KAMIS777 0 Napisano Styczeń 15, 2010 no akurat z tym nie ma problemu bo moj chlopak pracuje, a ja mam swoje firme, tylko ze nia zajmuje sie moj tato zastanawiam sie czy mowic im odraz czy poczekac troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 czyli mozna powiedzieć że jesteście samodzielni a to bardzo ważne, ja myślę, że mówić, tzn jeśli już komuś powiedziałam to chyba lepiej żeby rodzice dowiedzieli się od was a nie od osób trzecich ;) ja postanowiłam, że jesli kiedykolwiek mi się uda to powiem dopiero po pierwszym trymestrze :) ale to przez to że chcę mieć pewność że znowu nie stracę ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMIS777 0 Napisano Styczeń 15, 2010 no o mojej ciazy wie tylko moj chlopak przyjaciolka i jej chlopak i jak narazie nikt wiecej ale wydaje mi sie ze najpierw pojde do lekarz dowiem sie czy wszystko ok i mysle ze powiem im dopiero w lutym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 najważniejsze, żeby zrobić wszystko zgodnie ze swoim sumieniem :) ja też myślę, ze nie ma się co spieszyć z taką nowiną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMIS777 0 Napisano Styczeń 15, 2010 gorzej tylko jak zaczna cos podejrzewac bo nie powiem dziwnie sie ostatnio zachowuje, a rodzice nawet sie ostatnio smiali ze jem jak za dwoch ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 to najwyżej samo wyjdzie przy okazji jakiejś rozmowy i bez nastawiania na pompatyczną gadkę i wprowadzenie do tematu :) na pewno będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMIS777 0 Napisano Styczeń 15, 2010 banmon- obys miala racje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 15, 2010 marzenka gratylacje;) a ja sie dziewczyny wykreslam z tabelki bo narazie koncze starania-to i tak bez sensu bo i tak nic z tego nie wyjdzie...:( wybiore sie moze niedlugo do gina i zobaczymy co bedzie...narazie zycze wszystkim powodzenia:) oczywiscie bede do Was zagladac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 15, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22.......................................08.12.09< br /> marzenka_s.........21................................... ....17.01 paulinka-............20................................ ..... .ok.27.12 Olka.P................29...........5 + 2................... ..ok. 10.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa..................ok 22.01 Smile...................22...........7.................. ... ....ok.22.01 banmon...............26...............8................. .........23.01 HopeU................28...........przerwa............... ......06.02 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................21...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................13............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................10.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. mala aga.................. 4.............. 16.09.2010 ....................? ? MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Asiaak staranek nie kończ, Agnes też się dłuuugo starała i zobacz :) mam takie pyatnie byliscie może już na jakiś badaniach, czy na razie tak na 'żywioł' szliście? myślę, że do gina warto iść bo może te niepowodzenia to z powodu jakiejś pierdółki .... często tak bywa, i się okaże, że niepotrzebnie tyle czekałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 15, 2010 no wlasnie nie bylismy jeszcze u lekarza tylko tak poprostu sie staralismy...no mam wlasnie zamiar wybrac sie do gina i zobaczyc co jest grane a na razie odpuszczam...moze zaczniemy dzialac po wizycie u lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 działać możecie ciągle a odpuścić możesz tylko psychicznie ;) trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 15, 2010 :):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 w 2010 musi się nam udać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Styczeń 15, 2010 marzenka GRATULUJE!!! Pracą się nie przejmuj, lepiej powiedzieć pracodawcy. A powiedz mi do kiedy masz tą umowę? Jeśli pracodawca okaże się dupkiem i nie przedłużyłby Ci umowy to idź na L4 wtedy będzie płacił Ci za L4 ZUS i macierzyński też dostaniesz :) Ola, no qrcze byłam pewna, że zaciążyłaś :( Może faktycznie jest za wcześnie. Test z krwi by na pewno pokazał czy tak czy nie. Może ten co robiłaś był jakiś felerny :/ banmon, fanie by było jakby Twoje przeczucia się sprawdziły :) Asiak, może teraz jak postanowiłaś się wykreślić z tabelki i dać sobie spokój to zaskoczysz ;) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 to bardziej moje wybitne zdolności do wkręcania sobie bajek niż przeczucie ;) a która by nie chciała zobaczyś te dwie kreski i zakończyć ciążę zdrowym bobasem :) według wróżby Oli w 2010 musi się nam udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 15, 2010 nareszcie dobre wiadomosci :D gratulejszyn!!! ola nadal trzymam kciuki mareznka nic sie nie martw z praca jakos wszystko sie ulozy ;) witam nowa kolezanke :) asia ja tez sie wywalilam z tabelki i teraz mam mniej stresow przed @ bo nie musze patrzec na ta date ciagle ;) ale nadal pisze :D wiec zostan! banoman mam wolne jutro dzisiaj maz wraca po pieciodniowej przerwie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Styczeń 15, 2010 dagus umowe mam do 28 lutego. w sumie mojakierowniczka jest spoko i juz jedna dziewczyna jest w ciazy wec wiem ze na pewno by mi siwnstwa nie zrobila ale sam fakt ze sa takie sytuacje mnie przeraza. Ja juz powiedzialam mamie zejestem w ciazy i sie usmiala ze mnie ze "znowuuuu"heheh:) ale nikomu wiecej narazie nie mowie aby nie zapeszac....;) narazie moim marzeniem jest w koncu uslyszec bicie serduszka malenstwa ale na to musze jeszcze zaczekac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 amerie to ty dziś ciężką nockę będziesz miała ;) Daguś usłyszysz serduszko już niedługo :) moze nawet tego 28 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ubzdurałam sobie że wizytę masz 28, nie wiem jak ja czytam :D :D o kurczaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Hej No prosze pare godzin mnie nie było i juz dwie nowe "ciężarówki" :) Gratuluje Wam kobietki!!! Kamis witam :) Marzenka uważaj na siebie i maleństwo bo ono teraz najważniejsze a nie praca :) będzie dobrze :) Banmon oby Twoja kobieca intuicja Cię nie zawiodła ;) Ola ja dalej trzymam kciukasy ;) Agnes jak po wizycie? Ja dzisiaj cały dzień u rodziców byłam, dopiero wróciłam. Miałam jeszcze dzisiaj posprzątać żeby mieć jutro mniej i ale chyba dam sobie już spokój, jutro tez jest dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Hej wszystkim :) Gratuluje Marzena :) Ciąża dziewczyn po takich przeżyciach, którym nie było "łatwo" zajść i donosić cieszy jeszcze bardziej. Cieszę się razem z Tobą :) I trzymam kciuki by wszystko było dobrze !!!! Nareszcie piątek :) W tym tygodniu zrobiłam sobie badanie na marker Ca 125 i wynosił 10,7 :) ( do 35 to norma), podwyższony świadczyłby o endometriozie, chociaż oczywiście wyczytałam w necie, że niektórym dziewczynom wartość ta bardzo skakała, ale nie myślmy o tym. Jakaś dobra wiadomość w gąszczu niepowodzeń. Jutro na obiad robimy pizzę, już się nie mogę doczekać, pychotka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Goga dzis piatek trzeba się relaksować a nie sprzątać ;) Joasia widzisz wszystko czyli jest oki i niepotrzebnie się tą endometriozą stresowałaś tak bardzo ;) wierzę, że niedługo z brzuszkiembędziesz pomykać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 15, 2010 hej hej:P ja dopiero od mqmy wrocilam bo J byl w szpitalu u dziadka- jest kiepsko... bialaczka i w pon na onkologie go wioza... a u mnie ok!! wyniki super:) dowiedzialam sie wreszcie jaka mam grupe krwi, mianowicie 0RH+ zdziwilam sie ale rodzice maja taka sama grupe i dlatego:P pozno weszlam do ginki i juz nie patrzyla tetna bo ja padalam:) wizyta za miesiac a za tydzien usg na 12 tydz ciazy:P popatrze na dzidzie, zalozyla mi karte i [pbadala:P zmykam spac aaa! gratuluje zaciazonym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Ej dziewczyny śpicie, ale dzisiaj miałam sen w nocy..śniło mi się że będziemy z mężem dzidziusia :0...ale to tylko sen.. zmodyfikuje lekko tabelkę bo wpisując tu datę @ coś mi się pokiełbasiło. Mam nadzieję że przyjdzie normalnie @, bo jak ma się torbiele to różnie z nią bywa,a chciałabym by nie robiła mi świństwa bo kupiłam cholernie drogie leki jakie przepisał mi gin... no chyba że by nie przyszła z innego powodu ;)...wiara czyni cuda :) STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22.......................................08.12.09< br /> marzenka_s.........21................................... ....17.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa..................ok 18.01 paulinka-............20................................ ..... .ok.27.12 Olka.P................29...........5 + 2................... ..ok. 10.01 Smile...................22...........7.................. ... ....ok.22.01 banmon...............26...............8................. .........23.01 HopeU................28...........przerwa............... ......06.02 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................21...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................13............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................10.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. mala aga.................. 4.............. 16.09.2010 ....................? ? MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 16, 2010 ależ se dziś pospałam :) :) to prawda wiara potrafi zdziałac cuda :) dlatego trzeba wierzyć że się uda :) (inaczej zaśpiewam 25 stycznia ;) ) ale nie ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Styczeń 16, 2010 :) Cześć Banmon. Ja też cwana jestem bo przed, w trakcie będę zła, a po...znowu do dzieła...broń w ruch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 16, 2010 a ja kilka godzin tylko w lozku bylam :/ i taka jestem na polz zywa :/ agnes dobra masz grupe krwi... ja mam ujemna :/ mialam tyle planow na dzisiaj sprzatanko i rozne duperele ale kiedy ja odpoczne....??? a tam....posprzata sie samo ;) dzisiaj moze kino i wino ;) a!!! powiem wam ze bede miala meza na cale 2 tyg. w domu to jak wiecznosc dla mnie ;) mam plana zakupic dzisiaj te tezty owulacyjne zeby w koncu dowiedziec sie kiedy jest dokladnie ta owulka ;) miejmy nadzieje ze sie dowiem.... milego dnia laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 16, 2010 hahhaha tezty hahhahha padne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 16, 2010 amerie no ja się ne dziwię, ze nieżywa jestes po nocce :P w końcu M przyjechał ;) zakup sobie z 5 tych testów albo nawet i więcej Joasia dokładnie jest tak jak mówisz :) teraz elegancko śpiewam, jak przyjdzie @ będzie rozpacz (co raz trudniej przezywam jej pojawienie się i co raz dłużej) a później znowu bedzie nadzieja ... i tak w koło ja dziś planuję się wybrać do kina i do kawiarni, już dawno nie byliśmy ;) mój M chce iść na narty ale ja nie Amerie dobrze tak wykorzystaj długi pobyt M w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach