Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnnaa

Olewa mnie, woli kumpli proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość dziwnaa
ze zwykle nic do powiedzenia nie ma. że mnie rani tym ci pisze. z reszta pierdolić to .

Gość dziwnaa
juz ci wiecej chyba pisać nie bede co pisal... szkoda gadać masakra.

Gość dziwnaa
on: 01:07:26 to chyba jest koniec rozmowy na dzisiaj Ja 01:07:56 tez tak mysle on 01:08:33 no ale to chyba nie koniec, nie ? no bo mnie zaraz to chuj strzeli!!!!!!!!!!!!

Gość dziwnaa
ale ktore bo juz sie gubie w tym wszytkim

chodzilo mi co ty jemu napisalas i jak sie w koncu zakonczyla rozmowa bo widze ze sie zakonczyla..

a tak na marginesie - widzisz? napisalas mu ze ma cie w dupie, ze chcesz zeby sie zmienil itd itd a on mysli ze nadal jest w porzadku i "ze to nie koniec, nie?" ... wiec chyba dodawac nie musze..

Gość dziwnaa
nie, nie zakonczyla. gadamy nadal, stwierdzil ze sam ze nie wie czego chce. czaj to : ja : ja wiem o tym, tyle ze sie cos dlugo zastanawiasz a tym zastanawianiem krzywdzisz innych .chce wiedzieć teraz zmieniasz to czy nie . czy chcesz w ogole on : dobranoc : * no kurwa bo mnie chuj strzeli zaraz juz nie wyrabiam dobranoc mi pisze

Gość dziwnaa
napisał że musi sie zastanowić co tak naprawde chce. a pozniej mi pisze że ne wie czego chce. to ja wkurwiona to kurwa kto ma wiedziec jak nie ty i poszedł napisał dobranoc : *

no chyba sobie kurwa zartujesz ;/ wez daj sobie spokoj, przestan do niego pisac i sie odzywac... KATEGORYCZNIE ZABRANIAM!!! nawet slowem, nie odpisuj, nie odbieraj telefonow, nic kompletnie NIC NIC NIC!!!!!

Gość dziwnaa
i napisał, że musi sie zastanowic to to prawdopodobnie dlugo trwac bedzie. rozumiesz to ? no smieszy mnie tym . ja: 01:09:56 sama nie wiem o co ci chodzi, a tak w ogole to co moze masz za daleko do mnie ? tym to sie naprawde osmieszyles. on: 01:10:48 no a co tak nie jest ? żal.pl!!!!!!!!!!!

Gość dziwnaa
o ile sie odezwie haha. żalosny jest naprawde! ja nie bede pisac nic do niego, na 100% sie nie odezwe.

Gość dziwnaa
niech tylko to przeczytA SAMOTNNAA to chyba z krzeszła spadnie

moze to zabrzmi chujowo ale mam taka nadzieje... (ze sie nie odezwiesz) bo to chyba jakis zart... nie wiem po co ciagniesz jeszcze ta rozmowe ;/

Gość dziwnaa
napisal dobranoc, ja mu to samo odpisałam. juz z nim nie gadam. hmm nie to nie zarty . kopiowalam to co pisałam i to co on pisał.

Gość dziwnaa ile masz lat
nie daje wiecej jak 19

Gość dziwnaa
ale ja sie spodziewalam takiej rozmowy. jak juz napisalas mi że mam zaczac to wszystko dzisiaj a nie odkladac na pozniej to zaczelam mu pilki strzelac, zadawac pytanie, ten nie wiedzial o co chodzi.

Gość dziwnaa
mam 21 lat

Gość dziwnaa
też tak uważam:) po prostu szok, pisalam mu że chyba nie wie co pisze (bo takie pierdoly ze szok) a on że nie, wie co pisze, haha aż śmiac mi sie chce

Gość dziwnaa
a ja sadze ze dobrze zrobilam, za namową kamyczka ;D bo mnie to boli, z reszta on o tym wie. ale ja juz go zostawilam, nie mam zamiaru byc z takim palantem.

no to skoro wie co pisze to niech sie teraz dowie co znaczy spierdalaj rece mi opadly.. przykro mi strasznie :(

z tego co mi wiadomo to wiedzial juz sporo wczesniej ze jej zalezy, ale z braku konsekwencji w tym co mowila a co pozniej robila nie dotarlo

Gość dziwnaa
no sory ma 22 lata i nie wie czego chce ????? mi tez jest przykro:( takie pierdoly pisac. dobrze wiedzial ze mnie rani, a teraz wielce że nie chce mnie krzywdzic woli to zakonczyc.. a za chwile "ale to nie koniec, nie?" no po prostu zalosne to jest

jak dla mnie to on jest idiota, moze powinnas mu narysowac? moze szybciej by zrozumial ;) a kij mu w oko!!! wez sie nie przejmuj bo nie ma kim!! pewnie jutro napisze czesc kochanie ide na piwo hahaha bo nie zrozumial ;D a ty go wtedy ladnie potraktuj...

Gość dziwnaa
kurde powiem Ci kamyczku, ze jakby jakas laska pisała to teraz co pisze, i bym weszła i bym to przeczytala. to bym pomyslala niezla sciemniara, no bo jak mozna takie rzeczy pisac ?? masakra jaki palant

Gość dziwnaa
jutro oczywiscie tu bede i jak sie cos zmieni to oczywiscie napisze :) aż mi sie nie chce wierzyc, bardzo sie ciesze żę pogadalam z nim dzisiaj, jesli mozna to nazwac rozmowa. dziekuje Ci Kamyczku za wszystko :*

a szkoda gadac, przestan... a on nie ma na imie kuba? wiesz kubus puchatek z malym rozumkiem hahah to jest wrecz smieszne co on napisal.. jestes pewna ze ma lat 22? moze 12?