Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Ach WERNA zazdroszcze! Tez bym sobie zjadła pizze, ale nie powinnam nawet, a jak jem to nieczuje potem granicy i jem i jem i jem :(

Kolokokta nie ma za co, szukałam info o termometrach i mierzeniu jak zaczełam regularnie mierzyc temp. Najlepiej waginalnie ale ja mierze w ustach bo to tez dobrze.

U mnie jezeli chodzi o jedzenie to mam na cos ochote ale sama nie wiem na co. Przed praca mialam ochote na kanapke z wedlinka i musztarda kupilam sobie swieze buleczki, szyneczke i musztardke ale jak juz sobie zrobilam kanapeczke to mnie od niej odzucilo i cala chetka odeszla:( Kolokokta a normalna @ masz slonce??

Hej lachony jak to Werna pisuje:):):):) Mnie nadal jajniki pobolewają ale teraz lewy(?)...więc dupa i nic nie rozumiem ani nic nie wiem...:(.... Ja jeszcze w pracy do 18.00 potem szybko na drugie mieszkanie , po drodze po mame i będziemy wieszac nowe firany:):):):):)Jedną już mi koleżanka przyniosla , są boskie!!!!!!!!! Jak mi się uda to wkleje wieczorkiem zdjęcie...reszta jeszcze w trakcie szycia.... Czekajaca skarbie buziuchna do góry....byle do terminu u lekarza , potem będzie lepiej:):):)Ja też czekam na 21 dc żeby ten progesteron zbadać....potem następny cykl i 5 dzień.....no i mój M jeszcze sobie musi zrobić dobrze:):):):)

Szarlotko mam nadzieje ze hormonki Ci wyjda dobrze :) Mi nie wyszły niestety :( Ale progesteronu teraz nie robilam. To zalatana jestes :) A kiedy sie wporadzacie do nowego mieszkanka?

Musze przygotowac mezowi kanpka jak wróci wczesniej z pracy, jak go puszcza. A potem pakowanie tobołków do autka, ja , maz , tesciow ai 2 godziny drogi w góry :) Po ciemku... Jechalismy kiedys tam po ciemku z naszymi przyjaciółmi a jak nastepny dzien zjezdzalismy w dół to kolezanka mi powiedziała ze jakby widziałą gdzie ym wjezdzamy to by sie bała na maxa ! :P:P:P:P:P:P:P Tak stromo tam jest :P:P:P:P

hej.... u mnie dopiero teraz wlaczy prad bo jakas awaria byla... dzis 24 dc i czekam..... jajnik juz nie boli tylko jak mocniej nacisne to zaboli:( kurcze juz sama nie wiem, pewnie znow sie nie udalo..... boje sie ze rybcia utknie w jajowodzie znow:( a to bardzo mozliwe

no wlasnie raczej nie bedzie dobrze.... i znow bedzie powtorka z rozrywki. chyba nawet nie bede robic testu w terminie @ bo wole nie wiedziec

Hej lasencje to znowu ja, wyprawiłam meża na służbę i mam wolne, został mi laptop i tv, nie mam ochoty z tesciami siedziec i gadac. Dzisiaj mam suchy dzien, czuje ze zbliza sie ta cholerna @, już sie nadaje do przepisani ana koniec listy.

Jade do domu @ jak nie bylo tak nie ma tylko sluz jak bialko kurze przezroczysty i ciagnacy:(

NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......B rzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa wiolkcia..............28............12.......... .....25. 04....Zabrze karten...............28..............2................28. 04....jelenia gora evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg justys1818...........21...........5...................02. 05......Żywiec Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice nina1985............24............8...................13. 05....Radomsko nadi8...................23...........12.................? ???...Jelenia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... Agnieszkaa112......20............6.................19.03. ...częstochowa kolokokta...........24............4...................18.05......Wrocław Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? Poprawilam sie w tabelce :-)