Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy ryjek

Nakładka na sedes - czy to się sprawdza?

Polecane posty

Gość krzywy ryjek

kupilam i sama nie wiem.

Gość u nas nie-mam juz 3 i jakis
duzy moj kibelek jest albo te nakladki male ....sama nie wiem -nie stabilne i w ogole

Nie bardzo. Może ja na taką trafiłam, ale córka często jakoś tak siadała, że obsikiwała sedes i podłogę. I fakt, niestabilna jest. Przerzuciłam ją na nocnik i był spokój. Jak dla mnie to strata kasy.

Gość krzywy ryjek
no wlasnie tez mam takie wrazenie, ze jak maly siknie to poleci na podloge - czyli jutro wymienie na nocnik.

Wychodzi na to, że tylko dla mojego synka przypadła deska dziecinna do gustu. Na nocnik nie chce siadać, a na taką deskę to tak. Chyba tylko dlatego, że wszyscy robią do sedesu i on też tak chce. My mamy taką kupioną w biedronce z kubusiem puchatkiem, stabilna i mały nie boi się. Po prostu polubił sikanie i nie muszę go tak strasznie pilnować, bo jak chce to sam idzie do łazienki. Nocnika nie lubił kompletnie.

U nas się rewelacyjnie sprawdziła. Synek nie chciał się załatwiać do nocnika. Kupiliśmy tą nakładkę i strzał w 10. Co prawda teraz ma 3 lata i korzysta z niej tylko jak robi kupę. Siusia na stojąco.

Gość krzywy ryjek
dzieki dziewczyny, czyli jednak sie nie spieszyc z oddaniem. my tez kupilismy w biedronce dzisiaj, jakos tak spodobala sie i wzielam, w sumie wydatek niepotężny - zostawie. dzis posadzilam swojego dwulatka, to zszedł i wlazl na swoj nocnik a mi pokazał kibelek, czyli niby kazdy ma swoj sprzet, ale to nocnika nie siusia tylko siada na nim od czasu do czasu dla towarzystwa.

Mój ma 2 lata i 4 miesiące to chętnie robi i w ogóle siada ale jak miał dwa lata to jak widział nocnik to jakby kija połknął - naprężał się i był nie do zgięcia. Z czasem się przekona być może do deski. Ale skoro każdy ma swój sprzęt to dobrze, bo kiedyś się uda zrobić raz i potem drugi i załapie co do czego.

No właśnie, to zależy na co się trafi i jak się w boju sprawdzi. U nas atrakcyjniejszy był nocnik, jak nasikała, to grał, a raczej piskał ;)

Gość fdtgrgd
teraz w biedronce sa takie disneya zapachowe, super sa. U nas sie deska sprawdza

sprawdza sie, ale taka stabilna, jak ten pokazany NUK. Pierwsza była okropna, niestabilna. Dziecka raz siada na nocnik, raz na nakładkę. Siadanie na nakładke podpatrzyła u starszej koleżanki więc było łatwiej:)

Gość 297_sedesee_oryginal_297
oczywiscie ze tak

U mnie sie sprawdzilo:-) syn zawsze sie bal ze wpadnie do kibelka ;-) nie chcial robic kupki albo go trzeba bylo trzymac istny horror.Nakladka rozwiazala wszystkie problemy :-)