Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

z góry? na którym szczycie postawiłeś teleskop?:)

zs bardzo mi jest przykro ale w takim razie to nie jest moje ego:) ale może to ego tej dla której omal nie zostałeś bohaterem........ teraz ustaw go tak jak trzeba i tak to co będzie tak błyszczeć w oddali to "ja"

teraz ustaw go tak jak trzeba i tak to co będzie tak błyszczeć w oddali to "ja" ooo faktycznie, takie rude bylo to mnie zmylilo, jestes jednak 5 stopni na prawo i 3 stopnie w dol :-)

to też nie ja ale miło mi że widzisz mnie wszędzie:) :P

sciemniac to my też tak myślę, że my:) marzenia z pewnoscia ci nie zaszkodza masz rację moje ego przyzwyczajone jest do ludzkich marzeń o mnie

niedobrze, takie rozczarowanie je czeka wciąż wierzysz w cuda?:)

Przywiozłam zupę. Mamusia ugotowała. Długo będziemy jeszcze siedzieć w tych kartonach???

czasami mam wrażenie , ze niektóre eleganckie panie uważają, że elegancja kończy się na ubiorze i eleganckich gestach całkowicie zapominając o reszcie i tak sobie dziś taką panią obserwowałam w kolei sklepowej pani chyba uważała, że jest na salonach i że coś jej sie należy tylko dlatego, że opanowała powierzchowną elegancję szary tłum nie dał sie zwieść po ludzku uśmiechnęłam się mściwie pod nosem i lecę gotować obiad - bo widzę tu juz każdy w sferze kulinarnej dba o swój żołądek sam

hmmm No tak walka o szacunek.Jako kibic Wisły Krak ,pójdę do fanklubu Legii Warszawa --i kulturalnie im oznajmię ze nie podoba mi się jak traktują kibiców mojej drużyny a co się bede szczypać! Iftar podziel się zupą ,bo nie chce mi się dziś gotować.

a dlaczego mam nie przeżyć?,przecież zrozumieją ze chodzi tylko o szacunek . :P ale zimno --przestaje kochać zimę ! chce wiosny:(

hej * * * z tych ścian z wysuwanymi szufladami pełnymi motylich słów milczenia i masek wydobyłeś igiełki strachu nakłuwając źrenice piersi ust rozchylone uda kochasz po koniuszki włosów strącając czerwoną żarówkę nocy już za późno na list do Cortazara (autor B. O. B)

iftarek a jeśli ktoś pragnie śmierci ??:)

Gość rozszczepienie
Pozdrawiam :) Dziwić się nie przestaję :)

Łatwo jest umrzeć, trudniej żyć W świetle i kwaitów woni. Każdy potrafi w ziemi zgnić. Śmierć i tak nas dogoni. Cześć. Piszę z pamięci. Mogłam pomylić tekst.

:) dobry wieczór a ja rozwinę jesli ktoś kogo kochamy pragnie śmierci- życzyć mu jej ? z miłości ....... choćby biorąc pod cięzka depresję czy nieuleczalna chorobe lub cierpienie

nie potrafiłabym pozwolić umrzeć komuś kogo kocham jeśli to egoizm, to tak jestem egoistką

wolisz patrzeć na cierpienie konającego? niewyobrażalne cierpienie

Sami - ale nie do końca mamy wpływ na umieranie innej osoby. Nie możemy zapobiec śmierci. Nie zawsze.