Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Aurelia444 >> nie na dotychczasowych warunkach (tak jak bezpłatnie), za dużo chętnych i trzeba to wyhamować :) Jak pisałam nie będę robić przysłowiowej "cholewy z gęby", więc na posty sprzed godziny 14.20 odpowiem. Jak ogarnę kolejkę (a zajmie mi to kilka dni co najmniej) i nie będzie chętnych to rpzeskoczenia bariery symbolicznej opłaty (a pewnie nie będzie hehe) to może będę się ogłaszać od czasu do czasu na kafe ale już nie na regularnym topicu, np. że powróżę dziś pierwszym 5 osobom. Niestety...regularny topic widać w co się przeobraził a ja maszynką do kart nie jestem... ************************************** Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!! Część maili trafiała mi do spamu, co właśnie odkryłam :o Niektóre maile są jeszcze z pierwszego dnia istnienia wątku....na nie oczywiście dopowiem również :) Po prostu ich nie widziała.... ********************************************

Przeczytalam Twoja odpowiedz z wrozba i musze stwiedzic, ze z ta ciaza ktora wskazuja karty to niemozliwe gdyz nie bylo w ogole ostatnio ku temu mozliwosci....Zreszta jestem ostatnio sama i faceta brak juz od pazdziernika ...niestety. Nie odpowiedzialas mi tez na moje pytanie:czy bede w zwiazku uczuciowym w tym roku czyli czy poznam odpowiednigo mezczyzne z ktora sie zwiaze ?? Mimo wszystko dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :-)

Prosząca82 >> Dlatego napisałam, nie że jesteś w ciąży ale że warto zrobić test jeśli była ku temu okazja. Jak nie było to cóż, niepokalanego poczęcia nie będzie :P "Czekają Cię jakieś zawirowania, zmiany, chaos i to nie będzie zależnie w ogóle od Ciebie, karta mówi o tym co się dzieje bez naszej woli. Jednak to wszytsko co sie zdarzy zaprowadzi Cię do fajnego, dojrzałego związku u boku odpowiedzialnego mężczyzny. Karta ojcowska, więc może to będzie właśnie ten człowiek z ktorym stworzysz rodzinę ." Wydaje mi się, że odpowiedziałam. Karta ojcowska i tu chodziło mi nie o Twoją możliwą ciążę (pierwsza karta może ją zwiastować), ale że to nawet ten z którym zbudujesz rodzinę.

Gość a jaka będzie ta
symboliczna opłata i jak ją uiścić?

Symboliczna to symboliczna, 10zł (może być więcej jak ktoś uważa hehe) wydaje mi się ok...nie jest to żadna astronomiczna kwota a na pewno nie typowa dla wróżb, ale i tak jak sądzę przyhamuje nawał próśb... Nie wprowadzam tego w celach zarobkowania, bo się pewnie nie dorobię na tym :D Ale pozbędę się zmasowanego ataku próśb :classic_cool: Jeśli coś to na maila, bo nie odpowiadam na wszystkie pytania, bo nie muszę...mam swoje zasady a jak komuś się nie podoba, wróżek jest sporo :) A i tak priorytetem dla mnie jest obecnie zakończenie odp na to co tutaj w temacie.

Gość Opona 33
"Opona 33 >>>>>>>>>>>>>>> W najbliższym czasie nie widzę sukcesu, ale...całkiem możliwe, że po prostu na egzamin nie trafisz z przyczyn losowych lub problem będzie na drodze, przerośnie Cię jakaś sytuacja gdzie dużo się będzie działo, będzie trzeba szybko analizować i wybierać, zawini stres. Ale nie zrażaj się, bo w końcu suma sumarum zdasz." Caryco dziękuję serdecznie za wróżbę🌼 Teraz mogę ci powiedzieć że nie zdałam. Egzamin miałam wczoraj. Faktycznie przerosła mnie jedna bardzo nietypowa sytuacja i spanikowałam i nie zdałam. Jak na początkującą wróżkę jesteś świetna. Pozdrawiam i życzę sukcesów, bo widzę że masz talent:-)

Gość pineapleboobs
Dziękuję Ci dobra kobieto :) pierwsza wrózba jezeli chodzi o zwiazek to mysle ze moze byc nie trafiona bo chlopak naprawde spokojny poza tym w ogole nie pijący :) za to druga wrozba bardzo bym chciala aby sie sprawdzila i jest w niej wiele prawdy zwłaszcza jezeli chodzi o problemy $$$ rodziców :) Chcialabym Ci zadedykowac piosenke : Palomy Faith _ New York, zyczyc duzo zdrowka :) nie zamykaj watka, jest ciekawy, poza tym ignoruj zakute łby :) :*

Gość pineapleboobs
naszo mnie jeszcze jedno pytanie a wlasciwie dwa : Justyna 14 05 1991 Zbliza sie moj egzamin na prawo jazdy, co karty o nim mowią ? W przeciagu kilkuu misiecy wyjezdzam za granice, czy to jet dobre posuniecie ? oczywiscie poczeam na swoja kolej jezeli jeszcze bedziesz miala ochotke powrozyć.

Jak pisałam to nie musi wyjść na jaw jeszcze, młody chłopak, ale predyspozycje do nałogów ma na pewno. W tej kwestii to bardzo silna karta - no chyba, że założyć że mi wypaść nie powinna :) Nie wiem na ile go znasz, ale w kartach wyszła dwojaka natura: dominacja i silne kompleksy, więc to drugie może go hamować. Poobserwuj i daj znać jak się Wam potoczy, czy się będzie zgadzać czy nie ;) A na pytania już nie odpowiadam, mam kilkadziesiąt próśb w kolejce. Stały wątek to zła opcja, jak pisałam może będę się pojawiać od czasu do czasu "na szybko" i wrożyć kilku osobom na świeżo, na pewno nie w takiej formie jak jest teraz...wiem, że na pewno część mojej pracy przez poślizg pójdzie w eter, bo osoby zostawiły prośbę i pewnie tu nie zajrzą skoro nie otrzymały od razu :o

Gość Aneta 07.03.1985
Caryco ja ze strony 5 codziennie tutaj zaglądam i czekam cierpliwie :) Dla Ciebie

Gość Aneta 07.03.1985
🌼

Gość taakaa jednaaa
Caryco, ja codziennie tutaj zaglądam, więc mi na darmo nie będziesz wróżyć:) Jestem na 7 stronie więc, może w tym tygodniu sie uda? Naprawdę doceniam to, że jednak tu zaglądasz i wróżysz każdemu po kolei, że nas nie zostawiłaś :D Będę cierpliwie dalej czekała, dobrej nocy ;)

Witaj przed podróżą postanowiłem podziękować ci na forum mimo ze odpisalem na mail.dziekuje za odpowiedź.moze nie potrafie stawiać kart tarota ale znam a raczej znalem sie kiedys ;) na wielu innych metodach przepowidywania czy kreowania przyszłości.. Nie wazne.. Uważam ze dobrze robisz zmieniając zasady i wprowadzenie opłat jest fer wobec siebie samej.Ty juz nie uczysz sie tylko stawiasz karty calkiem profesjonalnie.nie wiem czy w kazdym przypadku ci sie udaje ale w moim trafiłas prawie wszystko a to co nie do konca trafione bylo na pewno podobne w swej specyfice.to co odczytujesz to nie obrazy ze szklanej kuli i nie widzisz faktów wiec nieścisłości o których niektórzy piszą nie wynikają z Twojej niewiedzy tylko z tolerancji błędów ze tak to nazwe..ty o tym wiesz ze karty nie piszą czarno na białym bo gdyby tak bylo wystarczyło by nauczyc sie schematu układania kart i kazdy by to potrafił.jest zgola inaczej...szkoda ze inni myślą ze karty to jasnowidzenie..zreszta i jego kazdy moze sie nauczyc (!) malo kto bedzie potrafił jednak czytać wizję w odpowiedni sposob.tu jak i w kartach chodzi o interpretowanie tego co pokazują wizje lub jak w twoim przypadku karty-Tobie to swietnie wychodzi a uwagi tych ktorym COS sie nie zgadza nie powinny przekonywac tych ktorzy wachaja sie ze nie jestes w tym dobra skoro cos nie pasuje-powinno to zastanowic za to tych ktorzy wrozbe otrzymali czy obiektywnie potrafia spojrzec na to co wokol sie nich dzieje raczej.w kazdej sprawie mozna za pomoca kart cos podpowiedziec lub na cos komus zwrocic uwage...a niescislosci trzeba brac pod uwage bo zawsze wrozka/mag moze widziec cos symbolicznie a nie doslownie.stad ewentualne niescislosci. Zycze powodzenia caryco odezwe sie po powrocie. Pozdrawiam :)

Gość iwa242424
ja też codziennie tu zglądam i licze się z tym że masz ważniejsze sprawy na głowie.

Gość arogardnam
Adriana 11.07.1983 rownież proszę wróżbę, oczywiscie jeśli to możliwe. Z góry jestem wdzięczna

Po pierwsze dziękuje za miłe słowa i informacje, że jednak to nie na darmo 🌼 235425 >> Aż się zarumieniłam :) Ale cieszę się, że ktoś poza mną zwrócił uwagę na różnicę pomiędzy dywinacją tarotem a jasnowidzeniem - nie mam aspiracji bawić się z zgadywanki ani udowadniać nikomu, że ja tam widzę WSZYSTKO (zwłaszcza przy prostych, ogólnych rozkładach jakie tutaj stosuję), bo tak nie jest ;) Nie ukrywam, że jak ktoś mi opiszę sytuację lepiej to mi łatwiej... No i w końcu, jasne że bym chciała żeby to co widzę było w 100% trafne, ale daleko mi od postaw niektórych wróżek "ja tak mówię i innej opcji nie ma"...choć z drugiej strony ze "złej" karty nie zrobię "dobrej", najwyżej wspólnie można dojść jakie inne "zło" pokazuje. Kart jest 78, ludzi i sytuacji w życiu nieskończenie wiele hehe A ZAWSZE WSZYSTKO MOŻNA ZMIENIĆ :) A co do pieniążków...to nie tak, ja mam je skąd brać, może nie są kosmiczne ale lubię tamto zajęcie :) Opłata symboliczna miała wyhamować napływ chętnych i cóż...podziałało niesamowicie :D Dziękuje Wam raz jeszcze za poprawę nastroju ❤️

arogardnam >> Niestety muszę odmówić, zasady mają być uczciwe. "Ustąpię" raz, ustąpić będę musiała drugi i trzeci... a jednak po coś zasady zmieniłam, przynajmniej odnośnie wątku :)

iwa242424 iwona 06.06.1985poprzednio zaponiałam dodać imienia przepraszam jak mi się ułoży w miłości w tym roku po nieudanym związku? czy wyjde na prostą .Dziękuje i czekam cierpliwie ****************************************************** Też chcę takie karty jakie Tobie wypadły hehe Rozpisywać się nie będę bo po co...prosta to mało powiedziane :D Pojawi się obok ciebie mężczyzna, który da ci to o czym marzysz. To będzie naprawdę dojrzały związek, oparty na mocnych fundamentach. Jeśli Twój były to typ kobieciarza to możliwe, że sobie o Tobie mocno przypomni (jak już będziesz w nowym związku) albo pojawi się drugi wyraźny adorator :)

piotrmaly czesc bardzo Cie prosze odpowiedz na moje pytanie moja data urodzenia 12. 02.1982 imię Piotr pytanie: co mnie czeka w miłości. czy uda mi sie znalezc odpowiednia partnerke czy moize wroce do poprzedniej dziewczyny. prosze odpisz bo mam dylemat ************************************************ Sam nie wiesz czego chcesz, ale los Ci podpowie. Dostaniesz "po tyłku" albo zrozumiesz dotychczasową lekcję :) Będą nieprzyjemne uczucia, zaranienie, ale to Cię doprowadzi do odpowiedzi na pytanie: czego właściwie oczekujesz. W karcie wyniku bardzo pozytywnie, ciepła relacja, duża szansa na rozwój czegoś poważniego z niej.

aleale... Anna 23.12.50r.co mnie czeka w przyszłości? ********************************************************************** Postawiłam karty na najbliższe pół roku, "mocne" wypadły więc jakieś ważne wydarzenia...staniesz przed jakimś wyborem, dwoma drogami (a może już to się dzieje). Coś lub ktoś będzie na Ciebie napierał, będziesz przytłoczona, odłożysz decyzję na później, może pojawić się w ogóle apatia... w wyniku widać podążanie nową drogą, szybką i nie do końća przemyślaną decyzję, zrobisz coś pod wpływem impulsu i po prosru ruszysz przed siebie :) Pytanie ogólne więc i taka odpowiedź, jakiej sfery to dotyczy wiesz najlepiej lub się dowiesz niedługo :)

Anna 01.06.1980 marcin 06.07.1974 marcin 21.07.1975 co mnie czeka w tym roku? Kogo wybrać?

SandraSandra >>Wiem, że teraz Twoja kolej, ale przeskakujesz na jutro. Karty odmówiły wróżenia. Jeśli sytuacja się powtórzy jutro to niestety... poza tym karty będę rozkładać jedynie na związek :) franka11 >> Nie stawiam kart typowo na zdrowie, przykro mi. Aurelia444 >> .... Bazienka >> dziękuję 🌼

Gość aleale...
Caryco,bardzo dziękuję Ci za wróżbę,dałam takie pytanie ogólne,bo spotkało mnie nieszczęście ,zostalam wdową ,strasznie samotną i zrozpaczoną,nie wiem co dalej mam z soba zrobić? Serdecznie Ci dziękuję i pozdrawiam gorąco. Anna.