malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 w sumie, chciałam zrzucić jakiś mc.temu... ze niby do sylwesytra...ale teraz to juz za pozno:( ale trudno zaczne od teraz, moze z wami bedzie lepiej :) tylko za bardzo nie wiem jak sie za to zabrac..;/ w sumie chyba poprostu ograniczę wszystko po trochu.U mnie najwiekszy problem to-lenistwoooooo nie moge tyłka ruszyć..;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 malinowa napisz cos o sobie,ile masz lat,ile masz wzrostu ile wazysz a tak wogóle to witam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 hey :) (ciesze sie ze ktos mnie zauważył ;p) mam 17 lat.165cm i wazę jakieś 58kg. a chciałabym tak 54.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katien 0 Napisano Grudzień 15, 2009 malinowa - witaj i zapraszam :) też jestem leniuchem, ale czas najwyższy to zmienić... zaczynam dzisiaj od 50 brzuszków i dokładam każdego dnia 10. Jestem ciekawa, ile wytrwam :) gabi - po dniu tak ogólnie dobrze... trzeci dzień podobno najgorszy i faktycznie mam dzisiaj mały kryzys jeśli chodzi o samopoczucie, ale nie zgrzeszyłam ! twardo się trzymam :) a u Ciebie? to co przyłączasz sie do naszego kręgu oczyszczenia hehe?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 malinowa-witamy i zachęcamy :) gabi-widzę że katien już Ci wytłumaczyła o co chodzi z tym jutrzejszym dniem :) robimy to dla lepszego samopoczucia no i zawsze to ok 1kg mniej :) Ja właśnie wieczorami bede tu wpadać bo w ciągu dnia nie zawsze mam możliwość choć jutro może uda mi się zajrzeć tu popołudniu i sprawdzić jak wam idzie :) katien-u mnie tez pierwsze głody po kolacyjne hehe :) chyba pójdę po herbatkę-na razie ratuję się fajkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 no przyłączam się przyłączam , a co masz zamiar zjeść na śniadanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 niestety ja moje poczynania zacznę od jutra..;/ dziś zaliczyłam już białą bułeczkę z kabanoskiem ;p ;p ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 właśnie co proponujecie na śniadania??? najgorsze jest to ze ja rano mam b.niewiele czasu,czesto nic nie jem i nie pije;/albo zwykłe białe pieczywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 gabi jeśli masz na tyle silnej woli to możesz nie jesc nic-w sumie tak jest prawidłowo :) ale my mamy taką wersję mniej brutalną na początek :):):) ja pewnie zjem jajecznicę albo jakieś chude mięsko :) lubię rano zjeśc coś ciepłego więc dlatego- najlepiej zjedz coś sycącego i niskokalorycznego no i najważniejsze to co lubisz :) malinowa - koniecznie tu wpadaj i informuj nas na bieżąco jak Ci idzie :) a masz na oku jakąś konkretną dietkę może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 malinowa-na śniadanie koniecznie coś zjedz, bo potem w ciągu dnia będziesz miała większy apetyt, jeśli o moje śniadania chodzi to najczęściej jem jaka-pod dowoną postacia :) dlatego że lubię i dlatego że w takie zimowe poranki to ciepłe lepiej przez gardełko przechodzi, jadam też parówki na przykład :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 niestety;/ raczej myślałam o ograniczaniu, pozbyciu się złych nawyków,koniec ze słodyczami,"pożeraniem stresu' bo to u mnie czesto sie zdarza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 misia- a można inny sok oprócz marchwiowego?czy raczej nie? a w sumie sok kubuś jest gęsty więc jest bardziej sycący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 malinowa - u mnie tak samo,niedawno jeszcze stres pożerałam słodyczami więc wiem jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Mogę wam polecić otręby, ja pochłaniam mnóstwo jogurtów(powinnam ograniczyc sie do naturalnych) dobrze.poprawiaja metabolizm ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katien 0 Napisano Grudzień 15, 2009 gabi mam zamiar zjeść piętkę chleba, ewentualnie pół kromki, z masłem :) jak mnie dopadnie mocny głód po południu to zjem jakieś warzywa :) ale nic poza tym, promiiiseee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 dziewczyny a co powiecie na duszoną marchewkę? :) ja ją wprost uwielbiam :) jak już jest gotowa dokładam plasterek serka Holland light i wkładam na 10 sekund do mikrofali....pyszna :) porcja razem z serkiem ma tylko 200kcal-tak mniej więcej :) a żołądek pełny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 to może zrobimy tak : pijemy soki i jemy tylko warzywa i owoce,co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa96 0 Napisano Grudzień 15, 2009 marchewka? ja tez lubię ,surową też;p tylko nigdy nie mam czasu zeby cokolwiek przygotować .. :| i tu pies pogrzebany ;p ________________________________ Lasencje dobranoc :) ja mykam, zajrzę jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 malinowa, gabi -co do pożerania stresu witam w klubie...jem gdy jest mi źle, gdy mam zly humor, gdy coś idzie nie tak....albo z nudów-normalnie klątwa jakaś.... gabi a co do soku-może być jaki lubisz, może go nawet nie być, mogą być to inne płyny-ale kubuś jest właśnie najbardziej sycący choć jesli wolisz możesz wypić 1 litr bulionu czy czegoś takiego i do tego przynajmniej 2 litry wody , herbatek i takich tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwester22 Napisano Grudzień 15, 2009 Witam Dziewczyny:) można się do Was przyłączyć??:) Mam 23 lata, wzrost to 170cm i obecnie ważę 73 kg:( na początku wystarczyło by mi schudnąć tak do 68 kg, bo od zawsze byłam taka "większa";) ale te 5 kg mniej już sprawiły by mi wielka przyjemność:) powiedzcie co powinnam jeść w ciągu dnia co na śniadanie,obiad,kolacje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 misia- ja tak samo z nudów jem,do której tu bedziecie?wczoraj długo siedziałyście.....dzisiaj tak samo bedzie?to kto w końcu uczesniczy w takiej niby głodówce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katien 0 Napisano Grudzień 15, 2009 gabi - ja się piszę oczywiście na kubusiowy dzień :D sylwester - musisz ograniczyć słodycze, fast foody, jeść mniejszy obiad, nie jeść po 19 i zacząć ruszać, to chyba starczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 katien- o której idziesz spać?chce ci sie gadac czy niezabardzo?bo nudzi mi sie i nie mam z kim gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggabi11143 0 Napisano Grudzień 15, 2009 ej a jak myślicie takie oczyszczanie organizmu wpłynie jakoś na wygląd skóry twarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 piszę już trzeci raz... też was tak wywala? bo mnie strasznie.... nie wiem nawet czy tym razem coś do was dojdzie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 piszę i piszę i nic....może tym razem się uda :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katien 0 Napisano Grudzień 15, 2009 ja teraz ide sie wykąpac itd itp - będę za godzinkę tak na godzine hehe jakby co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 przepraszam dziewczyny ale wywaliło mnie....piszę do was cały czas i nic i nic i nic.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia_026 0 Napisano Grudzień 15, 2009 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katien 0 Napisano Grudzień 15, 2009 kurde dziewczyny nie wiem co jest moje posty sie nie dodawaja ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach