Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 jest ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ja jestem Kamilla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Nerwusku pewnie spiulkasz juz. Zakladalam profil na NK bo jakos nigdy sie zebrac nie moglam a wiolkcia chciala mnie ogladnac ;) A jak sie czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 dzien dobry wszystkim. ja tylko na chwile, pewnie na dluzej wejde wieczorem bo u nas zapowiada sie ladny dzionek wiec zaplanowalam sobie prace w ogrodzie. jeszli chodzi o mnie to niestety @ przylazla wiec dziewczyny zaczynam z wami staranka od nowa :P szkoda bo powiem wam dziewczyny ze naprawde uwierzylam ze sie udalo. no trudno nie teraz to zamiesiac zobaczycie wszystkie bedziemy z brzuchami lataly :P pozdrawiam, milego dnia i do przeczytania pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 hej slonka ninka no przykro mi, ale teraz znow wznowisz dzialania i bedzie ok:) kamilla ja mialam test clear blue digitale z irlandii i pokazywal napis ciaza i ktory to tydzien od owulki:) fajny bajer tylko ze wynik znika po 2 dniach bo bateria pada:( i pamiatka nie zostaje. co tam u was spiochy???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Ninka tak mi przykro. Ale za to w maju się uda:) Startujemy razem. Ja mam dziś dostać @, ale niestey jakoś cisza...Dziewczyny wrzucę się na koniec tabelki, gdyż na prawdę nie mam pojęcia, kiedy małpiszon przyjdzie a jak tylko dotrze, to podam datę kolejnej @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............?????.. ......Tychy berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......B rzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa wiolkcia..............28............12.......... .....25. 04....Zabrze evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg justys1818...........21...........5................30.04. ??........żywiec malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice nadi8...................23...........12...............??????.......Jelenia Góra Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Hej spiochy :) ja własnie wstałam. dzisiaj sloneczko ładnie śiweci :) Nina przykro mi bo ja naprawda myslałam ze Ci sie udało... Trudno, zaczynasz zaraz po @ i bedzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 hej dziewczynki właśnie wstałam u mnie też piękna pogoda więc pewnie wybiorę się gdzieś z moim M :) Nina przykro mi że @ przyszła :( u mnie po staremu kolejny dzień oczekiwania na @ :( a czuję że dziś albo jutro zawita @ niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 NowaTu zaproszenie już wysłałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Witam :-) Kamilla zaprosiłas mnie do znajomych ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Znowu nie moge zasnac do pózna w nocy a potem rano spie i spie... NINIA bardzo mi przykro ze tym razem sie nieudało, ale bedzie lepiej! Glowa do góry i nastepnym czy kolejnym razem sie uda :P:P:P Justys no tak ze mnie spioch :P Nadi8 ja tez nie wiem kiedy mam date @ i na przodzie jestem :P:P:P Nerwusek jak samopoczucie? U mnie tez słoneczko swieci, dobrze ze ten pył wulkaniczny nieopadna :( Berbelek mnie tez zapros :) Jestem u dziewczyn w znajomych :-) Sylwia Tychy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 no to czekająca mamy taką samą sytuację, gdyż ja też mam PCOS i zaczynam leczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 NaDI dopiero zaczynasz leczenie? Ja juz brałam na PCOS rok DIANE-35, a teraz znowu mi to wróciło :( A długo juz wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 tak długo, tylko nigdy nie leczyłam się antykami. Teraz mam CLO na wywołanie owulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Tak jak NADI8 przepisuje sie na dół bo nie wiem kiedy moge sie spodziewac @. NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......B rzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa wiolkcia..............28............12.......... .....25. 04....Zabrze evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg justys1818...........21...........5................30.04. ??........żywiec malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice nadi8...................23...........12...............??? ???.......Jelenia Góra Czekajaca25.........25.............2...............?????..........Tychy.... Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010.................????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Nadi no tak, ja tez pewnie bede miała CLO bo u mnie owulacji nie ma i nie ma... Jedynie po DIANIE miałam w grudniu ale wtedy nie moglismy sie starac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 wysłałam Wam wszytskim zaproszonka na nk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Hej laski):):):)Zaakceptowalam wlasnie zaproszenia:):)Miło mi :):):)tylko będę musiala poukladac kto jest kto bo mi się miesza...... Ja już w domciu albo dopiero...pobudka byla o 6 .00 rano:)Pobudka z praniem.....:):):):) O 9.00 już córa byla na koniach....ja szybkie zakupy na obiad...potem szybko na drugie mieszkanie z koleżanką od firan...:):):)znowu po małą.....i teraz dopiero jestem w domciu.....:)obiad przygotowany ,tylko do piekarnika włożyć ....no i posprzątać muszę bo bajzel wszędzie...... A bilogicznie 8 dc....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Berbelek juz zaakceptowalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 SZARLOTKO to dzien masz zalatany :-) A u mnie maz w pracy do 14.00, a ja wstałam, nastawiałm ziemniaczki na obiadek, schab nadziewany jajkiem zrobiłam wczoraj i bedzie obiadek :-) No i do tego suróweczka oczywiscie :P A na sniadanko to zjadłam chlebek chrupki z szyneczka i rzodkiewkami :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Mój M też w pracy do 13.00 ale zanim dojedzie bedzie 14 no i jeszcze na drugie mieszkanie najpierw jedzie bo architekt będzie coś tam podpisywał.....także najszybciej dotrze na 15.00.... A ja mam dzisiaj żeberka zapiekane w przyprawach i sałatkę z pekińskiej z sosem jogurtowym...no i jeszcze z wczoraj zupa pomidorowa została.... A na śniadanie jadlam 3 jajka:):):) 2 buleczki i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Szarlotko mój tez bedzie dopiero po 14.30 bo zanim tez dojedzie. Słoneczki swieci, az sie nie chce wierzyc ze nad nami pył :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Noooo pogoda piękna.....ciekawa jestem co mój M wymysli dzisiaj żeby mnie rozerwać troszkę:):):) A jutro ma być jeszcze ładniej......oby ...:)bo nas czeka droga na Jasną Górę....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Szarlotko a zlot nie odwołany jest ze względu na żałobe narodowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Czekajaca nieeee właśnie nie bo o 12.00 jest msza żałobna w intencji ofiar....i to msza właśnie ma zgromadzić jak najwięcej motocyklistów z całej Polski.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Szarlotko no to fajnie :-) My tez musimy sie z mezem wybrac na Jasna Góre :-) Bo on jeszcze nie by, ja raz chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Warto jest pięknie....poza tym może te moje skromne modlitwy zostaną wysłuchane...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Szarlotko moze, moze........ :-) Warto wierzyc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 No właśnie....cóż innego nam zostało czasami......:)wczoraj mojego M wzięło na pouczające rozmowy....że mam mu nie ześwirować itd....że wszystko będzie dobrze.....ehhhh mężczyzni to jednak inaczej zdecydowanie przechodzą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach