Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Na nier贸wno艣ci najlepsze s膮 chyba masa偶e, 偶adne tabletki nie pomog膮. Wiecie co, gdzie艣 czyta艂am, 偶e du偶o lepsz膮 metod膮 je艣li chodzi o usuwanie tkanki t艂uszczowej jest Vibrolipo.Czyta艂am nawet w JOy albo cosmopolitanie, o tym zabiegu. Powiem wam swoj膮 drog膮 bardzo ciekawa sprawa, bo VIbrolipo jest zabiegiem, kt贸ry nie tylko jest du偶o bardziej dok艂adny, nie ma si臋 po nim nier贸wno艣ci. I kr贸cej wraca si臋 po nim do codziennego 偶ycia ni偶 po innych zabiegach. Gdybym si臋 kiedy艣 decydowa艂a na zabieg usuwania t艂uszczu chyba wybra艂abym vibrolipo. Zreszt膮 mo偶e same poczytacie i ocenicie, co warto jest wybra膰.. http://www.estemedia.pl/artykuly.php?dzial1=71&dzial2=71&n_art=494

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
do Dajcie spok贸j Hej, 艂膮cz臋 si臋 z Tob膮 w b贸lu. Ja mia艂am zabieg 4.02 na boczki. Jestem po 8 endermologiach (mam jeszcze 7- wykupi艂am 15) i widz臋 to niestety tak: * mega nier贸wno艣ci na boczkach z ty艂u- wygl膮da to jak galaretowata masa albo mega cellulit- z tym, 偶e w tym miejscu normalnie nie wyst臋puje... * nadal bolesno艣膰 w tym miejscu * te偶 bior臋 cyclo 3 fort:-) mi zapisa艂 lekarz- na obrz臋k limfatyczny * nie uby艂o mi ani cm w talii... A mia艂o by膰 tak pi臋knie. 6000 zabieg, 1600 endermologia. Ciekawe ile jeszcze, 偶eby cho膰 wyr贸wna膰 nier贸wno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
do Strusiu: By艂a艣 na kontroli? Co Ci powiedzia艂 lekarz? Ja mam wizyte dopiero po 3 miesiacach... Mo偶e dlatego tak p贸藕no, bo my艣l膮 偶e do tego czasu przejdzie mi w艣ciek艂o艣膰!

Udost臋pnij ten post

do Dajcie spok贸j nie by艂am na kontroli, ale b臋d臋 w Wawie od niedzieli do wtorku, to je艣li mi praca na to pozwoli to pod wiecz贸r podjad臋 do Skin Clinic i poka偶e si臋 doktorowi. Jestem nie藕le wkurzona. A przypomnij, gdzie Ty robi艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
La Perla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Do strusiu O kurcze tak dawno robilas! i nie ma jeszce efektu... to cos musi byc nie tak... kurde bele, dziwna sprawa! poradz sie lekarza faktycznie. Ale mas zopuchniete jeszcze te boczkii (ja tez robilam ta czasc) czy tylko nierownosci? A moze dlatego nie widzisz rezultatu bo sa jeszce opuchniete przez te endermologie, wiesz co za duzo to nie zdrowo, a tak wogole to myslalas o standerdowych masazach? mnie po tamtej liposukcji bardzo pomogly, teraz mam zamair zaczac za kilka dni, ale jeszce troche mnie boli wiec nie wiem czy moge. A po jakim czase zaczelas robic endermologie? bolalo cie jeszcze wtedy? a ile ci odessali bo 6000 to sporo. Smarujesz sie czyms? ja Repari Gel i Lioton 1000. A tobie dajcie spokoj ile odessali za ile? Boli was jeszcze? jak jak dotykam to odczuwam bol, tak to nie. A podobno w wannie mozna sie kapac byle nie lezec 2h! ;) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Szkoda ze nie ma porownania Vibrolipo i BodyJet... W sumie jest jakas roznica ale chyb nie duza? Swoja droga duzo tu ciekawostek... http://www.estemedia.pl/dzialy.php?dzial1=299&dzial2=331 To duolipo wydaje sie super opcja! Polaczeni rewelacja! http://www.iqmedica.pl/duolipo,p157.html szkoda ze obie meotdy porownane sa z tradycyjna liposukcja anie ze soba razem, ciekawe to vibrolipo... nie dziala woda jak BJ, tylko powietrzem... hmm? http://www.operacje-plastyczne.pl/arty/brzuch

Udost臋pnij ten post

do misel wydaje mi si臋, 偶e obrz臋ku ju偶 nie ma, ale mo偶e si臋 myl臋. Endermologi臋 zacz臋艂am po 3 tygodniach od zabiegu. Boczki nadal mnie bol膮 przy dotyku i przy endermologii. Smaruj臋 na zmian臋 liotonem, lipohepem i 偶elem z arnik膮. Jestem og贸lnie szczup艂膮 osob膮, ale typowym jab艂kiem- dlatego bj wydawa艂 mi si臋 idealnym rozwi膮zaniem dla mnie. Dr odessa艂 z boczk贸w w sumie nieca艂e 700ml.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
to dokladnie tak jak mnie, tez boczki talie ok 800ml. a co to jest ten lipohem? na co dziala? na obrzek czy co? i zel z arnika? na co ;) Czyli jeszce Cie boli tak jak mnie i mimo tego zaczelas te endermologie? bo ja slyszalam ze powinno zacza sie cokolwiek robic po ok 3 tyg ale pod warunkiem ze nic nie boli! Tak mialam przy normalnej liposkcji, juz mnie nie bolao i robilam intensywne masaze, no bo tak jak mnie boli to jak mnie wymasuje?! hmm.. I pomimo bolu dajesz rade? juznie wiem co myslec???!!!

Udost臋pnij ten post

do misel lipohep to heparyna w sprayu- u艂atwia wch艂anianie krwiak贸w,siniak贸w i obrz臋k贸w, to samo arnika tylko na innej zasadzie. Zacz臋艂am endermologi臋 pomimo b贸lu i tkliwo艣ci przy dotyku bo paskudnie to wygl膮da艂o- zreszt膮 nadal tak wygl膮da- szczeg贸lnie z lewej strony, prawa wygl膮da lepiej. Pokaza艂am te boczki chirurgowi plastycznemu u kt贸rego b臋d臋 robi艂a piersi i powiedzia艂, 偶e zrobi艂y si臋 zrosty (blizna) pod sk贸r膮 i trzeba to "rozbi膰" masa偶em albo endermologi膮, im szybciej tym lepiej. Ale na razie efekt marny. Ile Ty p艂aci艂as za zabieg i gdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
I co nie schodza te zrosty? Pomimo takiego czasu? A probowalas tradycyjnego masazu? Mnie po ty wszystko zeszlo, mialam sliczny brzuszek. Skoro mowisz ze dalas rade z bolem to zaczne masaz od czw! skoro zabieg przezylam to teraz tez dam rade ;) ja robilam w Maestrii w krakowie, zaplacilam 5 000. 300 za lekarstwa, ubranko juz mialam. Za masaz bede placic 30zl za pol godz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
s艂uchajcie podobno sam BJ ,owszem pozbawia nas kom贸rek t艂uszczowych, ale nie powoduje wch艂aniania si臋 nadmiaru sk贸ry, dlatego lekarz po tym zabiegu, wyko艅czy艂 mnie laserem Smart lipo, po kt贸rym nast臋puje wch艂oni臋cie nadmiaru sk贸ry. Pisz臋 podobno, gdy偶 jestem nieca艂y tydzie艅 po BJ+SL. Wszystko w kosztach. Na dzie艅 dzisiejszy jeszcze odczuwam b贸l. Pozdrawiam. Acha dziewczynki napiszcie co jest lepsze drena偶 limfatyczny czy endermologia. Wa艂kujecie si臋 po 7 dniach wa艂kiem, podobno warto na nier贸wno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
No co ty po 7 dniach? z bolu bym umarla, ledwo chodzilam, ja mam taki wlaeczek do masazu ciala ale skoro gdy sie dotykam mnie boli to jak mam sie masowac... hmmm moze zaczne tak po malu, oliwka i raczkami.. Co do wyboru to nie wiem, nie znam sie, na czym polega drenaz? Mnie lekarz mowil zebym po 3 tyg od zabiegu zrobila sobie liposhock, mam taki zamiar w nastepnym tyg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
aha i jeszce jedno, piszez ze w cenie to bylo. ile placilas za zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JEEet!
No to mnie nastraszy艂y艣cie tym b贸lem w trakcie i po. Jestem na 4 dni przed zabiegiem i juz sama nie wiem czy go zrobi膰 boje sie tych nier贸wno艣ci. Napiszcie b艂agam czy ta alternatywna metoda VIBROLIPO nie b臋dzie lepsza. Troche poczyta艂am o tym garantuj膮 brak nier贸wno艣ci szybszy powr贸t do codziennych spraw mniejsze ryzyko wyst膮pienia martwicy. Mo偶e te nier贸wno艣ci i stwardnienia to matrwica tkanek tylko nikt o tym nie chce m贸wi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patek33
Do STRUSIU Ja te偶 jestem typowym jab艂uszkiem czy wida膰 u Ciebie tali臋, w jakiej klinice robi艂a艣 BJ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KONKURS Feelbeauty.eu
Konkurs na portalu www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY

Udost臋pnij ten post

HI Dziewczyny moim zdaniem nale偶y dobrze przemy艣le膰 decyzj臋 o zabiegu i przygotowa膰 si臋 psychicznie na r贸偶ne rezultaty, moim zdaniem ryzyko wyst膮pienia nier贸wno艣ci jest bardzo du偶e i prawdopodobne to nie jest "dotyk anio艂a" tylko bardzo silna ingerencja , kto艣 wk艂ada wam metalow膮 rur臋 pod sk贸r臋 , to dla organizmu co艣 strasznego , lekarz podczas zabiegu te偶 mo偶e napotka膰 np.zrosty , o kt贸rych przed zabiegiem nie wie i kt贸rych nie jest w stanie omin膮膰 dlatego trzeba sobie zdawa膰 spraw臋 , 偶e nasza sk贸ra po zabiegu b臋dzie jak pupa niemowlaka..a szkoda.powiem wam szczerze , 偶e my艣la艂am sobie przed zabiegiem -trudno wol臋 mie膰 nier贸wno艣ci a by膰 chuda ni偶 mie膰 te uda-ale niestety dalej jak na siebie patrz臋 widz臋 te wstr臋tne brydzesy mo偶e mniejsze ale dalej s膮 ,to przykre bo tyle kasy , taki stres i b贸l a w sumie rezultat marny.Dziewczyny my艣l臋 sobie , 偶e pozostaje mi dalej nieko艅cz膮ca si臋 dieta i si艂ownia do ko艅ca 偶ycia...przemy艣lcie swoj膮 decyzj臋 ja nale偶臋 do os贸b szczup艂ych mia艂am zawsze tylko uda i wcale si臋 ich nie pozby艂am, mo偶e lepiej by艂o zrobi膰 normaln膮 liposukcj臋 odessali by raz a dobrze , wiadomo 偶e boli-musi bole膰 ale przynajmniej tego nie pami臋tasz.A mo偶e mia艂am zbyt wyg贸rowane oczekiwania i spodziewa艂am si臋 zbyt wiele po tej operacji..sama ju偶 nie wiem co mysle膰 , niektore z was s膮 zadowolone dla mnie 1 cm lub dwa mniej to nic, to wa偶ne bo piszemy o ml a w centach to znikoma r贸偶nica , warto o tym pisa膰 bo mo偶e wtedy dziewczyny id膮ce na zabieg b臋d膮 wiedzia艂y czego si臋 spodziewa膰.tak czy tak nale偶y pami 臋ta膰 , 偶e nier贸wno艣ci mog膮 si臋 pojawi膰 bo to du偶a ingerencja... pozdrawiam w oczekiwaniu na to , 偶e pojawi si臋 efekt.... jestem 2 tyg po.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PATEK33
DO ZEBRA A w jakiej klinice to robi艂a艣,偶e tak Ci臋 oszpecili i tak cierpia艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Do Zebra. Musze Ci powiedziec, ze niezle mnie nastraszylas.. ja tez jestem raczej szczupla i chce zrobic bryczesy i uda wewnetrzne, ale faktycznie dla jednego cm mniej w obwodzie to nie ma sensu... Nie rozumiem dlaczego u niektorych kobiet ten efekt jest widoczny, nie narzekaja na zgrubienia itp a u innych prawie nic nie widac ? Ile Ci odessali tluszczu z jednego uda ? Czy uwazasz, ze jesli np lekarz powie ze odessie 500ml z jednej nogi to bedzie to chociaz z 3 cm w obwodzie czy jak to mozna policzyc? Powiem szczerze, ze coraz blizej do body jeta a ja coraz bardziej sie zastnawiam czy robic, skoro mam wyrzucic kase w bloto, nacierpiec sie i zobaczyc te same bryczesy co przed ... Prosze powiedz nam gdzie robilas body jet i ile Ci odessali tluszczu? Bedzie to dla nas ku przestrodze, a ja moze nawet i zmienie zdanie i wroce to dlugich i zmudnych cwiczen i restrykcyjnej diety. Aha jeszcze jedno , co Twoj lekarz na to ? czy w jakikolwiek sposob wyrazil swoje zdanie, ze tak cierpisz i nie widac efektow ? Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia.

Udost臋pnij ten post

S艂uchajcie, ale z tego co tu czytam, to nier贸wno艣ci i zrosty s膮 chyba cz臋st膮 dolegliwo艣ci膮 po liposukcji. Troch臋 bym si臋 tego ba艂a. A te metody o kt贸rych napisa艂a bia艂a czekolada i misel wydaj膮 mi si臋 bardziej sensowne. Czyta艂am o suchych metodach, jak vibrolipo. Kaniula porusza si臋 ruchami od 0,5 do 1 mm. Pono膰 pozwala to na 艂atwiejsze przenikni臋cie przez t艂uszcz w miejscach gdzie tkanki 艂膮cznej jest wi臋cej. Efekt jest taki, 偶e powierzchnia sk贸ry tam gdzie t艂uszcz by艂 odsysany jest bardziej g艂adka, tak偶e w miejscach gdzie si臋 艂膮czy z powierzchni膮 z kt贸rej odsysany nie by艂. My艣l臋, 偶e je艣li si臋 zdecyduj臋, to na vibrolipo w艂a艣nie w IQ medica, do kt贸rej tu kto艣 poda艂 linka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
nie wiem dziewczyny ale chyba za bardzo panikujecie... Przynajmniej te osoby ktore sa po zabiegu w grenicach do miesiaca! Po mojej tradycyjnej liposukcji tez mialam zgrubienia w brzuchu (jakby ktos kamyki powsadzal) ale masazysta mi wszystko rozmasowal!!! naprawde.... i mialam brzuszek jak pupa niemowlaka, trwalo to chyba 2 tyg(jesli dobrze pamietam) masaz mialam co drugi dzien. Wiadomo ze kazdy ma inne zapotrzebowanie na ilosc takiech rekonwalescencji ;) ale nie martwcie sie na zapas! To jest powazny zabieg i jesli ktoras idac na niego nie wiedziala, to jest troszke dziwne dla mnie... Organizm potrzebuje czasu! nie oszukujmy sie! I mysle ze te coraz nowsze metody liposhoc, endermologie itp sa do dupy tak naprawde! Bo nam nie chodzi o rozbicie lub likwidacje tluszczu tylko o rozbicie tych "kamieni"nierownosci!!! Ja zostaje przy moim masazycie, wtedy wszystko super mi wyrownal! Musi to bys osoba ktora was pomasuje oczywiscie w sposob odpowiedni po liposukcji, probujcie tez masowac sie same - oliwka i dlonmi albo gladka gabka podczas kapieli, ja wczoraj masowalam sobie moje boczki 20min pod przysznicem i dzis widze malusienkie rezultaty, nie jest juz tak nierownio jak bylo i bol przy dotykaniu zanika. Smarujcie sie przynajmniej 5 razy dziennie tymi kremami! ja smarruje co 2-3 godz inna mascia ;) Oczywiscie osoby ktore robily zabieg (nie wiem ok 2 m-ce temu) powinny sie skontaktowac z lekarzem i porozmawiac dlaczego co i jak. A reszta niech nie panikuje i masujcie wasze piekne odessane cialka to ptrzynosi ulge, skora lubi dotyk, a i naczynka w srodku sie odbuduja! jak siedzicie np przed TV to masujcie sobie delikatnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
A co do Vibrolipo to moim zdaniem jeden shit, co za roznica czy woda czy powietrzem czy tradycyjnie.... ingerencja w organizm to ingerencja i nikt mi nie oowie ze to kolejna anielska metoda! Moze powinnysmy poczytac na formu o tym to pewnie kolezanki maja te same problemy co my ;) A wielkosc kaniuli nie ma dla mnie roznicy bo i tak mi sie zrosna te blizny i nie beda wogole widoczne wiec co za roznica... A ze nie ma nierownosci to w to nie wierze! Ja np mam zrosty pod skora i ciezko bylo llekarzowi przez nie sie przebic... Wszystkie opisy sa rewelacyje jak to coraz nowasz i lepsza metoda srutu tu tu ;) Dla mnie to bez roznicy. Nie poszlam na tradycyjna liposukcje bo mieszkam teraz sama i nie dalabym sobie razy po azbiegu bo to byl straszny bol, nie mogla sie ruszac. No i drugi raz narkoza, nie przesadzajmy bo ktoregos razu mozna sie juz nie obudzic ;( A tego bysmy nie chcialy!!! brzuchy, uda i boczki "do gory" ;) bedzie dobrze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
je艣li chodzi o koszt to za 3 partie, wynosi 6000 tysi臋cy w innych sytuacjach domawiasz si臋 z doktor. Ja robi艂am 2 partie i regenerist na twarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Albinos1988
taniocha ... nic tylko k艂a艣膰 si臋 i odsysa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lael
Zastanawiam si臋 nad zabiegiem. Sprawdzam r贸偶ne mo偶liwo艣ci Dowiadywa艂am si臋 o vibro. To jest normalna liposukcja - tyle, 偶e 艂atwiejsza , mniej m臋cz膮ca dla lekarza. Odradzi艂 mi to lekarz- mog臋 napisa膰 obiektywny- bo nie wykonuj膮cy 偶adnej z metod. Chirurg ze zwyk艂ego szpitala. Nie chc臋 potem chodzi膰 przez miesi膮c po 艣cianach, tak jak moja szefowa rok temu. Ten m贸j zaprzyja藕niony chirurg lepiej ocenia bj - cho膰 stwierdzi艂, 偶e je艣li nie jestem pewna na 100% to lepiej kupi膰 karnet na si艂owni臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lael
I jeszcze jedno - powiedzia艂 mi, 偶e mam wszystko posprawdza膰, patrze膰 na r臋ce, 偶eby mie膰 pewno艣膰, 偶e to co ma by膰 jednorazowego u偶ytku - jest takie w rzeczywisto艣ci - bo w艂a艣nie r贸偶nice w cenach mog膮 wynika膰 z oszcz臋dno艣ci. Nie wyobra偶am sobie, 偶eby da膰 si臋 nak艂uwa膰 ig艂膮, kt贸r膮 ju偶 wcze艣niej kto艣 by艂 k艂uty. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilah_37
to rzeczywi艣cie wydaje si臋 istotne. Dzi臋ki za wskaz贸wki. Te偶 jestem przed zabiegiem - jak wiele z was i szukam tutaj wiedzy. Bardzo polecam (je艣li nie znacie) www.mybodyjet.pl - tam jest sporo informacji o zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilah_37
A ja poddaj臋si臋 zabiegowi w krakowskiej Maestrii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JEEet!
Dziewczyny nie wa偶na jest klinika, ale lekarz operator. Mnie osobiscie przera偶a wizja operatora chiurga, kt贸ry nie maj膮c przeszkolenia w dziedzinie plastyki podejmuje si臋 takiego zabiegu. Przecie偶 ten lekarz nigdy nie zrobi klasycznej liposukcji bo nie ma o tym poj臋cia. My艣l臋, 偶e plastyk kt贸ry zrobi艂 steki liposukcji nie b臋dzie mie膰 problemu gdy do r臋ki dostanie urz膮dzenie, kt贸re wi臋kszo艣ci pracy zrobi za niego. I zar贸wno BJ jak Vibro nie maj膮 tu wi臋kszego znaczenia, gdy w trafi w r臋ce do艣wiadczonego CHIRURGA PLASTYKA a nie chirurga, kt贸ry z pewno艣ci膮 ma poj臋cie, ale nie na temat odsysania. I tymi kryteriami si臋 kierujmy zobaczcie jak narzekaj膮 dziewczyny na jakie nier贸wno艣ci, kt贸re robi艂y zabiegi u zwyk艂ych chirurg贸w w np: la perla tam Pani doktor bierze si臋 za cos czego w efekcie nie potrafi ,a sam zbieg trwa godz:)))

Udost臋pnij ten post