Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Szukam odpowiedniego kandydata na narzeczonego dla Luśki.

Polecane posty

Gość Psedłonim_

Dziewucha jest fajna, dlatego kandydat musi spełniać obostrzone warunki. Znających swoją wartość panów proszę o nadsyłanie swoich zgłoszeń.

Gość Psedłonim_
Oj! Widzę, że lekko nie będzie...

Gość ładna jesttttttt
i wykształcona

Gość a lona
bedzie rodzic duzo dzieci?? miednice ma dosc szeroko??

Gość Psedłonim_
No przecież piszę, że Luśka jest fajną babką.

Gość Psedłonim_
Odezwał się ktoś w mało kulturalny sposób...

Gość Tacy sami
Hej psełdo====Ty jej lepiej faceta nie szukaj na kafe,bo trafi na takiego samego gawędziarza jak TY:P Ja jej poszukam--znam sie na ludziach ,wiec bedzie zadowolona z kandydata

Gość Psedłonim_
Wynocha mi stąd, Luśka. Jak przyjdzie co do czego, sam się do Ciebie zgłoszę. Proszę mi nie przeszkadzać w akcji rekrutacyjnej.

Gość Psedłonim_
(Umiejętność prowadzenia żywej, interesującej rozmowy jest w oczach kobiety z całą pewnością docenianą zaletą.)

Gość Tacy sami
Psełdo----oczywiście że jest doceniana przez kobiety,ale mężczyzna powinien mieć jeszcze to coś(co to jest nie wiem,ale chyba dlatego nazywa się COSIEM) No nic,ja muszę znikać--wybierz najlepszego kandydata dla Lusi ,bo jest wyjątkową kobietą-:)

"Umiejętność prowadzenia żywej, interesującej rozmowy jest w oczach kobiety z całą pewnością docenianą zaletą." potwierdzam, szczególnie kiedy audio odpowiednie (znaczy dykcja, barwa itd) :)

Gość Psedłonim_
Luśka, a sio! Przeszkadzasz mi. Przecież możesz sobie do woli szukać narzeczonego na własną rękę gdzie indziej.

Psełdo, wkradła się pewna niezręczność... Luśka jako kobieta z klasą jest nieco zażenowana i nie może się godzić na sytuację, w której akcję rekrutacyjną prowadzi się w sposób niezgodny z przepisami i etyką. No, nie masz kwalifikacji:) Gdyby jeszcze jakaś agencja posiadająca REGON czy zarejestrowany w USC rekrutator posiadający przyzwoitego PiT-a takiego jak Jej CiT....:)

Gość Psedłonim_
Blokers, wynocha stąd. Naucz się po polsku pisać. Do pięt Luśce nie dorastasz.

Gość Psedłonim_
(Luśka chciała powiedzieć, że moje audio działa na kobiety jak miód na muchy.)

Gość Psedłonim_
Nie masz racji, Szukanie. Moja działalność nie jest nastawiona na żaden zysk ani korzyść. Kierują mnie szlachetne pobudki. Nie ma potrzeby instytucjalizować mojej działalności.

Posiadanie kwalifikacji uprawnia do wykonywania czynności. Wykonywanie ich bez zezwoleń to działanie na szkodę klientki. A tego byś nie chciał, prawda?:) Wszak nie chodzi o Ciebie ale o Luśkę. Należy spuścić z tonu indywidualizmu i oddać się we władanie potrzeb Klientki. :) A nie ogłaszać pospolite ruszenie i stadną nagonkę. Trochę więcej finezji w pozyskiwaniu:)

Gość Psedłonim_
Oj, Szukanie, Szukanie... Dla Ciebie liczy się kwit, legitymacja. Czyżbyś zapomniał o sporze, jaki miał miejsce w portierni Gribojedowa, pomiędzy Korowiowem a Zofią Pawłowną? Tam także poszło o legitymację. Racz sobie przypomnieć sprawiedliwą uwagę Korowiowa, że Dostojewski nie miał żadnej legitymacji Massolitu, a jednak trudno by mu odmówić miana pisarza. I to genialnego pisarza.

Psełdo, nie przeczę, że szlachetne pobudki równoważą starania jako uprawnione w sensie intencyjnym, ale dobrymi chęciami jest wybrukowany co trzeci chodnik w Polsce... bo w czasach jedynie słusznych bardzo chcieli układać go równo i ku chwale kochanej ojczyzny. Deklaracje nie wystarczą. Takie mamy realia. Luśka to skarb, na który nie można położyć laski byle była męska:) Należy pieścić już sam proces rekrutacji. :)

Gość Psedłonim_
Szukanie, boleśnie zraniłeś moje serce Twoją szczerością. Więc sądzisz, że ja nie jestem w stanie znaleźć odpowiedniego narzeczonego Luśce? Otóż oświadczam Ci, że jestem w stanie! Popatrz, jednego szmaciarza już pogoniłem. Innych także pogonię. Wybiorę dla Luśki prawdziwą perełkę, a raczej pierwszej wody diamencik. Zobaczysz.