Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Wiolkciu no po dianie miało sie wyregulowac na troche :( A tu były cykle 13, 52, 45 a teraz juz jest 63 i lipa :( Musze leciec po luteine albo duphaston! I niech mi pomoze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 niooo takie sa u niego kolejki.... nazywa sie Marek Pabian, przyjmuje w Zabrzu i Świętochłowicach. Mam nadzieje ze pomoze mi zaciążyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 hej robaczki???? ale kafe szwankuje wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 no nic nie wyskakuje....... wiolkcia napisz jak pęcherzyki się mają???? szarloteńka może masz rację że ten ból piersi u ciebie to wina hormonków, może estradiol??? a co u nerwuska????????? Justyś trzymaj sie w tym szpitalu pamiętaj że masz gronko osób, które ci dobrze życzą:) cmoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Hey:) Dziewczynki nic nie pisze bo i tak nie wiem czy dochodzi do Was :( forum przezywa przesilenie wiosenne chyba :( no jest masakrycznie a ja uzalezniłam sie od Was !!!!!! Justys Kochana trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie, niech Cie tam całą przebadają, znajdą przyczynę i wracaj do nas szyciutko !!!!! Będę Tesknić Maleńka :( Trzymaj się cieplutko :) Czekająca bardzo zastanawia mnie ten brak @... a czy Ty testowałaś??? U mnie oki, dzisiaj sobie pospałam, bo M wrócił z nocki i towarzyszyłam mu.... czuje sie ok, tzn brzuszek pobolewa jak zrobie cos gwałtownie, albo wejde szybciej po schodach.... poza tym piersi bolą :( Cięzko mi bez tych kropli, pół nocy nie spałam, prawie nie oddycham , ale musze dac rade dla rybci... :) dajcie znac czy w ogole widac to co napisze, bo ja nic nie widze, odczytuje tylko Wasze wypowiedzi na poczcie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Hej Czekajaca slonko nie nerwuj sie tak na mnie Justys slonce wracaj do nas szybciutko Nerwusku jak sie z Rybcia czujecie?? Wiolkcia a moze dzis uslyszysz od ginka ze jest rybcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 i znow kiszka nic w temacie nie widac wrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Zle przeczytalalam wiolkcia moze u ginka dowiesz sie co i jak w starankach o rybcie ( przeczytalam ze to ciebie swedza cycochy;) ) A ty Szarlotko moze @ nie ujzysz i bedzie mila niespodzianka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 nic nie napisałyscie wiec chyba nie doszło to co wczesniej napisałam.... :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 nerwusku widac tylko forum warjuje trzeba chyba gdzies sie przeniesc jak nie przestanie dla Ciebie i rybci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 justys kochana 3mam kciuki żeby się sprawa wyjaśniła :) a co do mnie??? to lipa poddałam się :(:(:( brak owulki chyba w tym cyklu i odpuściłam sobie :(:(:( bo wczoraj pojawił się niby śluz ale nawet nie mam siły na staranka :( ale jeśli to byłaby owulka to trochę późno :( mam już dość :( i mój M też ma dość już mnie :( ale załamka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 kurcze.................tak chciałąm z wami pogadulic a to znów siadło!!! CMOKI DLA WAS WIELKIE!!!! Jak niedługo się nie poprawi to może naprawdę się przeniesiemy gdzieś????? bo brak mi pogaduch z wami :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Dziewczynki co jest z tym forum?????????!!!!!!!!!!:(Nikt z tym porządku nie zrobi??????Bo mi tak smutno bez was::(:(:( U mnie dzisiaj 27 dc ale dzisiaj pewnie już @ dostanę bo plamienie się nasiliło...nawet bałams ię pranka żeby znowu nie krwawić.....ale zaczynają się bóle typowo małpiaste,plamienia są i piersi przestają boleć więc tak jakby mijało to napięcie i czekam na @:(Wolałabym żeby już przyszła bo mam już podły nastrój a im szybciej przyjdzie tym lepszy dzień cyklu będzie u umówionego gina...:( Kurczę ja już sama nie wiem co jest.