Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

Heloł pijaczki:-D U nas od rana brzydka pogoda,szybko zrobiłam zakuoy i chyba juz nie wyjdziemy,bo sie chmurzy:(( Samadama,Amorku jak tam dzisiaj??kacyk jest??:-D Pia widocznie laptop jest juz nudny:))na bank znajdzie sobie inna zabawkę:)) Ciepla gratuluje ząbka:))u nas ida jak po grudzie:(( Zaraz oblukam galerię,moze cos dorzuce nowego:))

Babeczko no własnie taki osiołek!!!fotki fajne,Zuzu taka duża!!! Izu mina na motorku bezbłędna:))i fajnie sie synus bawi z tatą:)) Dodałam kilka fotek. któras jeszcze???,bo jakos nie wpadło mi w oko

wpadłam tylko pomachać, zaraz sie zbieramy. musiałam jeszcze przed wyjazdem papierki uporządkować :) chętnie zabrałabym was wszystkie ze sobą :) a propos... co ze spotkaniem??? Pia - kurcze felek ja nadal chowam laptopa przed Nadią.... a królewna dzisiaj wstała o 5.40! to jestem wyspana na imprezowanie... ale humorek jej dopisywał od rana i w sumie dobrze, ze tak wstała bo mogłam sie jeszcze nią nacieszyć bo zobacze ją jutro popołudniu :) przyjedzie po mnie z tatusiem w góry :) aaa Pia nie gołebiewski, mniejszy hotelik :)

Mamuniu uroczo wygladaja : Twoj dzordzi Zosia razem, Kruszynka na kolanach poteznego Tatusia...super. Zosia Samosia sie robi i slicznie wygladała na swieta, zreszt jak zwykle:)

🖐️ Dziekuje wszystkim za mile slowa. To fakt chlopaki uwielbiaja sie razem kapac, a sprzatanie lazienki zajmuje conajmniej tyle co ich zabawy :p wszystko jest mokre :) Babeczko umie jezdzic na tym quadzie ale tylko czasem w domku, bo na dworze go nie interesuje :) Tak wolno jezdzi ze woli isc na nogach :/ Kolezanka ma skuterek i na tym uwielbia ale trzeba trzymac bo sie wywraca :) Mamuniu ale Zosia modeleczka :) Strojnisa malutka :) Pia gratulacje odchowanego Pascala :p

Noi mam maly (chyba maly ) problrm :( 2 dni temu przy kapieli zobaczylam male czerwone kropeczki na plecach i karku i Kuby. A dzisiaj ma juz cale plecy, brzuch, szyjke i siusiaka i w kolo siusiaka no i troszke na twarzy :/ Czy to sa potowki czy cos innego :( Wczesniej nie mial potowek wiec nawet nie wiem czy to uczulenie czy nie...

Mamusiu wlasnie sie zaczynam zastanawiac i panikowac .... Nie nie ma temp. ale kurde taka biedroneczka to chyba nie jest potowka :/

Pitole ..... Ja juz mu dobrowolnie oddam tego Leptopa do zabawy, niech sie tylko odwali od pieca ! Jestesmy bez obiadu. Mam piec, ktory sie zalacza za pomoca magnetu i wlasnie mi podprowadzil ten magnet :-( Zawsze wisi na lodowce i jak chce uruchomic piec, to go klade na plyte, drapnal go w trakcie gotowania ( nie wiem kiedy zdarzyl tak urosnac, bo jeszcze nie dawno nie dosiegal ) i piec automatycznie sie wylanczyl. Bylam pewna, ze ziemniaki dochodza do siebie a te jeszcze twarde. Jeszcze troche o pojde do siasiada podgrzac gulasz i podam z chlebem....:-( Byscie widzialy jaki mam blysk w domu ! Obszuklam i wysprzatalam juz wszystkie dziury. meaaa - udanego wyjazdu , baw sie dobrze, choc wiem, ze nie bedziesz sie mogla doczekac Nadii i meza. Mamunia - a juz myslalam, ze zmienilas meza :-P Moze sie jeszcze wypogodzi u Ciebie , bo u mnie zrobilo sie slonecznie. Izu - fajnie, jak sie tak tata z synem bawi, zobaczysz co sie bedzie dzialo jak nam chlopaki dorosna do Lego i kolejki elektrycznej :-P Mi sie wydaje, ze to raczej nie potowka, bo za bardzo sie rozeszlo, moze to jedna z dziecinnych chorob ? A nie mial wczesniej Kuba goraczki ? ( trzydniowka ) Starszaki wrocily do domu, powiedzialam kto znajdzie magnet temu doloze do kieszonkowego :-P

Pia :) Wlasnie niemial ani goraczki nic :( I kurde zaczynam podejzewac rozyczke... bo to takie drobne, inawet caly siusiak jest w tym :( Kurde moglam juz wczoraj isc do przychodzi co za durna baba ze mnie :( Taa juz chlopaki ostatnio ogladali lego :) I sie smialam ze Dzordze to beda bardziej zadowolone z tego niz same dzieci :)

Pia jeszcze pieca na magnet nie widzialam ;/ Dziene :) No a ja sie wlasnie zastanawiam, czy nie wyremontoac kuchni albo lazienki :( Tylko szkoda mi kasy bo to nie moje mieszkanie, a jak mnie stad wykopsaja... niby moge tu mieszkac dozywotnio, ale slyszalam ze czasami wywala z mieszkan :( Ale z drugiej strony sa tak oblesne ze mi sie w nich sprzatac nie chce bo i tak wygladaja na brudne... Kto to widzial zeby w tych czasach rury w lazience na wierzchu zostawiac;/ i to takie obskurne brudne blleeeee...

Ankanka dawalam mu wapno wczoraj i dzisiaj troche bo nie chcial pic za duzo, i dzisiaj juz mial wlasnie na siusiaku... No pojde dzisiaj po poludniu do przychodni. Dziekuje bardzo za rady... Mam ndzieje, ze nic groznego :)

Pia nie wiem co to ten magnet,ale skoro dołożysz do kieszonkowego to chlopaki znajda w mig:-D Chyba wykrarkałam z ta nowa zabawka Pascala:-O Izu,kurde oby nie ospa,bo to tez moze byc,na poczatku sa czerwone krostki,obserwuj czy nie robia sie takie jakby z woda w srodku...mam nadzieję,ze to tylko różyczka w najgorszym razie.Wiki jak była mała miała różyczke 3 dni i z głowy:))Idz do lekarza.A nie zmieniłas ostatnio proszku do prania lub płynu do kąpieli???

Pia ,a co z tym włamaniem?jaka decyzja? Pogoda sie popsuła na maxa,pada deszcz,Zoska mało spała,zaraz dam jej obiad i pogram z Wiki w bierki-znowu wygram:-P

Mamuniu nie nie zmienialam proszku... Ale plyn do kapieli dostal dla dzieci, Tylko dziwne ze na nogach i raczkach nie ma... Spi od 2 godzin :) I nie wyglada na chorego. Ale pojde do lekarza bo mi nie da spokoju to cos czymkolwiek to jest...

Hej :) u nas do południa było ładnie a teraz deszcz buuu. mamoolka Bardzo Ci dziękuję za ten link. Nawet nie wiesz, jak mi pomógł ten artykuł. przestałam się obwiniać za to, co dzieje się z Wojtusiem. Pogadałam też z jego wychowawczynią w przedszkolu, ale podobno tam nie urządza histerii - jest wesoły, bawi się. Teraz będę wiedziała już , co robić! jeszcze raz dzięki! Dziewczyny, mam dylemat - może doradzicie. otóż nie przyjęli mi Maćka do przedszkola z powodu braku miejsc w grupie dwulatków (miał iść od stycznia 2011). Ja miałam zacząć pracę od września w tym przedszkolu, ale tam będę zarabiała bardzo mało ok 700 zł na rękę, bo jeszcze nie mam odrobionego stażu i oni przyjmą mnie jako stażystkę. Najtańsza niania to jakieś 800 zł miesięcznie. Więc nic mi nie zostanie i jeszcze dopłacę. Moja mama odpada. Teściowa - mieszka 20 km ode mnie a sama nie ma prawa jazdy. Musiało by być tak, że rano mąż brałby go do teściowej, ale wracał z nim koło 18. ja kończyłabym pracę ok 16.30. nie mogę jechać po maćka, bo do przedszkola ja i wojtuś będziemy jeździć busem, a do teściowej byłyby ze 3 przesiadki, zresztą tam kursują dwa autobusy dziennie i finito. Nie widziałabym Maciusia cały dzień...a z drugiej strony chciałabym iść do pracy....co myślicie? co zrobić? mam jeszcze ciocię, która nie pracuje i mogłaby się nim zająć tu na miejscu, ale nie wiem, jak ją o to zapytać, bo boję się, że ona się zgodzi, bo ma dobre serce a potem nie będzie jej to na rękę....

izu mój miał taką wysypkę i lekarka powiedziała, że to na bank alergia na coś. wyglądało, jak potówka - metodą prób i błędów doszłam, że to płyn LENOR - od początku w nim prałam , ale mały musiał się na niego uczulić. może zmienili skład albo coś...zresztą pediatra najlepiej Ci powie!

🖐️ no i bylismy ogladac mieszkanie dzis:O tragedia... nie dosc, ze parter a nie chcemy parterowego, bo oni tu bardzoooo nisko maja te partery, ze zazwyczaj ludzie zaslaniaja na caly dzien okna bo wszytsko widac z ulicy i ciemnice maja to na dodatek strasznie ciagnie od gruntu bo oni tu zero izolacji. no i metraz .... bez komentarza:O, wanna w lazience doslownie czarna taka brudna, i zadnej ale to zadnej skrytki na klamoty nic. takze mieszkanie tanie.... ale nic poza tym, starsznie ciasne, ciemne, zimne i brudne:O i wiecie wcale nie chodzi o to, ze ja porownuje do tego co teraz mamy ale tak ogolnie patrzac no okropniaste. ufff jakos poczulam sie jakby ktos mi skrzydla podcial. no trudno szukamy dalej... Izu- nie wiem jak u Was ale tutaj panuje teraz ospa. dzis KUbusiowi mojemu wyszlo pare takich czerownych krostek, 2 na policzku a are na klatce piersiowej... zobaczymy jutro czy znikna czy tez nie. pewnie juz jestes po wizycie, napisz co Ci powiedzieli. Mamuniu- jaki kacyk:P hehehe obylo sie bez zniego:D Mea- udanego wypadu ale i tak pwnie wyteskniona wrocisz:) Barylko- zdrowka dla Waszej trojeczki🌼 Pia- tez nie slyszalam o tych magnetach.... ciesz sie, ze Pascal odpuscil lapka:) Kubus jak tylko na moment przy nim usiade na lapku juz leci do mnie i mi otwiera stacje cd, wyciaga plyty i chce na kolana. i lobuziak jeden doskonale wie kt guziki sa od wylaczania komputera bo ZAWSZZZZZZE mi wylacza albo odlacza net:P

i ja po galerycje:) Babeczko- alez masz majsterkowiczow:D no pierwsza klasa:D alez tez Zuzia ma te swoje oczatka niebiesciunkie:D Ewcia-naparwde pudzianek rosnie Ci Ewciu, alez ma sile, ze na tych linach sie tak utrzyma. przystojniacha z niego. Izu- fajna z Was rodzinka. ale super-zawiadacko wyglada Kubus w tej czapce z daszkiem. a zabawa z tata w kapieli super:D i super zrobiliscie Kubuniowi pokoik, podobaja mi bardzo te Mamuta mebelki. Mamuniu-ale nasza Calineczka ma kitolka fajowego:D i jak pieknie wystrojona w sukienusie:D tez myslalam , ze to Twoj maz hehehe;)

Ufff padam. Glodna jak wilk, ta dieta mnie zabije. Nie dalam rady i dzisiaj juz zjadlam warzyw troche :) Ale CUD bo nadal nie miala nic slodkiego w ustach :p Amorku dziekuje bardzo za mile slowa :) W ogole wszystkim dziekuje :) No a na temat wizyty to lepiej sie nie bede wypiowadac 😠 Pani doktor stwierdzila ze jak je i pije to nic mu nie jest... Ta sama zreszta powiedziala, mi ze to co mam na nodze i mnie napierdala ze chodzic czasem nie moge moze samo mi przejdzie kiedys a moze nie ale tego sie nie leczy... Nie wiem Goniu wlasnie tak mysle ze moze to uczulenie... Ale czego ona ta lekarka nie wpadla na nic tylko olala to :/ Moze to plyn do kapieli...

Amorku na pocieszenie z chata powiem Ci, ze to dopiero pierwsze macie jeszcze czas znalezc cos fajniejszego :) No ale z tym parterem to masz racje. My mamy na parterze i ciagnie strasznie. Na dworze cieplej niz w mieszkaniu, a jak byly upaly to ja tu w bluzie chodzilam... I ciemne jest tez ale to juz wina polozenia bloku :)

Witam wieczorową porą:) Zaraz zabieram się za nadrabianie Wysłałam Wam wiadomość na naszego maila:) Kaca miałam ale zabiłam go jadłem o 3 w nocy:)

Amorku to dopiero pierwsze mieszkanie a Ty już masz doła. Uważaj bo kopa w pupę dostaniesz. Ja już parę razy szukałam mieszkań i wiem że nie jest łatwo, ale wiem tez że są okazje za małą kasę i takie jakie jest potrzebne. najważniejsze to pozytywne myślenie i proszę trzymaj się tego. Proszę:) Izu śliczny pokoik. Aż mi się buzia śmieje bo tak pozytywnie nastraja:) A lekarza powinnaś zmienić bo jeżeli nawet teraz to nic poważnego to nigdy nie wiadomo kiedy będziesz potrzebowała fachowej porady i pomocy Holly z tym skype to bardzo fajny pomysł, jestem za a nawet przeciw:P Zawsze to jakaś alternatywa na niedziałające kafe:( Dziękuje za komplementy:) Gonia ja na Twoim miejscu zrezygnowałabym z pracy.Ale to byłaby moja decyzja. I wiesz ja w życiu wstydzę się prosić o pomoc, ale nie dotyczy to rodziny. Wyznaje zasadę że między innymi właśnie po to jest. Nie ma w tym nic złego z mojej strony, bo dla mnie rodzina to świętość Barylko zdrówka dla Was

witam was kochane:-) nie bede nawet prubowac was nadrobic bo wiem ze chodzbym nie wiem jak sie starala to i tak mi sie to nie uda:-( bardzo czesto o was mysle,ale aby napisac to juz gorzej,Krystianke moj juz smiga jak maly samolocik,ma 16 zebow:-) ogolnie jest ok,a ja coraz bardziej zaczynam sie bac ze sobie nie poradze!!! bylam w srode w szpitalu i doktor stwierdzil zgladzona szyjke,Damianek bo tak bedzie mial na imie moj drugi synek wazy 2250,glowka i nozki ma na 37 tydzien a brzuszek na 33,hmmmm bedzie chudy i dlugi tyle co u mnie juz coraz ciezej

amorek-sto lat!!!!! Goniu-powiedz mi jak ty sobie dajesz rade,roznica niewielka jak u mnie a ja tak sie boje!!!!

Elo Amorku- sto lat, sto lat 🌼 Kasiu- super ze jestes... wygladasz swietnie, na pewno dasz sobie rade, wierze w Ciebie! trzymaj sie i wpadaj jak tylko mozesz. hej Miska, kawka wypita? jak nastroj? dzis sobota, wiec pewnie ruch bedzie mniejszy, nie mniej jednak milego dnia wszystkim!