chuda845 0 Napisano Maj 16, 2010 a może ktoraś z was wie do którego dnia cyklu można zrobić laparo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 16, 2010 chuda przykro mi, nie umiem odpowiedziec na twoje pytanie, musisz wierzyc ze po zabiegu bedzie lepiej, ze sie uda Justys moze ta tempka to przez clo, a ile bralas, jaka dawkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 hej dziewczyny mam pytanie czy są jakieś zioła którymi można wzmocnić jajeczka i plemniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 16, 2010 witam kochaniutki:) chuda ja jestem zapisana na laparo na lipiec i mam przyjsc do szpitala 2 dni po skończonej @ A TAK OGÓLNIE TO ZROBIŁAM TEST OWULACYJNY I SA 2 WYRAZNE KRECHY!!!!!!!!! czyli bóle mam przed owulka a kilka dni póżniej owulke, jak to jest jak test wyjdzie pozytywny to po jakim czasie jest jajeczkowanie? ogólnie to jestem ruda:) wieczorkiem jak znajde kabelek do tel to przesle zdjęcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 16, 2010 zmienia się data mojej @ z 28 maja na 1 czerwca:)więc wklejam tabelke:) malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6...............ok.29.0 5.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.......Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat..........................................14.11.2010.. ...sad ze,ze chopak nerwusek26....... 11 tc ............. 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 nina no ja daje mojemu M kwas foliowy i witamine C bo gin mowil ze one dobrze wplywaja na plemniczki. mysia ja biore po 1 tabl. od 5dc do 9dc monika jesli test wyszedl pozytywny to w ciagu 24-48 godzin bedzie owulka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 kwas taki jak przyjmuja kobiety przed i w trakcie ciazy rozumiem? a dla kobiet jest cos na wzmocnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 cześc ninus :):):):) o ziółkach nie słyszałam ale wszelkie witaminki co zawieraja cynk sa bardzo dobre dla plemiczków a na jajeczka to szczerze powiem ze nie interesowało mnie to zbytnio więc nie wiem. co tam u Ciebie Słonko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 hej u mnie niestety pogoda do tylka :P leje cala noc i caly dzien, zimno i beeeeeee mozna depreche zlapac. kicham od kilku dni i albo mnie cos bierze albo to alergi wlasnie patrze co teraz pyli :P 3 dc @ sie stabilizuje a co u ciebie? wybaczcie ale rzadko wchodze i nadrobic ponad 10 stron to jakas masakra i nie wszystko pamietam :P prosze o wybaczenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 tak ninus to ten kwas ktory biora tez kobiety:) a jesli chodzi o jajeczko to raczej nie ma nic na jego poprawe. ja na wzmocnienie jajeczek mam clo od gina. a u nas jesli chodzi o pogode to ciagle leje, zimno jest i do tego halny wieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 to przez ten wasz halny u nas taka zimnica:) u nas tak wieje ze brame mi caly czas otwiera kobiety zobaczymy slonce jeszcze w tym miesiacu czy juz nie? ma ktoras jakies newsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 no ja slyszalam ze do konca maja ma byc taka pogoda i czerwiec tez nie ciekawy:( oby sie im te prognozy nie sprawdzily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 dokłądnie - pogoda jest bardzo dobijająca ;/;/;/;/ zapisałaś się do ginka?? u mnie 22dc, jajnik boli 3 dzień- prawie jak przy owulce, przeziębienie mnie łapie, więc ogólnie lipnie na dodatek całe 10 godzin w pracy musze siedziec sama jak palec- klientów nie ma przez tą pogodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 nienawidze poprostu takiej pogody. sama sobie stwierdzilam ADHD :) jest jak musze siedziec w domu i nic nie robic to mnie chce szlak jasny trafic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 na tvn mówili ze czerwiec ma być najcieplejszy, lipiec tak jak maj i sierpień cieplejszy ale gorszy od czerwca. nie wiadomo czy im wierzyć ;/;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 wiolkcia a to gdzie pracujesz? juz chyba wolala bym w pracy siedziec niz w domu nic nie robic. nie jeszcze wakacje chce miec spokojne pojde we wrzesniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 ojjj to ja w pracy nic nie robie- w domu to jest tv, ludzie cos tam mozna wymyslec- nawet sie zdrzemnąc co bardzo bym chciała. ja robie w centrum handlowym w butiku i niestety to holerstwo do 20-tej otwarte ;/;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 i nie ma ludzi? wlasnie wydawalo mi sie ze w taka pogode to najwiecej osob jezdzi polazic po sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 tak ale na spozywcze zakupki bo takie odziezowe to nie bardzo- wszyscy czekają na promocje ;/;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 wczoraj bylismy w czestochowie to juz byly promocje i wyprzedaże i nawet w sephorze byla promocja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 a ja caly dzien chodze taka zaspana przez ta pogode, nic mi sie nie chce.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 ja znudow wyszukuje ksiazki ktore jeszcze nie czytalam i wypisuje na kartke ktore warto kupic ;( tragedia kobiety. dla mnie siedzenie w domu i nic nie robienie to tak jakby zamknac lwa w klatce i pokazac mu jedzonko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 ilez moze padac zapomnial ktos tam na gorze o nas czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 no to ninus wspołczuję takiej niedoli . ja z nudów wcinam jak opentana :(:(:( justys gdybym tylko mogła cały dzień przesiedziałabym w pizamie i nawet w łóżżku z pilotem w reku- marzy mi się prawdziwy odpoczynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 nina nie wymiguj się od odpowiedzi!! zpisłaś się do ginka wkońcu czy niee?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 a ja bym juz chciala zeby byl koniec tego cyklu..... znow bedzie rozczarowanie ale jakos to przezyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 no nie justys- jeszcze dzis mi pisalas ze mam myśleć pozytywnie dopóki @ nie przyjdzie nic nie przesądzone a sama sie do tego nie stosujesz?? jak tak moze być co?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 justys nie mow tak. bedzie dobrze czuje ze maj byl owocny :P wiolkcia napisalam wczesniej ale pewnie nie zauwazylas - jeszcze nie. chce miec spokojne wakacje i odpoczac dwa miesiace pojde do ginka we wrzesniu. zraszta taka mam umowe z M ze jeszcze 3 miesiace staranek a jak sie nie uda to dopiero badanka, a jak sie nie okaze ze ktores z nas nie moze to zaczniemy starac sie o adopcje. zreszta juz co nieco ( nie wiem czy tak sie pisze ) wiemy o procedurach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 no nie wiem:) poprostu tempka i testy wariuja i mysle ze przytulanki byly nie w te dni co trzeba. a na testach nadal wychodzi druga kreseczka ale blada..... dzis 16dc wiec do 20dc bede tesciki robic i jeszcze chyba jakies staranka tez beda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 justys pamietaj testy i telewizja klamia :) ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach