Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katien

12.12. - czas na zmianę nawyków żywieniowych! zapraszam!

Polecane posty

ech....ja juz nerwy tracę, dopiero teraz jest lepiej i widzę że wszystko co napisałam tu jest a mi ciągle wyskakiwał błąd . Nie ważne-na razie jest ok. A wy jesteście jeszcze? czy uciekłyście spać?

gabi-oczywiście że ma wpływ na wygląd skóry , może po jednym razie nie bedzie aż tak widocznych efektów ale ogólnie nawilżenie skóry od środka znacznie poprawia jej wyglad :) katien-mam to samo, widać kafeteria strajkuje, wczoraj o tej porze to samo miałam co dziś....

aaaa no w końcu widzę widzę :) jesteście? ja teraz zrobie 50 brzuszków i jestem juz tu caly czas :P

misia- tez tak mam,cały czas dobrze chodzi i nagle nawieczór jakies błędy wychodzą. nie idziecie jeszcze spac?jutro nie udziecie do szkoły albo do pracy?

no widać jakieś przeciążenie o tej porze jest czy coś w tym stylu , ale nieźle na nerwy działa..... gabi no ja idę do pracy ale jeszcze chwilkę jestem, jakoś tak z przyzwyczajenia do późna zawsze siedzę:) katien te brzuszki to i mi by sie przydały ale szczerze mówiąc chyba się mi nie chce....:)

gabi - tak, chce mi się, dzięki temu szybciej zasnę :P z resztą jestem jak to sie mówi, nocnym markiem hehe, idę jutro do liceum, nawet mam na ósmą :P

ja tez mam na 8 szkółke,a musze wstanąć wczesniej żeby zjeść śniadanie ( najczęściej nie jem śniadania) a ty katien?zaraz schodzisz czy chwilke posiedzisz jeszcze?

ja tez mam na 8 szkółke,a musze wstanąć wczesniej żeby zjeść śniadanie ( najczęściej nie jem śniadania) a ty katien?zaraz schodzisz czy chwilke posiedzisz jeszcze?

posiedze jeszcze z pol godziny, o ile kafeteria mnie psychicznie nie wykonczy... już po brzuszkach, nie taki diabeł straszny... :D

katien hehe no i głupio mi się zrobiło i poszłam te brzuszki zrobic :):):) ale tylko 30 bo moje stare kości nie ćwiczyły od czasów szkolnych :) może jeszcze dorobię te 20 jak mi się znów głupio zrobi :)

gabi i bardzo mądrze robisz że jesz śniadanka, też ich kiedyś unikałam ale wtedy głód mnie dopadał wieczorem a odkąd je jem jest troszkę lżej :)

kiedyś, jak się odchudzałam i teraz, założyłam sobie taki notes, w którym po koleji dzień po dniu zapisuje date, wagę i co zjadłam :) zważę się oczywiście dopiero 20 grudnia :) ale ten notes jakoś tak mi pomaga, im więcej kartek z lewej strony tym jest mi lepiej... jutro będzie ich już trzy z lewej, tak więc po mału zbliżamy się do CZWARTEGO dnia naszej diety! Minie pierwszy tydzień, potem ważenie... :) pewnie było warto, trzymamy się dziewczynki, nie?;>

ja nie moglam zrobić bo musiałam uzupełnić notatke z angielskiego na jutro :-( misia - wierze ze jest lżej katien - wstaniesz jak tak długo siedzisz na kompie?

katien a wiesz, że robię dokładnie to samo, za każdym razem? :) piszę co zjadłam i na koniec dnia podliczam kalorie, a dzięki temu mogę nie popełniać kolejnego dnia starych błędów:) wagę też wpisuje co tydzień -a przynajmniej tak zawsze pisałam :) a wiecie co? jak się odchudzałam pierwszy raz to z wagi 58 na 48...teraz to wydaje mi się śmieszne :):):) bo gdybym ważyła 58 to była bym szczęśliwa jak nikt :)

ja kiedys taki notes robiłam,moze do tego powróce. wiecie co,dzisiaj o 18 ćwiczyłam przy muzyce,wiecie jak fajnie.musicie spróbować

ćwiczenie przy muzyce? na pewno spróbuje :) zresztą sam taniec pali masę kalorii :) a co dopiero ćwiczenia :) przyjemne z pożytecznym :)

czytałam ze jesli bedzie sie przy szybkiej muzyce tańczyc to sie spali 500 kcal a przy wolnej 300 no to z ćwiczenia to około 400-600 kcal więc warto

gabi - zawsze siedze długo, nie potrzebuje wiele snu, gorzej mi jednak z tym że właśnie ooo teraz hehe burczy mi w brzuchu :O misia - a przy podliczaniu kalorii skąd korzystasz? bo mnie to wkurza jak czasem nie jest napisane, co ma ile, a nie umiem znaleźć i sie denerwuje hehe :P szybko sie złoszcze ogólnie. Wiesz może ile kalorii ma jedna kluska parowana?:D

No dobra dziewczynki moje drogie :) miło się z wami tu siedzi ale mam pobudkę koło 3 tak że chyba czas się zdrzemnąć :) pamiętajcie o naszym jutrzejszym pół-głodówkowym dniu :) wytrwałości wam życzę :) i sobie też :) może mi się uda zajrzeć po południu a jeśli nie spotykamy się wieczorkiem co? :) a teraz wam kolorowych snów życzę :) buziaki pa pa :)

gabi no jasne że warto a przynajmniej się czas tak nie dłuży jak przy innych ćwiczeniach na pewno :) katien zależy jaka duża ta kluska 100g ma jakieś 250 kcal :) ja już tyle razy te kalorie liczyłam że większość do znudzenia na pamięć znam....a jak zaczynałam to kupiłam sobie taką książeczkę "tabela kalorii" za 5 zł i tam sprawdzałam , teraz w necie też znajdziesz takie gotowe tabele a w nich praktycznie wszystkie dostępne produkty :)

to dużo ma kluska kalori,na takiej jednej stronie pisało ze max 200 kcal . i ile ci wychodzi katien kalori?

ok dzieki :) o dniu oczywiscie pamietam :) misia pobudke masz za trzy godziny? co tak wczesnie? ja dopiero za 6:P skoro juz lecicie to ja tu sama do siebie nie bede pisac hehe tak wiec dobranoc i do jutra! :*

gabi no pewnie nie ma więcej niż 200 kcal, bo nie waży 100 gram, one na ogół nie są ciężkie :) zresztą zauważyłam się w jednej tabeli piszą inaczej niż w innej więc o ile na opakowaniu nie pisze nie ma się tym co tak dokładnie sugerować, bo tak na prawdę wystarczy że zmieni się firma a skład też się jakoś tam zmieni a jeśli ktoś robi sam to tak samo :)

katien hehe taka praca, że dużo podróżuję i dlatego muszę tak wcześnie wstawać :) można się przyzwyczaić :) jeszcze raz wam kolorowych snów życzę :) i uciekam bo nigdy od was nie wyjdę :) pa pa:) i trzymajcie się :)

kiedyś przeczytałam, że jedna kluska ma 75g, kiedy indziej że 120 a teraz prosze jeszcze wiecej hehe wlasnie nie umiem uzyskac poprawnej informacji kurde :P