Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 No tak SZARLOTKO moze to owulacja puka powoli :-) Ech bedziecie mnie wspierac do tego 2.06 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 no jasne- nie ma innej opcji Czekająca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Tak WIOLKICIA długo trzeba czekac, ale moja dotychczasowa gin mnie uprzedziła. A podobno jest dobra specjalistka itd. Zobaczymy... Oby sie okazała warta tego czekania bo ja akurat mam w czerwcu urodzinki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 wiolkcja bedzie dobrze. nawet gumowe drzewa nie beda potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 No pewnei Wiolkcia, dasz rade :-) Ja np osobiscie sie nie nadaje na kierowce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nie no na drodze dobrze sobie radze ale ostatni egamin oblałam bo się troszku posprzeczałam z egaminatorem- a raczej zwróciłam mu uwagę ze przez jego nieuwagę nie widział że tą czynnośc zrobiła już itd. więc mała zemsta była no i strasznie mnie to z równowagi wyprowadziło. no ale cóż kolejna szansa przede mna :):):) no to na prezent urodzinowy dostaniesz wizyte u specjalistki :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 kobiety a co myslicie o adopcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Dziewczyny znoiw sie rozpisalyscie, ale ja dzis nie mam sil na nadrabianie. 10h opiekowalam sie corkami szwagierki 3 i 4 latka... mozna sobie tylko wyobrazic jaki czlowiek jest padniety... Wczoraj wlazlam na czyjs profil NK, chyba twoj nerwusek?? Jutro idziemy z mezem na parapetowke, mialam isc dzisiaj poszukac prezentu ale zrezygnowalam, jutro polatam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ja jestem za adopcją- a najbardziej bym chciała taką adopcję ze wskazaniem. odrazu po porodzie dziecko dostaja rodzice adopcyjni a nie trafia ono do osrodka- tylko że tu nie ma pewności ze kobieta nie zmieni zdania po porodzie i może nie oddać go. ale z M ustaliliśmy że jak nie uda nam się miec własne dzieci to bedziemy adoptować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nowa tu jutro sklepy tylko do 11 otwarte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 a może NowaTu podasz link do swojego profilu na Nk. Kamilko ty tez jesli masz tam konto :):):):) myszko nie zostawiaj nas- chcemy wiedziec co u Ciebie słychac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 wiolkcia sorki ze pytam bo to moze zbyt osobista sprawa. jak nie chcesz to nie odpowiadaj - a kiedy uznacie ze juz wma sie ne uda i zaczniecie starania o adopcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nasze centrum jutro czynne jest normalnie od 9-22 a w niedziele od 10-13. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 jeszcze 2 latka poczekamy maksymalnie chociaz pewnie znając mnie to za rok bede już latac po ośrodkach się dopytywac co i jak. czyli od 2-3 lat nieudanych staranek. więc już rok minął i zostały maks 2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 no to nie wiem w tv na TVN mowili ze wszystkie sklepy i galerie czynne do 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Szukajcie a znajdziecie :P Anna Prochaska panienskie Rutkowska Bialystok :P U mnie tez jutro noromalnie... Sprawdzalam wlasnie zeby nie wyszlo ze pojde z pustymi rekoma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 moj M coraz czesciej o tym mowi. on sie tak panicznie boi ze to z jego winy ze az mi go szkoda. nie chce isc na badania i nalega na jazde do osrodka. a ja nie wiem co robic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nowa tu ja juz znalazlam :P i zaproszenie wyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina jestes zaklepana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 dziekuje bardzo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nowa Tu i ja zaprosiłam :P Sylwia, Tychy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ktora wyslala jeszcze zaproszenie mam sie domyslac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 To ja :) Dziekuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Aha luzik Czekajaca :D Zakpelana :D http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 A co do adopcki to my o tym nierozmawialismy jeszcze nigdy z M...... Nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 A TAK WOGÓLE TO MAM PYTANIE. CZY MOGE WAM OCENIAC FOTKI ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 No i zapewne Wiolcik :D http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 jezeli o mnie chodzi to nie ma bloblemu mozna komentowac i oceniac byle pozytywnie :P zartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 NINA DZIEKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ale dziwnie jak tak na was patrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach