Gość stylonka Napisano Sierpień 23, 2011 A ja właśnie ostatnio przekonałam, się do polskich marek. Od jakiegoś czasu mam stanik z nipplex i jest zadowolona. Ma niezły design i co ważne dobrze trzyma piersi. Moim zdaniem nasz bieliźniany rynek ostatnio bardzo się rozwinął nie tylko pod względem jakości ale też różnorodności wzorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co wam po seksownej bieliźnie Napisano Sierpień 23, 2011 no dobra tylko jaką ma ten niplex rozmiarówkę i cenę ? podejrzewam ,że rozmiarówka okrojona a cena jak to w polskich bywa stanowczo zawyżona jak u np gorseni czy kris line Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie mam do głaszczki Napisano Sierpień 23, 2011 o co chodzi z tym mierzeniem w zwisie? na balkonetka.pl też się każą tak mierzyć , a jak ktoś ma przykładowo bardzo obwisły biust to co wtedy ? może ciężko żeby sięgał do podłogi ;) ale właściwie po co ten pomiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głaszczka 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Ja sama nigdy do pomiaru w zwisie stanika nie dobierałam, ale wiem, że np u Ewy Michalak (Effuniak) rozmiar dobiera się właśnie podając ten pomiar. W pozostałych markach raczej bierze się pod uwagę pomiar w normalnej pozycji, a w przypadku zniszczonego biustu w lekko pochylonej lub w miękkim staniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie mam do głaszczki Napisano Sierpień 23, 2011 dzięki i chyba się tak będę mierzyć ;) mam biust w nie najlepszej kondycji :( jak się gubi kg to bywa że na nim też się odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głaszczka 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Nie martw się, dobry stanik potrafi zdziałać cuda :) Popatrz tutaj: http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=144%3Amarta-06042011-r&catid=56%3Anaprawa-piersi&Itemid=86&lang=pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stanikomaniaczka jedna z wielu Napisano Sierpień 24, 2011 oglądałyście ten dokument z bbc "mój wielki biust i ja" , podejrzewam ,że to propagowanie operacji plastycznych...ale zmniejszających , nie rozumiem po co , albo obecna moda na mały biust albo jego brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie o charnosa Napisano Sierpień 24, 2011 kupowałyście może bieliznę marki charnos , zastanawiam się czy warto i jakie są naprawdę jej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głaszczka 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Poczytaj opinie na Balkonetce: http://balkonetka.pl/katalog/brand/Charnos/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktoś kupuje na ebayu Napisano Sierpień 26, 2011 jak zobaczyłam jakie tam są ceny to aż mi kapcie spadły u nas na allegro ludzie lacą za używki jak za zboże a tam nówki już kupisz nawet za 3 funty no i jaki jest sens kupowania na allegro , tylko ebay ma graficzną kaszanę i ciężko się połapać tak jak amazon.com , nasze allegro lepiej wygląda a świstak jeszcze lepiej tylko mały wybór i chyba mniej pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www.zmyslowa-bielizna.eu Napisano Listopad 8, 2011 Zapraszam na szeroki wybór bielizny zarówno dla mamy, kobiet w ciąży, mężczyzn. Same oceńcie: www.zmyslowa-bielizna.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamotana osóbka ze mnie Napisano Listopad 8, 2011 może lepiej zapytać na kogo pasuje, bo nie dopasowana jest zapewne do 95% kobiet chodzących po tym globie , intimissimi tak jak triumf no po prostu paździeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maurentyna 7 Napisano Listopad 10, 2011 Kupiłam sobie biustonosz Panache i nie da się w nim chodzić tak uwiera, mimo, że brafitterka mówiła jak super leży. Wobec tego nie zmierzam płacić po 200 zł za biustonosz w którym nie wytrzymam dłuzej niż godzinę. Wracam spowotem do polskich marek i do hurtowni-olenka, gdzie najcześciej robię bieliźniane zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholera co za czasy Napisano Listopad 10, 2011 od zaciasnych stanikow i ucisku na miesnie plecow dostalam urazu kregoslupa, teraz lykam tabletki i bola mnie kolana, wiecej nie skorzystam juz z nowych stanikow, kwota prawie 400 zl poszla sie bujac do tego doszedl lekarz i lekarstwa.. super :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość illnikko Napisano Listopad 10, 2011 A kto jest taki głupi że nosi staniki za ciasne zamiast dopasowanych? A poza tym urazu kręgosłupa nie dostaje się od ucisku na mięśnie pleców a kolana od stanika też nie bolą, wymyślaj coś prawdopodobniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I love bras Napisano Listopad 11, 2011 tak dalej róbcie kryptoreklamę polskim szajsom ;) ja mam dopasowane nawet z M&S i F&F tescowa marka , polecam dopasowanie każdemu ;) chcecie się nabijać to sie nabijajcie ;) może obwód wam zbytnio zaniżono ? czasem wystarczy o jeden obwód od faktycznego zaniżyc i jest ok :P nie dziękuję polskiego szajsu nie kupię co najwyżej effuniaki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nie duża Napisano Listopad 15, 2011 Apropo triumpha to w blue city jest dziś happy hour o 17:00 - 18:00 po podaniu hasła "facebook" drugi komplet bielizny dziennej z rabatem 40% także warszawianki na pewno skorzystają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zusiza spadaje ze spamem Napisano Listopad 16, 2011 szajsowatego triumfa za darmo nie chcę ja i wiele babek tez nie , daj spokój z ta załosną reklamą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wataszklana 0 Napisano Listopad 16, 2011 Bez różnicy oby mi stanik pasował w sieciówkach nie znajdę 60E albo 65F, dlatego wybieram najczęściej panache (jak mają promocje) lub comexim- tu mają tanio, a staniki sa nie do zdarcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nati25 Napisano Listopad 18, 2011 Witam, powiedzcie mi proszę czy istnieje jeszcze gdzieś sklep z bielizną Kris Line? Kiedyś był w chorzowie, ale zastąpiła go Samanta i Triumph. Z Krisa mam 3 staniczki. Uwielbiam je. Chcę kolejne. Noszę 70C i w tym rozmiarze stanik jest idealnie uszyty, zaprojektowany, dobrze przylega. Może któraś z was wie czy w Katowicach jest Kris Line (albo okolice?). Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nati25 Napisano Listopad 18, 2011 Jeszcze jedno - wiem, że przez internet można zamówić, ale nie lubię kupować biustonoszy / ciuchów bez przymierzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co wam po przymierzaniu Napisano Listopad 18, 2011 jak sobie dobrać właściwie rozmiaru nie potraficie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madafa.82 0 Napisano Listopad 21, 2011 Comexim- tanie i świetnej jakości :) Ja kupuje z ich strony internetowej bo jest taniej niż w sklepie- raz kupiłam w ZT w Warszawie zapłaciłam za niego 179 zł, po czym sprawdziłam na stronie i ten sam model kosztował 99 zł. Nieźle co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comexim to też chłam Napisano Listopad 21, 2011 wypad spamerko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Listopad 21, 2011 Ej, no bez przesady ;) Comexim ma i całkiem szeroką ofertę rozmiarową, i niezłą jakość, a i cenowo nie zabija. Użytkowniczki sobie ich staniki raczej chwalą: http://stanikomania.blox.pl/2010/11/Una-Paloma-nakrapiana.html http://balkonetka.pl/katalog/brand/Comexim/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom1tom22 Napisano Grudzień 4, 2011 http://londonay.com/LM3303 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom1tom22 Napisano Grudzień 4, 2011 http://londonay.com/LM3303 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość conis Napisano Grudzień 20, 2011 ja kupuję ten model który idealnie na mnie leży, mam różne marki biustonoszy,. ostatnio wygrałam z nipplex jeden i jak na polską produkcję jest całkiem niezły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leny11 0 Napisano Grudzień 20, 2011 Sony? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spaaaaaaaaaaaaaaam Napisano Grudzień 21, 2011 conis, daj sobie spokój z tym spamem bo się niedobrze robi, w każdym wątku o bieliźnie pełno reklam tego śmiecia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach