Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 SZARLOTKO no tak 3 miesiace tabletek i odrazu po odstawieniu i zrzuceniu paru kilo mamy próbowac, bo po tych mozna. Po DIANIE musiałam czekac 3 miesiace. KAMILKO bardzo ładna sukienka :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 Monika temperatura skacze w góre w momencie opwulacji i juz zostaje w górnych rejonach az do miesiaczki, wtedy ponownie spada. Chyba ze jest dizdiza to PTC jest około 1 stopien wyzsza niz zwykle, w granicach włansie 37. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 15, 2010 http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=31 monika tu masz fajna stronke i duzo na temat tempki w okresie owulacji. poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 15, 2010 kamilla suknia sliczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Ja zaraz po @ mam 36,3-36,4 a od 13 dni wacha sie pomiedzy 36,9-37,1 dzis rano mialam 36,9 czyli wychodzi ze o 5 kresek wyzsza niz na poczatku cyklu. Moja sukienka jest troszke innaale wlasnie na ten styl, chcialam biala ale podobno nie wypada, wiec bedzie ecru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 15, 2010 kilka dni temu jak mierzyłam to była 36.6 a dzis 36.9 jeszcze jutro zmierze i zobcze:)ale dziekuje dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Super ze wam sie podoba suknia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 I wszystkie poszly na obiadek;) Szarlotka a Ty kochanie gdzie ucieklas? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 Tak KAMILA jest przelsiczy taki wzór :-) A czemu nie wypada biała? Jak najbardziej wypada wg mnie !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 15, 2010 kamilka suknia cudna:) dopiero teraz dojrzałam:)chyba sie dzis upije:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 Kochane Kobietki :) Dziś zrobiłam test ciążowy i... pokazały się 2 kreseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 15, 2010 gratuluje:)no to wklejaj zdjecie popatrzymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 15, 2010 gratulacje bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 przyznam, że jestem w szoku, bardzo bałam się tego testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Gratulacje Bajeczko wrzucaj fotke slonce i napisz jakie mialas objawy przed @ i po terminie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Mowilysmy Ci ze wyjda II kreseczki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 przyznaję bez bicia, że nie wiem jak mam fotę wstawić, muszę poprosić o pomoc ; chyba kropleki Hormeel zadziałały brałam też wcześniej wiesiołek no i luteinę w 22-25 dniu cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 objawy: niby jak przed okresem, takie wiercenie, mrowienie, pobolewanie w podbrzuszu; jak kicham albo kaszlę to czuję czasami kłucie raz z lewej raz z prawej strony to mija po kilkunastu min dziwny posmak w ustach, jak przy gorączce - muszę sobie właśnie zmierzyć temp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Kochanie zdjecie musisz wrzucic na stronke www.fotosik.pl a nastepnie skopiowac link do zdjecia i wkleic u nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 A piersi lub apetyt? Ale super ze wam sie udalo kiedy wizyta u ginka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 od wczoraj piersi wrażliwe jak tuż przed okresem chyba trochę więcej wydzieliny, uczucie wilgoci, szczególnie podczas noszenia jeansów niby jestem głodna, a po 1kęsie mam uczucie sytości (to chyba zasługa emocji) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 we środę planuję pójść do rejonu (może da mi gin jakieś skier. na bad. z krwi) we czwartek prywatnie do gin, dziś dzwoniłam do Pani Gin i powiedziała, żebym do czwartku brałą na noc po 2 tbl. Luteiny :) Wstawię fotkę, ale poczekam na mężusia, bo to troszku skomplikowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 to super :) A jak mezus zareagowal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 15, 2010 gdzie kupowałas te kropelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 mąż się spodziewał, bo robiłam test owulacyjny, a później codziennie mu mówiłam, że brak okresu. Pojechał z kumplem powędkować:) Kropleki kupiła mi znajoma, która mieszka w Niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Bajeczko przepraszam ze tak wypytuje mozesz opisac ten bol piersi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 chyba zaraz zapodam fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 15, 2010 bajka a jak czasto sie kochaliscie w tym szczesliwym cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajka3136 Napisano Maj 15, 2010 coś mi nie wychodzi z tym zdjęciem, ale nie odpuszcam:) wczoraj podaczas kąpieli były takie tkliwe, jak tuż przed okresem (ja nie przed każdą @ tak miałam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach