Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolczyki u 7 miesieczniaka

Co sadzicie o przekluwaniu uszu 7 miesiecznego bobaska?

Polecane posty

>>>>PO CO DZIECKU KOLCZYKI? Durne pytania zadajesz. Jak to po co? Po to, że dlatego, iż ponieważ. Bo tak ślicznie wygląda, bo przy przekłuciu nie będzie tak się darło jak nastolatka, przykłady można mnożyć.

Jeszcze trzeba małej kupić wypasioną komórę z PiardoFonem ;P

moze jeszcze ktoś by się pokusił o odpowiedź? no lady 17, zagorzała zwolenniczka kolczykowania niemowlat?

Gość podnosi sie ego mamusi
Po to kolczyki.

jaka komórkę, skad ty sie urwałaś! teraz modne sa Iphone'y!! Chyba byś nie chciała, zeby twoje dziecko nie było jazzy i cool?

Gość alu fele do wozka
Xeony i koniecznie 3cie swiatlo stopu. Ma byc jazz i cool :D

Och, cóż za wtopa. Wygląda na to, że nie jestem kól, trendy, krejzi dżezi. Może to i lepiej? :classic_cool:

Gość ejkhdfkjdsfhkdjgdsgdf
jak jest dziecko bardzo małe to jest o wiele podatniejsze na wirusy, zakażenia itp. Do 3 lat nie powinno sie dziecku kolczykowac uszu, tak powiedział mi lekarz.

Gość argumentow nie ma
To i wyparowali, glupio sie przyznac ze dla wlasnego widzimisie bedzie sie kolczykować dziecko. Bo dziecko ni cholery nic nie bedzie z tego mialo, co najwyzej problem jak sobie swiecidelko wyrwie z ucha a jak polknie to dwa problemy. Ale co tam ma byc jazz i cool.

jazzy & cool brzmi bardziej odjazdowo :classic_cool: no dalej, gdzie jest lady 17? gdzie aż mi wstyd, przez ż, gdzie hahahahhahahahahhaaaaaaaaa? nie macie juz nic na swoją obronę?

az mi wstyd - może one uznały, że z osobnikami na tak niskim poziomie jak my nie ma co dyskutować xD

Och, me serce krwawi. Bycie odrzuconym jest tak bolesne, idę rzucić się z dywanu na podłogę, aby dać kres mym cierpieniom... :(

Gość ale jej znajomi tez
ja pojechali, jakby miała IQ szympansa to powinno jej to dac do myslenia. Toć szympans to mądre zwierze :D

Nie mam pojęcia, czemu to kolczykowanie służy. Ja, gdybym miała dziecko, poczekałabym aż mogłoby samo zadecydować o tym, czy chce mieć ozdoby w uszach.

Gość to ona na 100
Jest tak zakochana w piercingu że chce na sile uszczesliwiac niespelna roczne dziecko. Niezle musi byc jebnieta. Malego palca u nogi sobie przekluj kurwa, bo cipke juz pewnie dawmo masz w kolczykach buhahahha.

Gość aska_43
ocywiscie, ze przebij, Boze co za panikary na tym forum malenstu nic sie nie powinno stac, z bolu tez nie umrze:)malutka dziurka to nie okaleczenie:)pozdrawiam

Gość tu nie chodzi o to
Czy coś sie stanie, bo pewnie sie nie stanie. Tylko o fanaberie mamusi, bo dziecku kolczyk do niczego potrzebny nie jest. Ono nawet nie wie co to kolczyk.

Gość Asia i olaaaaa
dziecko nie wie tez co to rozowe piekne ubranka, a ubieramy je tak, stroimy...to narmalne, ze kazda mama chce zeby dzidzius jak najpiekniej wygladal...male dzireczki nie zrobia dziecku krzywdy...

tylko, że ubieranie dzieciątka w różowe ubranka nie boli, a przekłucie ucha i proces gojenia też. Ja zrobiłam sobie drugą dziurkę w uchu mając 19 lat i ropiała mi baaardzo długo, bolało okropnie całe miesiące, do tego stopnia, że musiałam wyjąc kolczyk, a dziurka zarosła, skąd więc pewność, że tak nie stanie się u niemowlaczka?

Nie pozostaje nic innego jak zabrać dziecko do kosmetyczki,bo żele czy akryle trzeba zrobić-najlepiej takie różowiutkie,z cekinami ,no i do fryzjera-jakieś blond pasemka i po drodze wstąpić jeszcze do solarium,żeby efekt końcowy był zadowalający:)Kolczyki tak małemu dziecku nie są do niczego potrzebne.One są potrzebne mamie dla poprawienia samopoczucia:)

Gość Miska_26_6
gdzie wy zyjecie??chcecie same przekluwac dziecku ucho, to nie dziwie sie ze bvedzie sie dlugo goilo i ropialo...jescze nie wiadomo co, sa kosmetyczki pistolety, wysterylizowane, czyste, bezpieczne....ja mialam przebite uszy jak mialam roczek a to bylo 26 lat temu...i nic mi sie nie dzieje,a co dopiero teraz ....boze nie nawidze skrajnej przesady