Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

Gość kobieta :)
hej , poniewaz stosowałam kremy, tabletki i inne ,, nowinki,, powiem tak, na nic nie liczcie, nic wam sie nie podniesie, ani nie powiekszy , chyba ze w wyobraźni.jedna z reklam kremu na powiekszanie cycków z polską amerykanską ,, dżoaną ,, z implantami cycków w roli głownej jak na ironie jeszcze bardziej mi to uswiadomila. i.... wystarczylo kilka godzin i gotówka i efekt mam od kilku miesiecy lepszy niż ona:))) nawet lepszy niz inne dodziary:)

Dokładnie, żadne kremy czy tabletki nie podniosą i nie powiększą biustu...niestety taka prawda:) tak na prawdę w tej kwestii problem rozwiąże operacja.... :)

Gość milenka195
Ślicznotka, pewna jesteś? Jakoś w haremach w dawnych czasach mieli na to sposoby. Poczytajcie www.kozieradka.cba.pl - na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Zawsze można potem spróbować innych metod...

Gość thesky
na pewno nie ma co się łudzić że kremy coś pomogą podobnie jak tabletki, moim zdaniem jedyna opcja to operacja plastyczna, sama się przymierzam do takiej i wybieram do Osucha na konsultacje, żeby powiedział, jaka metoda będzie najlepsza.

Dzisiaj przeczytałam o tym, co zrobiła Angelina Jolie i wielkie uznanie dla niej za odwagę, ja się zastanawiam, czy byłabym aż tak odważna...

Milenka - tak jestem pewna, bo przed zrobieniem operacji próbowałam chyba wszystkiego! JustINNA - tak Angelina zaskoczyła wszystkich ...i to pozytywnie! na prawde odważna z niej babeczka!

no to prawda, też podziwiam Angelinę za odwagę. no i ja też nie wierzę w te wszystkie maści i tabletki, naturalne sposoby. może poprawią wygląd cery czy skóry, ale rozmiar? wątpię ;)

W ogóle ja się zastanawiam skąd się takie mity biorą. Tak w ogóle może jeszcze wymyślą maści na wzrost nóg albo łokci?

Helenka jeżeli reklamują suplementy diety które wzmagają apetyt u dzieci to na wzrost nóg tez mogą coś wymyślić...zresztą chyba widziałam taką reklamę :)

Gość Nandzia
spróbuj tabletek Breastfem z USA mi trochę powiększyły piersi

Gość hmm.mm
się zastanawiam - czy któraś z pań reklamujących tu operacje powiększania i zakładających że tabletki nie działają próbowała kiedyś takich tabsów, albo przynajmniej ziół ? Skąd wiecie że to nie działa co? Próbowałyście, a może spróbować się nie chciało?

no mi też coś się nie chce wierzyć w tabsy ;p w suplementy diety wierzę, ale to są witaminy. a wątpię, żeby w tych tabsach były witaminy które powodują wzrost piersi - SORY :D zresztą takie tablety reklamuje joasia krupa, która jak każdy wie powiększyła sobie cycki operacyjnie a nie za pomocą tabletek ;)

Gość ŚlicznotkaNR1
hmm.mm - a jak powiem, że próbowałam i nic to nie dało?

Gość ŚlicznotkaNR1
hmm.mm - a jak powiem, że próbowałam i nic to nie dało?

Gość Ejbisi1986
Ja probowalam roznych naturalnych metod powiekszenia piersi: byly tabletki, ziola, masaze, autosugestia, cwiczenia,tabletki antykoncepcyjne. Proby trwaly ok. 2 lat, ale piersi ani drgnely i zrobilam operacje. Jednak czytalam na innym forum o dziewczynom, ktorym udalo sie nieco powiekszyc piersi naturalnym sposobem, choc bylo to w granicach pol rozmiaru biustonosza (np z pelnego A na male B)

Gość Sophie SZ.
Hej laseczki:). Jestem przed operacja, czy mozecie mi pomoc? mam male A, 170 cm wzrostu, zaproponowano mi 375cc, Mentor anatomiczny, i nie powiedzial mi lekarz co moze mi z tego wyjsc, czy B czy C. Dla mnie troche bez sensu kroic sie z A do B. Co moze wyjsc z tego implanta :)? pozdrawiam i prosze o porade. Sopie

Sphie na moje oko może wyjść C ...ale tak na prawdę to także zależy od Twojej budowy, wagi....:) jeżeli chcesz większy implant, to pogadaj z lekarzem o tym :)

może być C ale może być też B, zależy od wymiarów :) zapytaj lekarza i powiedz o swoich obawach :)

Wczoraj oglądałam Iron Man 3 i na samą myśl o poroście nóg mam dreszcze :D

Gość gość
co do suplementów diety to niektóre działają jak Breastfem NYV w moim przypadku zmieniłam miseczki o numer większe, jednak nadal myślę o operacji :(

ciekawe, na jakiej w ogóle zasadzie działają niby te tabletki... :D

Gość malinka_12
Ja stosowałam i krem i tabletki (dokładnie takie http://dermalab.pl/7,breast-actives.html), choć najpierw myślałam o Macrolane. Ale koszty mnie przeraziły, więc zrezygnowałam. Tak ogólnie to one zawierają fitohormony i pobudzają wzrost piersi. Mnie się udało powiększyć o jeden rozmiar z 70A do 70B. Może nie jest to rewelacyjny efekt dla kogoś kto to czyta "z boku", ale dla mnie jest.

wiecie ja jakoś nie mogę się przekonać do tego, że tabletki mogą powiększyć piersi. Poza tym czytałam, że mogą mieć jakieś skutki uboczne, więc ja osobiście wolałabym się wybrać na operację do doktora Osucha, a nie faszerować tabletkami. Ale jeśli którejś z was się powiększyły to się cieszę.

Gość gość
no tabletki, ale mozna też pic ziola: mieszanke kozieradki z jakimis dodatkami (najlepiej takimi jak w tym breastactives), dwa razy dziennie - wzrost o rozmiar gwarantowany, tabletki sa troche wygodniejsze a operacje to juz dla tych, co chca zwiekszyc o póltora - dwa rozmiary. Jak jest potencjal w organizmie to moim zdaniem najpierw nalezy go wykorzystac, zreszta widzialam ostatnio w tv taki program, w ktorym lekarz majacy przeprowadzic operacje najpierw pytal pacjentke, czy miala juz terapie hormonalna - wyglada na to, ze to pierwszy krok, a operacja dopiero potem

Maść na porost piersi? Chyba komuś sprezentuję, no przepraszam za ironiczny to, ale trochę to brzmi niewiarygodnie.