nina1985 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 wszystko po kolei nie wiesz ze nieszczescia lubia chodzic parami. nerwusku do ktorej wczoraj byliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 ale jak to parami??? co sie stało? bylismy dokad zespół grał, czyli koło 23... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 a drabiny nie widzeliscie? bo nam w ktos sluchajcie ukradl 2 m drabine :) caly dzien jej szukalismy i nie ma. mozliwe jeszcze ze na tirze wyjechala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 no nie zauwazylismy :P a jak impreza, udana? duzo kasy zebraliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 chyba tak sobie. dopiero dzis albo jutro maja liczyc. ale chyba dwa lata temu bylo lepiej, wydaje mi sie ze bylo wiecej ludzi z miasta a t6eraz to prawie sami miejscowi i zero organizacji. ale to dlugo by opowiadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 ja tam sie pobawiłam :P a tu znowu pustki :( dziewczynki meldowac sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 najwazniejsze to to ze 9 dni roboczych i mam urlop a dziewczyny odpoczywaja albo sie staraja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 nerwusku na caly weekend jedziecie do czestochowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 hej kobitki lece bo i tak nikt sie nie odzywa. moze wkoncu sie wyspie. trzymajcie sie cieplutko i nie martwcie sie niczym. limit nieszczesci zostal wyczerpany teraz tylko bedzie nas spotykalo to co dobre. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Bry wieczorek:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Ninus co do limitu to nie zamykala bym listy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 No i wszystkie poszly lulu:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 czesc dziewczynki...widze,ze zle sie dzieje w panstwie dunskim.. ptrzebujecie troche pozytywnych wibracji.... pierwsza sprawa,kama przestan pisac,ze napewno cykl stracoy,bo na piechote pojde do wawy i ci tylek skopie:P ilosc prania nie swiadczy o ich jakosci,poki @nie ma to nie mow,ze nic z tego nie bedzie,bo nie wiem czy sie uzalasz nad soba,czy chcesz by ci w kolko pisac,ze masz szanse...testuj mala,bo masz duze szanse :) monika sadze,ze masz racje...daj se na wstrzymanie,przestan sie starac,zyj pelna piersia,powinnas teraz naladowac baterie,skupic sie na mezu i sobie...odnajdzcie siebie na nowo,a nawet nie wiesz jak szybko zostaniesz mama...bardzo czesto kobiety,ktore odpuszczaly staranka zachodzily w ciaze...mam kolezanke,przez 7lat starala sie o dzidzie(nie miala jajeczkowania)...pewnego dnia okazalo sie,ze jest 4,5 miesiaca w ciazy :P dlaczego,bo dala na luz...wiem,ze latwo mowic,ale sadze,ze ty wlasnie tego potrzebujesz,zawiesic bron i wstrzymac walke na kilka miesiacy...sluchaj glosu serca :) czekajaca,wybacz przegapilam twoja@..gratuluje :D juz niedlugo :D karten,nadi8...widze,ze my z jednego miasta jestesmy :) trzymam za was kciuki :) nick...............wiek...........cykl starań......data@........m iasto Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Kamilla23.............23...........6....................1 2.06......Wawa kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław wiolkcia..............28............14.......... .....21. 06.......Zabrze _rebeka_...........27.............9.................23.06 ........włocławek karten.............28.............4...................2 4.06.....jelenia góra szarlotka80.........29.............7............ .. ....29.06......Gliwice nadi8...................23...........14.................0 3.07...Jelenia Góra justys1818...........21...........7....................6. 07.....Żywiec mysia owsia..........26.............10.................5.07....... Brzesko Czekajaca1984....25.....5mies(przerwa Yasmin)....5-11/07...Tychy Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24...........24...................24.09.2010...... córcia (Patrycja) sat.................18 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? werna26.................................................. .................. mam nadzieje,ze juz nikt nie bedzie starych tabelek wklejac,bo juz kilka razy zmieniam tc,a za kazdym razem stare tabelki wklejacie :P szarlotka,slyszalam,ze nasienie bardzo szybko sie regeneruje,czasami wystarcza witaminki i wsio wraca do normy,wiec nie stresuj sie kochana tylko naszpikuj go zdrowosciami i wsio bedzie dobrze :) a takie pytanko,on nie pali papierosow?bo papierosy moga zle wplywac na zolnierzy :P justys czyli bedziesz matka chrzestna :) jak kochana zdrowko?i jak staranka? mam nadzieje,ze poanowalas swoja goraca krew i nie robisz pranka zbyt czesto :) badz grzeczna,a znowu ci wysle szczesliwy tescik :) poza tym nie martw sie badaniem meza,bo pamietaj,ze jego zolnierze sa niezawodne :) wy nie macie takich problemow...badz grzeczna,a juz niedlugo bedziesz mama :D nowatu podobno sa swietne poduszki dla ciezarnych,ktore eliminuja bole kregoslupa...popatrz w sklepach z dzieciecymi bajerami...kolezanka ma taka i jej bardzo pomogla,a poniej taka poduch jest bardzo pomocna podczas karmienia :) kolokokta...mnie zawsze przed@piersi bolaly,a w dniu@podbrzusze rwalo...jak zaszlam w ciaze,to bylo odwrotnie.nie czulam sie w ciazy,ale czulam,ze cos sie dzieje z moim cialem...kto wie,moze twoje tez sie juz zmienia :) trzymam kciuki :) dziewczynki,sercem jestm z wami...mam nadzieje,ze juz niedlugo zaczniecie zaciazac,bo jakis zastoj sie pojawil... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 hej:) ale mam bolesci:( jak przy okresie tylko 10 razy większe!! no i morze krew:/sorki ze jestem bezposrednia, ale to niby jest czyszczenie, w wakacje pojedziemy z mezem nad morze ale bez rezerwacji po namiot tak jak kiedys!! poprostu jest pogoda to jedziemy:)naprawde jest to nam potrzebne bo cały czas dazylismy do dzidzi a zapomnielismy o sobie a przeciez jest nam ze soba tak dobrze:) no i musze schudnąc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Hej dziewczyny jestem.....M w pracy.....coś mogę napisać..... A więc co do żołnierzy jest ich ZA MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!! do tego tych najszybszych jest tylko 1%.....wolnych dużo bo 48%....ale to te szybkie mają działać....:(Lekarz kazał brać witamine A+E , ja jeszzce myślę że dodam mu androvit albo salfazin....jedyna nadzieja w tym też że M był trochę chory i nie było 3 dni bez pranka tylko 2.....W każdym razie cały dzień przeryczałam,chyba nawaliłam w kwestii wsparcia dla M ,bo poprostu przy nim też się poryczałam....to tak jakby on przy mnie się załamał podczas gdyby to u mnie był problem....musiał się strasznie czuć.......:(:(:(:(Dziewczyny co ja mam mu powiedzieć???? Bo wieczorem to on mnie pocieszał a nie ja jego a widziałam że znosi to fatalnie...całą noc nie spał, co chwilę się budził...... Teraz zostaje nam 6 tygodni leczenia i czekania na kolejne wyniki.....jeśli wyjdą dalej kiepskie zostaje nam zapisanie się do kliniki leczenia niepłodności i chyba in vitro........ Czuję się jak po wyroku.....jakby ktoś mi cały świat zawalił.... U mnie już po owulacji ...dzisiaj 15 dc wczoraj już było widać że pęcherzyk pękł...no ale co z tego....????? Dziewczynki przed nami pewnie lata prób,leczenia i Bog jeden wie czego jeszcze.....Nie mam już nawet łez żeby płakać...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 hej szarlotko ja slyszalam ze zolnierzyki sie szybko regeneruja zwlaszcza po witaminach i salfazinie. glowa do gory bo uda wam sie slonce miec dzidzie i to naturalnym sposobem:) ja bardzo mocno w to wierze i trzymam kciuki. monika no niestety pamietam ze mnie tez bolalo jak cholera.... raz nawet zemdlalam z bolu.... ale juz po skonczeniu krwawienia bylo ok i nastepna @ przyszla juz normalna i bezbolesna. a co do wyjazdu to super pomysl:) my z M tez dalismy sobie na luz teraz i jest genialanie:) sat dzieki za wsparcie:) no staranka sa ale rzadko bo tylko wtedy gdy faktycznie mamy ochote oboje a nie z przymusu:) mysle ze tak srednio to co 3 albo i 4 dni. ale jak sie ma udac to sie uda. pozdrowienia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Szarlotko, ja tez tak zareagowalam na wyniki mojego meza... u mojego M troche lepiej z predkoscia ale za to 90% plemnikow o patologicznej budowie. czytalam tez, ze te badania nalezy powtorzyc 3 razy w dosc krotkim odstepie czasu i wtedy sie moga potwierdzic badania ale i nie. Nam lekarz kazal czekac 3 miesiace bo tyle trwa powstawanie nowych plemnikow. I zabron swojemu dlugich goracych kapieli bo u nas przez to tyle problemow, poza tym Kama mowila, ze jej ojczym tez mial slabe wyniki a jednak ma Ona brata ;-) My juz niedlugo jedziemy znowu na badania. Kama robilas test? U mnie nadal brak @ ale na tescie jedna krecha. Ninka co sie tam dzieje u Ciebie? Mam jutro wizyte u psychiatry i troche sie boje :/ buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Kolokokta dziękuję:) za podtrzymanie na duchu....mam cichą nadzieję że będzie lepiej....szkoda mi tylko mojego M....słuchajcie on taki zdrowy tryb życia prowadzi....pływa,biega,w zimie deska,w lecie wszystko inne....nie pali,pije okazyjnie...nie je żarcia z McDonalda,woli domowe...uwielbia owoce,pije soki a nie piwo w lecie..w ogóle piwa nie lubi....życie jest niesprawiedliwe...bo taki żul jeden z drugim spod sklepu mają w ch.... dzieci...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Hej slonca testu nie robilam bo z rana przyszla @ wiec zaczynamy 7 cykl:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 nick...............wiek...........cykl starań......data@........m iasto Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław wiolkcia..............28............14.......... .....21. 06.......Zabrze _rebeka_...........27.............9.................23.06 ........włocławek karten.............28.............4...................2 4.06.....jelenia góra szarlotka80.........29.............7............ .. ....29.06......Gliwice nadi8...................23...........14.................0 3.07...Jelenia Góra justys1818...........21...........7....................6. 07.....Żywiec mysia owsia..........26.............10.................5.07....... Brzesko Czekajaca1984....25.....5mies(przerwa Yasmin)....5-11/07...Tychy Kamilla23.............23...........7....................11.07......Wawa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24...........24...................24.09.2010...... córcia (Patrycja) sat.................18 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? werna26.................................................. .................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Szarlotka a ja mam takie niedyskretne pytanie. Pierwsza cora to twojego meza. Bo jesli tak, to mysle ze dobra regeneracja zolniezykow da pozytywny efekt :) Sat no wlasnie zaczelam rozgladac sie za taka poducha... A jak ty sie czujesz?? Kiedy poznasz plec :) Ja dzis mam wizyte na 13 zobaczymy co u malej slychac. Dziewczyny trzymajcie sie... POwtorze po raz enty nie poddajemy sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 NowaTu ...niestety córę miałam z pierwszym mężem....mój obecny M był bezdzietnym kawalerem....34 lata...dlatego rokowania nie są najlepsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 No, ale nic... Grunt zeby dobrze wziac sie za armie twojego mezuska :) Dobry general doprowadzi do zwycienstwa... JA w to wierze!!!! :) I lepiej , ze sobie poplaczecie w ramie niz duscic to w sobie... to by bylo najgorsze wyjscie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 NowaTu...obawiam się że mąż jednak dusi to w sobie....:(:(Całą noc nie spał....a wieczorem niby żartował,zmieniał temat,pocieszał.....to jednak to że w nocy spać nie mógł mówi za siebie....Ale muszę go jakoś rozerwać ,pocieszyć.....sama mam z tym problem ale co mogę zrobić???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Hej Dziewczyny! U mnie dzisiaj już lepiej z nastrojem:) Wiolkcia to był mój 12 dc i endo 5mm. W poprzednim w 15 dc miałam 7,9mm a owulka była w 25 dc więc jeszcze jakaś tam nadzieja się tli, ale staram się nie nakręcać, bo znów się rozczaruję:( Kamillciu i kolokokta bardzo mi przykro, że małpiszon przyszedł, ale nie martwcie się i działajcie dalej. 3 mam za was i za resztę kciuki. Pozdrówki dla wszystkich kobitek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 hej szarlotko zobaczysz że po regeneracji żołnierzyków sytuacja się poprawi i wyniki też a co za tym idzie to i szanse na dzidzię - wierzę w to ważne jest żeby podjąć leczenie monia wyjazd to świetna rzecz wiem co mówię bo my też tak kiedys zrobiliśmy jak trochę zapomnieliśmy o sobie i to działa człowiek innaczej spojrzy na świat NowaTu może faktycznie zobacz te poduszki zawsze warto spróbować Kamilla przykro mi że @ przyszła :( a u mnie nadal bez zmian - plamienia są a na dodatek chybą będę chora bo mam katar i zaczyna mnie boleć gardło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 nadi a ty bierzesz clo??? kama przykro mi ze przyszla @. berbelku w ciazy bardzo czasto zdarzaja sie przeziebienia wiec nie martw sie jesli to nic powaznego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 justyś tak biorę i to w tym cyklu podwójna dawka od 2dc do 6dc. W zeszłym cyklu zareagowały moje jajniki dość późno, gdyż owulka była w 25dc. Miałam nadzieję, że teraz coś szybciej pójdzie, ale się na to nie zanosi. W sumie to jak dla mnie może być nawet później, ale żeby tylko była:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 justyś tak biorę i to w tym cyklu podwójna dawka od 2dc do 6dc. W zeszłym cyklu zareagowały moje jajniki dość późno, gdyż owulka była w 25dc. Miałam nadzieję, że teraz coś szybciej pójdzie, ale się na to nie zanosi. W sumie to jak dla mnie może być nawet później, ale żeby tylko była:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Justyś tak biorę CLO i to w tym cyklu podwójną dawkę od 2dc do 6dc. W poprzednim cyklu moje jajniki bardzo późno zareagowały na ten lek i owulkę miałam w 25dc. Miałam nadzieję, że teraz będzie to trochę szybciej, ale nie zanosi się na to. Oby tylko ta owulka była:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach