Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość KasieńkaBasieńka
Prosze slicznie o wróżbę Moje życie ostatnio jest strasznie skąplikowanie Sama nie wiem co robić same problemy.Jak mi się ułoży w życiu A co ważniejsze Jak z życiem uczuciowym.Jest pewna osoba lecz sama nie jestem pewna czy ona odbiera to tak samo jak Ja i czy coś z tego będzie:( Kasia 12.12.1984r

**************************************************************** ********************************************** ************************** Po głębszych przemyśleniach i natłoku Waszych próśb zmuszona jestem zamknąć temat. CHOLEWY Z GĘBY ROBIĆ NIE BĘDĘ WIĘC NA WSZYSTKIE PROŚBY, KTÓRE ZOSTAŁY ZAMIESZCZONE (!!!) PRZED (!!!) TYM POSTEM (lub trafiły na maila) OCZYWIŚCIE ODPOWIEM :) Rzecz jasna o ile spełniały wymogi (imię, data, pytanie) i nie dotyczą spraw, na które nie odpowiadam z zasady (np. osoby trzecie). >>>>>>>>>>>> Wszystkie prośby po tym poście zostaną zignorowane

Zjadło mi pół posta :o WAŻNE --------------------- przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 **************************************************************** ********************************************** ************************** Po głębszych przemyśleniach i natłoku Waszych próśb zmuszona jestem zamknąć temat. CHOLEWY Z GĘBY ROBIĆ NIE BĘDĘ WIĘC NA WSZYSTKIE PROŚBY, KTÓRE ZOSTAŁY ZAMIESZCZONE (!!!) PRZED (!!!) TYM POSTEM (lub trafiły na maila) OCZYWIŚCIE ODPOWIEM :) Rzecz jasna o ile spełniały wymogi (imię, data, pytanie) i nie dotyczą spraw, na które nie odpowiadam z zasady (np. osoby trzecie). >>>>>>>>>>>> Wszystkie prośby po tym poście zostaną zignorowane

I znowu, trzecia próba :o WAŻNE --------------------- przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 **************************************************************** ********************************************** ************************** Po głębszych przemyśleniach i natłoku Waszych próśb zmuszona jestem zamknąć temat. CHOLEWY Z GĘBY ROBIĆ NIE BĘDĘ WIĘC NA WSZYSTKIE PROŚBY, KTÓRE ZOSTAŁY ZAMIESZCZONE (!!!) PRZED (!!!) TYM POSTEM (lub trafiły na maila) OCZYWIŚCIE ODPOWIEM :) Rzecz jasna o ile spełniały wymogi (imię, data, pytanie) i nie dotyczą spraw, na które nie odpowiadam z zasady (np. osoby trzecie). >>>>>Wszystkie prośby po tym poście zostaną zignorowane

Gość camor rra
a ja jestem na 4 stronie wiec sie załapie.

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠 Zjadło mi pół posta :o WAŻNE --------------------- przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ciąg dalszy posta.... Przykro mi, ale już idąc wg kolejki odpowiadam na te sprzed tygodnia... tak się nie da... Za pewną radą zatem będę zmuszona wprowadzić symboliczne opłaty, które jak mniemam mimo symboliczności ostudzą zapał lub go zlikwidują całkowicie u większości :P PRZYPOMINAM >>>> DOTYCHCZAS ZAMIESZCZONE PROŚBY ZNAJDĄ SWOJĄ ODPOWIEDŹ BEZPŁATNIE tzn bezgotówkowo bo przypominam, że "zapłacić" trzeba: wierszyk, piosenka, miłe słowo choćby "dziękuję" 🌼 ************************** ********************************************** ****************************************************************

Gość camor rra
caryco mam do ciebie takie pytanie-czy tarot jest wyrocznią?skorzystałam kiedys z porady pewnego pana wrozącego z tarota-na pytanie odpowiedz brzmiala wlasnie jak osattecznosc ktorej nie mozna zmienic a bardzo bym nie chciala zeby bylo tak jak on pwoiedział..:(czy nie ma ucieczki od tego co Tarot przepowie?czyli jestesmy bezwolnymi marionetkami?

camor rra >> absolutnie nie :) Jest bardzo niewiele rzeczy, na które nie mamy wpływu, są wręcz marginalne. Tarot jak pisałam to nie jasnowidzenie, on jest bardziej doradcą. Nie należy go traktować jak wyrocznię, bo masz wolną wolę i możesz kreować rzeczywistość. On pomaga, pokazuje słabe/mocne strony, zagrożenia/szanse...a jak wiesz to możesz to zmienić :) Jeśli tarot pokazuje porażkę ale mówi, że ona jest z lenistwa to... jak ruszysz do pracy to możesz to zmienić. Co prawda z innymi jest trudniej, ale... :)

A czasami skłania do myślenia, bo jeśli pokazuje, że dwie osoby są tak różne, że w związku będą talerze latać to trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie: czy na pewno mam tyle porcelany? :P Oraz czy warto na siłę związek ciągnąć, bo może zrobimy sobie więcej krzywdy albo nie mamy dość siły, by poradzić sobie z problemami jakie tam są... Tarot+rozsądek+szczerość wobec samego siebie = NAJLEPSZA MIESZANKA :D

Gość aneczka313
Witam znalazłam twój post na forum czy mogłabyś mi powróżyć byłabym wdzięczna mam na imię Ania moja data urodzenia to 14.09.1972 r.Chciałabym wiedzieć jak potoczy się moje życie osobiste i zawodowe.Dziękuję i pozdrawiam. Za odpowiedź wkleje przepis na super ciacho:)

ulcia123 witam ,bardzo prosze o wróżbę URSZULA 12.10.1972.CZY MAM SZANSĘ NA WSÓLNE SZSZESLIWE ŻYCIE TAK DO KOŃCA Z OBECNYM PARTNEREM ,ZAZNACZAM ZE OBOJE JESTESMY PO PRZEJSCIACH,POZDRAWIAM I CZEKAM NIECIERPLIWIE ***************************** W sytuacji obecnej widać, że coś jest nie tak...niepewne kroki, czasami wycofanie. Ty zdecydowanie bardziej nie radzisz sobie z przeszłością, bardzo dużo w Tobie żalu...przy rozkładzie wypadła mi przypadkiem dodatkowa karta, ale uważam że w tarocie przypadków nie ma :) Karta, która wypadła jest przeciwieństwem Twojej - całkiem możliwe, że jesteś teraz z momencie transfromacji swojej postawy, uczuć. Pan widocznie ejst na rozdrożu i ciągle analizuje dwie drogi jakie są przed nim... Karta wyniku mówi o miłości, ciepłym związku pełnym uczuć, ale ona jest "początkiem" i nie daje odpowiedzi co będzie w dalszej przyszłości, zatem skoro karty nie chcą mówić dalej ja nie będę dociągać na siłę...Tak czy inaczej niezmiernie ważna będzie tu Twoja postawa, bo nawet jeśli nieświadomie to przeszłość dalej w Tobie silnie tkwi i należy pracować nad zostawieniem jej za sobą :)

pineapleboobs zapomniełam dodać imienia : justyna Czesc 14.05.1991 Jak potoczy sie moj teraźniejszy zwiazek ??? Jezeli istnieje mozliwosc: Moja mama jestpowaznie chora jak los zwiaze moje i jej życie? ******************************************** Jednak się "uzupełniłaś" :) Jeśli chodzi o związek to... Nie wygląda to dobrze, Pan w tym związku zdecydowanie dominuje i jest chyba coś za co Cię krytykuje (jawnie lub...), jednocześnie u niego widać kompleksy i skłonność do używek, szczególnie alkoholu. Co prawda może to jeszcze nie "wyjść na wierzch", ale predyspozycje są ogromne. Związek idzie zdecydowanie ku kłopotom, konfliktom, samotności w związku...może nawet rozpadowi. Tu trzeba by solidnie nad nim popracować... Jeśli chodzi o mamę... Obecnie widzę jakieś problemy, które mają podłoże finansowe i/lub w niedotrzymanych obietnicach, słowach rzucanych na wiatr. W przyszłości nastąpi poprawa stosunków, całkiem możliwe że zdrowia mamy, bo karta ta często symbolizuje powrót do zdrowia :) Bardzo pozytywna. Karta wyniku dwojaka, dość dobra ale mogą się między Wami pojawić jakieś niesnanski z przeszłości. Warto więc oczyścić atmosferę i wszytsko wyjaśniać do końca, bo stare sprawy się przypomną.

Gość bzdzwiagwa
kurcze,ludzie chyba nie umieją czytać ;):P

Gość crrazzy9111
ewelina 29.11.1991. Czy zdam mature w 2011r? i czy dostane sie na studia ;)

eeewwweee czy moj obecny partner bedzie juz tym na stałe? Ewelina 4.09.1987 *********************************************** Na pytanie nie odpowiem :) Postawiłam karty jedynie na najbliższy rok i pojawi sie jakaś stagnacja, zniechęcenie. Całkiem możliwe jakieś konflikty na tle roztrzepania jednej z osób (chyba Ciebie), po prostu drugą stronę coś będzie drażnić. Jak mieszkacie razem lub zamieszkacie to bardzo możliwe, że rozbije się o uroki mieszkania razem (finanse, porządki...). Karta ostatnia jednak piękna, harmonia, empatia, zrozumienie, dbałość o drugą osobę :) Więc zapewne "dogracie się" w tej relacji :)

Ja jestem z 12.03.1986r.Moje pytanie brzmi Czy będzie nowa znajomość czy z tym obecnym?Czy wyjdę z tą osobą za mąż czy z nową?Czy będę miała dzieci?Jaki będzie partner?Chodzi o osobiste,zawodowe i uczuciowe.

iwa242424 co mnie czeka w miłości czy wyjdę na prostą po nieudanym związku? 06.06.1985 *************************************************** Szczerze to nie wiem, czy Iwa to Twoję imię czy tylko nick...uzupełnij informację.

Gość ty aurelia jakas ciezka
KRETYNKA JESTES, czy ci ktos mlotkiem przypierdolil????!!!! umiesz czytac, sieroto????!!!!

caryca.katrina.Przeczytałam stopkę i pisze że proszę być cierpliwym po kolei będę odpowiadać na dotychczasowych zasadach

natallkaaaa czy bedziemy ze soba dlugo?? on10.07.91 ja 10.08.91 dzieki z gory ***************************************************************** Długo to pojęcie względne, poza tym ja nie odpowiadam na tak zadane pytania :) Jak wyżej, kładę karty na najbliższy rok. Pojawią się jakieś niespodziewane, niezależne od Was okoliczności które zmienią to co jest obecnie. Karta silna, trudno to "ominąć". Po reszcie kart widać, że będzie się odbijać w nieszczerości, ukrywaniu czegoś przed drugą osobą. Może się pojawić zdrada a prawie na pewno mocne podejrzenia o nią z jednej ze stron (choć nie muszą być uzasadnione).

Gość ty aurelia jakas ciezka
a idiotka nadal nie rozumie!!!! :-0 :-0 :-0 chyba faktycznie ktos jej mlotkiem przypierdolil :-0 :-0 :-0

Aurelia444 >> tak, ale osobom, które umieściły prośbę PRZED godziną 14.20 dzisiaj... stopka się zmieniła jak widzisz :) W postach natomiast znajdziesz uzasadnienie.

Gość NocnyChłopak28
Droga Wróżko, proszę powiedz co czuje do mnie dziewczyna ur.15.06.1986, czy kocha? czy zdradziła? chodzi o to czy jest mi wierna i czy kocha mnie, ja jestem urodzony 01.10.1981. Z góry dziękuję.