nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 teraz wiemy jak wygladamy. :P juz nie jestesmy takie anonimowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ja tez znalazłam i wysłałam zaproszenie. ninus musisz namówic M do zbadania się- przecież wiele dolegliwości można leczyć. przeciez o wiele lepiej mieć własne biologiczne dzieciątko. a przeciez biologiczni rodzice w razie czego mogą pomóc własnemu dziecku jak będzie potrzebował, np krew. musisz zmobilizować. poprostu razem postarajcie się o próbkę nasienia a ty zajmij się resztą- zaniesz na badanie. a adopcja to juz ostateczność- nigdy nie wiadomo z jakimi genami trafi sie dziecko a lepiej jak by były po Was co nie :) ale także nie jest powiedziane że to wina Twojego M. moze u Was wszystko oki- alebo z Tobie tkwi mały problemik- szanse sa równe- oboje powinniście się pobadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 NowaTu a czemu dziwnie ?????????? :P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 WIOLKCIA mój maz sie tez pytał czy sie nie musi zbadac, to powiedziałam ze jak gienkolog mi powie ze tak to sie zbada. A ciekawa jestem gdzie u mnie najblizej robia to badanie. I czy to wystarczy do zwykłego kubeczka ? Czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina bij lej i placz... tylko zeby przekonac :) Czekajaca... dziwnie... A najbardziej to Nina mnie zaskoczyla :P Bo na zdjecich to taka fajna babka, jakby odwazna pelna zycia a tu cicha myszka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ja mu tak caly czas powtarzam. chce zebysmy razem poszli na badania. ale on caly czas powtarza ze to napewno z jego winy i on woli niewiedziec. chyba go szantazem smusze :P nowatu fajnie tak was zobaczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Cekajaca kupujesz zwykly pojemnik na mocz wysterylizowany (?!) i biegusiem niesiesz... Na czczo nie musi byc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Czekająca ja też nie zgałaszam sprzeciwu co do oceniania foteczek :):):):) nono same lachony z nas :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ninka to ten twoj taki sam uparciuch jak moj. Pol roku piszczalam!!! Powiedzialam ze go skusze nawet sie nie obejrzy a ja w pojemnik i do laboratorium. Mowilam ze jak sie dobroawolnie nie podda to sile GO wezme :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 " Czekajaca... dziwnie... A najbardziej to Nina mnie zaskoczyla Bo na zdjecich to taka fajna babka, jakby odwazna pelna zycia a tu cicha myszka... " nowatu rozumiem ze to komplement :P moge sie wytlumaczyc - mam poczucie humoru ale co innego jak sie pisze a co innego jak sie z kims na zywo zobaczy. czasem jak chce cos napisac to zastanawiam sie czy ktoras nie odbierze tego zbyt osobiscie. wsumie nie znacie mnie i nie wiecie czego sie spodziewac. co innego jak sie widzimy to wtedy wiadomo ze sie smiejemy czy jak ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ze mnie tam nie lachon :-) Raczej pasztet :-) Albo paczus :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 spytaj się go on by zrobił na Twoim miejscu?? jak Ty byś nie chciała się zbadać, czy ważne jest dla niego żeby miec dzieciątko z ukochaną kobieta, by dziecko miało jego geny. jesli tak to musi zrobic wszystko by to się spełniło. no i musisz zaznaczyć iż nie będziesz miała do nie żadnego żalu jesli cos wyjdzie iż jest przyczyną tych nie udanych staranek- no i on tez musi Ci to biecac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nowatu dobre musze przetestowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina :-) A mozna sie widziec w trakcie rozmowy :P:P:P Jest taki czat :-) Mozna załozyc pokój prywatny, niestety tak nie ma archiwum i nie mozna wrócic do tego co juz było napisane :( Jeden minus :) A jeszcze sa fora które mozna załozyc prywatne i nikt niepowołany tak nie wjedzie :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 oj tam waga nie swiadczy o urodzie i charakterze. jestesmy lachony i koniec !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina- oczywiscie ze komplementa CI walnelam :D Co do badan w takich sprawach wszystkie chwyty sa dozwolone... a ich to przeciez nie boli, ba wrecz odwrotnie. To my przezywamy co miesieczne tortury!!! Dokladnie niech sie postawi na twoim miejscu u niego jedno badanie i juz, a u nas u kobiet... szkoda gdac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 chodzi mi o taka rozmowe na zywo jak sie osoby widza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 a kto mowi ze jest gruby?? juz mi go tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina ja........ Tylko mocno nie bij :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Mi brzucho rosnie ... Ale poytywnie pozytywnie... Tak nina jakbysmy byly w realu to nie raz juz bys oberwala na otrzezwienie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Znalazłam chyba gdzie u mnie jest laboratorium gdzie mozan zrobic badanie nasienia jakby było konieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 czekajaca bo sie tam przedjade do tych i zobaqczysz. moj szpieg juz wie gdzie mieszkasz :p oj tam zaraz dostala :P a propos dawania wczoransze piwo i soki niestety nieaktualne ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina nie bij mocno :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Tak jak wpadniemy do tych Tych :D Jakie piwko... myyy, Nina smaka nie rob dla ciezarnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 wczoraj byla rozmowa ze jak mi sie uda to staraczki mogace pic maja piwo a brzuchatki soczek ale niestety nieaktualne ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 @ przyszla?? http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 niestety zaczyna sie dwa dni przed terminem 24 dc ;/ bez sensu widocznie tak musialo byc ale na piwa i soki i tak mozemy sie umowic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina przykro mi ,ale nie zaczeła sie jeszcze w 100 % ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Buuuu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nie no tak na serio to jeszcze nie. ale w dole brzucha coraz bardziej boli to w ciagu godziny sie rozkreci. trudno nie teraz to za misiac. kobietki wyznaczmy jakis centralny punkt w ktorym mogli bysmy zrobic zjazd. chyba ze ktoras ma duza dzialke bo ja mieszkam w domku ale mam maly plac i na ognisko sie nie nadaje po mam troche " chorych " sasiadow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach