Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

jezdze ruska ciezarowka Ja tez poprosze:Anna,250382 - o co chodzi mojej mamie,tzn.dlaczego tak naprawde sie do mnie nie odzywa (bo szczerze mowiac nie mam pojecia,co zrobilam zle - wiem tylko tyle,ze ktos jej czegos naopowiadal - nie wiem czego - i ona wierzy tej osobie,a mi nie) i czy odzyskam swoje rzeczy,tzn.czy mama mi je wysle,bo czekam juz dosyc dlugo.Pytam,bo cala ta sytuacja jest dosyc zawila,wlecze sie juz jakis czas i nie wiem sama,co mam juz nawet o tym wszystkim myslec *********************************************************** Hmm, po pierwsze to takie karty wyszły, że faktycznie musiałabyś stanąć na głowie żeby ją udobruchać...ona na pewno sądzi, że Ty jesteś z nią nieszczera i coś ukrywasz. Sprawa się prawdopodobnie o zdradę rozbija. Nie wiem jakie zasady ma Twoja mama ale może uważa że kogoś zdradziłaś (niekoniecznie mężczyznę), po prostu chodzi o dużą nielojalność...a może ją samą? Np. że coś o niej komuś powiedziałaś, coś bardzo przykrego. Ona jest wściekła wręcz ale i strasznie tym przygnieciona, nie umie sobie z tym poradzić, więc na pewno w ocenie sytuacji latwo wesprze się cudzym zdaniem/opinią. Jeśli chodzi o odzyskanie rzeczy w najbliższym czasie to wątpię, Twoja mama podchodzi do tego strasznie emocjonalnie, traktuje to jako karę dla Ciebie. Czasami się waha chcąc Ci to odesłać, ale nie z dobrej woli...coś jak rzucenie peirścionkiem zaręczynowym przy kłótni kochanków. Szansa jest ale nikła, bo w przeciwieństwie do rzucenia pierścionkiem wysłanie "trochę trwa" i ona sie wtedy strasznie z myślami bije...

przystojniak1989 Dawid 10.11.1989 jak potoczy sie mój związek i czy moja panna jest lojalna wobec mnie? ****************************************** Potoczy się kiepsko, po dobrym okresie dojdzie do sporej kłótni i jeśli nie chcesz by się to posypało to trzeba będzie solidnie nad tym popracować, wykazać się empatią a nie tylko myśleć o sobie. I nie, nie zdradza Cię jeśli o to pytasz.

kooteek Magdalena 29 09 1975 Krzysztof 02 02 1966 Jak będzie ukladalo się nasze małżeństwo w przyszłości? Bardzo proszę o powróżenie. Mogę poczekać tylko nie pomiń mnie. Ślicznie proszę i z góry dziękuję.  ******************************************************************** Czy Wy się aby o dziecko nie staracie? Bo będą jakieś problemy w Waszym małżeństwie albo już są a w karatch widać Twoją bezsilność, z kolei u męża zdecydowanie bardziej pozytywne podejście i chęć rozwiązania sytuacji. Może niestety dojść do konfilitku w efekcie tych problemów ale to z Twojej przyczyny, Twojego zachowania. Może dojść do tzw. "cichych dni", zaniku pożycia seksualnego.

ja 12.02.91 Katarzyna, on 26.06.86 Krzysztof, czy będziemy szczęśliwi ze sobą zawsze,będziemy małżeństwem?

caryca,nawet nie wiesz,jaka jestem Ci wdzieczna.O tym,ze cos komus powiedzialam,powiadomil mnie brat.Jest tylko jedno ale:ja nie mam pojecia,o co im chodzi!O mamie nigdy nic zlego nie mowilam:( Zastanawiam sie,dlaczego w kartach nie wyszedl moj brat,bo on ma bardzo duzy wplyw na mame,byl zawsze tym"lepszym i madrzejszym",a teraz mam wrazenie,ze mi zazdrosci dobrego zycia i nastawia ja przeciwko mnie.Na dodatek dowiedzialam sie,ze wygaduje na mnie okropne rzeczy,a mama mu wierzy.Z jednej strony zyje swoim zyciem i rodzina,ale z drugiej strony gryzie mnie ta sprawa z mama.Rzeczy niby miala wyslac (tak mowila),ale-z tego,co piszesz i co mi mowi moja intuicja - po prostu mnie oklamala.Kontakt byl bardzo rzadki juz przedtem,nawet jak na glowie stawalam,zeby chciala ze mne pogadac.Heh...nie wiem,co robic - czy czekac,czy reagowac,bo czuje,ze cokolwiek powiem lub zrobie,bedzie zle:(Wiem jedno,ze jakbym dorwala mojeo brata,to nakopalabym mu tak,ze by sie nie pozbieral. 🌼🌼🌼 dla Ciebie:)

Co do "zdrady" to ciekawa sprawa,bo w sumie zawsze stawalam po jej stronie.Szkoda,ze w kartach nie wyszlo,czy to sie kiedys skonczy...Coz,pozostaje mi tylko czekac,bo mama nie chce ze mna rozmawiac,a do brata mam taka niechec,ze nie chce nawet myslec o rozmowie z nim-nie po tym,czego sie dowiedzialam.

Wiesz, jakby się uprzeć to wypadły 2 karty AW pokazujące mężczyznę i kobietę...tyle, że ja pytałam co a nie kto, więc na tym się skupiałam szukając odpowiedzi :)

Gość samotna 73
proszę powiedz mi czy los się wkońcu do mnie uśmiechnie i czy znajdę wkońcu jakąś miłośc ,jestem po rozwodzie już 3 lata i wkońcu chciałabym ułożyć sobie życie miłosne i zawodowe Iwona 06.09.73

Cześć:)No pogoda paskudna i chyba każdy w tej zimie grypę musi przejść:)Życzę,myśle że życzymy:)dużo zdrówka:)...a wróżby-przecież nam obiecałaś i wiemy że będę:)A kiedy?wtedy kiedy będziesz mogła wróżyć:) Sciskam mocno,Agula:))

Gość samotna73
ojej przepraszm nie doczytałam:) może innym razem się załapię , ale dziękuję za informację . pozdrawiam :)

Cześć:)No pogoda paskudna i chyba każdy w tej zimie grypę musi przejść:)Życzę,myśle że życzymy:)dużo zdrówka:)...a wróżby-przecież nam obiecałaś i wiemy że będę:)A kiedy?wtedy kiedy będziesz mogła wróżyć:) Sciskam mocno,Agula:))

Gość smutna kobieta35
samotna..witaj..

Gość przystojniak1989
ale mi chodziło o przyszłość czy bedzie moja zona

przystojniak1989 >> Odpowiedziałam na zadane pytanie o przyszłość. Nie pytałeś o formalizację związku więc...zresztą ja pisze o wielkich problemach jakie niedługo nadejdą o ile nic się nie zmieni a ty pytasz o obrączkę? Osobiście nie rozumiem, ale... A na pytania "czy kiedykolwiek, czy będę z kimś do końca życia etc" nie odpowiadam.

Gość aniabarbara30
Kochana Caryco,mam wielki problem,i nie wiem co robic:(( moje pytanie:czy zdam prawo jazdy?i czy bede musiala poszukac sobie drugiej pracy?data ur.21.11.1978 dziekuje🌼

Gość aniabarbara30
Moze cos szybciutko wytlumacze:bardzo lubie obecna prace,ale nie przynosi mi ona finnsowych korzysci,dlatego boje sie ze bede musiala isc do 2 pracy,a to bedzie bardzo ciezko pogodzic razem;( 21.11.78

Gość aniabarbara30
Odpowiem jedynie na pytania zamieszczone przed godz. 14.20 dnia 20 stycznia. Ponieważ już mam tydzień poślizgu względem próśb proszę być cierpliwym, po kolei będę odpowiadać NA DOTYCHCZASOWYCH ZASADACH Reszta tylko za symboliczną opłatą, bo ten zapał trzeba ostudzić aha,czyli juz nie odpowiesz?szkoda,bo nie mam Ci czym zaplacic..

Stabilo >> dziękuję 🌼 aniabarbara30 >> przykro mi, jestem na 6. stronie a do tego mam prośby na mailach. Jak się z tym uporam to jak pisałam może będę się pojawiać na forum od czasu do czasu i wróżyć, ale tylko "na bieżąco" i nie w stałym topicu. Natomiast na forum jest wciąż aktywny temat "jasnowidzenie" innego użytkownika/użytkowniczki i on jest wciąż otwarty :)

mirka 21.09.78 czy wyjade za granice z ukochanym? to dla mnie bardzo wazne prosze z gory dziekuje:)

mirka31.78 >> dla mnie ważna jest moja stopka :P A poważniej to chyba przestanę zwracać uwagę a najzwyczajniej ignorować...

Gość ddfghgh
caryco, ignoruj, z niecierpliwoscia czekam na 7 strone :) czy moge ci sie odwdzieczyc jakims e-bookiem??? nie wiem czy bylabys zainteresowana, ale mam kilka.

ddfghgh >> Chyba masz rację, skoro oni nawet nie wysilają się na tyle by przeczytać moją stopkę to... A ebooka to zależy jakiego, wolę tradycyjne książki a ebooki to w ostateczności. Psychologia i ezoteryka w sumie są obecnie na mojej liście "do czytania", ewentualnie religie i nurty filozoficzne. Ale sama chęć to... 🌼

Gość ddfghgh
a to chyba cie nie za bardzo zainteresuja moje e-booki, ale wymienie ci moze cos bedziesz chciala :) mam 4 ksiazki Paolo Coehlo, a reszta to jakies poradniki : o odchudzaniu, dlaczego mezczyzni kochaja zolzy, nie zalezy mu na tobie i inne pierdoly...to nie wiem...moze cos innego wymysle w ramach podziekowania 🌼

agaagagagagagagagagagagaga agnieszka 29 08 1990 chciałabym wiedzieć , czy ostatnio podjeta przez mnie decyzja i działania przyniosa mi oczekiwany skutek(chodzi o plany na przyszlosc)dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby *************************************************** Postawiłam karty na najbliższy rok i początek będzie nieciekawy, ale to raczej kwestia nastawienia. Mogą pojawić się naprawdę duże wątpliwości, dużo rozmyślania, nawet nieprzespane noce. Potem jednak dostaniesz przysłowiowego kopa i będziesz czuła, że możesz zmierzyć się z każdym problemem (i bardzo rpawdopodobne że jakieś trudności się pojawią), ale niespecjalnie się tym zrazisz :) Ostatnia karta to ostrzeżenie, na Twojej drodze pojawi się ktoś zachowujący się do końca zgodnie z zasadami moralnymi, ale...w kontekście karty obok to możesz być ty sama. Spytałam również o te plany w kontekście długoterminowym i cóż, na usta ciśnie sukces nic nie wart. Na pytanie dlaczego tak będzie karty pokazały, że Ty się zmienisz, zajrzyć w swoje wnętrze i po prostu poczujesz, że to nie to...prawdopodobnie przyczyni się do tego poznanie kogoś kto zmieni Twoje podejście do życia bądź jakiś bardzo burzliwy okres, gdzie w Twoim życiu będzie się działo wiele. Podkreślam, że karty nie mówią o prażce, wręcz przeciwnie. Dostaniesz to co chcesz, ale będzie to jak gonienie króliczka...gdy już go złapiesz to stwierdzisz, że wcale nie był Ci potrzebny.

Witam. Mam takie pytanie. Chciałabym sie dowiedzieć czy mężczyzna z którym byłam 2.5 roku nadal mnie kocha i czy bedzie chciał kiedys do mnie wrócić. Bo chce wiedzieć czy powinnam zamknąć ten rozdział zupełnie i już do niego nie wracać. Bardzo mnie to męczy. A jeżeli to wszystko już skończone to czy znajdę nową miłość i czy będe szczęśliwa? Martyna 27.05.1991 r. Kamil 7.01.1989 r.