Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hotaru85

Zelixa - pytania i wrażenia - nowy wątek

Polecane posty

Gość NataLciA-b
Betko- to super, bedzie nam razniej:))) a mi jezdzilo w brzuchu od pierwszej tabletki ale dzisiaj juz jest troche lepiej, takze myle ze z czasem bedzie dobrze.... W ogole staram sie jesc czesciej a mniej, poki co to czuje sie lepiej z mysla, ze juz niedlugo bede normalnie wygladac:))) ale najgorsze to utrzymanie wagi.. ja mam kuracje na trzy miesiace a pozniej to bedzie trzeba sie pilnowac.... ale wiecie co? moja kuzynka(od ktorej dowiedzialam sie o zeli) brala ja jakis czas temu i ciagle trzyma wage... takze my tez damy rade:))) buzka

Gość elcia23
KAMI80.Ja tez startowałam awaga 110kg masakra to było dokładnie 15.11.2009r teraz 20.02.2010r wqaze 94kg jakis sukces biorac pod uwage bole głowy i bole w klatce piersiowej(jakbym miała dostać zawału)przy tym serducho wali jak oszalałe wiec ubieram sie i ide na długi marsz efekt taki ze serducho tak nie bije i bole ustepuja wiec mam nadzieje ze to tylko od nadmiaru energii!!!!czekam tylko az zrobi sie cieplej i snieg troszke stopnieje i ruszam na bieganie . buty i dres juz mam teraz wszystko w rekach matki natury!!!!! zycze ci wytrwania i powodzenia -DASZ RADE MUSISZ TYLKO OSZUKIWAĆ SWOJA PSYCHIKE!!JA SIE TEGO NAUCZYŁAM!!POZDRAWIAM

do Beaty36ww- czy Pani nie zna żadnych ale to kompletnie znaków interpunkcyjnych? Co jak co, ale NETYKIETA też obowiązuje, choćby w słowie pisanym. KAŻDY Pani post, jest bez użycia ani jednego znaku, przestankowego, choćby głupiego przecinka. Prosze zrozumieć, iż takie "zdania" cieżko nawet czasem zrozumiem, tzn, kontekst wypowiedzi.

do MILEN79 badz tak mila miły i nie czytaj tego co ja pisze jak masz problem a ja se i tak bede pisac jak chce

4 piguła, ale w nocy masakra jak dzis w nocy bedzie tak samo to koniec z pigułami ale musze sie pochwalic ze na wadze mniej

Gość Marta 166/90
Wiatajcie kochane! Czy mogę się do was dołaczyć? Zawsze to w grupie lepiej idzie to odchudzanie:) Moja przygoda z zelixą15 zaczeła się półtora roku temu gdy ważyłam 86kg i przez 3 miesiące schudłam 18kg do wagi 68:) To były czasy;) Potem zaszłam w ciąże i przytyłam ponad 30kg do wagi 104kg. Teraz gdy mój mały ma 5miesiacy waże 90 kg i chociaż do dzis karmiłam piersią waga ani drgnie. A ja juz nie mogę dłuzej patrzeć na siebie. Mam poprostu obrzydzenie do mojego brzucha,wielkiej geby:) i nie powiem czego jeszcze;) Dlatego od jutra zaczynam kuracje i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do grona:) Mam również nadzieję ze ona zadziała tak jak ostatnio. W pierwszym miesiacu brania zeli schudłam 10kg;) Fakt ze jedzenie rosło mi w ustach,miałam wstret do jedzenia, słodyczy,tylko mogłam pić bo suchość w ustach była straszna. Tak więc bedę pisac co i jak:)

Gość Gusia09
Dzisiaj 4 tabletka, czuje się spoko pomijając zapotrzebowanie na płyny :D , tyle że chyba zela obniża mi ciśnienie bo co trochę to ziewam i jestem jakby zmęczona. Mam pytanie czy któraś z dziewczyn po skończeniu zelixy (oczywiście nie od razu) starała się o dziecko?? i czy miała problem?? Pozdrawiam

Beata36ww- nie tylko znaków interpunkcyjnych nie znasz ale coż za wyszukane słownictwo"-SE", zainwestuj kase nie w tabletki odchudzające ale w edukację. SKOŃCZ SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ ZANIM ZACZNIESZ SIĘ GDZIEŚ UDZIELAĆ LITERACKO... dramat

ups. Sorki, Beata36ww- znasz przecinek, uszanowanie, cytuję." 4 piguła, " POGRATULOWAĆ, to Twój pierwszy znak interpunkcyjny!!! Brawo! Tak trzymaj

Martus jasne ze mozesz sie dołaczyc ja bede na tlenie jak co to tam piszcie do mnie

Jeszcze jedno zdanie do MILEN79 szkoły skończyłam bądź spokojna spokojny a co do oceniania ludzi po pisaniu weź się lecz na lep . Piszesz nie na temat zmień forum .Ale ja już i tak tu nie będę pisać ale było mi bardzo milo was dziewczyny poznać trzymajcie się

Gość MONIK1976
WITAM DZIEWCZYNKI.MAM PYTANKO,BIORĄC ZELIKSĘ NIE MACIE PROBLEMU ZE SNEM.

Gość MONIK1976
JA BRAŁAM ROK TEMU.MIAŁAM STRASZNE PROBLEMY ZE SNEM

Gość Ewelinka 20
Hej dziewczyny ;) Ja właśnie jutro wybieram się do lekarza po receptę na ZELIXĘ jestem załamana...mam 173 cm wzrostu i ważę 89KG!!! Od zeszłego roku przytyłam 13 kg;( A wszystko przez zasrany apetyt spasłam się jak świnia Teraz od 7 dni postanowiłam mało jeść czuję się trochę lżej...Co prawda wcześniej nie byłam szczypła ale taka jak to mówią przy kości.. Jutro wybieram się do lekarza bo te tabletki to dla mnie ostatnia deska ratunku...mam nadzieję że coś zadziałają...mam nadzieję że można je stosować przy tabletkach antykoncepcyjnych...Mam doła jak patrzę na siebie to masakra...gdyby nie mój kochany to nie wiem co by było...Dzięki niemu czuję się lepiej...motywuje mnie a to dla mnie dużo.

Gość asik84
Ewelinka życzę powodzenia. Rezultaty powinny być, bo jak czytam forum to nie wiele osób się skarży, że na nich nie podziałało. A jeśli chodzi o cenę to jest naprawdę korzystna...szkoda, że nie mogę takiej odszukać w Gorzowie ewentualnie w Szczecinie.

Gość Ewelinka 20
Dzięki :) Jestem dobrej myśli i mam nadzieję że mi się uda ;) Nie mogę tyle ważyć za młoda jestem najlepsze lata przede mną i chcę czuć się atrakcyjna ;D

Witam Was kobietki :) No widze ze troszke sie rozpisalyscie i bardzo dobrze.Musze nadrobic zaleglosci.Ja juz mysle o rzuceniu zelixy w cholere.Ktorys dzien z kolei potwornie ale to uwierzcie potwornie boli mnie glowa.Musze brac ketonal bo nie wytrzymuje i wydaje mi sie ze to od tabletek.Moze juz za dlugo biore.I dopiero teraz wystapily problemy ze snem.Dwie noce byly koszmarne.Lezy wlasnie przede mna zelixa i zastanawiam sie czy brac czy nie.Zalamka normalnie. Beata wracaj do pisania!!!!!

Witajcie:) brałam zelixe od 4 stycznia przez miesiac - nie wazyłam się ani razu, aż po miesiącu. 8KG MNIEJ! w lutym odstawiła tabletki, waga się nie podniosła, a jesli nawet to nie wiecej jak o jeden kg. Kolejną część diety bede wprowadzac od marca:) Mimo wszystko zalodek troszke mi sie skorczył i staram się przez ten miesiac nie schudnąć a jednynie przywyknać do nawykow zywieniowych z stycznia, bez wspomagania :)

Gość misia 235
Cześć dziewczyny - ja trzeci tydzień na Zelixie. 5 kg mniej :), ale jeszcze mi zostało - oj zostało. Mam do Was pytanie jak ma się Zelixa do wizyty u dentysty i znieczulenia zęba. Czy cos wiecie na ten temat. Plis. Wizytę mam jutro :)

Gość Marta 166/90
Dziś pierwsz tabletka. Suchośc w ustach potworna i strasznie mi goraco. Jak by było ze 30stopni na dworze;) Do Beata36ww Nie rezygnuj z pisania z nami na forum. Nie ma co się przejmować takimi baranami. Człowiek pewnie sam ma kompleksy i problemy albo wadę wymowy i musi sie gdzieś popisać. To forum jest dla nas o zelixie i takie opisy ignorujmy. Do Gusia09 Ja starałam się o potomka po braniu zelixy. Odstawiłam ją w grudniu a w styczniu jak postanowilismy zostać rodzicami tak się stało. Zaciążyłam:) Wyniki badań miałam bardzo dobre. Do misia235 Ja też muszę isć do stomatologa bo dziura sie robi. I też jestem ciekawa jak to ze znieczuleniem. Bo inaczej tego nie widze.

Gość NataLciA-b
Witajcie, ja mam 5 tabletek za soba a tu nic..... ciagle odczuwam glod ale staram sie jesc nadal w malych ilosciach troche oszukuje zoladek woda.. a co do kilogramow to nadal bez zmian, nic jeszcze nie schudlam i zastanawim sie czy zelixa na mnie dziala skoro tak sie dzieje.... sama juz nie wiem co mam o tym myslec ale poki co to nie poddje sie i zobaczymy co bedzie dalej.... Beata36ww- gratulacje, super wynik, oby tak dalej:)) i mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na forum....

Natalka ja się jeszcze nie cieszę ze schudłam, bo biorę hormony 7 lat i mogła zejść ze mnie woda i temu 2 kg mniej.Ale jem tyle, co nic tylko pije dużo.

Gość NataLciA-b
A mozna spytac co jesz w ciagu dnia? Bo moze ja za duzo jem czy co, ze tak jest, ba sama juz nie wiem...?

Ja to se prowadzę notesik i zapisuje co jem i ile .A wiec odpisze na śniadanie pół bakusia i pół banana i kawa z mlekiem bez cukru , obiad miseczka rosołu z makaronem . Woda ,woda, woda .Na kolacje pół bakusia i pół banana albo pół kromki chleba z masłem i pół cienkiej parówki i to mam dość do następnego dnia do 11 rano

i chodziłam na fitnes i basen to i tak na to co jadłam to dobrze wygladam

Dziś piguły nie biorę. Brak snu całą noc i serce miało mi wyskoczyć ciśnienie w nocy 150/ 88 teraz 128/80 serce dalej wali .Czy ktoś tez tak miał po 5 tabletce?

tyle ze mnie to dopadlo serce w nocy ,to czas na myslenie miałam strach sie bac

Gość elcia23
do Beata36ww mnie serducho dopadło dopiero przy dugim opakowaniu a kupuje opakowania 60szt. zauważyłam jednak ,że gdy w ciągu dnia (bo tabletke biore zaraz po przebudzeniu) więcej sie ruszam np.po pracy ide na siłke to sreducho tak nie wali ciśnienie w normnie i ogolnie jest ok.poprostu po pigułce masz pewnie dodatkowego powera i poprostu gdzies te nadmiary energii musza ujść.a jak nie ujda wtedy serducho wali jak oszalałe i ja bynajmniej czuje silny bol taki ucisk(mam jedeak nadzieje ze to od kregosłupa-ale to juz zobacze po wynikach dzis robiłam badania wiec musze kilka dni poczekać).sprobuj pocwiczyc w domku i moze bedzie lepiej jak nie idz do lekarza pewnie bedzie kazał odstawic zelixe.pozdrawiam.

byc moze cos w tym jest bo do póki siedzałam to bylo ok a jak sie poszłam połozyc to sie zaczeło