Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apsika

Kręgosłup wysiada od noszenia a dziecko wymusza płaczem

Polecane posty

Fajny synek ;) Mama też fajna ;)Ja nie wrzucam do netu zdjęć córki.

Gość probowalam juz wszystkiego i n

ja bloga od malego prowadze bo nie musze wysylac zdjec rodzinie czy znajomym na maila, kazdy kto chce moze obserwowac dzieki nie wiem a ile ma dziecko? w dzien moze nie jest dosc zmeczone? by padlo

Ja wolę wysyłać. W necie pełno zboczeńców. Z resztą wolę kontrolować przepływ tego typu danych i wiedzieć kto ma zdjęcia mojego dziecka. Żeby potem nie znajdować na portalu swojego dzieciaka jako cudzego i tak dalej. Takie świry też są. Nie wspominając o pedofilach :/

Gość ma 6 miesiecy i trace juz nadz
ieje - chyba jest zmeczona, bo pada mi na rekach jak tak cigle podnosze i odkladam do lozeczkach, potem wpada w szal i placze az usnie na rekach :(

Ja bym powiedziała: nie katuj siebie i dziecka, co za problem uspić kładąc się obok malca? Nie musisz nosić, bujać a czułością nie rozpieścisz. I nie bój się, że wychowasz mamisynka bo jak dziecko otrzyma wystarczając dużo ciepła w dzieciństwie, potem będzie odważny i samodzielny. Dzieci zasypiające z rodzicami o wiele chętniej później śpią same we własnych łóżkach i o wiele rzadziej biegną do łóżka rodziców po przebudzeniu.

no bez przesady full znajomych tak ma :) pedofiule szukaja nagich zdjec dzieci... a moze jest przemeczona dlatego tez moze nie chciec spac;/ na pewno do lozeczka jak ja wkladasz to zeby tak nie bylo zadnych zabawek to ja rozpraszaja tylko kocyk czy posciel... ale noce ci cale przesypia?

Zdziwiłabyś się jakich zdjęć szukają pedofile ;) Niektórym wystarczy otwarta buzia niemowlaka... Wystarczy poczytać ich strony albo wywiady...

albo moze za wczesnie kladziesz spac? ja jeszcze sie chce bawic moj jak wstanie np o 7 to ok 11 pada czy 12 roznie i dluga drzemka jak dzis na plazy to o 13 padl bo sie wyszalec musial zaczliczyc kapiel w morzu i zabawe w piasku:) ale potem grzecznie min spi zasypia w wozku i na to mam tez sposob bujam wozkiem z 5 minut i spi:) moskietiere zakladam i spokoj :)

przestan okropna jestes a skad wiesZ? ja sie nie interesuje czego szukaja pedofile ;/ a to moze na ulice nie wychodz bo ktos sie zgwalci albo porwie dziecka dla okupu , tyle o tym pisza ...

Dużo czytam, nie muszę się tym specjalnie interesować, niektóre informacje same wpadają w ręce. No ale jesli wychodzisz z założenia że problem zniknie jak o nim nie przeczytasz to Twoja wola, przestaję ;)Porównanie porwania dla okupu totalnie nietrafione. Tyle mam chętnie wywala zdjęcia swoich dzieci, nawet nie wiedzą u ilu osób te zdjęcia potem krążą na kompach. Chyba nie chciałabym sie zastanawiać czy jakiś zbok nie robi czegoś patrząc na zdjęcie mojego dziecka. Jak wychodzę na ulicę to kontroluję gdzie i co robi moje dziecko (póki jest mała to jest przy mnie) a jak wypuszczam zdjęcie w świat to zupełnie niczego nie kontroluję.

No i każdy robi jak uważa. Napisałam tylko dlaczego ja nie wystawiam zdjęć do netu.

dobra przestan a to moze rodzice nie powinni isc na plaze z dziecmi? bo sa pol nagie a co gorsze wiekszosc nago jakis pedofil moze zrobic mu zdjecie i potem ... a jak czytasz strony pedofilow to chyba nie przypadkiem? bo mi sie jakos nie otwieraja same a tez duzo czytam

Kiedyś ktoś mi podesłał adres pedofilskiej strony, to zajrzałam. Czy to znaczy, że muszę tego szukać?Wywiad z pedofilem w jakiejś gazecie. Czy to oznacza, że musiałam tego szukać?Przesadzasz.Jak ktoś robi zdjęcie mojemu dziecku to gwałtownie reaguję, to jest złamanie prawa (musisz wyrazić na to zgodę) i jak dotąd się to nie zdarzyło.Poza tym nie porównuj przypadkowej foty, której może nie zrobić dziecku nikt przez całe życie a setki odwiedzin dziennie na stronie ze zdjęciami Twojego dziecka ;)

jakie setki? kobieto to amerykanski blog i ciezko jest to znalejsc nie znajac adresu ! po pierwsze a po drugie mam go rok , ponad troche i mam licznik odwiedzc kolo 300 jest !!! takze nie jest dostepny dla wszystkich! nie do odnalezenia w google tym bardziej ze jest wielo tematyczny a co do zdjec na plazy za nic by sie nie skapnela!!! w sezoni jest recznik przy reczniku i kilka tysiec osob na plazy jak ktos ma dobry zoom w aparacie to moze sobie cala sesje zrobic tobie a ty nie bedziesz miec o tym zielonego pojecia

zreszta co do zjec to mialam sesje jako fotomodelka ... w ciazy rowniez czy z maluszkiem i sie nie martwie , oczywiscie sa necie zablokowane ale sa w galeriach fotografow w necie

marika twoj blog mozna latwo znalezc w google :D jest ogolnodostepny podobnie jak moj, im wiecej odwiedzin tym wyzej w google :D to jest internet ale mozesz go zastzrec dla znajomych co do nglk to popadasz w paranoje na tym punkcie moim zdaniem :/ ja nie mama nic do zdjec w necie, jak ktos bedzie chcial dostac zdjecia to je dostanie nei musi miec z neta :) ja umieszczam zdjecia wszystkie i sie ani o nie nie martwie ani ich nie wstydze, itp

mysza ale jak ktos nie zna adresu - teduszek czy michalek junior to trudno bedzie znalejsc akurat moje dziecko a zalozoe ze ze NG ma na naszej klasie foty dziecka! i co tam nie ma pedofili? wiadomo ze sa z malymi dziecmi jest full

No cóż, moich zdjęć nie dostanie ktoś pomimo tego jak bardzo będzie chciał (chyba, że się pofatyguje żeby osobiście sfocić z ukrycia i nie zostanie przyłapany),. Ja za długo siedzę w necie by nie widzieć jakie świry potrafią śledzić jedną osobę by mieć o niej wszystko a potem upublicznić na forum.Zatem niech każda robi jak uważa ;)

super fotki:) fajnie ze sa wpisy i relacje mi sie juz nie chce bo prowadze drugiego z moim hobby - stylizacja paznokci :) to twoj maz w wieku mojego :) rocznik 78

Marika, taka jesteś pewna swego z danymi? Kojarzysz tę stronę?http://www.swinoujscie.popracy.pl/?dzial=ogloszenia&id_k=51Bo nie chce tu publicznie wrzucać numerów do Ciebie ;) Myslę, że nie trzeba sie wiele natrudzić żeby wiele zdobyć o kimś.Fakt, trzeba miec ostro pod sufitem na**ne żeby śledzić kogoś w necie ale wiem, że są takie typy i warto o tym wiedzieć.

ng twoj biznes nie wnikam juz a powiedz mi jak twoje dziecko je? normalnie gryzie domowe obiadki? bo moj to nie ma opcji procz rosoly czy pomidorowej sloiki je dla dziec po 9 ms a dla tych po 12 nie chce grysc;/ jak mu dam chleb kawalek to zje ale jak dam ma calosc np pietke to rzuca i tak wszystko rzuca:) do jedzenia biszkopty tez leca a jak juz pogryzie marechewke tu wypluje albo schowa w policzek wiem ze dziecko 13 ms to za male jest na normalne posilki !!! co robia znajome;/ dziecko parowki, paluszki rybne i gularz z kasza~ masakra ale gotowane ziemniaki z warzywami w sosie moglby pogrysc:)

U mojej kiepsko w ogóle z jedzeniem pozacyckowym. Ona glównie na piersi nadal a musze i tak odstawiac, bo czeka mnie operacja.Je poza piersią danie obiadowe rozdrobione ale nie papkę (np zupę wielowarzywną zje, wszystko co chociaż lekko płynne) i podziabany owoc też zje. Na śniadanie czasem jaśnie pani zje tylko pierś... :/

Mariko, akurat maila wrzuciłam :) Nie chodzi o umięjętności tylko o łatwość zdobywania danych i dotarcie do źródła wielu informacji :)

Gość ale wy sie fajnie
dziecmi zajmujecie...............! zagladalam tu rano ..i te same osoby pisza :D mamuski...........