Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Do dajcie spok贸j Prosz臋 napisz jak z tym przeszczepem do piersi czy du偶o ju偶 Ci si臋 wch艂on臋lo?Z jakiego rozmiaru wychodzi艂a艣? Ile jeste艣 dni po zabiegu?Co Ci powiedzia艂 lekarz?Czy trzeba b臋dzie powt贸rzy膰 zabieg? Ile Ci wstrzykn臋li do jednej piersi? Czy m贸wili co艣 o tym z jakiej partii cia艂a najlepiej przeszczepia膰 t艂uszcz 偶eby jak najmniej si臋 wch艂on臋艂o??Stasznie du偶o pyta艅 ,ale jeste艣my bardzo zainteresowane wszelkimi mo偶liwymi odpowiedziami :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dajcie spok贸j
Jestem 5 dni po, mia艂am odsysany brzuch i tali臋. Niestety t艂uszczu by艂o ma艂o (cho膰 gn臋bi艂 mnie przez wiele lat!), i piersi nie wysz艂y zbyt imponuj膮ce. Poza tym z powodu wch艂aniania b臋da jeszcze mniejsze. Na razie "stoj膮" na baczno艣膰. Nie zauwa偶y艂am te偶 偶eby zmniejszy艂y si臋 po pierwszych 36 godzinach. Odessali mi ok. 1 litra i po odrzuceniu kom贸rek w艂贸knistych dosta艂am na ka偶d膮 stron臋 po ok. 70 ml (tak mi powiedziano). Pono膰 do piersi najlepiej sprawdza si臋 t艂uszcz z zew. strony ud, bo ma i struktur臋 i spos贸b ukrwienia najlepszy do przeszczepu. Ja "niestety" uda mam szczup艂e, wi臋c nie wchodzi w rachub臋.

Udost臋pnij ten post

DO DAJCIE SPOK脫J Napisz bardziej obrazowo co oznacza stoj膮 na baczno艣膰 jaki masz teraz rozmiar i z jakiego wychodzi艂a艣?Czy wygl膮daj膮 jak silikony czy raczej zyska艂y na j臋drno艣ci no i jak d艂ugo trwa艂 zabieg?Dzi臋ki za info

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Mia艂am rozmiar A, a nawet mniejszy, zawsze nosi艂am biustonosze z piank膮 lub g膮bk膮. Dwoje dzieci wykarmi艂am piersi膮, a i czas z grawitacj膮 zrobi艂y swoje. Teraz ci膮gle jeszcze nosz臋 stanik pozabiegowy, ale widz臋, 偶e rozmiar mi si臋 powi臋kszy艂, piersi s膮 bardziej okr膮g艂e i nie opadaj膮. No i s膮 jakby bardziej zwarte, troche jeszcze twardawe. Masuje delikatnie przy k膮pieli 偶eby usprawni膰 kr膮偶enie, bo to pozwoli utrzyma膰 przy 偶yciu przeszczepione kom贸rki. 呕eby by艂a jasno艣膰 - to nie jest efekt jak przy silikonie! Nie uzyska艂am super kszta艂tu, cho膰 pono膰 jest to mo偶liwe gdy ma si臋 odpowiedni膮 ilo艣膰 t艂uszczu do przeszczepu. Jedyna rzecz, kt贸ra mnie martwi to to, 偶e nie s膮 r贸wne. Lewa wysz艂a mniejsza. Ja to widze go艂ym okiem i pyta艂am chirurga, dlaczego tak si臋 sta艂o. Wyt艂umaczy艂a mi, 偶e do obu piersi podali tak膮 sam膮 ilo艣膰 t艂uszczu, 偶e by膰 mo偶e r贸偶nica wynika z p艂ynu, kt贸ry pozosta艂 w piersi i ma si臋 wch艂on膮膰. Z tym 偶e mi nic spod opatrunk贸w nie wycieka艂o od pierwszego dnia. Na wszelki wypadek zrobi艂am