szarlotka80 0 Napisano Marzec 22, 2010 Kamilla 23 no i jak????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 jest 2 bladziutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Bobo ma czulosc 10 a ten co teraz robilam 25 wiec moze dla tego blada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 22, 2010 no to gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 nie dziekuje slonko:) w srode u gina moze sie juz cos dowiem a jak widac nie bedzie to zrobie od razu po nim bete. Omg boje sie cieszyc dziewczynki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 22, 2010 Nerwusek przeczytaj moj post jak zobaczylam 2 kreske, nie wiedzialam czy ona jest czy nie :) Na drugi dzien byla juz wyrazna!!! Wszystkie wiemy jak wyglada test bez ciazy, jedna kreska i nic wiecej. jesli jest cien tzn ze ok. Kup 2, jutro powtorz i umawiaj sie do gienia :) Kamila, ciekawe ktory u ciebie tydz?? :D Ale fajnie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Ja sama sie zastanawiam bo do kolejnej @ jeszcze troszke a kreseczka na dzisiejszym tesciku baaaaardzo jasna. Omg boje sie ze bedzie tak jak w zeszlym miesiacu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 22, 2010 kamila bez stresu... :D U mnie 2 dni po @ czyliw 31dc byla blada kreseczka :D Nie no bedzie dobrze :) U ciebie u Nerwuska, u wszystkich dziewczyn :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marokanskie naczynia tajin Napisano Marzec 22, 2010 zapraszamy do obejrzenia nowej kolekcji marokanskich naczyn do tagine ... Egzotyczne gotowanie www.marokostyle.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 22, 2010 no to Kamillko jest duża szansa- bo przecież od tak sobie nie pokazuje się ta druga kreseczka- beta by tu wszystko wyjasniła. ginek za wiele tez nei zobaczy raczej- tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Kobitka ma bardzo duze doswiadczenie u mojej mamuski stwierdzila ciaze po jajnikach i endometrium. Zobaczymy jak cos to po wizycie u niej zrobie bete i po godzince bede wiedziala na 100% . W kazdym razie nie ciesze sie za wczesnie i nie nastawiam bo nie chce sie rozczarowac:( Cycochy pobolewaja i swedza no i tak jak pisalam wczoraj mis stwierdzil ze urosly. Dol brzuszka zaczal znow pobolewac jak na @, mdlosci mialam tylko z rana i na razie ustapily, sluz wciaz bialy i gesty no i humorek taki jak przed @( raz lagodnosc a zaraz wkurzenie). Wczoraj wieczorem zobaczylam ze mam troche spuchniete paluszki u rak:( A co u was kochaniutkie moje? Poproszę o raporcik zdrowotny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 22, 2010 no widzisz Kamilla wszytsko jest na dobrej drodze że rybka jest :) u mnie bez zmian 5dc i mój M już się biedak doczekać nie może kiedy się @ skończy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Berbelku mowie ci slonko jak ja sie strasznie boje ze skonczy sie to tak jak w zeszlym miesiacu, misiek mowi ze mam byc dobrej mysli oczy mu sie az smieja i ma w nich takie fajne iskierki, niby nie okazuje radosci zeby nie zapeszyc ale widze w jego oczach ze tak jest. Piersi sa o wiele ciezsze niz przed @ ale nie wiem czy ma to jakies znaczenie no i zapomnialam dodac ze jestem zakrecona.:( wiem slonko ze sama mowilam zeby byc dobrej mysli ale strasznie mi ciezko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 22, 2010 No witam ! Byłam ponad miesiac moje drogie u moim rodziców, pomagałam im bo mama była moja w szpitalu na operacji. Wiec z mezem sie staralismy tylko w weekendy wiec nie licze na cud :-( Do tego zero oznak owulacji a to juz 46 dzien cyklu :( Bede musiała isc pilnie do mojej lekarki na poczatku kwietnia i niestety wziasc cos na uregulowanie cyklu i na owulacje :( Pózniej poczytam co tam u Was a teraz lece odpoczac troche. Acha i witam nowe dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 22, 2010 no wiem Kamilla że nie jest łatwo ale dasz rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu :( smutno mi i chce mi sie ryczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 22, 2010 Czesc Dziewczyny !!! wpadłam do domu tylko na chwilke zeby sie umyc, bo do ginka JADA... UDAŁO MIS IE WCISNAC DZISIAJ NA WIZYTE... dzieki za wsparcie i ciepłe słowa, ale pewnie i tak sie nie udało :( stan zapalny pewnie miał jakis wpływ i @ sie zatrzymała... wiec nie robie sobie nadziei :( a co do testu... gdybym były to druga kreseczka tez by była a jesty tak jakby taki cień wiec lipa ;:(:(:( odezwe sie popołudniu bo po ginku jeszcze do pracy musze wrócic... Kamilla czemu Ci smutno...? a tak własciwie to czemu jeszcze bety nie robiłas ????????????????? Buziaki dla Wszystkich :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 22, 2010 Kamilla skąd taki nastrój??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Moj chrzestny umiera w szpitalu:( Bete boje sie zrobic i czekam do srody z nia w zaleznosci co lekarz powie. Nerwusku boje sie rozczarowac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 22, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Chrzestnego :( Co do bety to powinnas zrobic, przeciez wizyte u ginka i tak masz w srode..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 22, 2010 Kamilka, ja bym poszla zrobic Bete. Lepiej sie rozczarowac, niz dolowac bez sensu. Zreszta o jakim my dole rozmawiamy, beta tylko potwierdzi te 2 kreski :) Nerwusek, cien nie cien, kreska jest!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Moja mama nie ma teraz do tego glowy bo jest przy chrzestnym po pracy jade do szpitala wiec moze zrobie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Chyba macie racje co ma byc to bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Nowa słonko to bardziej strach niż dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 22, 2010 No napewno strach, ale pomysl ze bedziesz wiedziala i juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Marzec 22, 2010 u mnie dalejv nic tylko w dole brzucha zaczyna bolec. wiec raczej nic z tego. chyba zaczynam wam zazdroscic tych slabych kreseczek :( slabe ale zawsze daja nadzieje ahhh ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 22, 2010 kamilla idź koniecznie na tą betę zobaczysz ona tylko potwirdzi te 2 kreseczki :) 3mam kciuki i daj koniecznie znać czy zrobiłaś betę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 22, 2010 nina zobaczysz my też zobaczymy te 2 kreseczki bardzo w to wierzę i uda nam się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 postaram sie dzisiaj zrobic jak sie nie uda to za 2 dni bede wiedziala co i jak od ginka. Ninka trzymam kciuki zeby wszysciutko bylo ok i dwie kreseczki na tescie a nie @ Nerwusku powtorz tescik lub na bete skocz. Buziaki dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 22, 2010 Czytalam wlasnie horoskop i mam napisane ze osoby z pod tego znaku jeszcze w tym roku zostana mama lub babcia moze to znak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach