Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość Aneta 07.03.1985
ok niech będzie 2 lata :)

Bazienka z czym chcesz na mnie eksperymentować?new?co to znaczy-pozdrawiam cieplo...

New age? Ja się nie znam na tym, ale jakieś channelingi i przekazy mi sie skojarzyły :D W sumie też ciekawa jestem co to, może ja też chcę hehehe

Gość pupilka
Caryco mogłabyś mi powiedzieć na której jesteś obecnie stronie?

Gość pupilka
Dziękuję za odpowiedź :)

Oj, ja wiem że voo-doo to nie samo zło :) Chodziło mi to, że z tego co czytałam to jedna z "trudniejszych" dróg/metod czy jako zwać, "no no" z uznaniem było :D

No niby tak :) Ale to już w ogóle wyższa szkoła jazdy... :P W końcu wszelkie różne kociołki etc w magii pełnią podobną funkcję jak obrazy świętych w kościele, niby niepotrzebne ale jak ułatwia :)

Gość crrazzy9111
inny wróżysz. Prosze odpowiedz mi tylko na te pytania i dam ci spokoj ;* rzadko tu zastac wrozki, a gdy jest jedna to jeszcze nie chce mi powwróżyc :(

crrazzy9111 >> Przepraszam za dosłowność, ale czy ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? Odpowiadam tylko tym, którzy poprosili ZANIM zamknęłam wątek a dokładniej to jestem na początku strony szóstej (wątek zamknęłam na 13)...obecnie odpowiadam na porśby sprzed tygodnia, nie jestem kombajnem do kart. Ja dawałam jedną odpowiedź a na to miejsce przychodziło 5 próśb :o

Gość crrazzy9111
ale teraz by cie nie zbawilo sprawdzic. z tego co widze to jak odpowiesz innym to oni dalej do ciebie pisza... a ja bym dostala wrozbe podziekowalabym i koniec. Juz bys nie przeczytala mojego postu ;|

Mojego też.Ja też poproszę.Myślisz że będziesz pisać to coś da.Napisała że do 20.01 do godz 14:20 będzie odpowiadać jest na stopce.

Jeśli napisali przed podanym czasem to odpowiadam na wszystko ja leci a pretensje proszę mieć "do losu", że za późno zajrzeliście do tematu. Poza tym co jak co, ale upominanie i bezczelność to 2 najbardziej irytujące mnie sprawy o czym pisałam nie raz i nie dwa (gdyby Wam się zechciało wątek przeczytać...) A Carmelek tak, jest wyjątkiem ale tylko dlatego że wcześniej jej odmówiłam odpowiedzi na inne pytanie i dlatego, że jej sytuacja JEST WYJĄTKOWA. A poza tym to ja nic NIE MUSZĘ, mogłabym równie dobrze olać to i tyle...i co? I nic by nie było...ale jestem słowna. Ale w żadne dziecinne szantaże emocjonalne wciągnąć się nie dam. Tyle w temacie, dziękuję za uwagę. "Dać palec to wezmą całą rękę..." 😠

Kochana ja się jeszcze ,,załapuję,, na odpowiedź jestem nie pamietam dokładnie ale chyba 11 strona....tylko moje pytanie jest z tych co nie lubisz (płec dziecka), to może mi powiesz tylko czy widzisz dzieci i kiedy?? Oczywiście kiedy do mnie dociągniesz Karolina 29.01.1985

dzięki za wróżbe zerwał M bo rzeczywiscie zarzucał mi wiele spraw no cóz jkao to bedzie zwiazku nie palnowalismy bo sami jestesmy w zwiazkacha le spotkania były widocznie sie mu znudziło a co do wpadki mch czy to chodzi o ciąże? bo co prawda mam dziecko nie planowałam drugiego no ale nigdy nic nie wiadomo

dziekuje za wrozbe. masz racje moze nie tyle nie podobaja co przez te ciagle jego wyjazdy malo sie widzimy i to mi przeszkadza... ale nic nie to nie poradze on zdobywa hmmm kontakty i wkreca sie w towarzystwo. ale czesto sie przepracowywyuje;/ jak mam rozumiec nietypowo uczuciowe? moge cie prosic o rozwiniecie tego? zgadza sie mam obawy ale jak sie spotkamy to juz one wszytkie mijaja. jestem zazdrosna i chcialabym miec go tylko dla siebie... chcialabym byc z nim cale zycie czy to jest mozliwe?