zdj臋cia ju偶 na drugi dzie艅, 偶eby mi potem nie wciskali, 偶e to kom贸rki nier贸wno si臋 wch艂aniaj膮. Nied艂ugo mam kontrol臋, wi臋c o to te偶 b臋d臋 pyta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Zapomnia艂am doda膰, 偶e piersi wygadaj膮 naturalnie, jakby by艂y dzie艂em samej matki natury ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do kompot Je偶eli to mia艂a by膰 wypowiedz do mnie, to powinna艣 ty czyta膰 ze zrozumieniem, bo napisa艂am 3 miesi膮ce !! a nie 3 tygodnie...wiec na drugi raz poczytaj 10 razy moja wypowiedz zanim co艣 znowu nabazgrzesz oburzona. Co do przeszczepu t艂uszczu do piersi to naprawd臋 trzeba doskonal膮 r臋k臋, 偶eby to zrobi膰 r贸wno. Mia艂am przyjemno艣膰 rozmawia膰 z lekarzem, kt贸ry wypowiedzia艂 si臋, 偶eby byc naprawd臋 ostro偶nym, bo fachowc贸w, kt贸rzy sa w stanie zrobi膰 to 艂adnie mo偶na wyliczy膰 na palach jednej reki.. To sa nowe metody dziewczyny i jeszcze troch臋 minie zanim lekarze nabior膮 wprawy, no a je偶eli kto艣 juz tak bardzo chce byc kr贸likiem do艣wiadczalnym i ryzykuje to ju偶 jego sprawa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Po pierwsze, body jet nie robimy w szpitalu tylko w prywatnych klinikach, i p艂acimy za wszystko z w艂asnej kieszeni, wiec powinnam mie膰 jeszcze lepsze warunki ni偶 w szpitalu. Jakos nie zauwa偶y艂am, 偶eby kliniki typu la-perla bankrutowa艂y, a wr臋cz przeciwnie. "Poczekajmy a偶 wejdzie konkurencja", raczej poczekajmy a偶 wymy艣la co艣 lepszego od body jeta.. Smart lipo teraz kosztuje polowe ceny tego co kosztowa艂o jeszcze rok temu a jestem przekonana, ze i tak zarabiaj膮 na tym krocie. Czy to jest normalne, 偶eby za 3 obszary wyceni膰 kogo艣 na 15 tys gdy chcesz si臋 pozby膰 3 kg w sumie ? Taka cen臋 mi poda艂a klinika la perla, a powiem, ze wa偶臋 52 kg i jestem 艣redniego wzrostu. Pisze to tylko dlatego, bo wydaje mi sie dosc podejrzane, ze osoby tu wypowiadaj膮ce si臋, odnosz膮 si臋 do tego, z jak najwi臋kszym zrozumieniem, a przecie偶 im ta艅sza cena tym dla nas lepiej, dlatego trzeba negocjowa膰 z renomowanymi klinikami ni偶sze ceny. Dlaczego w otwocku uda to sa jedne uda a w warszawie uda dzielimy na 2 lub 3 ?? Przecie偶 body jet jest tak naprawd臋 dla ludzi z niewielka nadwaga, wiec te r贸偶nice w kg nie s膮 a偶 tak wielkie. To nie jest miejsce na reklam臋, bo reklama kosztuje, a to jest darmowe forum dla os贸b kt贸re chc膮 zrobi膰 zabieg, b膮d藕 go zrobi艂y ! Pojawiaj膮 si臋 tutaj niestety takie rodzynki i wr臋cz robi膮 jeszcze wi臋cej szkody ni偶 dobrego. Dobra klinika nie potrzebuje takich fa艂szywych pokr臋tnych metod, aby zdoby膰 klient贸w.

Udost臋pnij ten post

Do Dajcie spok贸j Dzi臋ki za odpowied藕, mam nadziej臋 偶e nas nie zawiedziesz i odezwiesz si臋 jeszcze jak wygl膮da sprawa po kilku tygodniach.Poza tym mam nadziej臋, 偶e nier贸wno艣膰 mi臋dzy obiema piersiami si臋 wyr贸wna i b臋dziesz mia艂a idealny wymarzony biust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Kristin9 dzi臋ki za ciep艂e s艂owa. Na pewno si臋 odezw臋. Do Iwlam Moja droga, body jet to jest fanaberia. M贸wi臋 to z pe艂n膮 艣wiadomo艣ci膮, mimo 偶e sama si臋 na to zdecydowa艂am. Nie jest to zabieg leczniczy, nie leczy oty艂o艣ci, osoby, kt贸re chc膮 mu si臋 podda膰 maj膮 zazwyczaj lokalne niedoskona艂o艣ci. W zasadzie jeste艣my szczup艂e, co potwierdza nasze otoczenie. A jednak chcemy pocierpie膰 i zap艂aci膰 za poczucie, 偶e zrobi艂y艣my wszystko, by zbli偶yc sie do doskona艂o艣ci. Nie obruszam si臋 na cene, kiedy kupuj臋 torebk臋 Chanel. Nie ka偶dy musi poddawa膰 si臋 chirurgii plastycznej. Je艣li masz czas - czekaj na lepsza metod臋, bo na pewno j膮 wymy艣l膮. Jednak z Twoim podej艣ciem zawsze b臋dziesz narzeka膰. Mi szkoda czasu. Najlepiej, 偶eby na forum podawa膰 miejsce zabiegu, lekarza, obszar, cen臋 i efekty. Na tej podstawie forumowiczki wyrobi膮 sobie zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
.. to akurat bardzo nie trafione por贸wnanie, poniewaz czy pojade do Wloch czy do niemiec, czy do Chin to ta torebka bedzie kosztowac mnie tyle samo. Tak jest niestety na calym swiecie z ustalaniem cen markowych produktow typu chanel i jest w tym jaka艣 logika. No chyba, ze istnieja wachania kurs贸w walutowych - szczegolny przypadek. Je偶eli si臋 decydujesz na ten zabieg to wiadomo, ze masz na to odpowiednie 艣rodki finansowe. Ja tez, si臋 nie obruszam na cen臋 zabiegu, ale raczej na ludzka g艂upot臋, bo skoro lubisz przep艂aca膰 i nie jest ci to oboj臋tne, ze kto艣 cie robi w balona, to prosz臋 bardzo... Ja nie lobi臋 jak mnie sie traktuje jak kretyna, kt贸ry si臋 cieszy, ze dosta艂 jaka艣 promocje, kt贸ra na dodatek jeszcze sobie sam zap艂aci艂. Itneresuja mnie na jakiej podstawnie jedna klinika sobie zyczy tyle a druga tyle ? Oczywiscie, jezeli lekarz mi powie, ze przeprowadzil tyle zabiegow body jettem, ze ma to opanowane do perfekcji, pokaze mi super CV, obejrze zdjecia pacjetek po i przed pomysle sobie: no facet zna sie na rzeczy to jestem mu gotowa zaplacic nawet i 3 razy wiecej bo mam pewnosc ! Niestety sytuacja jest taka, ze w body jet w polsce jest dopiero od sierpnia 2009.. Akurat tak sie sklada, ze podzwonilam niby w te najbardziej drogie miejsca do warszawy i najlepsze.. Od razu mowie, ze nie zdecydowalabym sie nigdy na zaden sulecin ani inne wioski niewiadomego pochodzenia, wiec idac za mysla ze cena gwarantuje jakos um贸wi艂am sie na konsultacje w 3 klinikach. W pierwszej gdy zobaczylam pania chirurg, ktora wyglada tak slicznie i do tego wykonuje jeszcze innych 10 waznych funkcji w tej klinice, to sie zastanowilam, kiedy ma czas na swoje szkolenia i udoskalanie umiejetnosci skoro poswieca tyle czasu na swoj wyglad zew. Co sie okaza艂o, ze potem akurat przez przypadek mia艂am okazje pozna膰 osob臋, kt贸ra sie poodala tam body jetowi i nie by艂a zadowolona i do tego byla jedna z pierwszych. Bede narzekac bo chce wybrac dla siebie jak najbardziej dobre miejsce i dlatego wchodz臋 na forum... Fakty sa takie, ze jak ci zle zrobi膮 zabieg to ty za to poniesiesz konsekwencje, isc na darmowe poprawki ( zreszta jak si臋 w ogole doczekasz wolnego terminu, bo z tego co tez wiem, to potem ka偶dy chirurg ci chce wm贸wi膰, ze tak mialo by膰 ) to nie jest 偶adne pocieszenie, bo skoro ci raz zrobili zle to serio gwarancja, ze ci poprawia na lepsze jest mala. Pozdrawiam wszystkich i zycze swiadomych wyborow :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Witam Od d艂u偶szego czasu jestem uczestnikiem dyskusji ale tylko jako osoba czytaj膮ca. Dzisiaj pomy艣la艂em 偶e co艣 napisz臋. Od 8 lat zajmuj臋 si臋 dystrybucj膮 sprz臋tu medycznego - od 5 dzia艂am na rynku medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Okres ten pozwoli艂 mi z dystansem patrze膰 na bran偶臋 estetyczn膮: osoby robi膮ce zabiegi jak i na "nowo艣ci" sprz臋towe pojawiaj膮ce si臋. Od jakiego艣 czasu sprzedaj臋 sprz臋t r贸wnie偶 do liposukcji a od 2 tygodni pracuj臋 nad przygotowaniem do wprowadzeniem 艣wiatowej nowo艣ci do liposukcji - ale pisz臋 to tylko po to 偶eby pokaza膰 wszystkim zainteresowanym wiedz臋 techniczn膮, znajomo艣膰 bran偶y i obiektywno艣膰 osoby kt贸ra z tego 偶yje. Do rzeczy: 1. Liposukcja - a)pkt widzenia lekarza - dobre wycenienie zabiegu, szybko艣膰 zabiegu (wi臋ksza mo偶liwo艣膰 wykonania kilku zabieg贸w w jednym dniu), efekt po, zadowolenie pacjenta. b) pkt widzenia pacjenta - bezpiecze艅stwo, efekt, cena 2. Sprz臋t a) SmartLipo - lekarz - bardzo dobra marka daj膮ca fajny zarobek, troch臋 dzia艂a艅 niepo偶膮danych, wolny, efekty s膮 ale nie takie jakie by艂y oczekiwane, brak mo偶liwo艣ci jednoczesnego odci膮gni臋cia t艂uszczu - pacjent - nowo艣膰, znany na 艣wiecie, wszyscy pisz膮 o efektach kt贸re nie s膮 takie jak oczekiwa艂am/艂em, rekonwalescencja boli b)Body-Jet - lekarz - nowo艣膰 na kt贸rej mo偶na duuuu偶o zarobi膰, metoda bardzo inwazyjna, mo偶liwo艣膰 przeszczepu t艂uszczu w piersi ale za wolny 偶eby ilo艣膰 t艂uszczu by艂a odpowiednia, mo偶liwo艣膰 poszerzenia oferty gabinetu, - pacjent - nowo艣膰, wiara w skuteczno艣膰, widoczny efekt odsysania, drogi zabieg, musi dzia艂a膰 jak wszyscy o tym m贸wi膮 Moja subiektywna ocena - ka偶dy z tych dw贸ch urz膮dze艅 jak i DaVinci Lipo, Vaser, Fotona Xp, Palomar Lipo etc. dzi艂aj膮!!!!!! R贸偶nica mi臋dzy nimi jest taka 偶e jeden dzia艂a lepiej drugi gorzej, jeden jest mniej inwazyjny od drugiego, jeden ma lepszy marketing drugi nie ma etc. Jak ja bym wybiera艂 urz膮dzenie kt贸rym chc臋 mie膰 zrobiony zabieg - zada艂 bym sobie pytania: 1. Jakie urz膮dzenie ma badania kliniczne??? - ale publikowane w czasopismach mi臋dzynarodowych a nie zlecane przez firmy 2. Ile i jakie wyst臋puj膮 dzia艂ania niepo偶膮dane - efekty uboczne???? - efekty uboczne stwierdzone na konkretnym urz膮dzeniu a nie na podobnym 3. Jakie firma ma procedury w momencie dzia艂a艅 niepo偶膮danych?? 4. Jakim badaniem stwierdzono bezpiecze艅stwo??? Jak wybra膰 lekarza: 1. Jak d艂ugo wykonuje zabiegi?? 2. Jakie ma kursy zako艅czone??? 3. Certyfikaty??? 4. Jako艣膰 gabinetu w kt贸rym jest robiony zabieg?? Reasumuj膮c -偶ycz臋 wszystkim 偶eby robi膮c sobie ka偶dy zabieg estetyczny po zabiegu czu艂 satysfakcj臋, widzia艂 pozytywn膮 zmian臋 w swoim wygl膮dzie, i czu艂 si臋 psychicznie lepiej ni偶 przed zabiegiem. W razie pyta艅 s艂u偶臋 pomoc膮 OLEE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do twinss Fajna wypowiedzie膰, brzmi to bardzo sensownie, a teraz chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 nad co to za wspania艂a nowo艣膰 ma wej艣膰 na rynek nad kt贸ra tak pracujesz... i jakie udoskonalenia tam wprowadzono... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Do lwlam Widzisz wypowiedz nie miala celu reklamowego, marketingowego tylko cel informacyjny I chce zeby taki cel pozostal wiec nie moge napisac jaki to bedzie sprzet. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elie
Panie twinss c贸偶 za kokieteria. Przecie偶 kilka dni temu ju偶 pan napisa艂 o jaki zabieg chodzi. Zatem o co chodzi ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
no tez tak wlasnie, sie zastanawialam, czy tego watku ze swiatowa nowoscia nie bylo... Pisalam chyba tez do pana na maila, nie dostalam odpowiedzi... Skoro pan sie tym zajmuje tyle czasu to byloby dla klientek cenne uslyszec opinie od kogos kto zna temat " od kuchni " ze tak powiem... Kreowanie aury tajemniczo艣ci to tez rodzaj reklamy, wiece je偶eli chce Pan uniknac podejrzen o robienie kampanii marketingowej to mnie bardzo dziwi, takie podejscie - tym bardziej, ze wypowiedz zostala opublikowana i na pewno spodziewal sie pan takiej reakcji. Jest to watek o liposukcji i generalnie poswiecony body jettowi, ale jezeli ktos wyprowadzi jeszcze cos lepszego na rynek to kazdy ma prawo zmienic zdanie.. Na miesiac przed wprowadzeniem body jettu chcialam zrobic smart lipo i na cale szczesnie sie tak stalo, ze nie zrobilam bo wiem ile jest negatywnych opini, a jak wprowadzili ta urzadzenie do gabinetow to entuzjazm byl ogromny ... czas weryfikuje opinie, a mi sie na razie nigdzie nie spieszy :) bo do lata mamy czas... Chcialam, zeby pani mi powiedzial jakie udoskonalenia sie wprowadzone, na czym polegaja mocne strony tej nowosci, jak juz sie pan wlacza do forum to z pelna odpowiedzialnoscia ... bo gra na zasadzie " wiem ale nie powiem " jest conajmniej zastanawiajaca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Czy t艂uszcz odsysany podczas zabiegu Vaser (LipoSelection) mo偶e by膰 przenoszony w inne rejony, np. piersi? By艂am na oficjalnej stronie tej metody, ale nie ma tam na ten temat ani s艂owa. Albo niedowidz臋 ;-) Interesuje mnie to bardzo, poniewa偶 je艣li ta metoda jest lepsza od BJ, to jakie s膮 jej atuty? W BJ wa偶ne jest, 偶e w艂asny t艂uszcz mo偶na wykorzysta膰 do modelowania sylwetki. Nie s艂ysza艂am o innej metodzie, kt贸ra dawa艂aby taki bonus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Dla tych ktorzy kumaja po angielsku:) http://www.realself.com/question/body-jet-liposuction-revolutionary-doctor Fajny artykul, opinia doktora, ktory brzmi podobnie jak twiniss.... Mowi, ze te urzadzenia sa wszystkie ok i nie ma tego jednego najlepszego..... generalnie wszystko w rekach chirurga...:) Tia to wszystko jest juz chyba jasne, przynajmnie teraz tylko szukac dobrego wykonawce zabiegu w warszawie... Prosze o sugestie... i nazwiska sa mile widziane...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elie
ale ten link to jest rozmowa sponsorowana :-) Nie masz takiego wra偶enia, 偶e jest ustawione na zasadzie wspomn臋 o innych, a na ich tle wyr贸偶ni臋 to, w czym jestem specjalist膮 i kilkakrotnie wzmocni臋 "in my opinion ... i pada nazwa urz膮dzenia wielkimi literami ... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elie
a wg mnie metody jednak si臋 r贸偶ni膮 i nale偶y trafi膰 do dobrego lekarza, kt贸ry powie ci mo偶liwie obiektywnie (a nie b臋dzie patrzy艂 na ciebie przez pryzmat potencjalnie zarobionych pieni臋dzy) kt贸ra metoda jest dla ciebie najlepsza. By膰 mo偶e 偶adna - bo chcesz leczy膰 kompleksy kt贸rych nie masz :-) Ale to kwestia uczciwo艣ci lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Dziewczyny mam konsultacj臋 za dwa tyg. Powiedzcie mi jedn膮 rzecz bo ju偶 nie rozumiem. Te zastrzyki bierze si臋 tylko w przypadku brania tabletek anty czy zawsze? Czy lekarze rozmawiali z wami o jaki艣 farmaceutykach poprawiaj膮cych uk艂ad limfatyczny? Czy do miesi膮ca po zabiegu robi艂y艣cie co艣 w miejscach gdzie by艂o odssysanie ... smarowanie? masa偶e? I czy by艂y艣cie na tak zwanym chodzie po? To znaczy jak oceniacie sw贸j stan mog艂am bez problem贸w porusza膰 si臋, prowadzi艂am samoch贸d, by艂am tak obola艂a po np 2 godz 偶e nie mog艂膮m dac kroka takie tam obrazowe konkrety Ile trwa艂o to odsysanko. Mam przera偶aj膮c膮 wizj臋 tego 4 godz le偶enia i.... plizzzz Musz臋 to sobie pouk艂ada膰 w g艂owie bo zrobi艂 mi si臋 m臋tlik info.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do Elie Chyba raczej nie sponsorowana, bo to jest forum medyczne na ktorym chirurdzy plastyczni odpowiadaja na wszelkie pytania ktore mo偶esz im zadac.. - raczej mi sie wydaje, ze oni sami siebie reklamuj膮 a nie konkretna metod臋, bo zakres pytan jest dosc szeroki z tego co zauwazylam. Dowiedzialam sie przez przypadek, ze Body jet zostal wymyslony w niemczech i pierwsze zabiegi byly glownie wykonywane w europie a teraz zostal wprowadzony do usa ( nie zwrocilam uwagi na date tego watku wiec byc moze " teraz" to bylo juz rok temu ) Jakas kobieta ze stanow zadala pytanie odnosnie tej nowosci. Bylo duzo wypowiedzi lekarzy, nie ukrywam, ze przeczyalam tylko pierwsze dwie. Wkleilam druga wypowiedz, poniewaz w pierwszej facet niczego nowego nie napisal, glownie skupil sie na porownaniu do tradycyjnej liposukcji. a ty elie znasz jakiegos lekarza ktorego mozna polecic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
daxima poczytaj wczesniejsze wypowiedzi na forum, tam wszystko jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Do Daxima: zastrzyki rozrzedzaj膮ce krew bierzesz tak czy owak - maja zapobiec zatorowemu zapaleniu 偶y艂. Ja jetem tydzie艅 po i dzi艣 odpu艣ci艂am, bo na obu ramionach mam same siniaki mimo cienkiej ig艂y. Brzuch smaruje arcalenem (arnika+nagietek) i rzeczywi艣cie siniaki szybko 偶贸艂kn膮. Po zabiegu b臋dziesz os艂abiona (trzeba przeg艂odowa膰 6 godzin przed znieczuleniem) i sko艂owana, wi臋c lepiej naprawd臋 zapewni膰 sobie eskort臋 do domu. Ja bym nie wsiad艂a za kierownic臋! Albo zostajesz w klinice na noc - polecam te opcj臋, bo jednak body jet to powa偶ny zabieg i dobrze uzupe艂ni膰 p艂yny. Ja mia艂am podawan膮 glukoz臋 przez kropl贸wk臋 i 艣rodki przeciwb贸lowe. Generalnie "po" du偶ego dyskomfortu nie ma - raczej uczucie ci膮gni臋cia ni偶 b贸lu. Spokojnie da si臋 znie艣膰. Mi dokucza samo noszenie ubranka - ma z boku zapi臋cie na haftki i zamek b艂yskawiczny i mam wra偶enie 偶e dodatkowo "obija" mi odessany bok. No, ale ja mam niski pr贸g b贸lu, wi臋c nic dziwnego. Na noc zak艂adam wi臋c spanxy - takie wyszczuplaj膮ce majtasy, bo przynajmniej mog臋 w nich zasn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Do dajcie sok贸j Dzi臋kuj臋 偶e wszystko tak fajnie mi podsumowa艂a艣 Teraz ju偶 wiem 偶e wezm臋 taks贸wk臋, a偶 tak daleko do domu nie mam. Tylko zw膮tpi艂am jak kto艣 opisywa艂 偶e po zabiegu je藕dzi艂 godzin臋 po Warszawie. Jejku jak ja si臋 boje...... ju偶 sama nie wiem czego :(

Udost臋pnij ten post

a ja te偶 si臋 strasznie boj臋, a mam zabieg za 3 godzinki... trzymajcie kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Witam Jestem nowa na forum, szukam rady odnosnie body jet. Mam ustalony termin na przyszly tydzien w scin clinik. Przeczytalam na forum ze nie wszystkie sa z was zadowolone . Strasznie sie boje zabiegu oraz jego efektu. Ktoras z was wspomniala o jakiejs dobrze wygladajacej Pani Doktor z Warszawy u ktorej pacjentka byla niezadowolona. Prosze pomozcie!!! Czy ktos moze powiedziec na temat lekarzy tam praktykujacych?? PROSZE ODPISZCIE!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
tutaj wyczyta艂a艣 ,偶e ze skin clinik s膮 niezadowolone???? kole偶anka strusiu by艂a i jest zadowolona ,robi艂a boczki i ja te偶 jade wi臋c mnie niestrasz.A swoja drog膮 czemu ja tego nie wyczyta艂am,podaj mi strone na kt贸rej to pisze,:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
a ja wiem 偶e przed zabiegiem mo偶na je艣膰 i pi膰 ,kto艣 tu napisa艂 偶e 6 godzin przed niewolno,lekarze w艂a艣nie ka偶膮 zjesc 偶eby nieby膰 os艂abionym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fugitive3
Do przedmowczyn: Nie bojcie sie! Po pierwsze przeciez to nie boli, a ze jakis dyskomfort jest.... depilacja tez boli! BJ jest super i nawet dla pan w starszym wieku! Ja mam 56 lat i p. Dr bardzo byla niechetna... Ale zrobilam, nawet uwazama, ze mogla wiecej odessac... A skora nie ma zadnego obwisu i jest duzo lepsza niz przed. Jeszcze mam zgrubienia do rozmasowania ale to pikus! Te mlode, ktore chca sie rozbierac to oczywiscie moga sobie zafundowac rozne zabiegi, jakies endermologie i inne lasery, zeby naprawde nic nie bylo poznac. Bardzo wazne: nie wyskakiwac z ubranka! Ono trzyma skore na miejscu. Jestem 4 tygodnie po wiec na ostateczne rezultaty jeszcze poczekam. Pozdrawiam i uszy do gory!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Mimi trzymam kciuki oby wszystko posz艂o szybko i z dobrymi efektami Czekam na relacje z zabiegu. Te偶 si臋 zastanawiam z tym niejedzeniem. Mo偶e to w przypadku dodatkowych znieczule艅 jak "g艂upi ja艣" w贸wczas na pewno trzeba by膰 na czczo. Podpytam i zdam relacje Figurative Och kobieto Ty wiesz jak mnie podnie艣膰 na duchu. Urodzi艂am dwoje dzieci. Dosz艂am ju偶 do swojej wagi i nie chce ju偶 dalej chudn膮膰. Mam tylko jedno marzenie nie chce ju偶 wi臋cej w 偶yciu s艂ysze膰 pyt艅 czy jestem w kolejnej ci膮偶y. Jestem bardzo szczup艂a w talii i mam z przodu ogromny brzuch niestety dziedziczny. Mog臋 stawa膰 na g艂owie a i tak si臋 go nie pozb臋d臋 w walce z genami jestem na starconej pozycji. Nie zamierzam paradowa膰 w sk膮pym bikini wi臋c na efekty cud nie licz臋 tym bardziej 偶e i rozst臋p贸 par臋 si臋 zanlaz艂o. Mam tylko nadziej臋 偶e m贸ja naro艣l si臋 nada na body jet i w ko艅cu ubior臋 spodnie. Rozmy艣lam te偶 o ewentualnym niechirurgicznym liftingu. Jako艣 nikt o tym do tej pory nie wspomnia艂 na forum. Co偶 najpierw poczekajmy na efekty a przede wszystkim na konsultacje :)

Udost臋pnij ten post