Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apsika

Kręgosłup wysiada od noszenia a dziecko wymusza płaczem

Polecane posty

Gość DO PIPKI
MAM NADZIEJE ZE KTOS ZGWALCI TWOJA CORKE JAK BEDZIE MIALA 11 LAT, W KONCU W ZYCIU TRZEBA SOBIE RADZIC :DDD

pupqa popieram !!! a te co tu tak o wartosciach milosci i inteligencji krzycza niewiele maja wspolnego z dobrym wychowaniem, madroscia i gzrecznoscia, zaklamane babska

Gość PUPQA
Lepiej niech ciebie zgwalca hehe :D bedziesz milala wiecej malych niedorajdek ktorym trzeba bedzie zupki do 5 roku zycia miksowac i pampersy do 10 tego zmieniac gu gu ga ga :D hyhyhy

Gość pupqa myszsza
Prawda? Jak juz napisalam wczesniej, to sa prawdziwe matki polki (te ktorym rzekomo sloma z butów Nie wystaje)

Gość DO PIPKI
JA AKURAT DZIECI NIE MAM I NIE ZAMIERZAM ALE NIEDOBRZE MI SIE ROBI JAK WIDZE TAKIE EGOCENTRYCZNE MATKI KTORE NIE PRZEKAZUJA DZIECIOM NIC PROCZ ARESJI WOBEC INNYCH. SAMA PISZESZ ZE MASZ NADZIEJE ZE TWOJA CORKA ZDEPCZE INNE DZIECI. TO ZWYKLE PROSTACTWO, TY NIE JESTES WREDNA ANI NOWOCZESNA MATKA TYLKO GLUPIA MATKA. BO NIE WYCHOWUJESZ. WYCHOWANIE POLEGA NA PRZEKAZANIU DOBRYCH MANIER A NIE NA SZCZUCIU PRZECIWKO INNYM. NIE SADZE ZE JABLKO PADNIE DALEKO OD JABLONI WIEC OWSZEM MAM NADZIEJE ZE KTOS JA PRZYTEMPERUJE DOKLADNIE W TWOIM STYLU.

Gość PUPQA
DO PO CHOLERE W OGÓLE BRUZDZISZ NA TYM TOPIKU, URODZ DZIECKO I JE WYCHOWAJ I DOPIERO POZNIEJ SIE WYPOWIADAJ!! Pani inteligentna z jezykiem prosto z rynsztoku :)

Gość DO PIPKI
JAK CI SIE NIE PODOBA TO WYPAD (TO TAK TWOIM JEZYKIEM ZEBYS W KONCU ZROZUMIALA I NIE MUSZE MIEC DZIECI ZEBY SIE WYPOWIADAC NA TEMAT TWOJEJ GLUPOTY.

a po co w dzisiejszym czasie komus dobre maniery po to by dostac po dupie od silniejszych?? ja tez mam nadzieje ze moje dziecko zdepcze inne niedorajdy zyciowe :D:D:D a te matki polki to chyba tylko na kafe, ani jednej nei znam w realnym swiecie, na dodatek jak tyle czasu i uwagi poswiecaja dzieciom to chyba maja rozdwojenei jazni bo caly dzien na kafe siedza to kiedy te dzieci wychowuja w nocy?

Gość PUPQA
A tak na marginesie to ciezko ci przybrac jakis pseudonim, wiesz to nie jest takie trudne np inicjaly bo wiesz, ja mysle ze wiele z ostatnich postów to od ciebie, wlacznie z tym o zgwalceniu mojego dziecka, wiec jak mam traktowac powaznie twoje dobre rady i opinie o mnie skoro sama wyrazasz sie w taki sposób... ha?

Gość DO PIPKI
myszsza CZY ZDAJESZ SOBIE SPRAWE ZE PEDOFILE DUZO PLACA ZA ZDJECIA DZIECI BEZ SPODENEK? fAJNY BLOG. CZY WIESZ, ZE TADEUSZKA MOZNA ROZPOZNAC NA ULICY? PO ZDJECIACH JAKIE WRZUCASZ. MAM NADZIEJE, ZE TWOJE DZIECKO TEZ DOSTANIE CO MU SIE NALEZY ZA GLUPOTE MAMUSI, ZGODNIE Z TWOIM ROZUMOWANIEM O DEPTANIU SLABSZYCH, ZDEPCZE TWOJEGO TADEUSZKA, RADZE SZUKAC NOWEGO MIESZKANIA :D BO ZDJECIA JUZ SOBIE POSCIAGALAM :D

Gość PUPQA
do myszsza: TA CO TU TERAZ PISZE 'DO PIPKI' NIE MA NAWET DZIECKA a z jaka morda wyjezdza i poucza, zalosc!!

Gość DO PIPKI
A CO MNIE OBCHODZI CO TY MYSLISZ, BEZMOZGOWA LALKO DYSKOTEKOWA? :D

Gość PUPQA
To brzmi juz jak grozga, co to znaczy @szukaj lepiej nowego mieszkania' To lepiej ty zmiataj z forum, juz zglosilam twoja nader taktowna wypowiedz do usuniecia debilko :D do myszsza: to moze wlasnie taki pedofil pisze...

Gość DO PIPKI
PAPA DZIEWUSZKI, MAM CO CHCIALAM I SPADAM ;D A WASZYM DZIECIOM ZYCZE BY ODZIEDZICZYLY ROZUM PO TATUSIU :D

Gość PUPQA
Nie wywiniesz sie idiotko, lub idioto... Juz napisalam do redakcji, wiesz przeczytaj nastepnym razem regulamin ciemnoto zanim zaczniesz wysylac pogrózki... NARA

Gość PUPQA
A tak na marginesie to dobrze ze nie masz dzieci, tacy jak ty powinni sie poddac sterylizacji badz kastracji (nie wiem czy ty facet czy babka po tych ostatnich postach ale cos mi tu zalatuje starym pedofilem) :D:D

Gość DO PIPKI
TY LEPIEJ SOBIE POCZYTAJ REGULAMIN:D CIEKAWE CO REDAKCJA NA POMYSL GNOJENIA INNYCH DZIECI? :D

Gość DO PIPKI
PO PIERWSZE BYCIE PEDOFILEM TO NIE PRZESTEPSTWO, PRZESTEPSTWEM JEST ZROBIENIE KRZYWDY DZIECKU, NIEDOUCZONA LALKO DYSKOTEKOWA :D PO DRUGIE TWOJE WYOBRAZENIA TO TWOJ SWIAT A JA MOGE BYC I PEDOFILEM JESLI TO CIE KRECI :D

Gość PUPQA
''PO PIERWSZE BYCIE PEDOFILEM TO NIE PRZESTEPSTWO, PRZESTEPSTWEM JEST ZROBIENIE KRZYWDY DZIECKU'' HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAH

Gość DO PIPKI
WIDAC ZE JESTES BEZ SZKOLY :D

Gość PUPQA
PRZESTEPSTWEM jest wysylanie pogrózek innej osobie ciemnoto moglabym sie rospisywac o twej glupocie ale szkoda juz mi czasu wiec spadaj na bambus bucu ;)

Gość DO PIPKI
TO NIE BYLY POGROZKI< TO BYLO OSTRZEZENIE I JESLI NIE ROZUMIESZ TAK PROSTEJ RZECZY TO WROC DO ZLOBKA GLUPIA MASO :D JESLI MATKA JEST TAKA IDIOTKA ZE POKAZUJE W NECIE ZDJECIA POLNAGICH DZIECI TO POWINNI JA ZAMKNAC ZA GLUPOTE :D

Gość DO PIPKI
NO! JUZ MI SIE NIE CHCE PISAC, MILEGO PLAKANIA DO REDAKCJI I SRANIA W GACIE :D

hehehe a tak sie sklada ze bardzo zcesto zmieniam mieszkania bo tak lubie :D:D a wiesz gdzie mieszkam hihih to zapraszam dostaniesz niezle po ryju :D:D i mam gleboko w dupie wszystkich zboczencow zebys wiedziala, po to nie trzymam go przy kiecce by potrafil sam sie obronic pzred takimi zyczliwymi jak ty :D

Gość Brązowooka M
Zdecydowanie dziecko mozna do roznych rzeczy przyzwyczajac. Jestem zaskoczona postawami typu,ze nie mozna wyjsc do lazienki bo dziecko placze. Nadopiekunczosc to za male slowo, zal pomyslec jak dalej bedziecie swoje dzieci wychowywaly. Jasne,ze trzeba byc i wiedziec co sie z dzieckiem dzieje, czy nie ma kolki itp, ale branie na rece za kazdym razem kiedy dziecko zaplacze to przesada i nadgorliwosc. A nadgorliwosc... wiadomo. Nie mozna przeginac w zadna strone, bo to ani Wam, Drogie Mamy, ani dziecku na dobre nie wyjdzie.

no jasne, że dziecko przesiąknie tym, co matka mu przekaże. Ja nie mam nastawienia które prezentuje myszsza czy pupqa. I dobrze mi z tym. Nigdy w życiu nie chciałabym by moje dziecko było bojowo nastawionym komandosem, które depcze w piaskownicy wszystkie inne dzieciaki (mamy taką dziewczynkę w piaskownicy od której uciekają wszystkie dzieci). Mam nadzieje, ze moja córa będzie znała swoją wartość bez okazywania sily fizycznej, czy ostrego jak brzytwa języka. Dla mnie to po porstu nie do przyjęcia. Oczywiscie, ze dzieci mozna przyzwyczaić do wielu rzeczy, ale trzeba też zwrócic uwagę na fakt, że dzieci są po prostu różne.

Gość nie popadajcie w skrajnosci
ale noszenie non stop na rekach dziecka nie jest dobre! nie rozumiem, czemu tak najechalyscie na autorke. lepiej, zeby zniszczyła wlasne zdrowie, wlasny kręgosłup ale ma dźwigac jak cierpietnicza matka-Polka dziecko? jak tak dalej pójdzie to to dizecko wktortce bedzie się musiało zajmowac własną schorowaną matka!

po pierwsze dziecko nie musi byc noszone ! po drugie to matki nauczyly noszenia dziecka to sie wtedy ono tego domaga moj dzis ma 13 ms , nigdy nie byl noszony ! ale przyznam nie mial kolek nigdy nie byl chory przeczytalam ksiazke - jezyk niemowlat i zastosowalam zasady opisane w ksiazce polecam ja ! trzeba byc cierpliwym i konsekwentnym nauczylam synka tak zasypiac od malego ze po kapieli wkladany byl do lozeczka bez zadnego lulania kolysania ... zasypial sam od malego a my wychodzilismy do drugiego pokoju dzis ma swoj pokoj o godz 17 40 jest kapiel dostaje butle kaszy z owocami i spi do rana 7... bez zadnej pobudki w nocy ! nie je w nocy gdzies od 5 ms, nauczylam sie dawac mu pokarm przed jego pobudka ok 2, czyli ok 23 dawaa mu kasze przez sen i spal do rana , dzis wytrzymuje od 18 do 8 na mleko. naprawde kupcie ta ksiazke, mojej kolezance co miala straszne problemy z synkiem przy zasypianiu pomogla, dziecko 3 ms nie wymusza ! domaga sie mamy

Gość no widzisz marika
ale do nadopiekunczych mamusiek to nie dociera. według nich należy robić wszystko pod dyktando dziecka, jesli czegoś nie robisz to jestes wyrodną matką. Najlepiej, żeby dziecko cały dzień wisiało na piersi i było cały czas noszone, karmione co najmniej do 3 roku życia (obowiazkowo cycem)itp. Matka oczywsicie nie ma prawa do wlasnego zycia, musi sie calkowicie podporzadkowac dziecku.Tak wlasnie według nich wygląda idealna matka.😴

Gość Najgorzej to przyzwyczaić
dziecko. Małe dzieci nie sa takie głupie, jak sie czegoś nauczą to będą sie tego domagać...nie dlatego, ze coś im sie dzieje tylko że to im sie bardzo spodobało...to tak jak ze słodyczami - zaczną sie nimi objadac od najmłodszych lat to potem nie beda chcialy przestac mimo iż słodycze nie sa zbyt zdrowe.