczki idę się walnąć bo mięśnie nadal bolą jak diabli i głowa do tego pęka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Amarie ja pierwszy test robiłam 2 dni przed terminem @ i wyszedł negatywnie choć było napisane na nim że wykrywa już 2 - 3 dniową ciąże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ale jesteście laski:) No wszystkie bez wyjątków:) Śliczne. Dzięki Agnes raz jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 to może poczekaj jak do środy nie dostaniesz to powtórz test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Smile wyglądasz jak mała dziewczynka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 A tak wogóle Amarie to strasznie długie masz te cykle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 amerie wystarczy, ze widziałam jedno Twoje zdjęcie:) Sliczna jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No masakra :o to aż 10 dni dłuższe niż ja :o z jednej strony dobre to jest ale z drugiej mniej staranek rocznie Ci wypada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Jestem znowu.. Nie dalo rady... Nie moge sie dodzwonic do M. wiec po tabsach........... Ale mnie nosi... Niedobrze mi!!! Masakra... Ale zrzedze!!!!!!!!!!!!!!11 Ale dziewczyny... nie zycze Wam tago co ja przechodze... prosze Smile;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ja popieram Smile!!! Piekna Amerie!!! Jak Wy wszystkie;))))))))))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Agnes bidulko :( chyba nie masz wyjścia i jutro do lekarza :o Amarie a o co Ci chodziło dzisiaj rano? Jak nie chcesz to nie pisz, ale napisz chociaż czy to nic złego bo się zmartwiłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Amarie chodziło mi że jak sie o dzidzie nie starasz to mniej razy masz to dziadostwo @, no bo juz przy starankach to gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 no niestety.... przepraszam ze tak marudze..;( macie mnie dosc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No co Ty Agnes nie mamy Cie dość :) marudź sobie ile chcesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ale dl lekarza masz iść!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Zrobilam sobie kawe moze postawi mniwe na nogi... jeszcze dzisiaj nie pilam;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Oj Agnes ale Cię zmiotło kobietko... Umówiłam sie wreszcie do tego gina, znalazłam jego wizytówkę ;) ide 5 października czyli za 2 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach