Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

ojej, cacyro :O dziwna sprawa z tym logowaniem :( widzę, że zbliża się moja kolejka :):>

No, ale moderator już napisała, żeby się wstrzymała do jutra a dopiero potem dadzą to do informatyka :) Widziałam, ze dzisiaj koło 15 był jakiś remont forum, więc może coś się posypało...

Asia*41 Joanna 01 05 1967 czy moje małżeństwo przetrwa? ********************************************* Joanno,po pierwsze w sytuacje obecnej widać, że obydwoje udajecie coś przed sobą, odgrywacie jakieś role zamiast być zupełnie szczerymi. Ty chyba nie masz zaufania do męża, jest ono mocno nadszarpnięte, w ogóle nieciekawie "wypadłaś" w tej relacji. Twój mąż z kolei ma problem z równowagą, typ dominatora i chyba straszną uwagę przywiązuje do pracy/finansów. W przyszłości widać martwy punkt – taki kiedy należy podjąć decyzję,ona wręcz na ans napiera a my jesteśmy mimo to w bezruchu. Powodem tego jest/będzie sytacja materialna...może któeś z was obawia się, że po odejściu nie podoła finansowo. Karty radzą również rozglądać się dookoła, bo jest ktoś kto może Ci pomóc, czy to radą jak rozwiązać problem, czy mobilizacją do działania.

Ona i on zbierają złomaa marcin 25 05 1986  czy bede z moja kobieta az do smierci? ************************************************** Nie odpowiadam na tak sformułowane pytania, chciałam postawić na najbliższy rok ale karty odmówiły...jutro spróbuję raz jeszcze. Jeśli jednak drugi raz odmówią to... Po pierwsze, to czy Ty sobie abyś u kobiety nie nagrabił? Bo widac w sytuacji obecnej zmaganie się z czymś, jakimś problemem. Twoja partnerka wyszłą "bardzo ładnie" – nic dodać, nic ująć poza tym, że czasami objawia to stanowczość i upór ale zazwyczaj po prostu ciepłą i kochającą kobietę. Ty natomiast coś chcesz odbudować, jeśli nie w zwiazku to istnieje ryzyko, że przez to coś w nim zaniedbasz, bo w przyszłości widać trudny wybór, decyzję której zostanie poddany Wasz zwiazek, dodatkowo zaważą na nim niespodziewane wydarzenia, los. Trudno przewidzieć jego konsekwencje.

17:59  [zgłoś do usunięcia] bazienka Droga Wróżko Czy w nowopoznanym facecie zyskam Przyjaciela i czy nie zagrozi to mojemu aktualnemu zwiazkowi? ja: barbara, 21.11.1985 moj facet: patryk 22.08.1982 o tym nowym moge powiedziec ze ma na imie krzysztof, daty urodzenia niestety nie znam dziekuje promiennie  ****************************************************** Najpierw sprawa Twoich relacji z Krzysztofem. Widać zakłopotanie, taki dystans – całkiem możliwe, że z powodu Twojego partnera. Rozwój tej relacji bardzo fajny, niemal spotkanie bratnich dusz, ale...na mojej karcie widać sytuację "jakby rpzez okno, podglądaną" zatem możliwe, że będziesz spotkania z tym mężczyzną ukrywać lub przynajmniej sie nimi nie chwalić – dodatkowo to kart brama więc może być momentami "gorąco" (na przełożeniu jeszcze były dwie kart symbolizujące odpowiednio początek: uczuć i pożądania wiec uważaj). Ostatnia karta wyniku jednak fatalna i prawdopodobnie wkroczy tu Twój partner próbując zakończyć tę znajomość i to w niespecjalnie subtelny sposób, ewentualnie Krzysztof okaże się prostakiem choć patrząc na poprzednią kartę watpię :) Jesli chodzi o odbicie się tej znajomości na Waszym związku nieciekawie, same odwrócone karty. Zacznie się niewinnie, ale potem widac już masakrę niemal. Twój parner nie tylko będzie wyciągał błędne i niesprawiedliwie wnioski na temat tej realcji, ale również nie będzie się mu dało "przemówić do rozumu", coś na zasadzie "ja swoje i tak wiem". W karcie wyniku widać rozpad związku/wypalenie się uczuć...choć patrzac na poprzednie pytanie to nie wiem czy wina leżałaby tylko po stronie twojego partnera, Krzysztof ma duże szanse Cię uwieść...

nataliuś 30.11.1983 co mnie czeka w nowym roku?upragnione dziecko? z gory dzieki  *************************************************** Tak ogólnie zupełnie do wróci przeszłość w emocjach, może spotkanie starej miłości lub znajomych albo po prostu duża tęsknota za czymś co było...Pojawią się również jakieś klopoty w sferze finansów/pracy i niestety trzeba będzie robić dobrą minę do złej gry. Poniesiesz jakieś straty bowiem karta wyniku mówi o poruszeniu w działaniu, przyplywie energii ale...w celu odzyskania tego co utraciliśmy. Dziecka nie widzę, ale...czy aby Twój partner nie ma jakiś problemów zdrowotnych na tym tle? Widać, że to z jego strony będzie leżeć za to odpowiedzialność. Poza tym nie wiem na ile Wasze starania są intesywne (chodzi mi emocje, nastawienie) ale uważaj, żeby nieudane próby nie odbiły się na Twoim związku bo jest tu zagrożenie rozpadu relacji.

witaj caryco :) a ja na ósmej.. to niedługo :) lepiej już się czujesz? 🌼

Dziękuję, lepiej lepiej :) Choć sprawa konta mnie irytuje, ale widzę że już ktoś inny zgłaszał podobny problem, więc mam nadzieję że w końcu się z tym rozprawią :)

Gość caryco mam takie pytanko
nie chodzi o wrozbe a o ciekawosc napisalas ze nie powinno sie 3 wrozkom zadwac tego samego pytania oraz zeby nie pytac co 3 dni.. dlaczego?

heh, pomarańczko, z tego co ja wiem to karty sobie zaczynają z pytającego kpić :P mnie kiedyś koleżanka męczyła o kilka układów (bo nie wyszło po jej myśli) i dziwne karty wypadały.. więc potwierdzam :>

o kurde bo ja kiedys 6 mc temu zadalam jednej pytanie i odp potem 3 mc temu innej i opd a teraz mc temu Carycy i odp a w sierpniu kobieta sama do mnie podeszla i wrozyla z reki.

Dokładnie jak Hinatka pisze, polać jej :D Zresztą rodzi się pytanie: po co? Chcesz chodzić tak długo aż usłyszysz to co chcesz usłyszeć? :P

Gość AFIS
ty Caryco- powrozysz mi? No to po krolewsku prosze- powroz mi W tym rokupodejme dobre decyzje odnosnie kupna domu i mezczyzny ktory tam ze mna zamieszka ? No i. czy nie lepiej nam niemieszkac w polsce? Nooooo . no powroz mi !!;-)co mowia karty?

Pogryź AFIS-a! Nie no, żartuję... :D Wystarczy, że się do tego odniosłaś :) A do nicka wcześniej...nie popadajmy w paranoję, miesiąc odstępu czasu to takie "minimum", 6 miesięcy to optimum :) Jeśli to nie było co 3 dni to nie ma czym się martwić.

ahh to dobrze;) dziekuje!!!

Gość Ona i on zbierają złomaa
Dziękuję za odpowiedź.Nie nagrabiłem sobie u swojej kobiety.Może jutro karty powiedzą coś więcej....Pozdrawiam!

Witam, Czy ja również mogę prosić o wróżbę ?? :) Kasia 27.07.1986 Kiedy ułożą się moje sprawy uczuciowe a dokładnie kiedy poznam swojego przyszłego męża a co za tym idzie kiedy wyjdę za mąż? Z góry dziękuję za wróżbę:)

Ona i on zbierają złomaa >> To było już jutro :P Mam problem z kontem i przeklejałam z worda, wczoraj wyskoczył mi strażnik a dziś te karty. To może nieświadomie coś zrobiłeś albo coś jest nie tak...karta sytuacji obecnej to zmaganie się z czymś, a może jakiś problem innej maści który rzutuje na związek...tak czy inaczej uważaj na przyszłość, bo rosyjka ruletka się szykuje :) Tzn jakieś czynniki "zewnętrzne". bazienka >> Po tych kartach sądzę, że tak...karta rozwoju znajomości była naprawdę dobra, właściwie jedna z lpeszych. Tyle, że na końcu mężczyzna machał mieczem :P

Gość AFIS
carycaaaaa????? o co ze mnie kpisz?! no co mowia karty? postaw i nie daj sie prosic! bo ta cala reszta to .... o kurcze percepcyjnie mnie przerasta;-))) powroz na pytanie, oki?a potem- no coz wymieniesie poglaodowo ;-))) lypie okiem do ciebie- nie widzisz??? powroz. nauka jest OK !

AFIS >> jesteś urocza/uroczy :D Naprawdę, jakoś nawet nie umiem się na Ciebie zezłościć haha Ale rozumiesz - zasady muszą być :classic_cool: Temat zamknęłam na 13. stronie, skończyłam odpowiadać na 6 stronę, na wpisy sprzed 2 tygodni ponad... przeceniacie moje możliwości :P

Gość AFIS
caryyyyyca !ndajemy na tej samej fali . a ona mowi - carrryca w ramach nauki ...zlaaam zasade dla zasady! afis bedzie happy a tyyy. ty zrobisz t co chcesz! a chcesz mi te karty chyba postawic? no tak czuje . so, also, alore i a wiec ! lam zasady bo tylko ten kto je ustanawia wie ze mozna je lamac ! oczywiscie w ramach zasady. lamanie dla zasady. nu..... da-waaaj!! A ja ci w ramach nauki powiem czy moj filtr akceptuje mowe kart ;-) Go !!

AFIS >> rozłożę Ci nawet 5 talii ale jak skończę tutaj :classic_cool: Zresztą...odpowiadając Ci wystawiłabym się na pożarcie. Żywcem. No way :P

Gość jkld
ja bym chciała a co jest potrzebne do wróżby?