Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

ale to bez sensu. czemu nie moglo by byc jakiegos znaczka ktory by sie zapalal jak sie uda. a nie czlowiek ma objawy jakies dziwne bezsensowne i musi sie domyslac i stresowac

NINA po prostu spokojnie czekaj :-) Zajmij sie czyms :-) Ja sobie zamówiłam na allegro komplet do robienia kolczykó bo chce sie nauczyc :P:P:P:P

ja zajmuje sie hodowla storczykow, ale wczoraj mnie nosilo i wszystko kolo nich zrobilam. teraz dopiero za tydzien moge.

Nina no to moze cos innego? Ja uwielbiam czytac ksiazki ale w domicu mi juz brakuje :-) Ale jeszcze mam cos w zapasie :-) A teraz chce sie nauczyc robic kolczyki :-)

aha wiecie kobiety co teraz jeszcze zaobserwowalam jak sie schylam i lekko uciskam brzuc to mnie boli i mam wrazenie jakby jedzonko mi do gardla podchodzzilo. przepraszam za szczego9lowy i malo przyjemny opis ale martwie sie

nina masz racje ale moze po takich staraniach, w pocie czoła, bedziemy bardziej doceniac ten dar :-) ja sie nastawiam na okres wiec nic mnie nie zdziwi :-) moj lekarz mi opowiadal o jednej swojej pacjentce, nie mogla zajsc w ciaze przez lata a w sumie byla zdrowa i juz nawet zaplacili za in vitro w Łodzi, podobno 19 tysiecy ale zanim pojechala na zabieg to sie wybrala z mezem na wakacje i wrocila w ciazy :-), mijalam to kobiete w drzwiachu gina wiec historia raczej prawdziwa :-) takze nawet beznadziejne przypadki maja szanse, my to pikuś :-)

KOLOKOKTA NO PEWNIE ZE CUDA SIE ZDARZAJA :-) Albo sa takie osoby co juz adoptuja dziecko bo mysla ze nie moga mies własnego a wtedy kobieta zachodzi w ciaze bo przestaje sie stresowac :)

kolokokta ja znam pare ktora starala sie 20 lat, ale dla mnie kazdy miesiac to wieki cale. czekajaca wszystkich mam 11 w tym 3 kwitnace, reszta odpoczywa na zime :P czeka

Nina to 11 to duzo :-) Ja mam tylko w sumie pare kwaitków w domu :P:P:P A tak wogóle to mam za słabe parapety by mohły na nich stac kwiaty.

ja storczyka nazywam kwiatkiem dla leniwych, bo podstawowa opieka nie wymaga wiele zachodu. za to efekt jest potem ekstra. jedna roslinka kwitnie mi juz 4 miesiace

ja nigdy nie lubilam kwiatow ale jak zamieszkalam z mezem to tak mnie wzielo na hodowle, ze mam zawalone wszystkie parapety :-) najlepsze jest to, ze wszystkie rosna na oknie od zachodu a od poludnia tylko storczykowi sie podoba :-) nina, mowie Ci nastaw sie na okres i nie mysl o ciazy, tak jest latwiej, mniej rozczarowan a co do bólu przy pochylaniu to dzisiaj tez zauwazylam to dzisiaj u siebie jak odkurzalam.

storczyki lubia slonce i kapiele wodne :P pewnie dlatego podoba mu sie na poludniowym oknie

Mnie ciągle boli lewy jajnik, tzn raz przynajmniej na dzien zakłuje. Wczoraj lekko mnie pobolała macica ale leciutko i krótko...

KOLOKOKTA no to do jutra :-) Miłego rozwieszania :-) Ja tez sie bede powoli brała bo tlyko przy kompie siedze :( Ale zupke na jutro juz mam ugotowana :P:P:P:P

Hej dziewczynki....ja już w domciu po pracy, obiad gotowy ,czekam na M.....ma być do godzinki....nie mamy zajęć z tańca bo odwołane z wiadomych powodów i bardzo dobrze bo i tak bym dzisiaj nie dała rady iść....W pracy koleżanka podała mi zastrzyk ale coś czuje że dupa i przestaje działać...:(.....a tak w ogóle najchętniej przespałabym jakis tydzień ...:(:(:( Nina u Ciebie ogromne szanse:):) Dziewczyny...nawte nie potrafię się cieszyć z nowego mieszkania......:(jeśli jeszcze dowiem się czegoś niepokojącego na wizycie za tydzień to ja już nie wiem jak to wytrzymam.....

Szarlotko trzymaj sie !!!!!!!!!! Jestem z TOBA!!!!!!!!! To masz teraz @ bo ja juz sie kompletnie pogubiłam :(

hej wrocilam od gina wlasnie. no i tak: dostalam clo na wspomozenie owulacji i mam sie starac od kolejnego cyklu:) jesli sie nie uda to mam zwiekszyc dawke leku i dalej probowac. powiedzial mi gin ze jak w ciagu 3 cykli nie zajde to M ma isc na badanka. no i mamy sie starac w pozycji "od tylu" bo mam tylozgiecie macicy i taka pozycja ulatwi mi zajscie. poza tym mam niedrozny jajowod i dlatego mam brac clo zeby jajeczko bylo na tyle silne by sie przebic:) ale sie ciesze slonca ze to nic powaznego.

no widzisz Kochana :):):) bardzo sie ciesze... teraz prosze brac i sie stankowac :):):) Buziaki dla Ciebie Kochana :)

super justys!!! ciesze sie,ze to nic powaznego :) czyli za miesiac pierwsze testowanko :) nie sadze byscie mieli problemy z zajsciem,musisz tylko uwazac podczas noszenia szarlotka...kiedy jest taki dzien,gdy juz nie starcza nam sil,kiedy myslisz,ze gorzej byc nie moze....spojrz na tych kalekich,tych co stracili kogos bliskiego...spojrz na ich bol i ponownie przyjrzyj sie swojej sytuacji :) a jesli nadal bedzie ci zle,to pomysl sobie,ze jutro bedzie nowy dzien i nowe mozliwosci :) pozdrawiam goraco :*

justys no to super ze to nic powaznego. a tak sie kochana balas. ciesze sie i trzymam kciuki. do dziela znaczy do staranek :P