Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 MATYLDA_a
tydzie艅 temu mia艂am zabieg Bj brzucha i cyck贸w by艂am dzi艣 na kontroli lekarz nie by艂 zadowolony z moich piersi bo strasznie opad艂y ,albo zama艂o podane ,albo mia艂am pecha bo si臋 nie przyje艂o ,goi si臋 fajnie jedno i drugie -lecz piersi za艂amka ma艂o co wida膰 ,b臋de mia艂a powt贸rk臋 jak si臋 zagoi ,wi臋c nie zawsze jest tak dobrze !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dajcie spok贸j
Lekarz powiedzia艂, 偶e zrobi Ci powt贸rke w ramach reklamacji, czy musisz dop艂aca膰? Ja mam podobny problem (u mnie asymetria) i nie wiem, czy mam wojowa膰 z klinik膮, cho膰 oczywi艣cie jeszcze poczekam, bo jestem dopiero 2 tyg. po zabiegu. Pytam, bo powt贸rka wi膮za艂aby si臋 z kolejnym duzym wydatkiem (praktycznie tyle samo ile za pierwszym razem).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Matylda przykro :( 偶e Ci jednak nie posz艂o. Cholender ju偶 po tygodniu taki werdykt. Jak pami臋tam to Ty szczuplutka by艂a艣. Sk膮d teraz b臋dziesz pobiera膰? Jestem ciekawa jak Ci臋 potraktowali w kwestii finansowej? Laura doskonale Ci臋 rozumiem ale czytam czytam i codziennie budze si臋 z innym nastawieniem do tematu. Chyba nigdy si臋 nie przekonamy jak same nie spr贸bujemy. Niestety u mnie ch臋膰 zaryzykowania i sprawdzenia tego wszystkiego zaczyna by膰 silniejsza od wszystkich narastaj膮cych w膮tpliwo艣ci. Metody cud nie ma. Chyba tylko mo偶na mie膰 cudowne geny niestety nie ka偶dy ma takie szcz臋艣cie. Twinss przegl膮dam swoje zapiski. Wyczyta艂am 偶e dziewczyny bior膮 leki limfatyczne po zabiegu. Patrz膮c na zabieg od strony medycznej to na tyle na ile ja jestem w stanie to poj膮膰 to nawet widze cel. M贸wi臋 tu oczywi艣cie o lekach zawieraj膮cych diosmin臋 czy hesperydyn臋. Takich dost臋pnych bez recepty na 偶ylaki odbytu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przed bj
witam was jestem przed zabiegiem .... chce zrobic w sulecinie czy ktos byl tam na bj ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Body jetki zajada艂a kt贸ra艣 z was si臋 kolagenen po zabiegu ? Chodzi mi ju偶 o ten etap endermologii ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawaa a
co do doboru biustonosza to uwa偶am, 偶e to fajny pomys艂. Id臋 na zabieg, powiekszam biust i potem kto艣 dobiera mi indywidualnie biustonosz do moich nowych piersi. Super. By艂am na stronie kliniki ale nie widzia艂am zadnych informacji o tym doborze. Jak si臋 dowiedzia艂as? Czy to jest dla kazdego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Witam Was dziewczyny! Siedze wlasnie w domku i odpoczywam, jestem drugi dzien po zabiegu BodyJet (talia i boczki). Powiem Wam tak, ja mialam strasznego stersa jak jechalam na zabieg, nie balam sie efektow (mialam juz kiedys robiona liposukcje brzucha normalna metoda), ale bardzie stresowalo mnie to ze bede przytomna, wszystko widziec i czuc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Poniewaz na gornym slasku (jestem z katowic) nie ma kliniki ktora wykonywalaby ten zabieg, chcialam udac sie do najblizszej jaka jest w moim zasiegu, wybralam Krakow - klinika MAESTRIA! jak poczytacie wczesniej na poczatkowych stronach wlasnie o ta klinike sie was pytalam. Na dzien dzisiejszy moge bardzo polecic zarowno lekarza (dr Tomasz Nierzwi艅ski) i asystentke jak i klinike pod wzgledem ogolnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Napewno odczuwalam drobny bol na pocztku - mam na mylsi podanie znieczulenia (nienawidze zastrzykow), i troszke bolesne czasami bylo to wstrzykiwanie wody z antybiotykiem, dopiero po krotkim czasie przeszlo, ale lekarz byl na tyle delikatny, ze nie odczulam bardzo silnego bolu! Wsparcie Pani Agnieszki (i trzymanie za raczke) bylo niezastapione!!! Jestem troche panikar膮 wiec to moze dlatego. Ogolnie czuje sie dobrze, nie odczuwam duzego bolu a raczej takie rwanie przy siadaniu, kladzeniu sie, wstawaniu, o schylaniu nie ma wogole mowy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Idac jednak na zabieg mialam swadomosc ze bedzie tak przez kilka dni do tygodnia, pozniej bedzie juz tylko lepiej... Co jest wazne, o czym powinnyscie pamietac (bo jak narazie nikt nie wspomnial) : wybierajac sie na zabieg ubierzcie sie w wygodne ciuszki, takie ktore moga sie zabrudzic czyli dres czy dlugi swetr nic co bedzie naciskac na brzyszek czy inne partie. Zabrudzic dlatego ze po zabiegu bedzie z was wyplywac reszta tej wody i jakes ilosci krwi... alby nie zabrudzic samochodu kupcie sobie taka ceratke jak dla niemowlat do przewijania, na tym bedziecie siedziec i spac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Jesli ktoras z was mieszka sama to najlepej zrobic sobie zapasy zywnosci na kilka dni bo ciezko bedzie pozniej wyjsc na zakupy a jesc trzeba bo duzo lekarstw bedzie. Najwaznijsza sprawa to mysle SZCZEPIONKA NA ZOLTACZKE TYPU B!!! Oczywiscie (jak podejrzewam) wszystkie narzedzia i pomiszczenia sa sterylne i wyjalowione aczkolwiek nigdy nie wiadomo... Zdrowie najwazniejsze!!! A jak zlapiecie zoltaczke to juz macie posprzatane, zero alkohlou, probemy rzez cale zycie, nie mozna jesc tego co sie chce itp itd!!! Uwazajcie, bo wiele klinik nic na ten temat nie wspomina a powinni kazac zrobic wam badania przed zabiegiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
I nie wracajcie same samochodem wezcie sobie znajomego za kierowce, bo bedziecie oslabione. Ja robilam zabieg w poniedzialek, teraz jeszce troszke mi wycikaja plyny z ran, mam 2 naciecia z przodu i cztery z tylu, z tego dwa zaszyte bo z reszty musza wycieknac plyny, pozniej sie goi za pomoca plasterkow STERI STRIP! Nie powinno zostac sladow po szwach - nacieciach (jak mowilam mialam juz jedna liposukcje). Ja coprawda jestem szczupla osoba ale mialam takie boczki ktore doprowadzaly mnie do wscieklosci, przy kazdej sukience, spodniach, wystawaly!!! ;( masakra. Mam nadzieje ze teraz bedzie talia osy ;)))) Odessali mi ok 700ml, zabieg trwal mniej wiecej 4 godz, zalezy ile jest do odessania, (podobno kobietom zajmuje to troche wiecej czasu bo trzeba duzo sily wlozyc w to) zaplacilam 5 tys. Kontrola za tydzien. Jesli macie jakies pytania to piszcie na @. pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
I nie wracajcie same samochodem wezcie sobie znajomego za kierowce, bo bedziecie oslabione. Ja robilam zabieg w poniedzialek, teraz jeszce troszke mi wycikaja plyny z ran, mam 2 naciecia z przodu i cztery z tylu, z tego dwa zaszyte bo z reszty musza wycieknac plyny, pozniej sie goi za pomoca plasterkow STERI STRIP! Nie powinno zostac sladow po szwach - nacieciach (jak mowilam mialam juz jedna liposukcje).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
I nie wracajcie same samochodem wezcie sobie znajomego za kierowce, bo bedziecie oslabione. Ja robilam zabieg w poniedzialek, teraz jeszce troszke mi wycikaja plyny z ran, mam 2 naciecia z przodu i cztery z tylu, z tego dwa zaszyte bo z reszty musza wycieknac plyny, pozniej sie goi za pomoca plasterkow STERI STRIP! Nie powinno zostac sladow po szwach - nacieciach (jak mowilam mialam juz jedna liposukcje).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalenka_1972
偶a艂osne s膮 te reklamy gabinet贸w, kt贸re robi膮 niewiele body jet i staj膮 na g艂owie, 偶eby przekona膰 do siebie klient贸w. Stanik? Sorry wol臋 klinik臋 dro偶sz膮, ale w kt贸rej lekarze maj膮 wpraw臋, mn贸stwo zabieg贸w. Wol臋 zap艂aci膰 wi臋cej, ale wiedzie膰 , 偶e jestem w najlepszych r臋kach. Od pewnego czasu traktuj臋 to forum jako 藕r贸d艂o informacji - ale ostatnio mam do艣膰 licytowania si臋 na staniki. I zastanawia mnie kto pisze niekt贸re wpisy - znajduj臋 "zrobi艂am sobie cycki" ... kurcze, przecie偶 偶adna kobieta tak nie napisze o swoim ciele do diab艂a. Jestem po konsultacji, zabieg mam za trzy tygodnie. Na stanik mnie sta膰, wi臋c dzi臋kuj臋 za 偶enuj膮c膮 reklam臋 gabinetu. :-) :-)

Udost臋pnij ten post

Zwracam sie do tych z Was, ktore przeszczepialy tluszcz w piersi, czy zdarzylo sie Wam, ze tluszcz wchlanial sie nierowno ? Jedna z Was pisala, ze miala asymetrie od samego poczatku, ale mnie chodzi bardziej o to czy ta asymetria moze sie pojawic pozniej, czy pytalyscie o to lekarza ? ja juz nie dbam o to, czy wchlonie sie 30% czy 60% tluszczu ale chcialabym zeby wchlanial sie rowno, bo nie bede miala mozliwosci by po pol roku powtorzyc zabieg. Napiszcie tez czy juz po ustapieniu opuchlizny, piersi wygladaja naturalnie, czy jednak widac cos, ze przy nim "majstrowalyscie" ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Panie Vaser
... niech pan sobie za艂o偶y w艂asny w膮tek , albo zainwestuje w reklam臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Misel dzi臋kuj臋 za tak膮 form臋 opisu. Dzi臋kuj臋 bo takie wpisy dla nas przed s膮 nieocenione. Magdalenka czyli robisz "cycki" W czyje r臋ce si臋 oddajesz? Napisz par臋 s艂贸w o konsultacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Panie Vaser
... i nauczy ortografii

Udost臋pnij ten post

Twinss piszesz, ze body jet jest przyzwoity ale nie doskonaly, ze piersi po bj moga byc dobre ale nigdy nie beda swietne ??? Mozesz to rozwinac ? Czy Wiesz o czyms o czym powinnysmy wiedziec, moze jakies skutki uboczne, nienaturalnie wygladajace piersi ? Zgadzam sie z tym, ze najwazniejszy jest operator urzadzenia i jego doswiadczenie, bj to nic innego jak jedna z metod liposukcji wiec ma to dla mnie sens, zeby szukac lekarza, ktory ma w tym spore doswiadczenie. Dzeki za ta rade i czekam na odpowiedz na moje pytania. Misel wielkie dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 judytta786
do magdalenki 1072 to chyba ty reklamujesz gabinet. Nikt nic nie mo偶e napisa膰 bo to reklama?????? Mi tez ten pomys艂 si臋 podoba. Jest fajny Ten najlepszy gabinet to ten kt贸ry dopiero od roku jest na rynku? Nie wiem czy po wp艂aceniu zaliczki bed臋 mia艂a gdzie p贸j艣膰 na zabieg. Mo偶e go ju偶 nie bedzie? Czy on ma takie do艣wiadczenie? Szczerze w膮tpie. Mo偶e ty wiesz lepiej mo偶e tam poprostu pracujesz???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieramm
judyta masz racje Tu wszystko jest ok jak sie chwali jedna klinik臋. Jak kto艣 napisze co艣 pozytywnego o innej klinice to WOJNA a jak klinika jest z Warszawy to obrzucanie b艂otem. BJ jest od jesieni w Polsce o jakim do艣wiadczeniu mowa? Ile wi臋cej lekarz w jednej klinice wykona艂 zabieg贸w od tego z kliniki kt贸ra mia艂a urzadzenie np.kilka tygodni p贸藕niej? Bardzo dobrze ze pojawia si臋 konkur臋cja to chocia偶 ceny spadaj膮 i to jest dla nas wszystkich bardzo korzystne. Jak do tego dostaje si臋 jeszcze co艣 extra to jeszcze lepiej. Zaraz wejdzie inna metoda i nawet to nie wystarczy ;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i ach
Mam pytanie do Laury 07. Ile p艂acisz za uda i kolana, bo jak wyczyta艂am robisz razem? Mnie wyceniono te obszary na 11tys i jest to zaporowe nieco.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytan-ko
czy we wroclawiu ktos robi body jet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
do Aha i Ach Ja mam wycenione te dwa obszary na 8.500 z艂.

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny czytam to forum, czytam i jak ju偶 dojd臋 do wniosku 偶e jestem zdecydowana na zabieg to oblatuje mnie cykor i nogi za pas. Jestm po 14 endermologiach i wszystko 艂adnie idzie tylko ten brzuch i boki... Czy kt贸ras z was (po zabiegu ) mog艂aby mi wyt艂umaczyc jaki obszar nazywany jest brzuchem (od biustu az do 艂ona) a jaki boczkami (od wysokosci biustu niemal do zgi臋cia w pachwinach) A mo偶e mam b艂臋dne wyobra偶enie? Jestem cykorem strasznym!!! Boj臋 sie efekt贸w po.. 偶e skora b臋dzie brzydka 偶e pomarszczona, ze b臋d膮 nier贸wno艣ci itp. a mam ju偶 grubo po 30-tce. Ja musz臋 ten zabieg zrobi膰 w tajemnicy przed rodzin膮 (je艣li si臋 zdecyduj臋) bo inaczej to sajgon w domu przez kilka miesiecy!!! Je艣li dojrzej臋 do tego pomys艂u to raczej zrobi臋 to w Sul臋cinie bo jestem z Poznania i poprostu mam blisko ale wydaj臋 mi si臋 te偶 偶e jest sporo zadowolonych os贸b!Wiadomo spartoli膰 moze ka偶dy i wsz臋dzie nawet w drogich klinikach! Licz臋 na to 偶e te kilkanascie endermologii pomo偶e odessa膰 r贸wno (je艣li sie nie scykam)!!!! Drogie Panie po BJ pom贸偶cie mi podj膮膰 decyzj臋! Ch臋tnie porozmawia艂abym z Pani po BJ w Sul臋cinie! Mam tyle pyta艅 ! Pozdrawiam serdecznie szystkie Panie te przed i te po BJ!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
Ja te偶 jestem z okolic Poznania ale jade do Warszawy,jako艣 ten Sulecin mnie nie przekonuje,poczyta艂am troche opini tu na forum i wole wi臋cej zap艂acic ,ni偶 potem lamentowa膰 ,偶e cos jest nie tak.Nasza kolezanka Strusiu(ca艂uje ciebie,kochana) te偶 jest z Poznania i by艂a w wawie i jest zachwycona,ale to tylko moje zdanie ,oczywi艣cie mozesz jechac do Sulecina,napisz co zdecydowa艂as

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roka
DO LAURA 07 gdzie robisz ten zabieg? dwa obszary i tak tanio?mo偶esz nam zdradzic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
do Misel Mam do Ciebie kilka pyta艅 wi臋c napisze maila. Zabieg b臋d臋 robi膰 w Maestrii w Krakowie. Do tej kwoty jednak doliczy膰 trzeba oko艂o 500 z艂. za ubranko uciskowe - nie jest wliczone w koszt zabiegu.

Udost臋pnij ten post