Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 Kabel :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 czesc leniuszku :) .... chcesz bule z tunczykiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 dzięki Kabel....ale ja tuńczyka jadam tylko w sałatce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 no hmm tego :O to jest taki z salatki bo mi kukurydza na lawe spada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 hm...to ok.....tylko tak na śniadanie??? Wolę dostać zaproszenie na obiad, gdzie podadzą tuńczyka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 pomyslalem o sniadaniu bo ....bo jest nastepnym posilkiem po kolacji :D :P jesli zas wolisz obiad to ok ...zawsze mozna isc pozniej do kina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 no to ja ide:o no mowie wam, zeby mi sie chcialo, tak, jak mi sie nie chce:(:( [no nic, trzymajcie pion i fasonczesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 yyyyuuu a nie mogals na pisac poziom ! :P trzym sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 Kabel...no wiesz...ja chciałam wypaść na taką nieśmiałą ;) a poza tym po kinie może być kolacja---ja stawiam ;) :D Zdzira...trzym się...byle jak ale się trzym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 alez wypadlas na niesmiala :) ty stawiasz ? fajnie :) ale ja place , to przywilej faceta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 czesc widelec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 Kabel....Ty stawiasz obiad i kino...a ponieważ ja jestem za równouprawnieniem....ja stawiam śniadanie :P Proszę to rozważyć....bo ja niestety muszę zniknąć na kilka godzin....idę poszwendać się po mieście...służbowo :P UWAGA KOMUNIKAT: jak ktoś z Was zauważy pełzającego Leniwca po miejskich ulicach....to proszę nie naciskać gazu!!!!! Z góry dziękuję ;) widelec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 w pewnych kwestiach jestem konserwatywny :P i nie ma w tym nic przeciw rownouprawnieniu ....poprostu kobiety w moim towarzystwie nie placa....co najwyzej moga zamowic bede sie rozgladal na drodze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 Co kto komu stawia? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholerka a co Napisano Luty 24, 2010 sugerujesz tu jakąś dwuznaczność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 nie, skąd. Muszę doczytać, bo nie jestem w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpiegujący widelec 0 Napisano Luty 24, 2010 ja już w pracy :D Jak wam się podoba mój nick, pomarańcze mnie wczoraj ochrzciły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 widelec spoko :D kogo szpiegowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpiegujący widelec 0 Napisano Luty 24, 2010 czytałam degeneruchów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 ahaaaa... Cos ciekawego? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpiegujący widelec 0 Napisano Luty 24, 2010 ale to wczoraj :) ciekawego to nic, Klon_ gadał z ladaco i powiedział, że może z nim rozmawiać tylko tam, bo u nas mu zabroniłyśmy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 24, 2010 "Przepraszam, że piszę to na tym topiku, ale dziewczyny prosiły, żebym na naszym Cię ignorował KLON- czy możesz mi to jakoś wytłumaczyć?" Widelec --->tzn: nie chcę aby utożsamiał was z tym, co napisałem - w moim nagłym porywie dzikiego, niepohamowanego szału - na innym topku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpiegujący widelec 0 Napisano Luty 24, 2010 spoko klon_ nie tłumacz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 24, 2010 Ladaco nie jest głupi, tylko szurnięty. Wie, że jest taktycznie ingnorowany. Zresztą, jak się jest ignorowanym przez kobietę to trudno tego nie zauważyć. Kolejna umiejętność, którą wysysacie z mlekiem matki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 a złosliwosc wyssysajać dzieci płci meskiej z mleka matki :P widelec ja jestem zdania, ze klon pomimo tego , ze złamał mi serce nie zrobił nic złego. w końcu nie pisał z nim u nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 24, 2010 Cholerka, umieściłem @ w stopce, ponieważ sugerowałaś przezornie abym się uwierzytelnił jako autor poczty ;) Ladaco nie przestanie tu spamować daltego, że jest ignorowany. Przestanie dlatego, że mu się znudzi. Dla zasady do jesieni będzie tu wrzucał swoje teksty ale coraz rzadziej i z coraz mniejszym entuzjazmem. Nawet ktoś tak zaprawiony w bezcelowych działaniach jak on, nie jest w stanie pieprzyć bez sensu w nieskończoność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 klonie muszę przyznać Ci rację odnośnie sprawy pana L... ale dzis jest dziwny dzień. nie wiecie ja z ciśnieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szpiegujący widelec 0 Napisano Luty 24, 2010 to teraz pytanie za 100 punktów- czy ja powiedziałam, że klon_ zrobił coś złego? Luuz moje dzieciaczki, takie osoby jak spamerzy naszego tematu to ja wieci, jak to mówi zdzira... ciepłą uryną z braku szacunku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach