banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 :D czuję że się zbliża tylko ośmielić się nie może ;) ale podbrzusze znowu mnie zaczyna boleć więc to tylko kwestia czasu, jutro powinnam dostać - jesli nawet nie dzisiaj bo coś czuję się znajomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 co do sluzu to ja tez mialam jednego dnia taki podobny do plodnego goga przypomnialas mi o tym... banoman bedziesz dzialala w przyszlym cylku z tymi testami co? ;) sorki dziewczyny ja was pewnie wkurzam swoja panikarnoscia ale musze komus napisac o tym bo oszaleje a wy najlepiej mnie zrozumiecie :D dzieki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 bedę działać, powinnam je dostać w przyszłym tygodniu więc zdążę wypróbować :) Amerie wcale nie wkurzasz, ja sama wiem po sobie jakie bym schizy robiła ale wiem też że tak nie mozna bo to nie pomaga w niczym, ale jeśli chcesz się wypłakać to tutaj jest świetne miejsce do tego, tylko później po wypłakaniu trzeba zacząć znowu pozytywnie patrzeć na przyszłość ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majoweczka09 0 Napisano Luty 17, 2010 Witam dziewczyny lata mnie tu nie bylo...:) Chcialam powiedziec ze 29 stycznia urodzilam zdrowa coreczke z waga 3460..Nie wiem czy mnie pamietacie zagladalam tutaj w grudniu..teraz za duzo do nadrabiania ;P Jednak pozdrawiam wszystkie serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 banoman ale te 10 testow ciazowych chyba az tyle nie bedzie ci potrzebnych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 w pakiecie były ;) jak będę je miała to na pewno na jeden cykl ze dwa pójdą ;) majóweczka gratuluję córci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 wlasnie... gdybym ja miala w domu testy to pewnie by korcilo w tym cyklu 3 zrobilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 a nic się nie przyznałaś ;) ale pierwszy to był ten z dwiema kreskami ? ja na pewno też zrobię pod warunkiem że @ chociaż troszeczkę będzie się spóźniał ;)bo ostatnio to mnie @ zaskakiwała zawsze dzień wczesniej ;) w ogóle czuję się jakby mnie choroba brała :o piję ciągle herbatke z cytrynką i chodzę ubrana na cebulkę-mam nadzieję, ze do jutra pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 pierwszy byl z 2 kreskami slabymi - napisalam wam drugi dla potwierdzenia na nastepny dzien i 3 w ten poniedzialek banoman a moze to nie choroba... masz goraczke ?? pamietasz jak ja pisalam ze mialam 37,2 czy cos takiego i wlasnie to dalo mi do myslenia wtedy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 ale to bylo rano nastepnego dnia temp. spadla a pozniej juz caly czas 37 i wyzej ciut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 a mowia ze jak temp. spada to @ ma przyjsc jakos u mnie bylo inaczek :P ale glowa mi boli :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 17, 2010 inaczek hahahhaa kurde musze spadac do pracy :/ chyba za dlugo przesiaduje przy kompie do jutra banoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 w miarę przyjemnej pracki, nie przemęczaj się tylko ;) ja nie mam termometru, tylko tak jakos czuję się jakby mnie miało przeziębienie wziąć :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 a jdenak mi się udało :) majóweczka, nie znamy się, ale serdecznie gratuluję córci bukiet dla Ciebie! amerie, nami się nie przejmuj, przecież po to jesteśmy, żeby sobie pomagać, pocieszać, doradzać, gadać o d*pie marynie jak i o poważnych sprawach,więc luzik :) Goga, nie nakręcaj mnie bo zwariuję :) ja już od 3 dni obserwuję taki śluz, ale tylko spokój może mnie uratować Katem oka oglądam olimpiadę i siedzę jak na szpilkch, tylko czekam ąz któraś się wywali na tych nartach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 Beacik to ja żebyś się nie nakręcała mogę powiedzieć że czasami mam taki 'płodny' sluz przed @ a później normalnie @ dostaję..... nie o to chodzi że chcę się zdołować tylko nie ma co się nakręcać i myśleć tyle, co ma być to będzie, prawdą jest że teraz wszystkie symptomy mogą świetnie pasowac na @ jak i na ciąże, i się tego nie wyczuję. Pewnie sama zauważyłaś że jednak każdy cykl jest troszkę inny....poczekaj spokojnie 3 dni i testuj :) a który to twój dzień cyklu jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 no a jeśli kusiłoby cię wcześniej zrobić teścik to jednak proponuję bete hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 17, 2010 Hej dziewczyny! Małż mi oszalał :) Sprawdzałam na ebobas kiedy będzie coś na usg widać ( Amerie napisane było że dopiero 8-10 tydzień) małż mi zajrzał przez ramię, zobaczył że ebobas i do mnie "ciuszki wybieramy, wózek? " i radocha. Oszalał, ale zauważyłam że im bardziej on się cieszy tym mniej ja się nakręcam , czyli może być. Poza tym wczoraj mi powiedział że wolałby dziewczynkę a dzisiaj na basenie jednak chłopca ;) Marta podziwiam , ja bym nie wytrzymała w niewiedzy :) A jakie masz imię wybrane? Beacik ty głupot nie gadaj tylko zacznij się solidaryzować z ciężarówkami :D ale musisz nam obiecać że chociaż ty wstawisz zdjęcie groszka albo brzuszka :) Smile świetnie że urlop udany, pozazdrościć :P wrzucaj foty Banmon nie korci cię żeby jednak teściora walnąć? beta 4 dni przed @ mogła nie wyjść. Amerie rozumiem że się boisz, ale wierzę że teraz wszystko bedzie dobrze, musi być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 w sumie to wychodzi na to że ja tą bete zrobiłam prawie 6 dni przed @-jesli jutro dostanę @ (a raczej tak będzie) Ola dobrze że to działa u ciebie w ten sposób, ja chyba nakręcałabym się razem z M ;) widzę że z tym basenikiem to twardo działacie nadal, bravo za konsekwencję :) a czy mnie korci żeby test zrobić...? hm sama nie wiem, to jest dopiero 27dc, beta ujemna była, ja czuję że dostane @, no i bóle (owulacyjne?) miałam we wtorek wieczorem i w środę rano więc pasowałoby żebym już jutro dostała @, a może teraz ja miałam cykl bezowulacyjny??? w każdym razie jestem przekonana że to nie ciąza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 17, 2010 Brawa zdecydowanie nam sie nie należą :O wróciliśmy na basen po 2 tygodniach przerwy (przeziąbienie i leń gigant) A co do wmawiania sobie objawów to jestem mistrzem :) ostatnio miałam wszystkie objawy ciążowe podczas spóźnionej owulacji :P A najlepiej mi wychodzi zwiększona wrażliwość na zapachy he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 :D :D mi chyba też plus do tego mdłości :D co cykl jestem wstanie sobie to wmówić :) dwa tygodnei przerwy to nic takiego, wiadomo jak się jest chorym to nie ma mowy o baseniku a później przez następny tydzień trzeba się psychicznie nastawić na pływanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 a i jeszcze do tego bolesność cycków-tylko, że ja je tak macam i macam że nie sposób żeby w końcu nei zabolało :) ale to już nie ważne, ważne że objawy są :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 dzisiaj mam 26dc. Dzięki banmon :) masz rację, przed @ zawsze jest ten śluz, więc może to znaczyć naprawdę wszystko. Acha, a Ty nie bądź tak w 100% pewna, bo tak jak Olka pisze, że beta mogła tak szybko nie wyjść. Więc, może, może???????????? Absolutnie nie chcę Cię nakręcam, ale jak to leci- nie mów hop, zanim nie przeskoczysz :) więc kochana życzę Ci, żeby jednak beta się myliła i fasolka jednak się pojawiła :) Olka, ale fajnego masz tego M, super że się cieszy i interesuje się boboaskiem i wszystkim co z nim związane. Tak facet to skarb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 boshe, jak ja piszę, chyba już komp się mi na mózg rzucił, wybaczcie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 Beacik to jesteśmy blisko siebie :) jesteś tylko jeden dzień za mną ;) beta betą, ale ja tak pochlałam w piątek, do tego niezłego orła na nartach wywinęłam w sobotę plus wieczorem piwko, w niedziele następne piwko plus dwie kawy !!!! raczej nei ma szans żeby coś u mnie się zadziało :) a co to Oli małża to prawda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 17, 2010 No mój małż to skarb. A wiesz co się robi ze skarbami? Zakopuje głęboko w ziemi :D Ja mam nawet upatrzone miejsce w ogródku , tylko czekam na odwilż ;) banmon no cycki też zawsze bolą, zazwyczaj od tego usilnego macania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 banmon, o rany.... to dobrze że imprezowałaś, ale w ciąży przecież możesz być i to że coś piłaś wcale nie zaszkodzi dzidziusiowi, a w zasadzie nie powinno, bo nie jest jeszcze wykształcone łożysko, więc bobo nie czerpie zapasów z Twojego pokarmu. Ale mi zdanie wyszło :P Tak to jest stworzone, że jak mamusia jeszcze nie wie o fasolce i sobie dalej folguje,dzidzia jest chroniona właśnie brakiem łożyska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 :D ja sobie zawsze przed @ to jestem w stanie kilkanaście razy dziennie dotknąć i sprawdzić czy NADAL bolą :D a do tego dorzuciłabym jeszcze czasami bóle krzyża i ogólne zmęczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 17, 2010 A tak poważnie to na Małża nie mam co narzekać :) Umówilismy sie nawet że jak będzie bobas to po równo dzielimy się obowiązkami. Ja karmię a on przewija :D Zgadnijcie czyj to był pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 17, 2010 O tak ta słynna senność przed @ he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 17, 2010 co by nie powiedzieć w ciąży być nie mogę - przecież bym to czuła :D :D :D ale tak na serio to na prawdę jestem święcie przekonana (przeczucie) że nic z tego tym razem nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach