Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihahah blasz

Lekarze nie będą badac brudasów

Polecane posty

Gość ihahah blasz

Wczoraj w TV był reportaż o tym, że lekarze nie chcą badąc nieumytych i śmierdzących pacjentów. Pokazywali też potem jakiegos kmiotka na ulicy, kóry bredził że każdemu się nalezy lekarz. Co o tym myślicie ? Dla mnie ktos kto kąpie się 1 na tydzień w sobote to cham nie liczacy się ze zdaniem otoczenia i lekarze mają całkowitą rację, że nie chca takich przyjmować

Gość ihahah blasz
ladaco - ciebie chyba by żaden psychiatra nie wyleczył jak piszesz takie bzdety :P

Gość józio
normalnej wizyty moze a nawet powinien odmówic. ale ratowanie zycia... czy w wypadkach ranni są czyścioszki? może przed interwencją medyczną do wypadku najpierw powinna przyjechać Straż Pożarna i umyć rannych ?

Gość boronanka
jakby taki śmierdzący pacjent zapłacił mu za wizytę pokaźną sumkę to lekarz wdychał by ten smród i sie jeszcze uśmiechał

Gość madzik0007
wierzę... u nas chodzi kilku takich bezdomnych... codziennie te same ciuchy, codziennie... z 5 metrów czuć że śmierdzi... wiem że każdemu trzeba pomóc, ale nie wiem co bym zrobiła na miejscu lekarza gdyby musiała go badać:] ale to skrajny przypadek... a tak poza tym to wydaję mi się że najmniej dbają o siebie starsi ludzie... młodsi też się znajdą, ale to już ich lenistwo

W przypadku zagrożenia życia bez względu na "zapachy" powinno się ratowac człowieka. W przypadku zwykłej wizyty odesłać do... wanny.

Gość madzik0007
hehe racja:)

I mają racje :P Nie tylko lekarze. Też nie lubię, kiedy siedzę w pracy i przyjdzie jakiś syfiarz, niemyty przez tygodnie.

Gość józio
poza starszymi czesto nidołęznymi Ludzmi i bezdomnymi , których to Ludzi mozna zrozumieć i należy im pomóc a nie sie napinać .wielu śmierdzi czuć to w dla naprzykładu w metrze , takich , którzy chyba juz nie podołali kredytom nabranym i teraz na wodzie [ drogiej ] oszczędzaja

o rany.... to ich zasrany obowiązek, żeby badać KAŻDEGO chorego! w dupach już im się przewraca! uczą się na trupach, robią sekcje zwłok a razi ich zwykły menel lub pijaczek. no nie mogę, ale się zdenerwowałam :@

Gość józio
co sie kurwa z tym krajem robi/' co to za cywilizacja nas opętała? niedługo biednych miast ratowac im życie bedą usmiercać . jeszcze tylko koszyk warunków , które spełnia ku temu biedny pacjent wyrychtują i bedzie git. jest super!

Gość i bardzo dobrze
może to spowoduje, że śmierdziele leniwe brudasy wymyją se jaja, cipy i pachy przynajmniej przy okazji wizyty u lekarza:P

Po to sobie wybierali ten zawód, żeby leczyć ludzi, więc niech teraz się nie wykręcają. Jak coś im się nie podoba- proszę zmienić zawód. Ja też brzydzę się śmierdzącymi ludźmi, ale nie poszłam na medycynę lub podobny kierunek... lekarze coraz bardziej mnie rozwalają :@

Gość boronanka
ale co to znaczy brudny pacjent ? bo wiadomo że starsi ludzie , są upały a jak sie czeka w przychodni na wizyte 2 godziny to może sie spocić takiego też nie badają ? bo o bezdomnych z ranami ropiejącymi i robakami to już nie mówmy , nie o taką skrajność chodzi.

Gość i bardzo dobrze
tu nie chodzi o meneli, bezdomnych czy obłożnie chorych, ale o tak zwanych zwykłych normalnych obywateli :P

Gość fgvfgdfgfdg
a ja myśle, że kapać mozna sie raz na tydzień.... natomiast myś trzeba sie CODZIENNIE:)

Gość i bardzo dobrze
w tv podali przykład pacjentki szpitala, chodzącej zaznaczam, która przyszła na badanie, lekarz powiedział, że jak podniosła pachy do góry, to ją wyprosił i kazał wrócić jak się umyje. Pacjentka jak twierdziła była świeżo po porannej toalecie :P

Gość i bardzo dobrze
po 2 godzinach od dokładnego mycia nawet najbardziej pocący się człowiek nie capi, zresztą chyba macie nosy i szczególnie w te upały czujecie tych domytych obywateli w środkach komunikacji miejskiej. Polacy niestety nie lubią się myć !

ja pracuje w sluzbie zdrowia. Powiem, ze naprawde czasem, przy 10 z kolei smierdzacym pacjencie mozna kopyta wyciagnac. I nie chodzi tu o zwykly zapach potu, ktory sie wydzielil po 2 godzinach chodzenia w upale, ale o stary smrod niemytego ciala i niepranych ciuchow. Ogolnie: ludzie smierdza...a najgorzej czesto mlode panny, ktore na niemyte cialo wylewaja flakon perfum z ruskiego targu. Moj kolega, rehabilitant, za ktoryms razem nie wytrzymal i zaczal zwracac delikatnie uwage, ze nalezy dokladnie sie myc etc....nie dziala zazwyczaj :(

Gość fgvfgdfgfdg
po prostu trzeba używać antyperspirantów i myć sie wedle potrzeby

i bardzo dobrze po 2 godzinach od dokładnego mycia nawet najbardziej pocący się człowiek nie capi CAPI GŁĄBIE!!!!!!! jeśli jego ciało jest przesączone chemia i lekami!!!!!!

Gość ratownik medyczny
" ich zasrany obowiązek, żeby badać KAŻDEGO chorego! w d**ach już im się przewraca" aky ale pier*dolisz :o pewnie robisz tipsy 50 zł za sztukę?:D nie wypowiadaj się jak nie wiesz, lekarze nie po to zakuwali 6 lat żeby teraz użerać się ze śmierdziuchami, dobrze wiem co lekarze mówią, oni lubią tylko miłych schludnych inteligentnych ludzi, jak przyjdzie nawet taki umyty ładny tuman to i tak go wyśmieją :) lekarze to wyższy byt. to samo RATOWNICY , zarabiają niecałe 2 tys. na miesiąc, więc chyba nie muszą ratować wszystkich , no nie? wystarczy że wyrobią limit, zresztą co za sens "ratować" zrzyganego pijaczka który zaraz znowu się schleje, albo staruszkę hipohondryczkę umierającą na katar tudzież nastolatkę z okresem . to wam się w głowach poprzewracało, chcecie kompromitować lekarzy, a ciekawe czy wy byście skakali z radości obcując ze śmierdziuchem, na pewno byście wyrzucili go ze swojego sklepu czy butiku z tipsami :/

Gość józio
z kAFETERII się dowiedziałem , ze penisa trza raz w tygodniu umyc. a jak zapocony to przetrzec szmatka. czyli Polką

Za dobrze im jest po prostu, jeszcze jakieś warunki stawiają :O lekarze to najgorsza grupa zawodowa, mają roszczeniową postawę posuniętą do granic możliwości. Przecież kiedy wybierali swój zawód mogli spodziewać się tego, że nie wszyscy pacjenci będą pachnący i zadbani... przecież nie zmienimy całego społeczeństwa! ludzie, którzy myją się raz na tydzień nie zmienią nagle przyzwyczajeń...no nie oszukujmy się :P

Gość i bardzo dobrze
widać złoty głąbie nie rozróżniasz przykładowo tygodniowego smrodu niemytego ciała i nie zmienianej bielizny od rozkładającego się dwugodzinnego potu :P Ja niestety zmuszona jestem do wdychania tych oparów :P

[zgłoś do usunięcia] i bardzo dobrze lecz się prymitywie nie rozumiesz prostych słów

Gość fgvfgdfgfdg
no jasna cholera a co macie do nastolatki z okresem???? nie wyobrażacie sobie jak niektóre kobiety ciężko te dni przechodzą... i tabletki anty nie pomagają DEBILE