wiolkcia 0 Napisano Luty 23, 2010 NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 żabka00..................24................2............ ......24.02 Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 malva1983................26................3............ ........03.03 szarlotka80.............29.................3............ .. .....15.03 nerwusek26...............26...............3............. ......19.03 justys1818................21................4........... .......18-19.03 wiolkcia..................27................11.......... ........22.03 s28 ........................24...............6.................. ..22.03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 23, 2010 hej dziewczyny. ale mi sie nudzi:( mezus jeszcze w pracy a ja sama siedze. co tam u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 23, 2010 Justys ja też się nudzę chociaż w pracy:):):) M dzisiaj sam będzie od 18 do 21.00....:)obiadek ma zrobiony to chyba się w kuchni nie zabije....mam nadzieję że w pracy nie będzie miał kłótni....a tak poza tym ciągle myślę o dziecku:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajaca mysia Napisano Luty 23, 2010 hey dziewczynki, ja właśnie wróciłam.. uff. to był męczący dzień..a jeszcze mnie czeka dzisiaj dużo pracy w domku... kupiłam dziś teścik (stety-niestety -pre-test) i w najbliższym czasie zamierzam go zużyć..hih.. brzuch nadal duży.i rośnie, ale to bardziej od jedzenia ;P bo jem za dwóch ;) no i boli... ostatnio miałam kilka dni przerwy w pobolewaniu a teraz znów to samo... ech... piersi jak baloniki.. hih... aaa.. zapomniałam.. w weekend mam wypad do domku i nie wypada robić testu, więc w piątek rano może mi się uda.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 23, 2010 Dzień doberek:) Wiolkcia widze że cykl nam się tak samo zapowiada ja też ruszam z clo( czytałam , ze różnie można się po nim czuć) a i termin @ mamy ten sam! Cieszę się, że dostałaś @ i możesz ruszyś ze staraniami!!!!!!!!!!!!!! BUżka pozostałe staraczki CMOKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 23, 2010 a moj mezulek dalej chory... biedny teraz zasnal a na dodatek nie chca mu dac wolnego w pracy wiec chodzi chory do zakladu. a ja dzisiaj mam juz 9dc i coraz blizej do staran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 23, 2010 Justys to my podobnie z terminem:):):) ...u nas staranka już w toku:).....oczywiscie ja w pracy do 21.00 a moj zdążył już kupic meble...kurde beze mnie///:(....on nigdy do domu nie wejdzie wczesniej niz 19.00 chyba....ma jakas awersje czy co???....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 23, 2010 ja czekam jeszcze do czwartku i wtedy starania rusza pelna para:) oj juz sie nie moge doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 23, 2010 czesc Dziewczynki ! wróciłam z pracy i padam :( a tydzien zapowiada sie nieciekawie :( wiecie co, wkurza mnie juz ta temp i te bóle krzyza...normalnie funkcjonowac sie nie da :( plamienia troche ustąpiły a czasem cos zaboli w podbrzuszu.... aaaa co ma byc co bedzie... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 23, 2010 hej nerwusku. ja mam jutro pobudke o 4 :( nie wiem jak to zrobie... mam nadzieje ze niedlugo przejdzie ci ten bol i bedzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 23, 2010 justys o 4 ??? przeciez to środek nocy :P ja jestem śpiochem, mega śpiochem wiec nie wyobrazam sobie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 23, 2010 na niestety.. jutro mam o 7 zajecia na uczelni az do 18. ja tam chyba zwariuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 23, 2010 cos tu pusto dzisiaj... jak tam sprawy sie maja u Was Moje Kobietki ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 24, 2010 witam witam. ja dziś dalej mam wolne i jutro też ale niestety cały weekend w pracy;/;/;/ ale jakoś to przeleci. s28 tak mamy ten sam cykl :):):):) a od którego dnia cyklu masz brac clo i do kiedy?? też czytałam o skutkach ubocznych- ale mnie to nie przeraża- zrobie wszystko by dzidzia była- zreszta kazda z nas jest inna i inaczej reaguje na leki- moze akurat nam nic nie będzie :):) a monitoring tez masz w tym cyklu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 24, 2010 nerwusku mam nadzieje że te bóle coraz to słabsze są u Ciebie- trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 24, 2010 Hej dziewczynki.....:)Ja już w pracy....rano rozmawiałam ze znajomym który się dziecka po 2 latach doczekał dopiero...a wszystko było ok:(:(za dwa lata to ja w psychiatryku wyląduje////ba nawet nie za dwa lata tylko za parę miesięcy...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 24, 2010 szarlotko nie jest powiedziane ze Ty tak długo będziesz czekać- może to się stanie szybciej niz myślisz- troszkę spokoju i opanowania i będzie dobrze zobaczysz- wiem że ie jest łatwo wyluzować ale czasmi trzeba- seks nie moze Ci sie kojarzyć tylko z reprodukcją- to ma być przyjemność i będzie dzidzi o ile nie masz problemów zdrowotnych i Twój M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 24, 2010 Ponoć ja nie mam....tak twierdzi lekarz...hormony według niego ok....jajeczkowanie jest....wszystko pęka...macica ok...szyjka ok....jednym slowem bajka...:(A czy mąż ...musimy go zbadać dopiero... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 24, 2010 no to trzeba pobadać i M by wszystko było jasne a potem trafić i dzidzik gootowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 24, 2010 wiolkcia Ty to jesteś kochana:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 24, 2010 dzieki :):):) to bardzo miłe z Twojej strony :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 24, 2010 czesc dziewczyny. ja juz w domku:) co tam u was? bo ja juz jutro rozpoczynam dzialania:) buzka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 24, 2010 halo jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 24, 2010 Hej dziewuszki:) Wiolkcia dziś zaczynam clo do 9 dc około 12dc mam iśc na monitoring, zobaczymy co nas nie zabije to nas wzmocni:) :) :) A tym co ruszają ze staraniami to miłego i owocnego przytulania !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 24, 2010 czesc wszystkim ! jak tam Kobietki ????? u mnie nic nowego, bóle ustępują więc nie jest źle... zobaczymy co bedzie sie działo... nie wiem teraz tylko kiedy owulka będzie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 24, 2010 hej nerwusku:) ciesze sie ze bole ustepuja. no a owulke to chyba musisz okreslic na podstawie samych obserwacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca mysia Napisano Luty 24, 2010 heyka:) hmm.. a ja mam ciągle biały śluz.. zaczynam sie zastanawiać, bo przed @ miałam zawsze sucho, na dniach niby powinna przyjść, ale dziś śluzu a śluzu.. hihihi.. jutro robię teścik w razie czego powtórzę w przyszłym tygodniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 24, 2010 ale ja sie na tym nie znam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 24, 2010 ja tez sie nie znam ale poczytalam o tym w necie i nie jest to takie trudne jak sie wydaje:) rozpoznaje sie na podst. temp, sluzu, i jeszcze dochodza do tego inne objawy. poczytaj o tym a napewno ci to pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 24, 2010 no takie rzeczy to ja wiem... no zobaczymy... tylko jakos srednie checi sa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach