Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miskaa78

Dr Broma

Polecane posty

biore biore ketonal i naproxen na ból pleców do bani... to kłucie też mało sympatyczne, potem pewnie będzie mniej odczuwalne.. no tak najpierw nie mogłam doczekać się operacji a teraz chcę żeby te dwa tyg minęly jak najszybciej 😡 babie nie dogodzi.. Ania a Ty gdzieś się zapodziała??

Jestem, jestem :-) Ufff ... wlasnie z Wrocka wrocilam, co wierzcie mi proste nie bylo. Pogoda barowa, cisnienie ledwo sie we mnie tli i nawet dwa termosy kawy nie pomogly, bo normalnie zasypialam za kierownica :( Misia, gratulacje nowego nabytku !!!! Co tam klucie, co tam plecy gdy masz na czym oko w lustrze zawiesic :-) I jak Ci sie teraz podoba Twoja nowa LINIA? :-) BTW plecow, niestety beda bolec. Najbardziej pomaga masaz :-) Potem gdy moglam zdjac pancernik wlaczalam na full jacuzzi, ale tak aby blizn nie zamoczyc. Tak mi wytluklo plecy, ze o wszystkich bolach zapomnialam ... przynajmniej do nastepnego rana ;)

Ania - no linia cudna :) bardzo mi się podoba efekt A kojarzysz - bóle pleców skończyły się po dwóch tygodniach czy raczej nie?? Przyznaje że to dokucza najbardziej... siniaka nie mam ani jednego ale tkliwośc zeber i kręgosłupa..hmm musieli mną rzucac o ściany :P

Sami - sprawdzilam nazwa katalogowa się zgadza !! a właśnie widziałam na szafie u doktorka pare pudełek z tymi 420..hmmm

bo sie własnie wczytac nie mogę...martwi mnie ta jej autostrada..ja mam bliziutko to znaczy ze mi się rozejdą czy jak? Potwierdzam że po op psychika siada i jestem baaaardzo przewrazliwiona..

ee tam rozejdą... ja myślę, że mi się już większa nie zrobiła, niż była od razu po.. masz wąską klatkę i spory implant - tam nie będzie miejsca na autostradę :)

dziewczyny o kim piszecie? Misia, nic Ci sie nie rozejdzie :-) Ja mam 360 cc a piersi sa bliziutko :-) Tylko musze Cie zmartwic ... plecy - w szczegolnosci lopatka - przestaly mnie bolec dopiero po miesiacu :( Do tego czasu czesto odpoczywalam w takim fotelu lodeczce, co dawalo ogromna ulge bo niby jakos odciaza kregoslup. Do tego masaze i "tluczenie" w wannie ;) Nie wiem jak to jest u Samanty, ale nawet teraz nie ma mowy o jakims mocniejszym dotyku piersi. Wrazliwe sa w szczegolnosci na taki ruch pocierajacy od zeber do srodka ... Nie wiem czy to zrozumiale napisalam ;)

na wizażu znalazłam dziewczynę, która ma identyczne wkładki jak nasz Misia :) u mnie można różnie dotykać piersi, generalnie dotyk nie sprawia bólu (dotyk w granicach rozsądku) - jak coś zakłuje to tak samo z siebie :)

dziewczyny pytalam na beauty ale nikt nie odpowiedzial wiec zapytam tu tez-po jakim czasie mozna juz podnosci rece do góry? i czy po 2 tyg dam rade jezdzic samochodem?

Ania - ja wlasnie sie zadomowiłam w fotelu o kształcie anteny satelitarnej..hihihi ale podnieść sie z niego jest ciężej niz ze zwykłego.. Ten ból jest do bani i noc sie zbliza...najlepiej żeby nocy w ogóle nie było :P Sam, ja popatrzyłam na fotki tamtej dziewczyny to zalamka..ale ja takich nie mam na szczeście Kiedy sie laski spotkamy na kaffce? sobota koło południa bedzie dobra??

ruch pocierający od zeber do srodka..za choinkę nie moge tego pojąć..ja narazie jak dotykam to dziwne uczucie..ale bardziej to głaskanie ihihihi Ania Ty raptem dwa miesiące po jesteś..nie oczekuj z wiele ale nie marudzilaś jak ja..

ja plany weekendowe będę znać najwcześniej koło czwartku, więc na razie się nie deklaruję no widzisz, to się nie martw na zapas - masz wąziutką klatę i te impl nie mają prawa robić tam autostrady żadnej :) Sigila - ze dwa tygodnie to na pewno nie podniesiesz rąk, autem nie wiem, dziewczyny piszą, że koło 2 tyg własnie nie jeździły, a potem spoko. z tym podnoszeniem rąk to potem to już nie tyle że się nie da fizycznie, tylko trzeba uważać na to, żeby się nie zerwało coś w środku.. co masz na myśli pisząc podnosić ręce do góry? :) jeśli myslisz o jakimś umyciu włosów to spokojnie po tyg-dwóch dasz radę, ale ściąganie jakichś cięższych rzeczy z wysoka lepiej sobie na początku odpuścić :)

Sigila, ja sama autem jezdzilam juz chyba od trzej - czwartej doby. Nie zapinalam tylko pasow, no i mam wszystkie wspomagacze z automatyczna skrzynia wlacznie ;) Rece do gory zaczelam podnosic po 2 - 3 tygodniach. Do tego czasu mycie glowy mialam w domowym pakiecie pomocowym :-) Misia, weekendy to nie jest dobry termin :( Wtedy sa imprezy, pokazy i takie tam. Musze byc :-)

no wlasnie przez podnoszenie rak do gory mam zamiar podniesienie ich do wysokosci np oczu ja tylko przez tydzien bede miala pomoc mojego narzeczonego,pozniej jestem zdana na siebie wylacznie....

Sigila, ja po tygodniu zostałam sama w domu i dałam sobie już ze wszystkim radę (nie gotowałam, ale odgrzewałam sobie wszystko itp bez problemów)

Samanta no troche mnie to pociesza ale podnoszenie rak dopiero po 2-3 tyg-masakra! zastanawiam sie czy sobie nie odpuscic...

no co ty... to są drobne niewygody, za cenę takiego efektu... chyba że nie jesteś do końca przekonana.. to moze faktycznie warto dać sobie jeszcze trochę czasu :) ja byłam tak zdeterminowana, że wszystko bym przeszła, żeby je mieć :D

ja mam tak jak Samanta :-) A poza tym bez podnoszenia rak mozna zyc :-) A bez taaaakich ksztaltow to juz nie bardzo :-)

nie no bajer z tymi rękami nawet kucyka nie mozna samemu zrobić :P dziś do solniczki nie siegnęlam o szklankach nie mówiąc chyba wszystko trzeba zostawic w zmywarce :D u mnie juz sie wieczorne schizy zaczęły..najlepiej wcale sie nie kłaść..hihih i to poranne podnoszenie.. myśle nad lezakiem takim rozkladanym.jak myślicie dam rade sama z niego potem wstac???

Misia pomysl sobie, ze teraz bedzie juz tylko lepiej :) Dasz rade. Znalazłam biust w galerii owartej (ostatni) ktory wyglada jak moj i laska miala poprawke, myslicie ze mnie tez to czeka?:| Samantha przyszla mi dzisiaj ta Cyganeria, boshe ale ona jest boska, zakochalam sie haha:D Niestety za luźna:( Czy moge ja zwiezic u jakiej krawcowej? Co sadzisz?

nie no to nie o to chodzi ze mam jakies watpliwosci i ja tego naprawde baaaardzo bardzo chce,to moje marzenie ale...zostane sama w domu po tygodniu i co okaze sie ze sobie nie poradze,co ja wtedy zrobie?

sigila, stare powiedzenie mowi, ze ryzykanci zyja krotko ... ostrozni nie zyja wcale :-) A poza tym trzeba byc twardym a nie mietkim ;) I co to znaczy nie poradze sobie? Masz codziennie gotowac dla 8-osobowej rodziny, sprzatac 400 metrowy dom, nosic paczki z cementem i wyprowadzc pare dogow sasiada? ;)

nie no jasne ze az takiegiohardcoru nie mam :D ale mam prace w ktorej MUSZE dobrze wygladac i po tygodniowym urlopie musze wrocic ze zrobionym makijazem, umytymi włosami itd

sigila - bedziesz musiała sobie poradzić ..przemysl to jeszcze wszystko dokladnie bo to nie zabieg u kosmetyczki jedne przechodzą lagodnie inne troszke słabiej ale wszystkie po jakimś czasie zapominaja o bólu.. i na to i ja liczę..