Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaa

mam 32 lata nie mam pracy

Polecane posty

Gość zaplakanaaaaa
tak jestem ofiara losu, dnem, zerem a na dodatek mam prawdopodobnie fobie spoleczna. nic tylko sie powiescic dobranoc wszystkim

Gość kb1985
Prosilas ! Napisalas o swojej sytuacji na forum, do ktorego dostep maja miliony ludzi. Podejrzewam,ze nie spodziewalas sie takiego obrotu sprawy. Moze sobie myslalas,ze ludzie Cie " poglaszcza po glowie" i ponarzekaja raze z Toba a tu od kazdego dostalas wiadro wody na obudzenie sie

Gość zaplakanaaaaa
ale dla takich ludzi nie ma miejsca w naszym spoleczenstwie. licza sie tylko ludzie zaradni, kreatywni a reszta to odpady ofiary losu i do gazu z nimi

Gość skarganażycie
Niestety szanowna METAFORO - moje studia było to 5 straconych lat. W moim wypadku miałam wyjść za mąż , dzieci urodzić i wyjechać. Reszta BEZ SENSU KOMPLETNIE. Nie rób ze mnie az takiego woła i dekla jakim nie jestem :( Do widzenia pam pam... :(

Gość A niania lub gospodynia domowa
nie ma ofert w poznaniu?????? 1. Poszukujemy spokojnej,dyspozycyjnej, odpowiedzialnej osoby do opieki nad prawie 10-miesięczną, grzeczną dziewczynką. Opieka u nas w domu - w dzielnicy Nowe Miasto (niedaleko Malty). Początkowo opieka 3-4 razy w tygodniu po 5-6 h, później dłużej kiedy mama wróci do pracy (aktualnie pracuje w domu). Zapraszamy osoby zainteresowane do kontaktu. Podsumowanie: Pełny etat, od 1 wrzesień 2009, Na czas nieokreślony Wynagrodzenie: 8 do 10 zł za godzinę Poznań, Nowe Miasto 2. Niania 3 razy w tygodniu od 6 do 10 godz dziennie w centrum Poznania po 20 wrzesnia. Podsumowanie: Pełny etat, od 21 wrzesień 2009, Na czas nieokreślony Wynagrodzenie: 5 do 10 zł za godzinę Poznań, CENTRUM 3. Poszukujemy ODPOWIEDZIALNEJ, elastycznej i CIEPŁEJ osoby do opieki nad naszym SKARBEM. Start od początku października - wtedy Michalina będzie miała 5 miesięcy. Opieka wyłącznie u nas w domu. Podsumowanie: Pełny etat, Na czas nieokreślony Wynagrodzenie: 5 do 10 zł za godzinę Poznań, Winogrady 4.Pełny etat, od 22 wrzesień 2009, Na czas nieokreślony Wynagrodzenie: 7 do 8 zł za godzinę Poznań, Naramowice To tylko pierwsze 4 z kilkudziesieciu ofert. Ale po co szukac po rpstu sie dupy ruszyc nie chce i lepiej jeczec ze nie ma bo ty szukalas. Tobie sie tak robic chce jak mnnie srac!

Gość no to droga zapłakana
nie do gazu ,ale reszta na zasiłek ,albo garnuszek rodziców :P

Gość skarganażycie
Ja źle zrobiłam, że poszłam do miasta XYZ. Bez sensu. Dalej tam marnowałam czas. Boże jak ja nie znoszę ruskich. Zniszczyłam sobie całe życie przez te wszy nienormalne. Ale za to dużo o nich wiem. Lubią wódkę. Jak i w Polsce. I tyle. No co jeszcze... musisz wyjechać jak masz fobię społeczną zapłakana. Poszukaj sobie biur pośrednictwa pracy i tyle. Może trafisz na jakieś normalne warunki u zachodnich sąsiadów. Ja tam jadę z DOKTORATEM ale go nie obroniłam z zawiści - bo nie chciałam myć wychodków na zachodu, udając kierowniczkę ... hotelu.

Gość zaplakanaaaaa
jako niania pracowalam na studiach i dziekuje to jest dobre dla studentek. mam juz swoje lata i chce normalnej pracy . dlaczego ktos kto ma znajomosci moze miec normalan prace a ja tylko dlatego ze ich nie mam mam byc czyjas sluzaca?

Gość skarganażycie
tak jest właśnie w gównolandzie - ktoś wyjeżdża do USA myć kibel i ja mu muszę ustąpić bo on ma pieniądze. No to po co mu ten doktorat w Polsce, nie? To niech robi tam coś z tym doktoratem. No to jeszcze ja wyleciałam. Na szczęście się pochorowałam przy okazji to już tak nie pomstuję. Ale było ciężko. No ale to nie jest normalne panstwo i w ogóle.

Gość dziesczyna pisze ze ma fobie
spoleczna. czy wy wiecie co to za choroba ? ale lepiej jest kogos krytykowac zamiast zrozumiec.

nie no jesteś tak głupia ,że to jest aż śmieszne.. panienka jest w końcu za szlachetna na to ,żeby byc opiekunka do dziecka , w końcu nie jest juz byle studentka żeby zostać służącą..

Gość kb1985
A bo znajomosci maja osoby zaradne, obrotne i sprytne. Osoby takie kombinuja jak by to cos zrobic,zeby sie nei narobic ale zarobic. Kombinuja we wszystkei strony dla swojego dobra. Sa przewaznie samodzielne i sobie radza w zyciu. Ktora z tych cech jest Tobie bliska ? Zadna ? Wiec mzoe dlatego nadal jestes na garuszku rodzicow. Nie ma nic zlego w posiadaniu zajomosci.

Gość skarganażycie
No to chyba Cię zwolnili żebyś się w takiej firmie zatrudniła bo sama jesteś wiesz. No to może kurs pielęgniarski ci zostaje i staruszkami się opiekować? Nie wiem. No to zawsze jest w danej firmie stała praca. Ja nie wiem. Czy tam czasowa, ale... no nie wiem. Też tak jadę dopiero. Bo mi sie już znudziło maturzystów uczyć, że tak trzeba. :( I z innych powodów też.

Gość co to ma bycccccccccccc
czy skarganazycie to jakas oosba chora psychicznie czy robi sobie zarty????????????????

Gość zaplakanaaaaa
sory al praca opiekunki nic mi nie daje nie jestem ubezpieczona nie liczy mi sie do emerytury. dlatego pisze ze to dobre dla studentek

Gość kb1985
Dobrze,ze siedzeniu u ridzicow i siedenie na encie Ci sie do emerytury liczy ;-)

Gość do zaplakanej
O co ci chodzi dziewczyno? Czego ty chcesz? Nic ci nie pasuje! Kompletnie nic!!!!!!!!!!!!!! Zachowujesz sie jak gowniara !

Gość skarganażycie
Moim zdaniem no co innego zostanie zapłakanej, no co ja się pytam? Nic. :( Ona już chyba nie lubi dzieci przez samotność czy żal jej etatu. A ja już mam 5 lat kłopoty to Z ULGĄ nawet wyjeżdżam pewną choć nocki mnie przerażają - kto to widział w nocy pracować. To mnie ZAŁAMUJE osobiście. :( I tyle.

to co nie możesz byc nią przynajmniej przez pewien czas? Rozbrajasz mnie ...

Gość przypadek22
"popracuj przez miesiac po 8 h w przedszkolu po powrocie o 17 czy 18 zjedzeniu obiadu czy czegokolwiek ( bo nie wiadomo czy za te 1100 bedzie cie stac na obiad) zaczniij sie przygotowywac na nastepny dzien do pracy czyli konspekty, materialy, pomoce do zajec. na pewno wtedy zmienisz zdanie" moja najdłuższa "dniówka" to było 70 godz, kilkakrotnie po 40 godz + dojazd do pracy często na drugi koniec Polski. więc nie mów że po 8 godz jest się zmęczonym ;)

Gość zaplakanaaaaa
ale sie usmialam ze prace po znajomosci maja osoby zaradne akurat te moje znajome to takie glupie maloobotne gesi ale maja sytuowanych postawionych rodzicow i prace na poziomie twz maja. a ledwo co studia na prywatnych uczelnaich za spora kase rodzicow pokonczyly. w szkole byly tepe ze szok

Gość skarganażycie
No ale jak wyjeżdżasz przez jakieś biuro to co - nie masz ubezpieczenia? W Polsce to tam jest jak jest, ale chyba ci gwarantują jakies tam prymitywne ubezpieczenie. Nie wiem zresztą :(

Gość zaplakanaaaaa
zachorowalam pozniej. nie wiem do konca czy to fobia czy nerwica lekowa

Gość do zaplakanej
masz 32 lata a zachowujesz sie jak 10 latka! Idz kurde na kase, zarob te grosze.Matka ci daje jesc z ojcem to kurwa nie masz tak zle. Pelno pracy tylko trzeba szukac.Nie pasuje ci 1100 zl? Ksiezniczko nikt ci nie da 3 tys na starcie po studiach pedagogocznych!!!!!!!!Zarob te nawet 1100 zl, odloz wieksza czesc a po roku jedz do wiekszego miasta i przestan pitolic jak polamana

Gość kb1985
No i zobacz. Ty taka szlachetna, studia na panstwowoej uczelni, dyplom piekny, taka madra no i co ? Masz jedno wielki gowno ;-) Mysle e sie usmialas, ale nerwowo. Bo jak te " tepe ze szok" panny widzisz na ulicy to Cie az skreca.

Gość zaplakanaaaaa
w mojej dziurze nie ma zdnej pracy nawet na kasie za 1000 zl!!!!!!!!ludzie czy wy umiecie czytac???????