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 widac widać tylko wskakuje z opóźnieniem. to juz jest przesada z tym przeciążeniem- ne można sobie swobodnie popisać. byłam wczoraj u ginka no i powiedział że pęcherzyk piekny wielki i na dniach pyknie więc zalecił pranko- oczywiście nie zamierzałam nie zastosować sie do zalecen lekarza :):):) było pranko a co :):):)- nic mnie nie boli więc nie będę wiedziała kiedy pęknie- jutro znów usg i zobaczymy czy strzelił :) ginek powiedział że nawet jak pęcherzyki sa i pekają to i tak to daje tylko 15-20% szans na zaciążenie- reszta po stronie nasionek i prawidłowego zagnieźdzenia. buziaczki laseczki- miłego dzioneczka :):)):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Wiolkcia no to masz szanse:):):):)...mojego wpisu poprzedniego coś nie widać może się pojawi później....:( w każdym razie dziś lub jutro najpóźniej wielkie nadejście @ bo ją już strasznie przeczuwam....... I znów zła jestem bo troszkę nadziei było....:(:(nie mogę się doczekać już wizyty u Twojego lekarza.....szkoda że się tam nie spotkamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Hej laleczki:) Albo tak pusto albo znow warjuje kafe:P Wiolkcia cos mi sie zdaje slonko ze zmienisz tabeleczke w tym miesiacu ;) Tak samo trzymam kciuki za szarlotke ninke i reszte dziewczynek;) Nerwusku jak sie czujecie:) Berbelku slonce co sie nie odzywasz? :) Buziaki dla wszystkich kobitek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 buuuuu znow nie mozna pgadac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Kurcze nie dosc ze nie mozna normalnie popisac to jeszcze kasuja sie posty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Halo dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 hej kamilla odzywam się napisałam dziś rano ale kafe szaleje i nie widać mojego postu :( u mnie totalna załamka:(:( brak oznak owulki w tym cyklu :( teraz pojazwił się jakiś śluz ale to raczej nie owulka a jeśli to ona to i tak pranka nie będzie bo mój M wyjechał znowu :( ja mam już dość tego czekania liczenia i takie tam nie wytrzymuję już a przez to mój M nie wytrzymuje ze mną :( nigdy mi się nie uda mieć dzidzi :( zostanę tu sama jak palec bo każda z Was zapewno przepisze się już niedługo do tabelki brzuchatek :(:( aż się żyć nie chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joaka30 Napisano Kwiecień 8, 2010 Hop hop:-) Działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanka30 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Hop hop:-) Działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 no normalnie masakra z tym forum- mega opóźnienie w wyslaniu postu !!! Kamilko chciałabym aby się udało w tym cyklu ale nie nastawiam sie za bardzo że się uda bo w poprzednim cyklu też pięknie miało byc i co- nic :( co ma być to będzie ja w każdym razie robie wszystko by się udało- reszta w rękach Boga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Kuuuurwa już tyle postów napisałam i dipa!!!! Nic się nie pokazuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Ja wczoraj wieczorem zauwazyłam u siebie "jajeczny" śluz ;) Pomeczylam troszke M ( z klutni najprzyjemniejsze jest godzenie;) M od kad wyjasnilismy sobie pare spraw mogl by sie godzic kilka razy dziennie;) ). Nic nie obliczam i nie mierze,wiem ze dzisiaj mam 11dc:P i tyle . Zgadzam sie z wiolkcia ze wszystko w rekach Boga. Berbelku słonko nie zalamuj sie moze w tym cyklu bedziesz miala mila niespodzianke mimo tego ze za specjalnie sie z M nie staraliscie. Czasem wystarczy 1 raz spontaniczny i powstaje rybcia;) Kochanie uszy do gory i uśmiech na buzi poprosze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Dziewczynki zróbcie tak po napisaniu posta wyskakuje kolejna strona pusta i nie widac to co napisalyscie. Np wyskoczy pusta str175 kliknijcie na str 174 i w linku na gorze na samym koncu jest cyfra 5090 zmiencie ja na 5091 i wyskakuja kolejne posty. Cyfra ktora podalam moze byc u was inna ale trzeba ja zmienic na wieksza o 1 i wyskakuja napisane posty. Mam nadzieje ze jakos wyjasnilam w miare zrozumiale:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 A jak przeklęłam to się pojawiło:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ale głupie to forum :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Czesc Słonka :) w koncu cos widac.... :) co tam u Was Kochane ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 u mnie załamka nerwusek :(:( jak pisałam wyżej ahh szkoda słów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach