Olka.P 0 Napisano Styczeń 1, 2010 Banmon to chyba chodzi o nasze zachowanie, nastrój itp ;) a co do @ to mam nadzieje że o twoja ostatnia w tym roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 1, 2010 zobaczymy co nam ten rok przyniesie (oprócz paru zmarszczek) ;) mam nadzieję, że dla każdej z nas będzie wspaniały i podaruje nam jak najwięcej wyśmienitych zdarzeń :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 1, 2010 Ooooo przypomniałaś mi ze musze kupić krem przeciwzmarszczkowy :O pierwszy w zyciu, ale nie sie co oszukiwać, niestety juz konieczny. Czytałam fajny artykuł http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53664,6829305,Dziecko_rodzi_sie_w_glowie.html?as=1&ias=2&startsz=x cos dla mnie w pon zaczynamy prowadzic zdrowy tyb zycia, bo sie w spognie nie mieszcze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 1, 2010 fajny artykuł, ciekawy ja sobie zadnych postanowien nie robię na ten rok ;) ja już milion razy postanawiałam, że zacznę ćwiczyc itp ale albo mi brakowało zapału po pary dniach albo po kilku miesiącach tak czy siak długo w tym nie wytrwałam nigdy :o chociaż przydałoby mi się bo widze że ciało bardzo się różni od tego co miałam jeszcze parę latek temu :( nawet czasami się boję że jakbym urodziła dziecko to moja figura będzie pewnie okropna, nie zrzucę wagi i bedę miała rozstępy, troche to niepoważne myslenie ale czasami takie mi nachodzi w każdym razie trzymam kciuki za twoj zapał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może przyszła mamusia 2010 Napisano Styczeń 2, 2010 Witam;) Najlepsze życzenia noworoczne,z naciskiem na powiększenie rodziny;) U mnie balanga 1 klasa!Poszliśmy spać po 4 rano.Goście jeszcze nie wyjechali:) tak im się spodobało,bo było w dechę;) Wczoraj dostałam okres i się męczę, bo jakoś po alkoholu źle znoszę jego pierwsze dni;(Nie powinnam ale wziełam ketonal, bo z bólu az się trzęsłam.Wygladamv i czuję się nieciekawie, bo jakbym była trochę obrzmiała i opuchnięta.ehh... Szczęścia dziewczyny, oby Wam się darzyło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 2, 2010 widze że dziś ruchu nie ma więc tylko się przywitam i spadam ;) mam nadzieję, że później ktos się zjawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Hej Banmon co tam słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 2, 2010 nuuuuuudy ;) dziś bylismy na stoku ale nie moglismy się dopchac bo narty i tylko postalismy i popatrzylismy :o w sumie to M mnie wyciągnął na narty a mnie się za bardzo nie chciało iść ale jak już dojechaliśmy to wkurzyłam się że nic z tego nie wyszło :o no trudno może innym razem się uda zaraz chyba pójdę jakiś filmik obejrzę i % popiję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 2, 2010 myslę, że może jutro spróbujemy uderzyć na stok tylko trzeba by było z rana jak tylko otworzą a nie wiem czy będzie mi się chciało wstawać ;) znając życie pewnie nie bardzo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Oooo słyszalam ze narty to bardzo fajna sprawa :) niestety nigdy nie było mi dane spróbować. Mieszkałam bliżej morza niż gór po prostu ;) Ale straszliwa cisza na tym topiku, czasem mam wrażenie ze tylko my zostałyśmy, tylko niekiedy ktoś inny sie odzywa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 2, 2010 no to teraz zostałam kompletnie sama :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza1973 Napisano Styczeń 2, 2010 Jestem z Tobą, nie jesteś sama......zapraszam http://konkurs.fani.pl/ref.php?ref=pavlos35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Czesc dziewczyny. ja jestem czytam ale czasem nie mam sily napisac. wogole nie odpoczelam bo rano do pracy chodze a w poniedzialek wracam do drugiej, do d...py to :-o po poludnia przesypiam i dobrze ze M robi w kuchni bo nie mam ochoty i sily. pod koniec lutego jedziemy na 3 dniowy weekend w troszke cieplejsze miejsce, prezent swiateczny (moj) i moze tam cos sie zdziala :-) u mnie pada snieg codziennie normalna masakra, ostatnia taka zima byla podobno 10 lat temu. mysle ze topik wroci do normalnosci juz niedlugo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ide cos przekasic :-) moze pozniej ktos sie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 2, 2010 hej Hope w lutym musi się cos wydarzyć w końcu takie są plany :) Ola ja pochodzę z miasta nad samiutkim morzem ale zdarzało się, że w zimę jeździłam na narty ;) świetna to ja w tym nie jestem ale z takim łatwych górek jakoś daję radę ;) całkiem fajna sprawa, a że teraz od 8 m-cy mieszkamy blisko gór to była okazja żeby się chcociaż raz wybrać Hope a mi to się marzy jakiś wyjazd i odpoczynek ale przynajmniej taki dwu tygodniowy ;) tylko teraz nie mam takiej możliwości :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Styczeń 2, 2010 2 tygodnie nic nie robienia...... juz sie nie moge doczekac bo naprawde brakuje mi Urlopu. najgorszy jest poczatek roku zawsze styczen luty i ta pogoda :( trzeba to przetrwac jakos i bedzie wiosna i nowe plany :-) tego sie trzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 2, 2010 prawda Hope ja stycznia i lutego też jakos specjalnie nie lubie może dlatego że nie ma na horyzoncie nigdy żadnej szansy na wolne i odpoczynek-chociaż na studiach to było przerwa semestralna ;) chciałabym żeby styczeń się jak najszybciej skończył, później luty-walentynki ;) a później to już prawie wiosna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Witam Was:P widze ze pustki.... ja zagladam czasami ale zazwyczaj ide w kime... ostatnio bardzo zle sie czuje... jezeli nie spie to czuje sie fatalnie, mdli zbiera na wymioty zawroty glowy.... byle szybciej do konca stycznia... wczoraj raz od x czasu wyszlam na powietrze tak to siedze w domu bo brak sily kompletny... nawet nie sprzatam nie goptuje.. a o jedzeniu nie wspomne.. katastrofa nie moge jesc albo nie wiem co zjesc bo mnie odrzuca...' a poza tym ok.. mam zamiar na dniach isc wreszcie na to usg!! no i mam dwa rozstepy na brzuchu katastrofa.. musze kupic krem bo bedzie koszmar... wpadnie dzis tu ktos jeszcze?? marta w ogole nic nie piszesz Ty juz chyba 2 tymesrt zaczelas odezwij siew:P goga trzymam kciuki za czwartkowa mwizyte u gina:p dziewuszki uszeta do gory:p napewno kazda z nas pozegna ten rok albo z brzuszkiem albo z maluszkiem na ramieniu:) pochwale sie ze moze Marzenka mnie odwiedzi wreszcie, wiec trzymajcie kciuki zeby nic nie stanelo na przeszkodzie!! A!!! Che juz wiosny... Zimno mi:( moja ta ciotka o ktorej wspomonalam bedzie miala synka- maciusia:P wiec moja przepowiednia sie sprawdzi;la:p no i jak tam xkalanderka22???? na kwiecxien ma te4rmin wiec juz napewno dzieciaczek duzy:P czemu sie nie odzywa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 3, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................19...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................9............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 3, 2010 w takim razie agnes odpoczywaj ile wlezi i dbaj o siebie :) a ja byłam dziś z M w uzdrowisku :) poszliśmy na basenik, na różne rodzaje saun a później na późny obiad :D no super było :) niestety jutro czas zacząć cholerny styczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 4, 2010 witam z rana:P ja dzis bezsenna nocke mam bo jakos zlecial czas a nie usnelam:) usmialam sie ogladajac smieszne filmiki na you tube[cool} nafaszerowalam sie feminatalem wiec wcinam sniadanie:P oby fajny ten dzionek byl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 4, 2010 No i masz Ci los, a j8uz bylam taka happy:( zjadlam buleczki i po zoladku!!! Obawiam sie ze po wizycie i badaniach bedzie mnie czekala dieta, bo ciagle zoladek odmawia posluszenstwa a jesc w koncu musze cos:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 agnes po pierwszym trymestrze ci przejdzie i żołądek będzie wszystko przyjmował :) ja dziś w doma siedzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 a kiedy agnes do lekarza idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Witam Agnes mam nadzieje że u Ciebie wszystko dobrze :) kiedy na usg idziesz? Banmon do kiedy masz wolne? :) Wreszcie sie dzisiaj wyspałam :) od Nowego Roku codziennie mieliśmy gości, wczoraj tez na obiedzie i ciągle coś sie działo i czasu brakowało. Od paru dni mój maluch tak sie wierci że czasem nawet jak sie ręke przyłoży to można poczuć delikatne ruchy :) takie małe a juz sie rozpycha ;) a juz sie bałam bo jakiś czas zupełnie nic nie czułam... U mnie dzisiaj wreszcie słonko świeci i nie sypie już śniegiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................20...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................9............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Goga nie mam wolnego ale dzis moge zostać w domu bo muszę podzwonic po klientach a to mogę z domu zrobić, oczywiście rano jeszcze o tym nie wiedziałam i się pofatygowałam normlnie do firmy, a później musiałam wracać wkurzyłam się na maksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 No to faktycznie można sie wkurzyć :o przynajmniej byś sie wyspała a tak to lipa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 nom najlepsze jest to że ja mam 50km do pracy wkurzam się strasznie i postanowiłam że porozgląam się za jakąś inną pracą może coś znajdę do końca lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 No skoro ta praca Ci nie leży to powodzenia, mam nadzieje że znajdziesz coś lepszego i bliżej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach