Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Ja się boję o moje cycuchy . Sama jestem malutka , ważę około 52 kg na 162 cm wzrostu a piersi mam 75 D :o Jak mi w ciąży jeszcze urosną to jak urodzę i wykarmię opadną mi do kolan chyba :o

JAK ZAKLĘCIEM ZAKLĘTA, jeżeli teraz nie wyjdzie, zaczynamy od kolejnego cyklu:):):) kurde z wami jakoś mimlątwiej, jedna druga zawsze pociesza:) Ale bądź Kochana dobrej mysli:) WIARA CZYNI CUDA WIĘC MUSIMY UWIERZYC, ŻE SIĘ UDA!!!!!!!

zaklęta.... nieźle.... ja mam 75 b ale ze stanika mi już prawie, że wypadają.. he he

W sumie wcześniej się nie staraliśmy ale też się nie zabezpieczaliśmy i czasem jak robiłam test bo jakieś objawy wynalazłam było mi strasznie przykro jak był negatywny :o Boję się , że tym razem też tak będzie.

Gość chce miec dziecko
jak zakleciem zakleta -> ni eopadnia jak mąż bedzie intensywnie masował to nie bedzie tak zle:) ja mam ten sam problem tylko ze jestem wysoka 173 cm 56 kg i duzy biust... ;/ nie lubie go:) a tak swoja droga to te testy powinnismy kupic w hurcie :) zeby zawsze był pod reka:)

scherza ja od 2 dni chodzę bez stanika to nie wiem :D Zaraz założę to będę wiedziała. Przez 2 dni nosiłam tylko obcisły krótki top bo mnie cycuchy bolą nawet jak ramieniem przycisnę.

Gość chce miec dziecko
strach jest naturalny:) ale jak nie zrobisz to sie nie dowiesz tak wiec dla własnego spokoju zrob test :) a moze bedzie pozytywny?:)

Mówisz w hurcie, moja kuzynka ostatnio sobie na allegro kupiła, zrobiłam jeden od niej, wyszedł negatywny, więc yto mne pociesza..... Że z allegro sa i daltego negatywny :P

Gość chce miec dziecko
to napewno wina tego ze sa z allegro nie ma innej mozliwości:)

Gość chce miec dziecko
tak wogole to si eteraz zaczełam zastanawiac czy jak ja tak "olewczo" brałam te tabletki to moze u mnie tez cos sie juz dzieje??? moze jakis mały fasolek rosnie??? hmmm...

Chce mieć dziecko byc może tak jest, a kiedy masz dostać @???? Nie chce mi się tabelki szukać :P

CzarnaONA znalazłam za Ciebie :P STARACZKI: nick----------cykl starań--------data @---------wiek-------miasto Arista-----------4-------------------07.08.---------21-- --------Opole Jak zaklęciem--1------------------03.08----------24-----------We j herowo karolla8787----1-------------------30.07 -------- 22 -----------Łódź mala24lb-------3-------------------25.07--------- 24---- -------Polkowice Everlast--------2-------------------24.08---------28--- ---------Śląskie A.R_CT--------2----------------11-13,08---------23------ ------USA,CT CzarnaONA-----4-------------------11.07----------20----- -------zachpom CIĘŻARNE nick--------cykle starań-------data porodu-----wiek------miasto---płeć Dianka90------5------------------29.09----------18----Lu bin---- CÓRECZKA szcherza------3------------------03,2010----------26--- -- ------WaWA

Gość chce miec dziecko
ja sie do tabelki jeszcze nie wpisałam ... okres powinnam dostać zaraz ... a własciwie to chyba juz:) zaraz zerkne na mój kalendarz:)

Gość chce miec dziecko
ojej ! dzis powinnam juz dostać @. nie ma mnie w tabelce ponieważ... nie wiem dlaczego ale juz sie wpisuje:P

Jak zaklęciem zaklęta dziekuje Ci bardzo :*:*:*, ale widzę, że chce mieć dziecko tam nie ma :( nie dopisała się... Chyba nas nie lubi :(

hej dziewczyny:) ja dopiero oczy otworzylam i pierwsze co to szybciutko na neta zobaczyc co tu na forum sie dzieje:) ranne ptaszki z was:P

Gość chce miec dziecko
STARACZKI: nick----------cykl starań--------data @---------wiek-------miasto Arista-----------4-------------------07.08.---------21-- --------Opole Jak zaklęciem--1------------------03.08----------24-----------We j herowo karolla8787----1-------------------30.07 -------- 22 -----------Łódź mala24lb-------3-------------------25.07--------- 24---- -------Polkowice Everlast--------1--------------------30.07---------28--- ---------Śląskie A.R_CT--------2----------------11-13,08---------23------ ------USA,CT CzarnaONA-----4-------------------11.07----------20----- -------zachpom chce miec dziecko---1-------------28.07 ???------19zaraz 20------------Łódź CIĘŻARNE nick--------cykle starań-------data porodu-----wiek------miasto---płeć Dianka90------5------------------29.09----------18----Lu bin---- CÓRECZKA szcherza------3------------------03,2010----------26--- -- ------WaWA

mnie tez jeszcze nie ma w tabelce tak sie zastanawiam czy sie wpisac w koncu po tabl anty musze troszke odczekac wiec starania zawiesilam

Gość chce miec dziecko
juz jestem w tabelce ...

Jak zaklęciem zaklęta, osobiście nie słysząłam, ale na kafe czytałam, chcesz ałożyc nowy temat?? I odejdziesz od nas?? :"(

STARACZKI: nick----------cykl starań--------data @---------wiek-------miasto Arista-----------4-------------------07.08.---------21-- --------Opole Jak zaklęciem--1------------------03.08----------24-----------We j herowo karolla8787----1-------------------30.07 -------- 22 -----------Łódź mala24lb-------3-------------------25.07--------- 24---- -------Polkowice Everlast--------1--------------------30.07---------28--- ---------Śląskie A.R_CT--------2----------------11-13,08---------23------ ------USA,CT CzarnaONA-----4-------------------11.07----------20----- -------zachpom chce miec dziecko---1-------------28.07 ???------19zaraz 20------------Łódź fibisiunia-----1-----------------------22.08?-------22---------warm-mazurskie CIĘŻARNE nick--------cykle starań-------data porodu-----wiek------miasto---płeć Dianka90------5------------------29.09----------18----Lu bin---- CÓRECZKA szcherza------3------------------03,2010----------26--- -- ------WaWA

Gość chce miec dziecko
ja starań nie zawieszam ... dowiedziałam sie od 4 p gin. ( pracuje w poradni wiec mam super dojscie do wiadomosci med) ze nie trzeba czekac jedyne ryzyko jest takie ze moze wystapic wieksze prawdopodobienstwo ciąży mnogiej:)