wiolkcia 0 Napisano Luty 15, 2010 dziewczyny nie załamujcie się przed faktem dokonanym. a jeśli nawet nie ten cykl to następny- byle do przodu- zobaczycie że się uda. nadzieja umiera ostatnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 15, 2010 no ja akurat w cuda nie wierze... nie wiem tylko co moze byc powodem ze sie nie udaje ... :( nie potrafie o tym nie myśleć, choc wszyscy mowia ze trzeba sie wyluzowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 15, 2010 bo taka jest prawda ze trzeba wyluzowac. widzisz ja przez 3 miesiace myslalam ciagle o tym ze chce dziecko i kazda nasza proba wygladala tak ze ja nie myslalam o przyjemnosci tylko o tym czy sie uda tym razem czy nie. a w grudniu okazalo sie ze cykl mi sie przedluzyl i juz wiedzialam ze z naszych staran nici i potem to juz kochalam sie z mezem nie myslac o dziecku i wlasnie wtedy sie udalo. wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam bo myslalam ze dni plodne juz dawno za mna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 15, 2010 no więc ja dla bezpieczeństwa kochałam sie tak co dwa trzy dni, wiec chyba powinno sie tam co zadziac...... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 15, 2010 nie martw sie. napewno ci sie uda, zobaczysz. przede mna tez kolejny miesiac staran i oczekiwan. mam tylko nadzieje ze nie spotka mnie znow takie rozczarowanie jak niedawno..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 15, 2010 tak bardzo chciałabym.... :( wiem, że to dopiero 2 cykl starań i ze trzeba poczekac, tylko ja sie szybko zniechęcem ..... :( a jak Wy Konietki sobie z tym radzicie, z kolejna @...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 15, 2010 miało być "Kobietki " :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 15, 2010 ja za kazdym razem gdy przychodzi @ mam dola ale staram sie myslec pozytywnie, wkoncu sa kobiety ktore latami staraja sie o dziecko. ja dopiero 4 miesiac albo 5.... nawet juz nie licze ale wierze ze mi sie uda i ta wiara mi pomaga:) no i oczywiscie bardzo wspiera mnie maz i pociesza w "te" trudne dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 15, 2010 Nerwusku myśle, ze każda z nas to kiepsko znosi. Ja pisałam wcześniej, ze jak przychodzi @ to około 2, 3 dni potrzebuję, żeby mi humor i chęci życia wróciły, troche poryczę, poczytam w necie o jakiś badaniach zapiszę sie do ginka, by coś doradził z wami sobie popiszę i tak 6 cykl staram się sobie z tym radzić, mąż tez mi pomaga i kolejny cykl i kolejne staranka, trzeba działać bo bez tego marzenia prysną :) Przesyłam ci siłkę maleńka:):):):):):)):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 15, 2010 Dziękuję Wam moje Dziewczynki .... :* Kładę się spać, będę jutro przed 9. Dobranoc i ściskam wszystkie, które są ze mna... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 15, 2010 Dziekuje za wspracie. Narazie odczekam do czwartku bo maz idzie na kontrole i moze beda potrzebne jakies pieniazki na leki. A jakby co to dopiero pójde po powrocie z wyjazdu, bo narazie niewidze plamien na szczescie. S28 tez WAM wszystkim zycze by WAS zaskoczył pozytywnie ten miesiac :) WIOLKCIA no u mnie 11 dzien cyklu dzisiaj, ale pamietajcie ze ja mam nieregularnie :( 45 - 52 dniowe. Róznie to bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 15, 2010 DOBREJ NOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 16, 2010 Hej dziewczynki:):)a ja was zaniedbałam:)wczoraj z mężusiem byliśmy na drugim mieszkanku...(remoncik)...i dzisiaj już jestem w pracy...wieczorkiem mamy kurs tańca to się odprężę...dzisiaj powinna być @ ...narazie nie ma....ale te plamienia:(sama nie wiem....wczoraj mieliśmy przytulańsko i miałam obfitsze ale plamienie i znowu cisza.....ja już nie wiem....brzuszek w ogóle nie boli więc nie wiem co jest....może jutro nadejdzie///ale objawów ciążowych żadnych więc to nie to...i te plamienia kurka wodna co jest???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 16, 2010 szarlotka no ja jutro bede miała @ :( nie mam żadnych plamień i w ogóle nic sie nie dzieje... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 16, 2010 WITAJCIE SZARLOTKO I NERWUSKU. CZEKAJCIE CIERPLIWIE A JAK NIE dostaniecie @ w terminie no to zróbcie tescik dla pewnosci. Trzymam kciuki :-) Ja narazie odkładam lekrza do czwartku, a jakby co to dopiero pójde jak wróce od rodziców, no bo mnie niedbedzie około 3 tygodni wiec nie wiem czy jest sens isc teraz :-( MIŁEGO DNIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 16, 2010 czekajaca czekam cierpliwie... jesli jutro rano nie bedzie @ to robię teścik... ale pewnie @ przyjdzie wrrr :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 16, 2010 Nerwusek tak czy siak trzymam kciuki :P Ja szykuje na ostatki cos :-) A WY DZIEWCZYNY? Karnawał sie kończy :) Upiekłam ciacho ale jakies takie dziwaczne :P Aobaczymy co bedzie z tego biszkopta :P I robie galaretke z bita smietana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 16, 2010 Dziewczyny coraz bardziej mnie to wszystko wkurza...dzisiaj termin @.....od piątku brązowe plamienia ale naprawdę strasznie malutko....ślady praktycznie nie na bieliźnie tylko papierze....dzisiaj delikatnie różowe plamienie...ale nie czerwone jak zawsze...kurde co jest:(???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 16, 2010 cześć dziewczyny. ja nadal jeszcze nie mam @ i też bez sluzu więc powinna dzis sie zjawić. ja na ostatki nic nie robie, może wieczorkiem upiekę ciasteczka- zobaczymy :):):) jeśli oczywiście kupiesobie foremeczki :):):) miłego dzionka zyczę wszystkim koleżanom :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 16, 2010 hej szarlotka a moze to jednak ciaza.... u mnie tez sie zaczelo plamieniami takimi jasno brazowymi i nawet przez 2 dni mialam @ bardzo skapy i okazalo sie ze jestem ale te plamienia w niektorych przypadkach oznaczaja ze nie wszystko jest w porzadku. mi lekarz kazal przyjechac do gabinetu jak tylko zobacze podejzane plamienia po naszych staraniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 16, 2010 No nie wiem....poczekam do jutra...jak do rana nie nadejdzie@ to zrobię test....ale według mnie @ przyjdzie bo nie mam żadnych innych podejrzanych objawów...przeciwnie tylko te przepowiadające @.....tylko dlaczego plamienia mam od 25 dc skoro wszystko niby jest w porządku???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 16, 2010 wiesz trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszla a za to dwie kreski pojawily sie na tescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 16, 2010 justys dziękuję:):)ale jak nie teraz to trzymaj w następnym cyklu:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 16, 2010 cos nas malo dzis na tym topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 16, 2010 czesc Dziewczynki... wróciłam z pracy znowu padnięta :( Szarlotka to rób teścik rano! ja pewnie nie zdarze bo @ przyjdzie w nocy ale trzymam za Ciebie kciuki !!! a co u reszty Koleżanek ...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 16, 2010 hej nerwusek u mnie dzis 2 dzien @ ale juz lepiej sie czuje. niestety lapie mnie jakies chorubsko i leze w lozku:) juz nie moge sie doczekac konca @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 16, 2010 Hej hej................!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justyś mało dziewczyn dzis pisze bo wszystkie baluja w ostatni dzień karnawału, Ja też byłam u znajomych niedawno wróciłam !!!!! Szarloteńko odezwij się jutro koniecznie co tam u ciebie!!! Zreszta Nerwusek ty tez daj znać co tam !!!!!Może w końcu któraś napisze jakąś pozytywną info :) U mnie nic szczególnego się niedzieje, cisza......:) buziole!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 16, 2010 no i @ dalej nei ma;/;/;/ 2 dni spóźnienia ;/;/;/ jutro test o ile w nocy sienie zjawi. no to jutro czeka nas testowanko koleżanki- ciekawe co nam z tego wyjdzie :):):) powodzonka :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 16, 2010 wiolkcia jak w nocy nie dostaniesz to zrób teścik i koniecznie daj znaća!!!!!!!!!!! te cykle nasze tak lubią nas draznić już się człowiek nastawi, pogodzi a tu za każdym razem niespodzianki, a to za wczesnie @, a to plamienia, a to spóźnia się itp, itd............:) I wez człowieku bądź mądry i coś zaplanuj:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 17, 2010 Witam... miałam dostać w nocy @ ale jeszcze nie mam ! zawsze dostawałam regularnie co do godziny nawet, a teraz...? zrobiłam test rano ale jedna kreska :( więc jak mam to rozumiec...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach