Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co w sobie zmienić

Mam 28 lat, jestem prawiczkiem i dziewczyny na mnie nie lecą

Polecane posty

Gość gość
"kolejna szansa "na dobiegnięcie do mety"(chociaż dla mnie wasza "meta" jest startem) umknęła bezpowrotnie..." x cholera. a to się nam biedaczek poczuł niedoceniony :D x "A ja tam lubię czytać wypowiedzi boksera, choć jestem dziewicą." x no ba. jakże by mogło być inaczej. w końcu to facet na którego laski (także dziewice) ponoć lecą jak pszczoły do miodu. ty pewnie też byś chciała skosztować jego miodu :D

Gość gość
PBW, nie przejmuj się. Pomęczysz się jeszcze trochę i libido ci spadnie. Każdy prawik to przeszedł lub będzie przechodził.

Gość dla pana boksera
oto co offerma napisał kiedyś: x są ludzie którzy obracają panienki jedna za drugą i są tacy jak ja. bo dla takiego obracacza SZANSA NA SUKCES, czyli zdobycie panny jest duża a KOSZTY KTÓRE PONOSI relatywnie do tej szansy niewielkie. u mnie jest odwrotnie, SZANSĘ NA SUKCES to ja mam minimalną za to wysiłek jaki muszę włożyć jest nieporównywalnie większy. dlatego nie opłaca mi się podejmować tego wysiłku, to sie po prostu nie kalkuluje. x i co panie bokser?

Gość gość
" Mnie to bardzo męczy i uniemozliwia zaciesnianie znajomości z innymi facetami" x tego to nie kumam. w jaki niby sposób fakt że nie bzykałeś przeszkadza ci w pogadaniu z kimkolwiek o rasach psów myśliwskich, jakimś fajnym filmie, w pograniu w grę czy pobluzganiu na coraz wyższe podatki?

Gość ITNN
Prawiczek bez wiary to normalnie potrafi gadać tylko z prawiczkami

Gość gość
"to chyba bym was również zestereotypizował jako ludzi skrajnie małowartościowych, w których towarzystwie nikt nie chce przebywać. " x no to tylko świadczy o tobie. o tym jak powierzchowne i prostackie są twoje sądy.

Gość aryanna
jakby takiego prawiczka bez wiary jakaś odważna poderwała i wzięła w obroty to chłopak by szybko się zmienił ;)

"no ba. jakże by mogło być inaczej. w końcu to facet na którego laski (także dziewice) ponoć lecą jak pszczoły do miodu" | pewnie dlatego biedak siedzi na babskim forum i pisze elaboraty o swojej atrakcyjności, to na pewno z nadmiaru fanek i rozrywania przez kobiety :P | darker - nawet jak się nie logujesz to i tak jesteś rozpoznawalny :classic_cool: | podobnie jak off ;)

Gość gość
no ba. w końcu jesteśmy elyta kafe :D

Gość gość
żelek, a wiesz że cream podobno co noc płacze w poduszkę z braku kobiety?

"no ba. w końcu jesteśmy elyta kafe" | wiadomo :) | czasem mi brakuje tych naszych dawnych rozmów, jakie były np. na topiku "jestem prawiczkiem gorszym od tych z rozmów w toku" :D

Gość Dee111
Hej, ja miałam 23 lata, gdy przestałam być dziewicą (jestem podobno ładna). Stało się To tak późno, ponieważ miałam chorobę swoją, bliskich mi osób i babcia długo męczyła się w hospicjum, zanim odeszła - nie chciało mi się żyć. x Wtedy pojawił się On. Zmienił cały mój świat i... zmarł tragicznie ;( x Ten "bokser" mi go przypomina. On nigdy się nie poddawał, zawsze oddany sprawie i też tak dużo gadał (ADHD?). Naprawił wszystko w moim życiu, w hospicjum umiał wprowadzić atmosferę jak na majówce i zawsze powtarzał ludziom aby się nie poddawali. x Niedoskonałości w jego urodzie zauważyłam dopiero po 2 latach, Jego styl, charyzma, uśmiech i chęć do życia sprawiał że widziałam Go wyłącznie przez "różowe okulary". x A teraz go nie ma :( x Macie racje, w tym że są gorsze problemy niż dziewictwo, czy jak u Was prawictwo. Jeżeli jednak, poddaliście się na tym polu, to jak jest w innych, ważniejszych kwestiach? W jaki sposób moglibyście zmienić życie takiej kobiety, jak np. ja, bez woli walki? (On lubił zapasy i nigdy się nie poddawał).

Gość gość
ja też mam 28 lat, jestem kobietą i szukam wartościowego chłopaka amelia87(małpka)vp.pl

Gość gość
Szkoda się użalać lepiej wejsć na portal sexoferty.ovh i będzie po sprawie