Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość AFIS
Eeee tam ! Way way! Kto moze otworzyc ? ten kto zamknal! Ni boj sie ! I zmus sie jak sie lenisz! Dawaj ! Mnie zalezy . To raz . Prosze ladnie . To dwa. MAsz do mnie sklonnosc to TZRZY. No nie daj sie prosic i oglos ndgodziny wyjatkowe ! PLS !Ale nie kantuj ! Daj czadu i wyzwol swoje moce !

Gość AFIS
Twoja lista usmiecha sie AFIS-owo carrrryco ! dopissz mnie do starej. za lapowke masz moje usciskI!!!! (szczere!!!) no dobra.. i lizusskoway usmiech . ( o bleee) czekam wierze tesknie spogladam na topic!!! wierze w swoje szczescie ;-))! (jak wiadomo - usmiecha sie do glupiego) pozdrowieni carycka !! (go on !)

Gość AFIS
O ten AFIS.... cholera ... toz to ZALEGLY...... dooobra...niech bedzie , masz AFIS !! Z powazanie m CAryca (wielka )! (lizus AFIS)

Laryss witam  mam pytanie dotyczące ślubu. Kiedy mogłabym się go spodziewać? jestem w stałym związku. Moje dane to Bożena 12.03.1989r.  Z góry bardzo dziękuję za wróżbę  nie potrafię pisać ładnych wierszyków itd więc przesyłam za to ładne kwiatuszki      oraz uśmiech   ***************************************************** Nie odpowaidam (już) na pytania kiedy...postawiam karty na najbliższe 2 lata i nie widać ślubu. "Chciejstwo" jest na razie z jednej strony niestety, poza tym mogą się pojawić problemy czysto techniczne, które nawet gdybyście się zdecydowali po prostu staną Wam na drodze. Mogą się również pojawić jakieś konflikty między Wami.

ddfghgh hej , to ja tez bardzo poprosze o wrozbe Julia 12.08.1983  czy bedziemy razem z P? ********************************************************************* Na chwilę obecną widac jakieś zniewolenie, kierowanie energii nie tam gdzie trzeba. Natomiast sytuacja rozwinie się niedługo, właściwie ruszy z kopyta. Ty go zauroczysz a on chętnie będzie Cię zdobywał. Widac prespektywy na dłuższy związek ale będzie to czegoś wymagało, może podjęcia jakiś decyzji, przewartościowania czegoś? :) Karty kładłam na pół roku.

taakaa jednaaa Witam   Ja bym też bardzo prosiła o wróżbę, jeśli można  Joanna, 19.04.1990 , moje pytanie brzmi: Co spotka mnie w tym roku w sprawach uczuciowych? Czy wróci do mnie moja miłość ktora mnie po trzech latach związku zostawiła, czy może poznam kogoś nowego? ************************************************************* Po pierwsze to wypadłaś na chwile obecną nieciekawie, stagnacja i może nawet pesymizm. To się jednak zmieni, wykażesz się inicjatywą, działaniem. Pojawi się jakiś mężczyzna, którego będziesz chciała zdobyć, niestety to będzie trochę jak wyciąganie ręki po nierealne. Możliwe, że on nie będzie tyle co nieosiągalny ale Tobie się tak wyda, szybko się poddasz z jakiś przyczyn... Dociągnęłam karty na to czy to będzie ktoś nowy czy były...odpowiedź nie jest jednoznaczna, ale raczej chodzi o byłego. Będzie jakieś ożywienie, dobry kontakt, rozbudzą się w Twobie nadzieje by potem to wszytsko mogło runąć...ewentualnie będzie to ktoś z przestrzeni zawodowej...

pupilka. Czy znajdę sobie kogoś niedługo? Asia 17 luty 1989 ************************************************************** Kładłam karty na pół roku i...jak najbardziej TAK :) Będzie chęć budowania tego, przejscia na wyższy poziom ale uważaj, bo zarozumiałość i niewłaściwa ocena sytuacji może temu zagrozić.

Gość AFIS
oj Katrina katrina ! !otworz skrzynke ! plS! (te....tymczaswa of course ..;-)!

Hinatka >> O, tak będzie najlepiej :D Ale jutro rozłożę, bo dziś już mam dość... AFIS >> Skrzynka jest ta sama, tu mi nikt hasła nie zepsuł :classic_cool: Ale głucho i pusto...może inny serwer i później dojdzie. w ogóle tyś chyba rzucił(a) na mnie urok :D

Gość AFIS
o laaal , taaa?;-) jesli to rzucilA . ale ;-) carryco nie przekreslaj mych szans (hetero ;-) wiesz...kobita -kobiete---pojmie zawsze ;-))). also--- do przodu?! postaw juz;-) PS nos agrafke od urokow (zaieta w dl - babka mi mowila -)

AFIS >> nie przekreślam Cię :D Ale ja nadal nic nie dostałam, więc nie mam co przemyśleć póki co...poza tym dziś już nie kładę, głowa mi eksploduje :P

Gość ajdu
Afis miej troche kultury.niektóry tu czekali tydzien na odp a ty tak na krzywy ryj.. Dlaczego myślisz ze jestes ważniejsza? Troche oglady rozpieszczona dzidzio.nie wiem ile masz lat ale tak sie zachowujesz.pozdrawiam http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość Aneta 07.03.1985
Gapa ze mnie przeczytałam ostatniego posta z pierwszej strony (nie zauważyłam, że to pierwsza) i to pierwsze zdanie w moim ostatnim poście nie ważne :/

Dzięki, poszperam choć ja to muszę mieć łopatologicznie hehe Kiedyś miałam na blogspocie i dużo lepiej mi szło :o W ogóle w oczekujących nie ma jakiegoś grafika? Baner bym ładny chciała :D

Gość DeliCate
Olivia - 06 07 92 Czy mam szansę rozwinąć skrzydła w kierunku modelingu, o którym tak marzę?

Gość pupilka
Caryco! dziękuje bardzo za wróżbę i przesyłam 🌼 🌼 🌼 :) Jak się spełni obecuję, że napiszę :)

Gość ddfghgh
Caryco, dziekuje za wrozbe, wyslalam ci podziekowania na maila . to ja "kiskapl..."