justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 wrocilam:( szukalismy suni wszedzie i nie ma po niej sladu.... jutro bede rozwieszac plakaty bo moze ktos zadzwoni.... ale po dzisiejszym dniu stracilam juz nadzieje. mam takiego dola jakby umarl mi ktos bliski:( caly czas mysle co z nia, czy nie robia jej krzywdy.... tak sie stresuje ze zaczal mnie bolec brzuch:( juz nie wiem co ze soba zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 justys przykro mi że spotkał taki los twoją sunię ale mam nadzieję że sie jednak znajdzie :) szarlotko jak tam wyniki?? dzwoniłas już do ginka?? Kamilko trzymaj się Słonko- wszystko sie ułoży. u mnie 4dc i od jutra zaczynam 3 cykl z clo- może tym razem się uda. pozdrowienia dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 wiolkcia trzymam mocko kciuki :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czesc to ja czekajaca Napisano Kwiecień 27, 2010 Czesc. Jestem dalej u rodzicow i nie mam zbytnio dostepu do neta niestety :( Jak wróce bede pisala regularn ie. U mnie 81 dc :( Pozdrawiam WAS serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czesc to ja czekajaca Napisano Kwiecień 27, 2010 Czesc. Jestem dalej u rodzicow i nie mam zbytnio dostepu do neta niestety :( Jak wróce bede pisala regularn ie. U mnie 81 dc :( Pozdrawiam WAS serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 madziek dzieki wielkie :):):):) pozdrowionka czekajaca :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 jak to dobrze ze jutro juz sroda do piatku coraz blizej:-)) zeby sie tylko nie zlamac :-)) :-)) a jak u was nastroje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 u mnie już dobrze- najgorsze już minęło ):):):):) teraz kolejny cykl i kolejne nadzieje- ale już spokojniesza jestem bardziej, teraz już podchodze do tego tak iz nic na siłę jak będzie rybcia to bardzo dobrze a jak nie to widoczniej tak musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Hej!!!!!!!!!! mysia no 9 dni to już sporo ja bym jtro testowała!!! Ja po ostatnim cyklu z dupaschonem dostałam 5 dni póżniej, a w tym cyklu powinnam mieć w niedziele a tu w piatek taki różowawy śluz więc myslałam ze się rozkręci do dziś nie dostałam śluz różowy się skończył więc też nie wiem, ale czekam do piątku i zrobie test!!! a jak u ciebie dalej bez zmian????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 buzka dla reszty staraczek :) hej czekająca ! justyś mam nadzieję że sunia się znajdzie, też mam psa wiem co czujesz!!!!!! a prpos u mnie żeby było mało przeszkód na drodze do dzidzi to jeszcze w posiewie wyszła mi bakteria która uniemożliwia mi zrobienie drożności jajowodów, no jak pech to pech a do lekarza dopiero za miesięc wolne miejsce zaznaczę ze chodzę prywatnie, komedia normalnie:) :) :) nic tylko się smiać bo idzie oszaleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Heja wrocilam wlasnie do domu i smigam do matuli. Czekajaca pozdrowionka:) Ogolnie buziaki dla Wszystkich :) Justys bedzie dobrze moze sunia sie znajdzie lub ktos ja odda slonko sciskam mocno. posiedze jeszcze chwile bo M chce sie potulac:) Chyba rozmowa cos dala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Dobra ja mykam i za jakis czas bede ok 23 jak cos. Buzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 halo halo Dziewczynki :) jestescie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Hej lachy..... Co do moich wyników Wiolkcia odbieram jutro bo dzisiaj praca do 18.00..... A teraz jestem wkurwiona!!!!!!!!!!!!! Przepraszam was bardzo za przekleństwa ale znowu wył alarm na magazynach ...kurwa jego mać...i oczywiście kto w nocy pojedzie????? Mój M....bo jeden pracownik niby pił(najlepiej tak powiedzieć a on ma najblizej)....drugi niby 200 km od domu....trzeci nie odbiera....no szlag by to trafił a żeby było śmiesznie samochód stoi pod moją pracą i M musiał w nocy po ciemku na motorze jechać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chore!!!!!!!!!!!!! Niech kurna naprawią ten alarm bo mnie szlag trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 szkoda ze nie ma nikogo... ja jeszcze sie dze i ogladam bbc lifestyle... kolorowych Dziewczynki ) buziory !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 Wlasnie wrocilam... Moja matula jak sie rozwinie to omg Pewnie juz Wszystkie spiulkacie wiec kolorowych;) Ja jeszcze troche posiedze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 mysia owsia..........26.............8.................23.04...... Brzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg justys1818...........21...........5...................02. 05......Żywiec Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Kamilla23............23...........4...................17. 05.......Wawa kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....23. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko karten..............28..........3.......??.05........Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 się usunęłam z tabelki bo trochę sie zmieniło w moim życiu i nie ma sensu istnieć na niej :) pozdrawiam i życzę powodzenie zarówno staraczką jak i brzychatką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 Nowa Tu - pierwszy cukl z duphastonem do dostałam po 5 dniach od odstawienia duphastonu. S28 - u mnie dlaejnic, tylko kurna mam takie zjeb8ny kalendarzyk że znowu się pomyliłam i dopiero dzis mam 33dc, ale kupuje test i jutro rano testuje. Acha dzis tempka skoczyla o jedna kreche - mialam 37,1, a mierze wczesnie rano bo o 5:30. Kurcze ale by bylo pieknie gdyby sie udało. Z M lepiej, w nocy było przytulanko, po dosc dlugiej abstynencji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 Dzień Dobry Kobity!! Ja dziś zaczynam CLO i trochę się obawiam, czy wogóle na mnie zadziała... do tego miałam iść na monitoring 12-13dc ale w te dni akurat pan doktorek ma urlopik i będę u niego 15dc. Zastanawiam się czy to nie za późno... Teraz mykam na uczelnię i później się odezwę. Miłego dzionka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 hej dziewczynki co tam słychać??? mam pytanko: co sądzicie o zolnieniu L-4 żeby już iść??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 berbelek jak masz stresująca pracę, to jak najbardziej,m o ile lekarz nie bedzie chcial ci juz wystawic. Nadi pamietaj zeby brac wieczorem clo, nie odczujesz skutków ubocznych. Ja mam stresa, cos mnie brzusio pobolewa i w krzyżu też coś "łomie"., oby tempka nie spadła i to nie były objawy na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 hej kochane:) nie uwiezycie ale ten ch*j rano o 6 wrzucil moja sunie do ogrodka i moj dziadej ja znalazl:) i juz wiem kto to i niech tylko go tu zobacze to od razu wzywam policje. sunia zmeczona i spi cala brudna i glodna i zapchlona w dodatku bo debil ja w jakiejs stodole trzymal a ze nie chciala jesc i wyla cala noc to ja podrzucil znow. ja pol nocy nie spalam ale warto bylo:) a jesli chodzi o mnie to juz 30 dc, sutki bola, piersi tylko przy ucisku, i tempka rano wzrosla bo jest juz 37,25 wiec chyba jest ok:) jeszcze tylko 4 dni no chyba ze sie skusze i zatestuje juz w sobote:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 a lekarz wystawi L-4 bez problemu ?? pracuje w biurze ale strasznie się denerwuję tą pracą:( nie wiem czy iść już na L-4?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 Justyś to swietnie ze Sunia się znalazła!! Zadbasz o nia i bedzie ok. Berbelek - moim zdanbiem troche wczesnie, jeslic iaza przebiega prawidłowo lekarz moze nie chciec od razu dawac L4. Kurcze a czemu mnie piersi nie bola, nic sie z nimi nie dzieje, zadnych objawów ciazowych nie mam, a ten bol brzucha tylko troszeczke czuje i te krzyże, aaa i wydzieliny bialo - zoltej mam troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 mysia tez mam biala wydzieline ale u mnie to normalne bo zawsze tak mialam w tej fazie cyklu. no i dzis tez troszke czuje podbrzusze ale tempka wysoka wiec @ sie nie zbliza dzisiaj:) zobaczymy co to bedzie, jak tempka spadnie to bedzie znak ze lipa:( i jak tak naciskam na podbrzusze to czuje ze mam tam wszystko w srodku takie napiete i twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Kwiecień 28, 2010 czesc mogę dołączyć do Was?? ja 2 lata temu zobaczyłam II kreseczki ale dzidzia umarła w 9 tyg. teraz staramy sie już 9 cylk i nic...jestem na clo, metfofminie, acarcie i duphastonie, jajeczkownie miałam 17 kwietnia dzis zrobiłam test ane negatywny...myslicie że mam jeszcze szanse? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 hej monika pewnie ze mozesz sie przylaczyc:) skoro jajeczkowanie bylo 17 kwietnia to za wczesnie na test. ja mialam owulke 18 kwietnia i testuje dopiero w niedziele bo wtedy juz wynik bedzie bardziej wiarygodny. wiec poczekaj i w sobote zrob tescik bo ten mogl nien wykryc jeszcze hormonu:) ja tez dwa razy stracialm dzidzie wiec wiem co czujesz a to juz moj 6 cykl staran. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Kwiecień 28, 2010 bardzo sie ciesze że mogę byc z Wami, piersi bolą mnie ale tylko przy dotyku, brzuszek pobolewa, mo i temp jakas dziwna bo przed owulacją miałam 36.4 po owulacji 36.8 no a od 2-3 dni 37.1 nigdy tak nie miałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach