Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

czarna jak tam przyszła wredota ? mam nadzieję że nie zaklęta a ty pisz na bieżąco co tam u ciebie bo dla nas to nie są żadne głupoty coś na artc ostatnio ucichła. a ja od rana tak jakoś dziwnie się czuje,nie wiem jak to opisać ale nigdy tak się nie czułam,rano strasznie mnie sutki swędziały,potem w pracy było już ok,i znowu tak między godziną 13-15 znowu suty dawały się we znaki ale nie bolały. no i te moje samopoczucie takie dziwne,tak jakby mnie brzuch albo jajniki pobolewały ale tak dziwnie.może dlatego że kończę brać tabletki i dostane @,bo mam takie przeczucie że jednak dostane. i tak dziwnie mnie mdli,hmmm.... nie wiem,albo już sobie wmawiam te dziwne objawy.

Czarna, ja tez tak słyszałam, ale cześć tych rzeczy przetestowaliśmy na Emilce- ona miała uczulenie tylko na miód w 1 roku życia- za wczesnie podałam jej mleko z miodem naturalnym, a wiekszość tych rzeczy jest przetestowanych, faktycznie na początek polecam bambino- najtańsza i najprostsza, a potem można wejsć z innymi kosmetykami. Te kosmetyki i tak pewnie w większośći Emi zuzyje, mi zalezało na tej torbie :) Zaklęta, jeśli chodzi o Twoje przyszłe dziecko to nie sa to pierdoły, faktycznie martwimy się, ale bardziej jak sie nie odzywasz....daj znać jak wyjdzie ten test.... A co do moich snów, to własnie śniło mi sie 2 dni temu, że dostałam krwotoku, a mój lekarz nie odbierał tel....a do szpitala miałą mnie zawieść siostra, która bardzo słabo prowadzi.......byłam tak przerażona i w tym momencie sie obudziłam....5:00 poszłam siku i znów zasnęłam- śniło mi się, że byłam na zakupach z mężem i tam spotkalismy nasza córkę, ona nas rozpoznała, zawołała nas i oczywisćie podbieglismy.....okazało sie, ze ona jest w towarzystwie 2 kobiet, zachowywały sie jak jakieś pracownice osrodka opiekuńczego- nic nie rozumiałam, babki zaczęły nam wyrywac dziecko- popłakalismy sie, słyszałam jej płacz z innego pokoju......a to była jej pobudka i sie obudziłam, zeby zrobic jej mleko.....i to tyle jeśli chodzi o sny....

Ja pierdzielę, co jest z tymi snami... mi przecież też jakieś horrory się śniły ostatnio, ze poroniłam :(::( :/ Monisia @ na razie nie mam. czekam.. Teraz może przyjść w każdej minucie.

uciekam z psem do weterynaża bo coś ma chyba z żołądkiem,zasrał mi cały pokój jak byłam w pracy i to już nie pierwszy raz. wy to macie te sny poschizowane,mi ostatnio nic się nie śni,a bynajmniej nic nie pamiętam. czarna a ja jednak trzymam za ciebie te kciuki,ja za ciebie ty za mnie i tak obydwie dołączymy do dziewczyn

Na pewno dam znać jutro rano . Strasznie się niepokoję. Aż mi niedobrze z nerwów. Chciałabym zobaczyć mega grubą, czerwoną krechę. To już będzie 2 dzien po terminie @, więc test (o ile jest wszystko ok) powinien wyjść mega pozytywny... Zrobię zdjęcie i wkleję Wam ... Jak wszystkie moje testy. Fajnie, że jesteście :)

Zakleta, nic sie nie martw i nie nastawiaj,ze ta kecha musi byc bardzo gruba. Ja w sumie robilam 4 testy (tak jak Ty pierwszy 4 dni przed okresem).W dzien pozniej ta bledzizna tylko troche sie przyciemnila.Wiec wieczorem pojechalam na bete.Wynik byl 30.Nastepne testy faktycznie byly coraz wyrazniejsze, ale nawet ten po dniu spodziewanej miesiaczki byl w sumie blady. Jak poszlam do gina (4 dni pozniej) nic nie bylo widac na usg, wiec lekarka oddelegowala mnie na bete (wyszlo juz 640) i powiedziala,ze po 2 dniach mam powtorzyc, bo w prawidlowo rozwijajacej sie ciazy wowczas wartosc powinna wzrosnac o polowe .I wzrosla. Powiem Ci,ze mnie to badanie bardzo uspokoilo, bo jestem po poronieniu i dlugich staraniach.A wczoraj widzialam juz bijace serduszko:) P.S. Dowiedzialam sie,ze ciaza staje sie widoczna na usg przy ok 1500 bety, wiec to tez dobry punkt odniesienia na kiedy zaplanowac wizyte. A jesli o sny chodzi, to nic nie mowcie, ja juz wymiekam.Ciagle jak nie przyszla praca, to jescze cos.Snilo mi sie nawet,ze urodzilam chlopca i bylam z tego powodu lekko niepocieszona.Ach, za duzo myslenia:) Ale sny to jeszcze nie wszystko.Wyobrazcie sobie,ze poprzedniej nocy spie sobie w najlepsze, mieciutko i fajnie , w swojej ulubionej pozycji embrionalnej a tu nagle budzi mnie kopniak w tylek.Obudzilam sie, ale wciaz nieprzytomna zaczelam ponownie odplywac. Rano pytam chlopa co ma mi na ten temat do powiedzenia,a on tylko,ze mial zly sen, kogos gonil i chcial kopnac. No wiecie co?! Zeby wlasny maz, we wlasnym lozku?....Przemoc w rodzinie normalnie:)

Zaklęta będzie dobrze, zobaczysz:):) Czekam do jutra na test, a raczej na zdjęcie testu od Ciebie:) Panna, no ro nieźle.. Mój ostatnio mnie normalnie przesunął z całej siły.. To dopiero okazywanie uczuć:)

STARACZKI: NICK-----------CYKL STARAN-------DATA @--------WIEK----------MIASTO CzarnaONA--------8(4)------------04.02----------20---- --- ---zachpom fibisiunia-----------4--------------13.11?----------22-- - -------warm-mazurskie monisia647---------4---------------??.02-----------24--- -- -----Szczecin oczekujaca........9................10.12?........25..... ......Belchatow Zakleta--------------3-------------------?-----------25- -------------pom CIĘŻARNE: NICK-------CYKLE STARAN------DATA PORODU--------WIEK------MIASTO----PLEC szcherza------3--------30.03.2010-------26------Wa-wa ----100 % mały boy Arista--------4-------14.04.2010-----------21----- -Opole----90% dziewczynka, Martyna Agnes505-------2------------14 MAj-----------23---- --Łódzkie-------??? A.R_CT----------3----------28,05,2010---------23------- CT,USA-----dziewczynka---?Amelia? Everlast---------2----------09.05.2010---------28------ -Śląskie-------dziewczynka Oliwia MoniaKat--------7---------03.08.2010---------29----- --Katowice------???? Awa666---------1-------------08.2010-----------24------- -Częstochowa---??? panna_28-------11---------01.10.2010---------28--------- ------------------ Ja też zmieniam datę @ bo było napisane że dostanę w styczniu a już mamy luty. Czarna a widzę że ty zmieniłaś @ na dzisiejszą datę, a @ niema. I może nie będzie :) Piesek dostał 4 tabletki na robale i mam nadzieję że mu przejdzie. ja kiedyś jak spaliśmy to dostała bym od mojego S z pieści w twarz ale w ostatniej chwili odwróciłam głowę.a tak ogólnie to co noc słucham opowieści z jego dnia w pracy,bo noc w noc gada przez sen.

monisia skoro zmienilas temat na psy.... i wlasnie wrocilas od weterynarza zapytam sie ciebie... mam ten sam problem. moja psina od kilku dni ma rrozwolnienie..... byla u weterynarza jakies dw atygodnie temu i dostala syrop na odrobaczenie i to cos na nosowke w nochala.... takze nie mysle zeby to byl problem z robakami? tym bardziej ze dostala leki na odrobaczenie.... czy weterynarz ci mowil ze to napewno robaki? czy to bylo tylko na sprawdzenie... sorki zamiast wziasc dupe w troki i jechac z psem do weterymnarza to ja sie pytam na forum, ale akurat poruszylas temat... a ja cholercia zostawilam ostatnio u weterynarza za psa 300$ a z kasa tak krucha, ze teraz odstawilam psu wszystkie dodatkowe przekaski i zyje tylko na suchym jedzieniu (od dzisiaj jak sie nie poprawi do niedzieli do w po n biore dupe w troki) sorki ze sie nie odzywalam, podczytuje was caluski czas.... ostatnio mam humorki, czasem placze czasem sie smieje, czaem mam dosc zycia, czasem mam glupie mysli.... tak jak wczoraj jechalam do domu z pracy i zaczelam sobie wyobrarzac ze mialam wypadek samochodowy, ze zatrzymalam sie na drzewie przy drodze i jeszcze drugie autop we mnie wjechalo... i jechalam do domu w strachu, po autostradzie dwupasmowej z drzewami do okola..... popzatym nic sie nie dzieje.... mala skacze w brzuszku jak glupia.... czasem spac nie moge.... pozatym raz na jakis czas twardnieje mi brzuch tak jak tobie scherza... bez przyczyny, wczesniej bylo po spacerach albo zaszybkim wstaniu z lozka, teraz czasem twardnieje nawet jak lerze.... ale nie powtarza sie czesto 2 moze 3 razy dziennie..... a martwic mialam sie zaczac dopiero jak beda 4 skurczew przeciagu jednej godziny z innymi bolami.... kurcze jedyne co mnie partwi to moje kg.... leca na mnie jak glupie, w sumie nie widze po sibie ze juz mi przybylo 3 kg od ostatnie wisyty u lekarza... ale jednak waga nie klamie.... znow beda na mnie wrzeszczec ze za duzo przytylam... :P a wizyta dopiero za 2 tygodnie takze pewnie jeszcze drugie tyle przybedzie..... (o jeny w dwa tyg 3 kg) zmasakra.....

zakleta... dobrze ze sie odezwalas, bo mnie tez niepokoilo ze nic nie piszesz.... trzymam kciuki za jutrzejszy test... czarna oby ta 2 przyszla juz bo sie meczysz kochana i zeby nastepny miesiac byl owocny... a moze w tym cyklu sie udalo?? monisia sutki cie swedza? jajniki kuja..... niedobrze ci jes.... to w sumie tydzien od stosunku (jakos tak) ale kto wie moje sie tam fasolka zagnierzdza.... nie szalej mala nie szalej....

artc powiem ci tak nie wiem czy on ma robaki ale kiedyś jak byłam z mojej mamy psiakiem jak sobie kupiła yorka to weterynarz opisał jak pies się zachowuje jak ma robale a główną przyczyną jest właśnie rozwolnienie,ja mam z nim i z tą jego kupą już od dawna problem,jak był mały to dawałam mu suchą karmę do jedzenia ale cały czas wydawało mi się że on się tym nie najada więc zaczęłam mu gotować i się zaczęło,noce nieprzespane bo pies chce iść na dwór,brudno i śmierdząco w domu bo pies nie wytrzymywał jak szłam do pracy,dostawał zastrzyki na te rozwolnienia więc z powrotem przerzuciłam go na suche,i już się uspokoiło. i od tygodnia znowu to samo,weterynarz go zważył dzisiaj dał odpowiednią ilość tabletek do masy ciała i powiedział żeby nie dawać mu nic do jedzenia przez 12 godzin,a jak nie przejdzie to wrócić i da znowu antybiotyk. Już mam dosyć tych jego kup,i do tego ogólnie dużo zjada w ciągu dnia a jest strasznie chudziutki jak na owczarka prawie 2 letniego.

acha jak byłam ostatnio w sklepie zoologicznym to babka która tam pracowała powiedziała że jak pies ma problemy z żołądkiem to żeby mu podawać żwacze lub tabletki które to zawierają,żwacz to jest taka niby kość śmierdząca jak kupa,ja to swojemu podaje, a co do objawów to w sumie już nic nie czuje tylko te suty swędzą.

Skopiowałam sobie tabelkę, żeby później nie i szukać STARACZKI: NICK-----------CYKL STARAN-------DATA @--------WIEK----------MIASTO CzarnaONA--------9(5)------------03.03----------20---- --- ---zachpom fibisiunia-----------4--------------13.11?----------22-- - -------warm-mazurskie monisia647---------4---------------??.01-----------24--- -- -----Szczecin oczekujaca........9................10.12?........25..... ......Belchatow Zakleta--------------3-------------------?-----------25- -------------pom panna_28-----------11--------------21.01---------28----- ----------------- CIĘŻARNE: NICK-------CYKLE STARAN------DATA PORODU--------WIEK------MIASTO----PLEC szcherza------3--------30.03.2010-------26------Wa-wa ----100 % mały boy Arista--------4-------14.04.2010-----------21----- -Opole----90% dziewczynka, Martyna Agnes505-------2------------14 MAj-----------23---- --Łódzkie-------??? A.R_CT----------3----------28,05,2010---------23------- CT,USA-----dziewczynka---?Amelia? Everlast---------2----------09.05.2010---------28------ -Śląskie-------dziewczynka Oliwia MoniaKat--------7---------03.08.2010---------29----- --Katowice------???? Awa666---------1-------------08.2010-----------24------- -Częstochowa---??? SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK-------WIEK------DATA PORODU-----WAGA DZIDZI----IMIE DZIDZI----MIASTO MoniaKat----29--------03,09,2007-----------2,340kg------ --- -Emilka-----Katowice/Tychy Dianka90----18--------25,09,2009------------3.6kg- --------- Nikola-------Lubin No i jednak @ przyszła. Mimo to, że wiedziałam,, ze dostanę to i tak troszeńkę smuto jest jak za każdym razem. :( NO ale cóż, takie jest życie. Dobrze, że chociaż w terminie. Teraz jak biorę luteinę, mam jak w zegarku.

cześć no Zakleta ja widze znacznie grubszą kreskę... więc wszystko na dobrej drodze :D Czarna a u Ciebie jak się tak super wyregulował okres to na pewno będzie teraz łatwiej :D

Zaklęta ewidentnie widać wiele bardziej grubszą krechę:) GRATULUJĘ :) Dba teraz o siebie, lez cały czas i w ogóle:):):) Kocham was moje złote:)

No no zakleta - gratuluje.... Drugi test jest w 10000% bardziej widoczny..... GRATULACJE ;)

Ps. zmieniam tydzien... Cholercia sama nie nadarzam za tymi tygodniami ;)

zaklęta jeszcze raz gratuluje, teścik wygląda super, dbaj teraz kochana dużo o siebie i dużo odpoczywaj. czarnulka mi też smutno że ta wredota przyszła do ciebie, jak ci się cykle już tak fajnie wyregulowały to liczę że marzec będzie twoim szczęśliwym miesiącem.ja mam nadzieje że moim będzie luty,ale wszystko się okaże za parę dni. ja dziś raczej bez objawowo się czuję tylko czasami ale rzadko te cycuchy mnie zaswędzą.

czesć Dziewczyny Właśnie wróciłąm ze szpitala....od wczoraj miałam wrazenie jakby mi sie zaczynały sączyć wody płodowe........ale......to chyba nietrzymanie moczu, bo non stop latam siku, a do tego kicham. Poza tym lekarza spytałam z ciekawości o płeć i najpierw sie, nie przyglądał i powiedział, ze prawdopodobnie dziewczynka, tak na 50%, ale za chwile zaczął szperać i powiedział, ze trzecia noga dzidziusiowi rośnie ;) powiedział, ze na 80% mały siusiak i dokłdniej się przyjżał.....powiedział, ze udało nam sie "wszczepić" :) No i super, potwierdzimy to u naszego gina i potem na USG 4D. Byłam przerazona, bo juz raz odchodziły mi przedwczesnie wody, ale w 34 tygodniu, a nie w 16!!! Cała sie trzęsłam...lekarz mnie złapał za rekę jak mi robił USG, żeby mnie uspokoić....Uwielbiam ten szpital i każdemu polecę tam rodzić... Muszę napic sie meliski i odpocząć.... Buziaki

Gość oczekjaca25
cos sie dzieje z tym laplopem ja tylko teraz sprawdzam cos

Gość oczekjaca25
no witam was pisze juz dzisia do was ze 4 razy i nie moge go wyslac ja teraz napewno sie uda czarna bardzo mi przykro zakleta gratulacje uwazaj na siebie monisia647 moze sie wkoncu udalo czego ci zycze ja natomiast bylam na badaniach krwiw poniedzalek i w nastepny poniedzialek ide po wyniki i prosto do lekarza i sie okarze co dalej tabletki czy operacja dziewczyn kiedy sie ten koszmar skonczy pozdrawiam was

Wiem, panikuję :P S śluz , miałaś żółtawy ? Ja zaraz myślę, że żółtawy bo z krwią :o Nie wierzę w to, że będzie wszystko ok. To dla mnie za piękne... W ogóle czemu nie mam Was na nk ? Doczytałam, że Wy już się widziałyście... 53880710 moje gg. Proszę o namiary :)