Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

odchudzanie od dzis 04.01.10

Polecane posty

Gość jeden_moment
A dlaczego od dzis a nie od 1 stycznie? Tez mi postanowienie noworoczne :P Ja dzielnie zaczelam nie jesc slodyczy (hehe) od pierwszego stycznia i idzie wyśmienicie :P Będę wspierała cię w twoim boju dietowym :)

bo dzis wrocilam do swojego domku i tak lepiej mi zaczac od poniedzialku i potem wazyc sie co tydzien ;) tak jakos pelny tydzien

Gość ja teżżżżżżżż
zaczynam od dzisiaj ;-) już zaczęłam ;-) pełna motywacji i nadziei że się uda ;-) na jakiej diecie jesteście???

Mż hehe, ograniczylam jedzenie, tlustego slodkiego nie jem, np dzis na sniadanko zjadlam jogurt naturalny, na 2 sn wypilam herbate zielona, na obiad zjem kapuste kiszona i marchewke

Gość Don Tadeo41
Polecam Wam.....smacznie zdrowo i skutecznie: http://gourl.org/nj2 powodzenia....................

Gość ja teżżżżżżżż
ja mam zamiar się konkretnie ograniczyć ;-) może uda mi się też zmobilizowac do ćwiczeń ;-)

Gość jem normalnie tak jak zawsze
no prawoe normlanie tylko zrezygnowałam ze słodyczy i przekąsek oraz nie jem kolacji ćwiczenia 2-3 razy w tygodniu i wiem, że zejdzie ta uparta oponka na brzuchu

Gość mała87****
HEJ PRZYŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA DO BASIENKI 19 JAK BY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA CHĘTNIE SIĘ ZAPOZNAM :)

ćwiczenia: Stara ale jara Cindy Crowford :)

Hej ja też się przyłączam :) Mam zamiar ograniczyć przede wszystkim spożywanie smażonych produktów, ziemniaków i słodyczy... Oczywiście będę także regularnie ćwiczyć. Mam nadziję, że razem sobie poradzimy :)

Gość **JA123**
HEJ TO JA TEŻ ZACZNE OD DZSIAJ ODCHUDZANIE :) MAM ZAMIAR STOSOWAĆ DIETE 1000 KALORI I ĆWICZYĆ ALE NIE WIEM JESZCZ CO I JAK ;/

na 1000 kalorii zimą nie wytrzymasz wystarczy duży obiadowy talerz zamienić na mały :D

Gość **JA123**
MAM ZAMIAR Z TEJ DIETY CZERPAĆ POMYSŁY I PRZEPISY ZAMIANA DUŻEGO OBIADU NA MAŁY MAŁE SZANSE MIESZKAM Z MAMĄ KTÓRA PYSZNIE GOTUJE ALE TŁUSTO ;( JAK CHCE SHUDNĄĆ MUSZE SAMA GOTOWAĆ :)

wlasne z obiadem tu najwiekszy problem, iezko zrezygnowac z obiadu mamusi ;)) proponuje warzywka na parze lub gotowane, piers z kurczaka gotawana itp , a z cwiczonkami to klopot, wiadomo najlepiej w domku zeby nikt niewidzial ;) a tak wlasciwie podajcie swoje wymiary;

Gość **JA123**
NO TYLKO CODZIENIE TO SAMO NA OBIAD :( JA MAM 165cm WZROSTU I WAŻE 70 KG A WY ?? MOŻE MACIE JAKIEŚ POMYSŁY NA OBIAD JAK MOŻNA TE JARZYNKI ZMODERNIZOWAĆ ;P

Basienko19 proponuje: Nie jeść po 18 Wyeliminować słodycze Ograniczyć się do max.1000kcl 3 posiłki o Tych samych godzinach BEZ PODJADANIA!!! 30min aerobów (tj. skakanka lub rowerek staconarny, bieganie) 40 dni i 70kg stuknie;) Pamiętaj o Motywacja wewnętrznej a tego roczne walentynki nawet bez partnera będą dla Ciebie zajebiste!! Przepraszam za bezpośredniość Pzdr. Marmolada

Czesc sorki ze wczoraj nie odp. I tak było pozno. Nie wiem jak pomóc ci z konkretnym menu - bo dietetykiem niestety nie jestem a oni sa w tym dobrzy znają porcjowanie itp. Spruj po prostu zwracać uwagę na to co jesz złe produkty zamień na zdrowsze o mniejszej ilości kalorii. Beatko Liczysz Kalorie?