Onk >> Tak miałam na myśli ciążę...karta czasami może ją oznaczać a Tobie wypadła i w uczuciach i w życiu zawodowym, więc dla pewności uważaj...nic chyba, że będziesz chciała dziecko :) jezdze ruska ciezarowka >> Dzięki :) pearlblue >> hmm...są karty, które są jakby typowe uczuć, są takie które mówią o pracy bardziej itd. Oczywiście każdą kartę można "dopasować" do sytuacji, ale jak mi 3 na 4 kart (poza Twoją) wypadły takie tzn raczej że Ty pytasz o uczucia a karty mówią "hola, hola...Houston mamy inny inny problem niż sfera emocji" :) W Twoim wypadku raczej, że nie ma problemu bo pokazały Ciebie w nieprzyjemnych uczuciach, których być "nie powinno" :)

bazienka >> właśnie to miałam na myśli porównując obrazy w kościele :P Wiadomo, że ludzie nie modlą się do nich a do świętego a łatwiej jakoś to robić jak się go "widzi przed sobą" hehe Runy powiadasz? Mam jedną bidrunę ale czekam jeszcze na rozkwit jej działań :) Chętnie skorzystam, ale jak się pojawi konkretne pytanie - zawsze jednak lepiej jak ktoś Ci wróży niż sobie samemu :)

Gość Anerzaaam
A ja myslę, że to bajki z tym wróżeniem. Ale możesz wykazać się - prawdą tu na forum. Napiszę nasze daty urodzin i imiona, a Ty z łaski swojej popatrz w karty i powiedz jakie posiadamy dzieci i jakiej płci ? Szczerze - odpowiem czy to prawda ! Mariola 06.05.76 r. Krzysztof 23.03.75 r.

w życiu zawodowym tez ciąża to moze z nie z meżem heeh ale u mnie w pracy nie ma meżczyzn

aha:) czyli mam rozumiec ze w uczuciach jest ok tylko chodzi o te moje pretensje na pozycji zawodowej... chyba musze sie poprawic

Gość pytanie na rano
imie elwira ur 20 05 1975 co w sferze finansów i uczuc mnie czeka do wiosny maja 2010r. dziekuje:)

a jeszcze zapytam o ten ciekawy zwiazek jak to ujęłas caryco to ktos z obecnego mojego otoczenia czy obcy? a i nie pracuje w oswiacie ale w opiece społęcznej mch i tak sie zastanawim nad ostatnim zdaniem

Gość pytanie na rano
nie wiem czy jeszcze wrózysz ale jak tak to poprosze:)

a i wywnioskowałam ze M nic chyab jzu do mnie nei czuje i nie teskni mzoe to i lepiej rzeczywiscie ja to teraz przeżywam i tesknie za nim ale moze to wydjzie obydwojgu na dobre

Gość babyblue
Poproszę o wróżbę dotyczącą mojej pracy,czy uda mi się ją utrzymać? Beata 22.08.1977

dałas mi do myslenia z ta ciąża co prawda nie planuje dziecka ale jak bedzie to będe sie cieszyc

Anerzaaam >> A ja nie mam żadnej ochoty Tobie niczego udowadniać i zacytuję House'a "wszyscy kłamią"...ja, Ty i każdy z obecnych w temacie :D Mam kilkadziesiąt próśb a Tobie się wydaje, że będę tracić czas i zawracać tyłek kartom z powodu Twojej chęci udowodnienia mi czegokolwiek? Idź lepiej na spacer, to oczyszcza umysł z zawiści etc :) Poza tym enty raz nie będę powtarzać wykłady czym się różnią karty od szklanej kuli i do czego służą :) Choć jakby miała 5 lat mniej to może dałabym się "wziąć pod włos" a dziś, cóż... Onk3 >> Nie no, ciąża wpływa na sprawy zawodowe u kobiety hehe Stąd jeśli się pojawia w uczuciach i dodatkowo pracy karta, która może ją symbolizować to wiesz... :P pearlblue >> Tak to należy rozumieć, jeśli byłoby coś ważniejszego to uwierz, że karty by o tym powiedziały, to mądre bestie są hehe bazienka >> to nawet dobrze, będę pamiętać bo na dzień dzisiejszy jak pisałam i tak nie mam pytań, do dywinacji sięgam kiedy to naprawdę potrzebne mi :) RESZTA >> Do czytania stopki marsz :P

Witaj Caryco, widzę, że jesteś na 6 stronie, to niedługo i moja kolej , bo ja jestem jakoś po środku.