Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnnaa

Olewa mnie, woli kumpli proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość dziwnaa
no dzisiaj znając go na pewno napisze sms, nie odpisze, jutro mam szkołe prawie cały dzień, więc nawet czasu nie będę miała czasu myśleć o nim. hehe ja głosuje na braci Legun, a niech strace :P maja wygrać.

Gość samotnnaa
No i bardzo dobrze, nie odpisuj:)niech się po wkurza:)haha zobaczy jak to jest, i bardzo dobrze że jutro cały dzień spędzisz w szkole, przynajmniej nie będziesz tak myślała o kimś kto nie jest tego warty, będzie ciężko ale dasz sobie radę silna musisz być:) No oni świetnie śpiewają, ale normalnie prawie każdy jest super:)mają talent:)

Gość samotnnaa
Dziwna co u Ciebie, nic nie piszesz:(Kamyczku jesteś? Witajcie dziewczynki, musiałam odnaleść topik i napisać bo znów mam ten sam problem, było super jak zawsze do wczoraj. Niestety wszystko zepsół, tak mile spędziliśmy czas, w sumie mało go było ale zawsze coś, miał wolne. No i tu od rana telefony od kolegów, słyszałam jak go wyciągają, i widziałam w jego oczach że chciał jechać, ale powiedział mi że nigdzie nie jedzie. No i co zbliżała się godzina 20 a on że musi podjechać do tesco, ja no ok, chciałam jechać z nim bo w sumie przydały by się zakupy, jednak on stwierdził że nie bo on jedzie tylko po jedną rzecz. Gdy tylko wyszedł zadzwoniłam do niego z prośbą by kupił coś, jednak miał zajęte więc na bank umawiał się z kolegami..No ale nic przed wyjściem obiecał, mówił Kochanie jadę tylko na chwilkę obiecuję, ja no dobrze i że podjedzie do kolegi a ja no ok, on że tylko na chwilkę. Czekałam dwie godziny, po trzech zadzwonił, z wielką radością i mówi tak(pojechał do pubu w którym pracuje)kochanie spotkanie się trochę przeciągnęło, nie wychodź z pieskiem bo jest za późno byś sama chodziła ja wyjdę, jeszcze chwilka i będę,w głębi słyszę jakieś śmiechy jego koleszków na co on , cicho z żoną rozmawiam z takim śmiechem, w tym momencie się rozłączyłam. Po chwili dostałam smsa nie bądź taka przecież cię kocham i wiem że ty kochasz mnie..Nie odpisałam, około 1 mój piesek piszczał więc wyszłam z nim na spacer, a mojego Męża nie ma, wróciłam, wykąpałam się, położyłam się choć nie mogłam zasnąć. Wybiła 2, 3 a go nie ma 3.30 wchodzi po cichu, podchodzi do łóżka i mówi przepraszam kochanie obiecuje i zamiast powiedzieć że obiecuje że się poprawi czy coś to on obiecuje że następnym razem pójdziemy gdzieś razem. Normalnie tak się wkurzyłam ja do niego że co, mam gdzieś to że z łaski chcesz ze mną gdzieś wyjść, przepraszał jeszcze kilka razy. Okazało się że jarał marychę, znów wrócił w takim stanie autem..Obraziłam się powiedziałam swoje,i że jak tak robi to ja będę sobie sama wychodziła,a on że dobrze!!!normalnie mnie zgasił, i że z nim nigdzie już nigdy nie pójdę,on położył się przed tv i tylko mówił że mam przestać mu cisnąć. Brak mi słów, dziś się zachowuje jakby nigdy nic, w sumie rano wstał wielce obrażony jakbym ja coś zrobiła, powiedziałam więc mu że sory ty jesteś wkurzony, a on że to ja się obraziłam , więc mu powiedziałam że to może ja mam go przepraszać za to zachowanie, a on że już mnie przepraszał i nie przyjęłam przeprosin, a ja że ciekawe jakby się czuł gdybym ja tak się zachowywała jak on,potem był już miły, zagadywał ale go olałam. Niewiem co robić znów, tak myślałam że to tylko chwilowe. Kurde nie była bym zła, gdyby mi powiedział że chce tam zostać,ale obiecał że zaraz wróci, znów spędziłam sama cały wieczór a najlepsze jest to że dziś miał dzień w pracy, a siedział tam tak długo, a gdy ja chciałam z nim iść gdzieś to mówił że przecież jest w pracy następnego dnia. Zapytałam się czy w ogóle pomyślał że może być mi przykro, czy pomyślał że kolejny wieczór spędziłam sama a on że tak. A jego kolega ulubiony dosłownie jest u niego w każdy dzień od początku pracy do końca, odwozi go dzwonią do siebie częściej niż rozmawia ze mną:(już nie wiem co robić, i tak się poprawił na chwilę:(Pozdrawiam Serdecznie!!!

Gość olewwwwkaa
olej go tak jak on ciebie, co za łeb z tego faceta:(

no czesc Kochana, a no zagladalam czasem ale widzialam, ze nic nie pisalyscie to myslalam ze wszystko w porzadku a tu masz.. no za swinia!!! az sie zirytowalam! Kochana, ja Ci proponuje miec go teraz gleboko w dupie i radze Ci dobrze zacznij wychodzic!!! i to jak on bedzie mial wolne!! bo on mowi ze dobrze wychodz sobie bo wie ze tego nie zrobisz, wiec zacznij! i to wlasnie jak on bedzie mial wolne!!! odwal sie i wroc rano i baw sie dobrze!! a jak nie bedziesz sie bawic dobrze to i tak przesiedz az do rana haha i olej go porzadnie, przestan pytac czy wroci czy bedzie, nie pisz, po prostu olej cieplutkim moczem!!! tak zeby to poczul do jasnej cholery!!! a jak Ci bedzie mowil o ktorej wroci to powiedz ze Cie to juz nie obchodzi i niech robi co chce!!! zacznij sie zachowywac jak on, bo widze ze mysli ze musisz sie do tego przyzwyczaic a i tak nic nie zrobisz... wiec zacznij robic..!!!!!

Gość samotnnaa
Witaj Kamyczku:)))ja nie pisałam bo akurat miał wolne, i miałam problemy z internetem:(no to teraz muszę chyba pokazać ten olew, dziś już tak zrobiłam wyszłam sobie wcześniej o 10 minut niż on, zapytał gdzie idę a ja odpowiedziałam że do lekarza, a po wizycie umówiłam się z koleżanką, byłyśmy w pubie na deserze i soczku:)ale stwierdziłam że on nic przecież nie wie że gdzieś wyszłam , więc napisałam mu smsa że miał rację co do wystroju rynku , czyli powinien się domyślić że jestem bardzo blisko jego pracy. On odpisał :-) tylko tyle, sama minka, nawet nie zaproponował bym do niego weszła do pracy, nic, zero masakra i olał to że jestem gdzieś na mieście. Dziś pewnie wróci rano, bo czwartek i w pracy jest, no i oczywiście ten jego przyjaciel na bank już tam siedzi. Ja nie wiem co mam zrobić , boję się że to się nie zmieni:(kurcze a było tak miło, nie chciał tego psuć co jest między nami a teraz ..znów to samo.Dziękuję że jesteś:*

Gość samotnnaa
A najlepsze jest to że mnie nigdzie nie zabiera bo boji się że będzie nas ktoś zaczepiać, dlatego mam kogoś skombinować na wyjście, ale tak sobie myślę no sory z kumplem sam wychodzi to co wtedy nikt ich nie zaczepi, a ten jego kumpel chudy jak patyk to akurat by mu pomógł. Widać ze mną nie chciał sam na sam wyjść nie wiem czy się mnie wstydzi , no kurcze ogląda się za mną co drugi facet przepraszam że tak piszę ale to prawda. Ostatnio jak pół roku temu wyszliśmy to po 20 minutach mnie do domu zabrał bo nie mógł znieść tego jak inni się patrzą, mnie to rożśmieszyło ale cieszyłam się bo on zazdrości nie pokazuje:)albo może ze mną się nudzi, ja nie piję alkoholu, nie palę trawy więc może dlatego:(sama nie wiem , boje się że ten mój olew wyjdzie na złe, bo on taki jest że zawsze się odpłaca:(

Gość samotnnaa
Ostatnio go olałam, w jakiś dzień pojechał rozejżeć się za telefonem, nie chciał bym z nim jechała bo mówił że to chwilkę potrwa, no i pojechał po 3 godzinach nie odezwałam się wcale to zadzwonił , że czemu nie piszę ani nie dzwonię, że czemu się nie martwię o niego, a ja że nie kazał mi się martwić(bo tak mówił jakiś czas temu). Najgorsze jest to że obiecał mi że nie będzie palił, a pojechał i zapalił niby tylko jednego bucha wziął ale mu nie wierzę, dlatego tyle czasu tam siedział bo chciał się ocucić po maryśce, bo przecież autem jechał. Wkurzają mnie Ci jego koledzy, zapytałam się ciekawe czy ten który ma żonę tak sobie do niego przychodzi gdy ma wolne, a prawda jest taka że nie bo żona mu zabrania, on tylko milczał.A i jeszcze chciał wziąć psa ze sobą wczoraj, ale ja że niech go nie bierze na to on bo chcę byś uwierzyłą że zaraz będę, a ja na to i co wziął byś go i co zamarzł by w aucie na to on chociaż by mnie to motywowało by wrócić , a ja do niego a to że obiecałeś mi to Cię nie motywało!!!normalnie jestem tak wkurzona, brak słów..

ja proponuje twardo zrobic wojne, bo to tak byc nie moze... skoro jest taki zazdrosny to ja radze czy Ci sie bedzie chcialo czy nie zacznij imprezowac! niech zobaczy jak to jest! a jak bedzie sie pytal gdzie wychodzisz to dawaj strasznie niepewne, tajemnicze odpowiedzi, w stylu ze sie umowilas i nie tlumacz sie z kim ani nic, niech sie zmartwi a dla niego badz oschla i nie martw sie ze on sie odplaci.. on sie odplacal bo Ty sobie na to pozwalalas, przestawalas sie obrazac czy cos, a teraz badz twarda jak nigdy i miej to gdzies ze on sie nie odzywa, obrazil czy cokolwiek innego, po prostu jakbys nie zauwazyla!!! nic tak nie dziala jak obojetnosc i brak zainteresowania! nawet sie nie pytaj co u niego, nie pisz do niego, nie dzwon!!! tylko konsekwetnie... zaloze sie ze tego nie zniesie... niedlugo w kazdym razie... i nie okazuj zadnych uczuc bron Boze!!! heh wiem ze to na pewno wszystko strasznie brzmi ale nic innego zrobic nie mozesz... ;/ chyba ze przystaniesz na jego i sie przyzwyczaisz heh w co watpie... a jak uslyszysz slowo obiecam od niego jeszcze raz to powiedz jasno i wyraznie: NIE WIERZE

za ten tekst z brakiem motywacji to bym po prostu pierdolnela za przeproszeniem takiego focha ze niech sie cieszy ze to nie ja jestem jego zona heh

Gość samotnnaa
Tak będę robiła, zero odezwu, zainteresowania, koniec z tym, to ja zawsze wychodziłam z taką inicjatywą. Nie on, w sumie czasami tak ale żadko. Zrobię mu wojnę jutro, taką że się zdziwi, bo na prawdę mam tego dość, powiem co myślę, choć zapewne on to oleje,.i strzeli focha jakbym to ja zawiniła, tak jak to pokazał dziś. Boże tak żałuję że nie mam wrednego charakteru, Tak samo mnie wkurza dlaczego, on mi każe kombinować wiarę na jakieś wyjście, czemu nie może zabrać swoich super kolegów, masakra. Mam dość, nie wiem czy dam radę być silna ale postaram sie, widzę teraz że na za dużo mu pozwoliłam, kurcze widział wczoraj po tym telefonie że jestem wściekła, i nic sobie z tego nie zrobił, myślał że napisze że mnie kocha to będzie ok, nie mam na to słów, czemu ja mu takich problemów nie stwarzam. Z tą zazdrością jest tak że on mi tak ufa że nie wiem co mam zrobić by czuł się nie pewny, to jest właśnie to on czuje się zbyt penie:(dziękuję Ci :*

Gość samotnnaa
Ciężko będzie z tym nie okazywaniem uczuć, bo ja go tak bardzo KOCHAM a on mnie tak rani:(ja rozumiem że ma kumpli, niech ma, niech wyjdzie czasem, ale niech dotrzymuje słowa i czasem ze mną gdzieś wyjdzie. Normalnie tak mnie wkurzyło to jak powiedział że teraz mi obiecuje że razem gdzieś wyjdziemy, kurcze mi łaska nie jest potrzebna:(

Gość samotnnaa
i dlaczego mi nie powiedział kotku kumple mnie namawiają bym został mogę, zawsze tak robił, i zawsze sie zgadzałam, wtedy gdy był ze mną szczery:(

hmm moze sie nie kloc nie wiadomo jak.. po prostu powiedz jeszcze raz co myslisz, co Ci lezy na serduchu, niech wie, ale ostatni raz!! i nawet nie czekaj na wyjasnienia, nie wdawaj sie w dyskusje tylko go olej i proponuje gdzies wyjsc po tej rozmowie.. ja tez nie jestem wredna chociaz pewnie tak myslisz ale szczerze mowiac jak przychodzi co do czego to az sama sie dziwie jak potrafie sie zaprzec i byc uparta... i Tobie tez to radze... zacznij dzialac poki nie jest za pozno! jestescie malzenstwem to do czegos zobowiazuje chyba?

hmm moze sie nie kloc nie wiadomo jak.. po prostu powiedz jeszcze raz co myslisz, co Ci lezy na serduchu, niech wie, ale ostatni raz!! i nawet nie czekaj na wyjasnienia, nie wdawaj sie w dyskusje tylko go olej i proponuje gdzies wyjsc po tej rozmowie.. ja tez nie jestem wredna chociaz pewnie tak myslisz ale szczerze mowiac jak przychodzi co do czego to az sama sie dziwie jak potrafie sie zaprzec i byc uparta... i Tobie tez to radze... zacznij dzialac poki nie jest za pozno! jestescie malzenstwem to do czegos zobowiazuje chyba?

Gość samotnnaa
Po tym jak doradzasz to tak się czuję jakbyś była taka hmmm bardzo stanowcza:)ale ja uważam że to zaleta, bo sama jestem zbyt wyrozumiała i pobłażliwa i teraz mam. No właśnie też mi się tak wydaje , że małżeństwo do czegoś zoobowiązuje, ale on o tym chyba zapomniał...nie będę się kłóciła, ale powiem swoje, gdybym się darła to podejrzewam że olał by mnie ciepłym moczem..muszę na spokojnie, teraz w sumie cały dzień z jego strony cisza...ale mnie te milczenie boli, tak jakby nie rozumiał że mnie rani:(

Gość samotnnaa
on tak się zachowuje jakby , był kawalerem, jeszcze niedawno kiedy się kłociliśmy powiedział że już nie będzie taki jak dawniej bo był pantoflarzem..a wcale tak nie było:(był zwykle odpowiedzialnym facetem który pamiętał że jestem, a ostatnio przez tew kilka dni było tak dobrze między nami, było uczucie, zainteresowanie, smsy , telefony było jak dawniej, a teraz co no kurcze nawet nie umie się zapytać czy może zostać z kumplami, a do tego to obiecywanie że teraz mnie gdzieś zabierze no z tego nie mogę, myśli że z musu bym nie była zła tak powie albo ze mną wyjdzie na godzinę, i będzie ok a później co rusz impra z kolegami:(dziękuję Ci za rady Kamyczku jestes super osóbką:*

heh z ta moja stanowczoscia to tak roznie, wiesz jak to jest.. latwiej jest mowic niz zrobic ale szczerze Ci powiem ze kiedys bylam bardzo ulegla, poblazliwa itp ale to sie zmienilo po tym jak dostalam wielkiego kopa w dupe.. sporo zrozumialam i od tamtej pory z pekajacym sercem ale jestem w stanie byc bardzo uparta, milczaca, stanowcza i wiele innych rzeczy jesli tego wymaga sytuacja..

Gość samotnnaa
Rozumiem, mnie w zyciu nic takiego narazie nie spotkało, mój mąż to mój pierwszy chłopak, zawsze było idealnie , i tak bardzo się kochaliśmy, ja kocham do tej pory, on chyba także, to on tak bardzo chciał ślubu, błagał , prosił w końcu uległam, stwierdziłam że i tak z nim chcę być resztę życia tak jak on ze mną. Nigdy nie interesował się kolegami, ja na pierwszym miejscu, zawsze tyle poświęcenia dla mnie, a teraz nie sądziłam że tak będzie, myślałam że jak będe mu zabraniała to pokryjomu będzie wszystko robił, on sam mówi że ma skarb, i niby każdy kumpel tak mówi..było idelanie mam nadzieję że jeszcze będzie a to tylko taki kryzys, nie wiem może on ma dość mnie, potrzebuje urozmaicenia ale po co w takim razie się wiązał ze mną:(

heh nie ma za co, i wcale nie taka super :p pantoflarzem? mysle ze koledzy mu cos nagadali.. tu nie chodzi o to ze ma sie Ciebie pytac o pozwolenie tylko chodzi o szczerosc, jakas zgodnosc, o kompromis.. poza tym kurde ma zone!! jestescie rodzina, nie jest nastolatkiem juz ktory moze robic co chce.. ja radze Ci zaczac w takim razie imprezowac, tylko samotna naprawde imprezowac... pokazac mu jak to wyglada.. wracaj sobie nad ranem, chociazby od kolezanek... baw sie skoro on tez moze, nie badz grzeczna czekajaca zona skoro on tego nie chce....

Gość samotnnaa
Dziękuję:)i jesteś super:))))!!!!nie bądź taka skromna:)też mi się tak wydaje że ktoś mu coś nagadał,bo to jak on się zachowuje to nie jest jego zachownie, ostatnio już był normalny, tylko się przeliczył bo myśli że jak napisał że mnie kocha to będzie ok i zła nie będę. Muszę zacząć imprezować tylko wies szczerze to nie wiem czy potrafię, bo ja taka nie jestem:(nic bez niego:(ale mogę się z koleżankami umawiać:)chociaż coś, gorzej jak on będzie robił mi tak po złości..bo to jest bardzo prawdopodobne, ja wyjdę a on też, i jeszcze przez kilka dni..by mi się odechciało. Ostatnio kiedyś mówił mi że by mnie samej nie puścił na impreze bo wie co się dzieje na imprezach no i po tym jednym naszym wyjsci stwierdził że by się nie zgodził bo faceci na mnie lecą.

to sie naucz!!!! nie mow sobie ze bez niego nie umiesz itd, skoro on potrafi to Ty tez!!! i tego sie trzymaj, proponuje nawet ponocowac u kolezanek heh zrobcie jakis babski wieczorek czy cos! wyglada na to ze on jest pewien ze i tak nigdzie nie pojdziesz wiec mu udowodnij ze jest inaczej!!! i absolutnie mu nie mow gdzie idziesz przynajmniej niedokladnie, powiedz ze wychodzisz z kolezankami.. zagraj w jego gre i jesli zrobisz to dobrze i konsekwentnie to na pewno on to zauwazy, nawet jak Ci zacznie robic na zlosc to pokaz ze Cie to nie rusza... a to zadziala na pewno! bo tego sie nie spodziewa...

Gość samotnnaa
:)dziękuję Ci:)postaram się czasem tak sobie myślę że chciała bym być taką lafiryndą, która ma uczucia innych gdzieś, wtedy by mi było łatwiej. Ale będę twarda, pokażę mu że też umiem się tak zachowywać, właśnie on mnie niby kocha i woli kolegów..wczoraj mi doagadał, bo przed moim bratem powiedziałam że on woli marychę ode mnie a on że jak ja mogę mnie i to do siebie porównywać, potem tak powiedziałam z kolegami to się wkurzył...muszę być konsekwentna i stanowcza, masz rację niech poczuje się tak jak ja, bo ile można, ale jutro z nim porozmawiam sobie a może nawet jak wróci to specjalnie wstanę..ale będę miło mówiła to co mi serce podpowiada, muszę dać radę jutro ma wolne, bym gdzieś wyszła ale umówił się z moim bratem i jego dziewczyną że przyjdą do nas oglądać walkę, ale przecież mogę być oschła, brat będzie się przytulał i w ogóle a ja na km od mojego Mężą, i odpowiadam na wszystko półsłówkami:)

Gość samotnnaa
Masz rację , ja wiem on jest mnie tak pewien chyba jak nikt inny na świecie...i to jest ten problem, bo mnie zna na wylot, wie jaka jestem uczciwa, wierna i wie jak go bardzo kocham i jak mi zależy na nim

Gość samotnnaa
Kładę się spać już:)dobranoc Kamyczku, słodkich snów:)dziękuję Dziwna odezwij się..:)Pozdrawiam !!!

Gość dziwnaa
No witam Dziewczynki :) Dawno mnie nie było, spotykałam się z koleżanką, pracowałam.. Kilka razy weszłam tutaj, ale nikt nic nie pisał. Dopiero teraz wchodzę.. I czytania na 15 min.:) Może najpierw napisze co u mnie... Dużo sie nie zmieniło..Tydzień temu w sobotę pobalowałam u kolegi :) Na drugi dzień (tak jakby się nic nie stało, chodzi mi o tą rozmowę na gg co skopiowałam część) wypytywał się co i jak tam u kolegi... Na smsy nie odpisywałam, dopiero na gg mnie wyhaczył. Odpisałam mu, ale jednym zdaniem..bardzo zlewająco..! Mało mu odpisuje, czasem w ogóle. Jak nie odpiszę na jego sms po godzinie kolejny dlaczego mu nic nie pisze. Napisał że chciałby to wszystko naprawić, że spróbuje ale nie wie czy sie uda ale starać się będzie. W środe pod wieczór napisał mi sms , żebym weszła na gg. Weszłam po pół godz, napisałam czy coś chce konkretnego czy tylko pogadać, a on już fochy, że już mu sie odechciał całej rozmowy.. Więc ja cisza, napisał później tylko dobranoc. Rano w czwartek sam sie odezwał rano.. No i w ten dzień mieliśmy się umówić.. Tyle że do spotkania nie doszło.. Kurcze, w ten dzień takiego lenia miałam, że szok, Napisałam, że nie mogę. Wypytywał się dlaczego nie mogę, co będę robić. Napisałam, że nie mogę i już. On mi napisał później, że kuzynka z UK przyjechała i że z nią siedzi. Chce się spotkać i porozmawiać (mam nadzieje, że tym razem konkrety). Chciał jutro , wiedział , że będę w mieście, bo ide do kina z koleżankami, Chciał się po tym kinie umówić ze mną, Tyle że jedziemy jeszcze do jakiejś knajpki na piwo później. Nie będę rezygnowała ze spotkania z koleżankami dla niego.. Napisałam mu to, tylko przytaknął. Ogólnie to jest nijak, chciałabym z nim porozmawiać tak na poważnie, jak wtedy na gg, ale jak się spotkamy.. Myślę, że już nie będzie gadał głupot tak jak wtedy w tamtej rozmowie. Acha, zapomniałam dodać, przeprosił haha. za ta rozmowe co tutaj część kopiowałam :P Chyba to było jego pierwsze PRZEPRASZAM przez te 1,5 roku:) Właśnie ten mój kolega dzwonił :) Umówiliśmy się w poniedziałek na piwo/A :) Oczywiście 'mojemu' powiem to, pewnie znowu będzie pisał że jest zazdrosny haha. A no i jeszcze mi się coś przypomniało. Chyba przedwczoraj gadamy na gg, rozmawiamy o tym moim koledze, pisze że ta jego laska też jest zła, że się tak często widzimy itp. a wiecie co mi napisał ??? "to niech M. zerwie z tą laską i Wy chodzcie razem" ;/ pozostawie to bez komentarza.. ;/

Gość dziwnaa
Kucze samotna, już byłam pewna że lepiej jest u Ciebie... Dobrze Kamyczek radzi, imprezuj, spotykaj się z koleżankami. Chociaż w moim przypadku to nie podziałało. W ogóle to go nie ruszało, że imprezuje,, itp. Chyba było mu to na rękę, wtedy mógł się spotykać więcej z kolegami.. Ale mam nadzieje, że w Twoim przypadku podziała.. Wszystko to co chciałam napisać, napisał Kamyk.. W radach też nie jestem aż taka dobra.. :P Napisz co u Ciebie! Będę tu zaglądać regularnie.

Gość samotnnaa
Witaj Dziwna:)))dobrze że jesteś, bo już się martwiłam że milczysz:(to widzę że u Ciebie wszystko idzie tak jak powinno, teraz on myśli na bank:)zobaczysz oczka mu się otworzą:)hihi i dobrze:)olewka w takim sensie widać że pomaga:)i rób tak dalej aż poskutkuje:)haha, mam nadzieję że będzie oki:)i zobacz przeprosił to już coś:)bardzo dobrze że go tak zlewasz:)ma to dobry skutek, bo się odzywa pierwszy:)))a to że spotykasz się z innymi to bardzo dobrze, już na bank mu to nie pasuje, bo nie masz dla niego czasu:)ale bardzo dobrze, bo on tak się zachowuje:)może wkońcu zrozumie...a zrozumie na pewno jak kocha:)))bądźmy dobrej myśli:)powodzenia, daj znać jak się sprawy mają u Ciebie:)

Gość samotnnaa
Dziękuję ogólnie Wam za wsparcie, że mogę się wygadać i że doradzacie na prawdę to doceniam:) A jeśli chodzi o sprawy u mnie to, więc zrobiłam mu jazdę jak tylko wstał, on w sumie mnie olewał, mówił że mam dać spokój a będzie ok, dogadałam mu trochę, nerwy mnie poniosły:(powiedziałam że widzę że chyba małżeństwo mu się znudziło, że wkurzył mnie że z łaski mnie na imprezę chce brać, że kumple są ważniejsi, on w sumie milczał. Powiedział że mnie przeprosił i nie wie c ma więcej zrobić, po czym wyszedł z domu, ja do niego że znów sama będę a on na to baw się dobrze. No więc tak się wkurzyłam, on jechał kupić sobie jakiś sprzęt, nie chciał mnie wziąć ze sobą, na bank dlatego że widział że już mnie nerwy ponoszą. Nie odzywałam się, do niego on też milczał, byliśmy umówieni z bratem i jego dziewczyną na oglądanie walki, przyjechał wieczorem, był oschły ale miał ochotę być miły. Robił podchody, potem jakoś zmiękł, usiadł obok mnie chwycił za rękę, spojrzał w oczy i przeprosił jeszcze kilka razy. Ja zlałam jego przeprosiny, szeptał mi, i mówił na forum jak on mnie bardzo kocha. Wspominał jak to było dawniej, bardzo podobało mi się to co mówił, taką radość czułam w sercu. A najlepsze jest to że wyszedłz bracholem z psem na spacer, zadzwonił do mnie brat coś się zapytał, dał mi mojego Męża ja do niego coś sapałam na to mój brat że nie mamy się kłócić, brachol zapomniał się rozłączyć i słyszałam , jak mówił mu że to jego wina że ostatnio przegiął na całej linii, bo obiecał mi że wróci, a on przez kolegów zapomniał że ma mi dać znać bo czuł się jakby był w pracy. I że on jest temu winny, że bardzo żałuje bo tak mnie kocha i nie zasłużyłam na to. Że czekałam sama na niego, a on jeszcze głupio mi dogadywał, a duma męska nie pozwala mu na to by się przyznał, a jak wychodził z domu to myślał sobie debil ze mnie i płakał w samochodzie że tak postąpił, ale przecież że mi się do tego nie przyzna, choć kobiety tego potrzebują. Że tak bardzo mnie kocha, i że żałuje bardzo tego. Że nie chciał, by tak wyszło. A na to mój brachol że też czasem tak się głupio zachowuje dla dziewczyny, ale wie że ona go nie zostawi na to ja się odezwałam i Ty też jesteś mnie tak pewny..Wtedy się zorientował że całą rozmowę słyszałam:)5minut rozmowy słyszałam, aż mi łzy popłynęły. Gdy wrócił podszedł do mnie usiadł przy mnie przeprosił jeszcze raz, potem mówił że kumple go też wczoraj namawiali by przyszedł a on im odmówił powiedział że ma żonę i że ostatnio przegiął, że ja na to nie zasłużyłam, na co oni się śmiali że już nie ma być taki porządny..jednak odmówił, później niby powiedzieli że jedź do żony masz rację(choć w to tak mniej wierzę, pewnie chciał ich obronić). Tak mocno mnie przytulał, mimo że nie odwzajemniałam tego, mówił że wie że też go kocham, zaczął bratu mówić że on by życie za mnie oddał, wszystko by oddał. Był taki jak zawsze gdy to mówił, on zawsze potrafi okazać uczucie przy innych. A dzieczynie brata powiedział , że gdyby usłyszała jak on się ostatnio zachowuje , to by pomyślała o nim że jest idiotą. Bo ona coś mówiła że on taki czuły i kochany jest a on jej tak odpowiedział..Gdy poszliśmy spać, bardzo mocno mnie przytulił, mówił ile dla niego znaczę, jak mnie kocha, takie komplemanty że przeprasza, dziękuje...masakra, było mi miło , cudownie, te jego słowa i co ważne czułam że mówi szczerze:)Byłam dziś na uczelni, a on napisał mi smsa jak tylko wstał, że co u mnie kochana jak się czuje i że mnie kocha:)))i co ja mam tu myśleć..Pozdrawiam Was Dziewczynki Kochane:)))

Gość dziwnaa
to super! wreszcie zrozumiał, i myślę, że nie będzie to chwilowe. Ale wyszło z ta rozmową, że ją słyszałaś:) Ale i dobrze, widzisz jak się zwierza :) Naprawdę bardzo się cieszę! Myślę, że już będzie coraz lepiej, zrozumiał swój błąd. 3mam kciuki:):P A u mnie hmm.. W piątek był na imprezie, wszyscy pracownicy jego zakładu. Mówił, że mu sie nie chce tam iść itp. Jak był na tej imprezie to był z kumplami, ale pisał mi smsy. Oczywiście popił trochę. W nocy do mnie zadzwonił, ale tylko chwilę pogadaliśmy, bo telefon mu się rozładował. Podczas tej rozmowy mówił, że chce się spotkać, choćby teraz.. Powiedziałam mu , że nie ma takiej możliwości. Później całą sobotę się nie odzywał, napisałam mu koło 11 sms, raportu nie dostałam, więc wiedziałam, że ma wyłączony telefon. Koło 19 zadzwonił. Biedaczek miał mega kaca, chwilę pogadaliśmy. Później smsy pisaliśmy, napisał, że nie chce żadnej innej, tylko mnie! No ciekawe...... Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale zgodziłam się z nim spotkać jutro...