agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 na to Amerie zawsze jest czaas:P tym bqardziej po takim stazu bycia ze soba:) u mnie dzis mija rowne dwa latka odkad zostalismy para:) wlasnie mamy jechac na zakupy, mam nadzieje ze J cos wymysli bo mi brakuje niespodzianek:P Banmon w pracy zawsze sie znajda jacys upierdliwcy!!!1 Moja mama przez jedna pinde ostatnio plakala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 :D jak stare dobre malzenstwo ;) heheheh dlugo przed slubem bylismy ze soba... to przesrane za przeproszeniem jak musisz z nim sie wozic :/ ja to pewnie bym brala cos na uspokojenie ;) takim nerwusem jestem ze szok nocki nie sluza mi :/ ze tak powiem ale jak pomysle o swoim domku w polsce to zapominam ze bywa ciezko :D to juz 3 lata jak tak pracuje i jestem przyzwyczajona wiec nie jest tak zle ;) najwazniejsze ze jest praca.... no i co tu plakac kiedy jest tyle ludzi co maja gorzej i daja rade ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22.......................................08.12.09< br /> marzenka_s.........21................................... ....17.01 paulinka-............20................................ ..... .ok.27.12 Olka.P................29...........5 + 2................... ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..........17.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa..................ok 22.01 Smile...................22...........7.................. ... ....ok.22.01 banmon...............26...............8................. .........23.01 HopeU................28...........przerwa............... ......06.02 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................21...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................13............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................10.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. mala aga.................. 4.............. 16.09.2010 ....................? ? MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 agnes wiem wiem nigdy na nic nie jest za pozno ;) mam nadzieje ze jakos fajnie wam wieczorek uplynie :) i zycze wam wszystkiego dobrego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 agnes ci jeszcze tylko 2 tyg. barkuje do 3 miesiecy :D jupi !!! super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 dzieki wielkie:P tak naprawde cztery bo ja wpisuje wiek ciazy od miesiaczki, tak jak gin:) no ale byle do konca stycznia, potem moze bedzie spokojniej!!!!! ja Wam dziewczynki zycze zebyscie jak najszybciej liczyly tygodnie:P nie moge sie doczekac na kolejne pozytywy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 powiem ci amerie że ja strasznym cholerykiem jest i mega nerwusem także dla mnie jest to nie lada wyczyn spedzać z kimś tyle czasu kto mnie irytuje okropnie też mam ochotę się dzisiaj do sklepu wybrać ale pewnie tyłka i tak nie rusze na dwór :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 wiecie, tak jakos podswiadomie czuje ze ten 2010 rok bedzie lepszy niz poprzedni i zajdzie w nim troche zmian...:) moze wszystkim nam uda sie wkoncu zobaczyc te @ upragnione kreseczki...?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja jednak pojechałam do sklepu i przy okazji odebrałam wyniki cytologii- wszystko w porządku czyli na rok znowu mam spokój :) a ja czuję że 2010 bedzie chujowy na maksa, źle się dla mnie zaczyna i nie chodzi tu o @ Ola co u ciebie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 dla mnie rok zaczal sie tez niefajnie jednak jakos tak czuje ze bedzie lepszy...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Hejka! Ja juz po basenie :) A @ nadal nie ma, więc może , może.... U mnie dzisiaj 6 stopni na plusie i słoneczko, ktoś tutaj chciał wiosnę :P Banmon a co sie stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 jakos tak nie układa mi się wszystko jakbym tego chciała, i zawodowo i osobiście :o Ola :D może, może ..... ;) kiedy się testujesz? cos jest na rzeczy z tobą :) który to już dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ja tez myślę że bedzie lepszy, chociaż ten wcale nie był zły :) A co do długiego stażu , to ja wyszłam za mąż po 13 latach bycia razem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Asiaak jak żadna z nas już się swoje naczekałam i 2010 MUSI byc dla ciebie wspaniały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 To 33 dc czyli 2 dni po terminie @ , a testować będę w sobotę, no chyba że wczesniej @ przyjdzie. Zobaczymy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 o wow :) 13 lat, szacunek :D my się pobralismy po prawie 4 latach, pozalismy się w marcu 2005 :) czyli staż mamy bardzo słaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ola ja się bedę chyba bardzej nakręcać od ciebie bo coś czuję, że to musi byc to :) i chyba bym z testem nie wytrzymała do soboty ;) a nawet nie chyba tylko na pewno :P :) trzymam mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 No my już co najmniej 3 dzieciaków powinniśmy mieć :) a tu lipa he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 a ogólnie jak się czujesz? cycki bolą? jakieś upławy może.... ja w pierwszej ciąży testowałam się w 33dc popołudniu i test wyszedł pozytywny przy czym owulke miałam tak koło 12-13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Bnamon nie musisz się za mnie nakrecać, swietnie sobie z ty radzę :D Tak cos po cichu czuje że może faktycznie sie udało. A tescior zrobię w sobotę bo małżowi obiecałam, dlatego teraz specjalnie nie kupiłam testu , bo jakbym go miała to by mnie strasznie kusił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 super by było :) a ja ostatnio oszalałam na facebooku na punkcie pewnej gry ;) jak dzieciak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ogólnie czuję się spoko, cycki bolą ale czasami i tylko właściwie sutki (trochę mnie niepokoi że nie cały czas) ale sa nabrzmiałe, chociaż też bez przesady. Krzyż mnie boli i promieniuje, Czasem troszkę mnie muli , ale tego akurat nie biore pod uwagę bo zdarzało się wcześniej. No i nie boli mnie pobrzusze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Co to za gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 A o co chodzi z tymi upławami? Bo ja mam śluz podobny do płodnego, taki ciagnacy i nie wiem co o tym mysleć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 tzn ja miałam mocne upławy jak byłam w ciąży i to w zasadzie od samego poczatku więc może to też jakis znak :) gram sobie w farmville i w petville :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 a jesli chodzi o podbrzusze to pamietam że mnie bolało tak plu minus przez ok 3-5 dni właśnie w terminie spodziewanej @ a później już wcale nie czułam bólu tylko co jakiś czas (raz na parę dni) taki dosyc specyficzny ból- podbno to przez to że macica się rozrastała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Dzieki za odpowiedź. No nic...zobaczymy w sobotę, oby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ola zobaczysz uda sie i w sobote beda 2 kreski;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ola, coś czuję w kościach że to jest to :) Ja miałam takie same objawy na początku. Upławy miałam tak obfite, że co chwilę latałam i sprawdzałam, bo myślałam że @ przyszła. Brzuch mnie bolał jak na @, jajniki pobolewały, u mnie dodatkowo tempka nie opadająca :) Teraz moja małpka skacząca ma 17,5cm :D hehe Ja bym do soboty nie wytrzymała. Testa robiłam po 2 dniach opóźnienia i wyszły 2 kreski. Ale co fakt im później się zrobi testa tym lepiej, bo nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie była owulka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 właśnie dobra sprawa jest z tą tempką tylko treba sobie ja mierzyć wcześniej żeby sie poznać na tym wszystkim :) ale to dobry wyznacznik jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach