Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Ania7718 Anna, 27.06.1977, on Paweł 24.04.1974 r. czy zaistnieje między nami poważny związek, czy będę mieć dzieci? *********************************************** Na związek rozłożyłam karty na najbliższe pół roku i dość dziwna sytuacja...Z twojej strony dużo nadziei, motylki w brzuchu chyba :) Jeśli chodzi o Pawła – on ma jakiś problem, który dźwiga. To nie jest sprawa związku a coś "z zewnątrz"...właściwie wygląda to tak jakby już się w czymś poddawał "i tak nic z tym nie zrobię, muszę się pogodzić z tym". Jeśli chodzi o przyszłość to jest zagrożenie, większa szansa jest na to, że rozbijesz skorupę jaką zbudował wokół siebie (która niekoniecznie musi być już widoczna) a Ty staniesz się jego wyzwoleniem, ale musisz być rozważna bo może skoczyć się zupełnie odwrotnie...jego problemy staną się Twoimi i to w toskyczny sposób. Jeśli chodzi o dziecko to rozłożyłam z kolei karty na 2 lata. Ciąża się pojawi, ale...albo będzie Cię to kosztowało sporo starań albo sama ciąża będzie miała trudny przebieg. Więc w przypadku zobaczenia dwóch kreseczek dbaj o siebie od samego początku :)

camor rra Agnieszka 3.03.1978 Rafał 9.05.1977 Czy bedziemy razem? ***************************************************** Nie sądzę. W kartach widać masę brzydkich rzeczy, dużo egozimu, niezrozumienia, neiszczerości a nawet niskich pobudek i to po stronie Rafała głównie... Ty nie umiesz się dystansowac od pewnych spraw, a poza tym mogą Cię czekać jakieś nieprzyjemne wydarzenia/wydarzenie (uważaj trochę na siebie, bo karta może zapowiadać jakiś wypadek nawet) i w Rafale nie znajdziesz oparcia. W wyniku nie widać żadnych emocji...osłabienie tego co do tej pory, oschłość. Całkiem możliwe zawiedzenie się na drugiej osobie.

mysia8520 Joanna 27.12.1985 czy w tym roku bede miec prace na pelny etat w zawodzie? *********************************************************** Hmm, karta wyniku pozytywna, więc tak :) Natomiast karty przed...hmm, nie wiem czy teraz pracujesz ale możesz być wykorzystywana w pracy, dawać więcej niż to jest warte a nawet będą wobec Ciebie naginane przepisy prawa pracy. Nie robię rozbudowanych rozkładów na forum, więc trudno mi się odnosić czy to dot. Momentu rpzed uzyskaniem pracy na etat czy po prostu tam tak będzie...jeśli jednak dotyczy to właśnie tej pracy to Ty sama chyba niespecjalnie będziesz się tym przejmować...tak jakbyś była w stanie "przetrawić" negatywne strony...

Gość mysia85-20
Caryco dziekuje. teraz pracuje w zawodzie mam 1/5 etatu kadra jest super...ale masz racje sa naginane przepisy... ale masz znowu racje ..mi to jakos nie przeszkadza;) wszystko sie zgadza!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. a co do pracy na pelny etat--> dam znac najpozniej we wrzesniu co i jak;) jeszcze raz dziekuje!!!

Caryco dziekuje. teraz pracuje w zawodzie mam 1/5 etatu kadra jest super...ale masz racje sa naginane przepisy... ale masz znowu racje ..mi to jakos nie przeszkadza wszystko sie zgadza!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. a co do pracy na pelny etat--> dam znac najpozniej we wrzesniu co i jak jeszcze raz dziekuje!!!

witaj bardzo bym chciala wiedziec kiedy spotkam faceta z ktorym bede bardzo szczesliwa na dniiach sie rozstalam z ukochanym a myslalam ze to jest ten jedyny

Gość agagagagagagagagagagagagagagag
Bardzo dziękuję za wróżbę:) Wyślę na mail'a piosenkę z tekstem i tłumaczeniem oraz przepis. Mam nadzieję, że będzie pasować do Twojego gustu i smaku.Właśnie czekam na decyzję z urzędu, czy moje sprawy będą rozpatrzone po mojej myśli i tak czekam, a doczekać się już długo nie mogę, staram się być pozytywnej myśli, ale boję się, czy decyzja odmowna mnie nie zdołuję, tak, że nie będę mogła się zebrać do dalszej walki.

Z powodów nieznanych mi mam problem z wysłaniem tego mail'a ;/ Przychodzi zwrotny e-mail, że moja wiadomość nie może być dostarczona. Masz może Caryco jakiś inny adres pocztowy niż ten podany do powszechnej wiadomości?

już wszytko ok, co się wiąże z tym , że mój poprzedni post jest nieaktualny

Gość ddfghgh
bazienka, a co bys chciala ??? podaj maila

Gość ddfghgh
nie rozumiem, wszystko co wymienilam mam ci wyslac??? bo pisalam ze mam paolo coehlo, dlaczego faceci kochaja zolzy, nie zalezy mu na tobie, cos tam o odchudzaniu, cos o seksie...chcesz to wszystko???

Gość eweliii
ewelina 02.10.1991 jak z matura czy dostane się na wymarzone studia? jak zmiłosia?

Angela 03.10.1993 Grzegorz 16.08.1992 Czy moge byc w ciazy w najblizszym czasie ? Czy bede w dlugim zwiazku z tym partnerem ? Czy jest on wobec mnie szczery ?

Gość ddfghgh
dobra, wyslalam ci 2 maile z tym co znalazlam na kompie, daj znac czy dostalas, milej lektury jak by co:)

Gość Aneta 07.03.1985
Caryco proszę Cię zajrzyj na maila :(

Aneta >> odpisałam :) Na szybko, jak się ogarnę to wyślę bardziej rozbudowane wytłumaczenie...od razu wrzucę to na forum: dla innych. Na razie przekaż jej to co napisałam :)

A CO DO RESZTY... PRZEPRASZAM, ALE TO PRZYKRE...TEMAT MA 20. STRONĘ A WAM SIĘ NIE CHCE ANI PRZECZYTAĆ KILKU PIERWSZYCH POSTÓW (brak danych) ANI NAWET STOPKI...z siebie prawie nic ale dla siebie owszem. Przykre to.

Gość Aneta 07.03.1985
Caryco bardzo Ci dziękuję :)

Gość taakaa jednaaa
Caryco, czy bedziesz jeszcze Nam wróżyła? Bo np. ja cały czas z nadzieją czekam aż dojdziesz do mnie :) mam nadzieje, że uda sie w tym tygodniu...

Gość taakaa jednaaa
Ojej.., chora? To się kuruj i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:) A, i juz nie bede poganiać ;P Będę cierpliwie czekać ;)

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
hej caryca postawisz mi tarota?? Proszę:)

Gość olenka...
powróżysz? proszę:) pisałam Ci już kiedyś emaila.

Czy uda mi się zajść w ciążę w tym roku? ( zajmuje sie fotografią jako zaplwate moge ci obrobic jakies fotki ) :P

Gość łojejjjjj
jestem gdzies na 11 stronie, jako jedna z ostatnich. mam nadzieje, ze sie doczekam.. :-) duzo zdrowia i wracaj do nas :-)

Nikogo kogo obejmuje czas podany w stopce nie pominę, ale należy uzbroić się w cierpliwość. Pisałam, że nie nadążam ale jak grochem o ścianę, więc teraz są efekty :P Dziękuję za wszystkie miłe słowa 🌼 Zaraz siądę do kart ciut nadrobić. Jeśli chodzi o maila to go obowiązuje taka sama kolejka. W temacie jestem na 14 stycznia wiec nie oczekiwać, że ktoś pisał np. 18 stycznia i dostanie odpowiedź wcześniej bo na maila pisał :) bazienka >> Wyślij mi te daty na maila, bo nie widzę Twojego adresu :) A RESZTA >> naprawdę nie możecie przeczytać stopki?